اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کمک آسپرین به درمان سرطان


پزشکان در یک بررسی جدید مشاهده کردند قرص آسپرین می‌تواند تاثیرگذاری داروهای سرطان را که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند،‌ افزایش دهد.

خبرگزاری ایسنا: پزشکان در یک بررسی جدید مشاهده کردند قرص آسپرین می‌تواند تاثیرگذاری داروهای سرطان را که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند،‌ افزایش دهد.

پزشکان انگلیسی با بیان اینکه آسپرین می‌تواند مانع از آن شود تا تومورهای سرطانی در برابر سیستم ایمنی پنهان شوند، اظهار داشتند:‌ این روش می‌تواند شیوه‌ای ساده جهت بهبود وضعیت بیمار مبتلا به سرطان باشد.

این تیم تحقیقاتی در بررسی‌های خود نشان دادند سلول‌های سرطان پوست،‌ پستان و روده سطح بالایی از ماده شیمیایی به نام پروستاگلاندین E2 تولید می‌کنند که می‌توانند واکنش‌ ایمنی را کاهش داده و به تومورها اجازه دهد به راحتی پنهان شوند.

هرچند داروهایی همچون آسپرین از این قابلیت برخوردارند تا مجراهای شیمیایی داخل سلول‌های سرطانی را که به تولید پروستاگلاندین منجر می‌شود، تغییر دهد. بررسی‌های انجام شده روی موش‌ها نشان می‌دهد چنین داروهایی می‌توانند روش ایمنی درمانی را کاراتر سازند.

 ایمنی درمانی یکی از امیدوارکننده‌ترین شیوه‌ها در تحقیقات سرطان است و برخی آزمایش‌ها نشان می‌دهد با این روش می‌توان سرعت پیشرفت سرطان‌های علاج ناپذیر را کاهش داد و در برخی موارد نادر به طور کامل از بین برد.


ویدیو مرتبط :
کمک به درمان سرطان به کمک ناخودآگاه | سابلیمینال سرطان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درمان سرطان خون با کمک ژل موضعی



اخبار,اخبار علمی ,سرطان خون

نتایج حاصل از مرحله اول یک کارآزمایی نشان داده است که یک ژل موضعی تحقیقی بطور موثری می‌تواند مبتلایان به نوع خاصی از سرطان خون را که روی پوست تاثیر می‌گذارد، درمان کند.

به گزارش ایسنا، ژل موضعی Resiquimod، آسیب‌های ناشی از غده سرطانی را کاسته و ممکن است سلول‌های سرطانی را در بیماران مبتلا به مراحل اولیه لنفوم سلول تی پوستی (CTCL) که نوع خاصی از لنفوم غیرهوچکین است، از بین ببرد.

درحال حاضر بجز کاشت مغز استخوان هیچ درمانی برای CTCL وجود ندارد؛ اگرچه این پژوهش نشان می‌دهد که ژل موضعی می‌تواند سلول‌های سرطانی را از بین ببرد.

آلیان روک، استاد دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا و مولف اول و پژوهشگر ارشد این تحقیق گفت: نتایج کارآزمایی نشان می‌دهد که resiquimod به نحو موثر و بی‌خطری جذب پوست و مناطق ورای زخم‌های درمان‌شده می‌شود. این ژل همچنین باعث ارتقای پاسخ ایمنی و ترمیم زخم‌های درمان‌نشده می‌شود.

به گفته محققان، این نخستین درمان موضعی است که قادر به پاکسازی بافت‌های آسیب‌دیده‌ درمان‌نشده است و به بهبود کامل در برخی بیماران می‌انجامد.

این یافته‌ها موجب امیدواری بیمارانی می‌شود که از انواع دیگر درمان، از جمله انواع خاص شیمی‌درمانی موضعی و نوردرمانی، نتیجه‌ای نگرفته‌اند.

در این کارآزمایی، 12 بیمار که قبلا در مراحل اولیه سرطان CTCL به طور میانگین شش بار تحت درمان قرار گرفته بودند، با مقادیر متغیر ژل resiquimod و در بازه‌های زمانی متفاوت تحت درمان قرار گرفتند.

بیماران به مدت 16 هفته مقادیر معینی از ژل را بر روی قسمت‌های آسیب دیده پوست مالیدند. اما تعدادی از بیماران که از مقادیر بیشتری از ژل استفاده کردند، بعد از هشت هفته شاهد پاکسازی کامل سلول‌های بدخیم بودند.

پس از ارزیابی نهایی مشخص شد که بخش‌های آسیب دیده پوست این بیماران در 75 درصد موارد بهبود عمده و قابل توجهی داشته و در 30 درصد آن‌ها ضایعه پوستی به طور کامل از بین رفته است.

ژل resiquimod برخلاف سایر درمان‌ها، آسیب‌های درمان‌نشده را نیز ترمیم کرده و در بیش از 90 درصد بیماران، بهبود 50 درصدی را در پی داشت. دو نفر از بیماران که یکی از آن‌ها به مدت 15 سال بدون نتیجه گرفتن از درمان درگیر CTCL بوده است، شاهد ریشه‌کن شدن کامل بیماری‌شان بودند.

این تحقیق در مجله Blood منتشر شده است. 

 

 اخبار  علمی  -  ایسنا