اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کمک مایکروسافت برای مقابله با ابولا



اخبار,اخبار اجتماعی ,ابولا


 اخباراجتماعی  - کمک مایکروسافت برای مقابله با ابولا

یکی از بنیانگذاران و مدیران شرکت مایکروسافت اعلام کرد: 100 میلیون دلار برای مقابله با بیماری ابولا که تاکنون سبب مرگ و میر 5 هزار نفر در دنیا و فلج شدن هشت کشور درغرب آفریقا شده است، اختصاص می دهد.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری مایکروسافت، پاول جی. آلن Paul G. Allenیکی از بنیانگذاران این شرکت با اعلام این خبر افزود: این کمک در اختیار سازمان جهانی بهداشت برای اجرای برنامه های مقابله با این بیماری کشنده و افزایش ظرفیت های این سازمان برای انتقال کمک های انسانی و بهداشتی بین المللی به غرب آفریقا قرار می گیرد.

براساس گزارش مایکروسافت این صندوق عمدتا برای انتقال و خروج کارگران و نیروی انسانی که در غرب آفریقا در اقدامات انساندوستانه برای مقابله با این بیماری آلوده شده اند، اختصاص می یابد.

آلن که دارای ثروت 15 میلیارد دلاری است می گوید، بخشی از این اعتبار نیز در اختیار دانشگاه ماساچوست آمریکا برای تجهیز دستگاه های مورد نیاز بیمارستان های لیبریا و نیز توسعه آموزش عمومی در این کشور آفریقایی اختصاص می یابد.

موسس مایکروسافت پیشتر نیز اهدای 2.5 میلیون دلار کمک مالی به سیستم کمک رسانی در غرب آفریقا علیه ابولا را متعهد شده بود.

مایکروسافت با اختصاص سایت www.tackleebola.com پروژه های کمک خود را در مورد این بیماری ارائه کرده است.

احداث 6 هزار ایستگاه دستشویی و تخت سیار در آفریقا از جمله کمک های ارائه شده در غرب آفریقا بوده است.

طبق این گزارش، بنیانگذار مایکروسافت همچنین 2.8 میلیون دلار به سازمان صلیب سرخ جهانی برای برنامه های پیشگیرانه و درمانی این سازمان علیه ابولا اختصاص داده است.

در سال جاری تاکنون بیشترین میزان شیوع بیماری در کشورهای گینه، سیرالئون، لیبریا و نیجریه در غرب آفریقا گزارش شده است.

کمک های بین المللی برای مقابله با این بیماری مهلک در حالی رو به افزایش است که سازمان جهانی بهداشت در روزهای اخیر اعلام کرد شمار موارد ابتلا به بیماری در هشت کشور قربانی آن، از 10 هزار نفر گذشته و شمار تلفات آن نیز به مرز پنج هزار نفر نزدیک شده است.

طبق این گزارش از مجموع 10 هزار و 141 فرد مبتلا به بیماری ابولا، تعداد 4 هزار و 922 تن جان خود را از دست داده اند.

سازمان جهانی بهداشت همچنین دو کشور آفریقایی نیجریه و سنگال را از چنگ ابولا رها و پاک اعلام کرده است.

به گفته این سازمان، در حال حاضر تعداد چهار هزار و 655 بیمار مبتلا به ابولا در لیبریا، سه هزار و 896 نفر در سیرالئون، یکهزار و 553 نفر در گینه، 20 نفر در نیجریه، چهار نفر در امریکا و یک نفر در هر یک از کشورهای سنگال، اسپانیا و مالی بسر می برند.

دوره زمانی تعیین شده برای اعلام پاک بودن هر کشور از بیماری ابولا، مدت 21 روز از سوی سازمان جهانی بهداشت تعیین شده و با توجه به اینکه طی 42 روز گذشته موردی از ابتلای جدید به این بیماری در نیجریه و سنگال پیدا نشده است، این سازمان، آنها را 'پاک' معرفی کرد.

سازمان بهداشت جهانی خاطرنشان ساخت که در طول هفت ماه شیوع بیماری ابولا، تاکنون 450 تن از کارکنان بهداشتی به آن مبتلا شده اند که 228 مورد در لیبریا، 127 تن در سیرالئون، 80 مورد در گینه، سه نفر در امریکا و یکی در اسپانیا بوده است.

به گفته این سازمان، بیش از نیمی از این افراد (244 نفر) بر اثر سرایت ویروس ابولا جان خود را از دست داده اند.

انتشار خبر کشف یک بیمار مبتلا به ابولا در شهر نیویورک نیز موجب وحشت مردم این شهر پرجمعیت شد. باراک اوباما رییس جمهوری امریکا ازمردم این کشور خواست تا از روی دانش و نه از روی ترس به رویارویی با این ویروس خطرناک و کشنده برخیزند.


  اخباراجتماعی  - ایرنا


ویدیو مرتبط :
حمایت کریس رونالدو برای مقابله با ابولا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مدیر فیسبوک : چرا برای مقابله با ابولا 25 میلیون دلار کمک کردم؟ (+عکس)




 اخبار اجتماعی - مدیر فیسبوک : چرا برای مقابله با ابولا 25 میلیون دلار کمک کردم؟ (+عکس)

هزینه کردن 25 میلیون دلار در شرایط کنونی و در زمانی که این ویروس هنوز فراگیر نشده بسیار کم هزینه تر از زمانی است که این ویروس گسترش پیدا کند و بسیاری رادر گوشه کنار جهان بکشد. در آن موقع ما مجبور خواهیم شد بسیار بیشتر از این مبالغ هزینه کنیم.

مارک زاکربرگ مدیر عامل فیسبوک در پاسخ به سوال یکی از کاربران فیسبوک درباره اینکه چرا 25 میلیون دلار برای مقابله با گسترش ویروس ابولا کمک کرده است، توضیحاتی ارایه داد.

به گزارش عصر ایران زاکربرگ که روز سه شنبه  هفته جاری اعلام کرد 25 میلیون دلار به منظور مقابله با گسترش ویروس ابولا کمک می کند ، در پاسخ به یکی از کاربران فیسبوک که در صفحه شخصی او نوشته بود:" چرا باید در حالی که تولید ناخالص داخلی دولت آمریکا 17 تریلیون دلار است، آقای زاکربرگ از سرمایه شخصی خود 25 میلیون دلار برای مقابله با ویروس ابولا هزینه کند ؟ " نوشت :

" به نظر من ما مسئولیت داریم هر جایی که احساس نیاز دیدیم کمک کنیم.


یکی از مشکلات کنونی ما این است که بسیاری از افراد - از جمله رهبران دولت ها  - درک نمی کنند که ما در چه شرایط بحرانی و حساسی قرار داریم. یک راه آسان این است که بگوییم ابولا هنوز مثل بسیاری از بیماری های دیگر فراگیر نشده و کشور ما را هم تهدید نمی کند و خطر آن مربوط به دیگر کشورها ست. اما اگر ما این ویروس را تحت کنترل نگیریم به زودی گسترش خواهد یافت و ما مجبور خواهیم شد دهه های آتی را به مبارزه با آن صرف کنیم.

هزینه کردن 25 میلیون دلار در شرایط کنونی و در زمانی که این ویروس هنوز فراگیر نشده بسیار کم هزینه تر از زمانی است که این ویروس گسترش پیدا کند و بسیاری رادر گوشه کنار جهان بکشد. در آن موقع ما مجبور خواهیم شد بسیار بیشتر از این مبالغ هزینه کنیم."

منشا ویروس ابولا در سه کشور غرب آفریقا است اما اخیرا نمونه هایی از ابتلا به این ویروس در برخی ایالت های آمریکا و چند کشور اروپایی نیز مشاهده شده است.

سازمان بهداشت جهانی بارها نسبت به عواقب تهدید آمیز این ویروس هشدار داده و اعلام کرده است اگر مراقبت های لازم صورت نگیرد این ویروس تهدیدی بسیار جدی برای صدها هزار نفر خواهد بود.

علایم این ویروس شبیه علایم سرماخوردگی است اما بیمار به طور شدیدی با اسهال مواجه می شود و در اثر از دست دادن آب بدن می میرد.

 

اخبار,اخباراجتماعی,بیماری ابولا

 

 اخباراجتماعی - عصر ایران