اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کلاهبرداری دختر دانشجو از 840 نفر


رییس پلیس فتا استان کردستان گفت: یک دختر دانشجو با همکاری یک مرد دیگر از 840 نفر در فضای مجازی کلاهبرداری کرد.

ایرنا: سرهنگ فرامرز شاکری روز پنجشنبه در جمع رسانه های جمعی استان در سنندج گفت: پلیس فتا موفق به دستگیری دختر دانشجوی 23 ساله ای در فضایی مجازی شد که با کلاهبرداری از مردم حدود 70 میلیون تومان پول به جیب زده بود.

وی افزود: این متهم با قرار دادن عکس زن میانسال و بیماری که توان پرداخت هزینه های درمانی ندارد و دادن شماره حساب بانکی و استفاده از احساسات و عواطف مردم از 840 نفر در سراسر کشور کلاهبرداری کرده است.

سرهنگ شاکری با اشاره به تحقیقات پلیس فتا در این زمینه گفت: تحقیقات بیانگر آن است این فرد که گرداننده اکانت های موبایل است با نام مستعار و همکاری مرد دیگری اقدام به این کار کرده است.

سرهنگ شاکری افزود: هم اکنون این دو متهم در بازداشت موقت به سر می برند و پرونده آنها جهت رسیدگی و اجرای قانون به دستگاه قضایی ارجاع شده است.

وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی هویت افراد پنهان است و شبکه های اجتماعی بستر مناسبی برای کلاهبرداری هستند گفت: مردم هشدارهای پلیس فتا در فضای مجازی را جدی بگیرند و بدون آگاهی و اطمینان به حساب افراد ناشناس پول واریز نکنند.

وی اظهارکرد: میزان دستگیری ها در فضای مجازی در هفت ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش یافته است.

به گفته وی پنج درصد متهمین زیر 17 سال، 40 درصد متهمین در رده سنی 18-25 سال و 55 درصد متهمین نیز 25 سال به بالا داشته اند.

رییس پلیس فتی استان کردستان با اشاره به دستگیری 120 کلاهبردار در سال گذشته در استان گفت: در سال جاری نیز پلیس فتا 135 مجرم در فضای مجازی را دستگیر کرده است که این تعداد دستگیری نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.

سرهنگ شاکری بیشترین جرایم در فضای مجازی را کسب منافع مالی، موضوعات ضد اخلاقی و انتقام جویی عنوان کرد و گفت: در سال جاری 103 درصد پرونده های کشف وقوع افزایش یافته است.

وی اولویت عمده پلیس فتا در سال جاری را پیشگیری از وقوع جرم بیان کرد و گفت: برگزاری همایش ها و کلاس های آموزشی در زمینه آگاهسازی مردم از جرایم حوزه مجازی از اقدامات پلیس فتا است.

شاکری با اشاره به اینکه جامعه هدف پلیس فتا بیشتر دانش آموزان، دانشجویان و اولیا و مربیان مدارس هستند گفت: اطلاع رسانی، آگاه سازی و آموزش برای این اقشار اولویت کاری پلیس فتا است.

به گفته وی پلیس فتا هفته ای دو بار اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی و اطلاع رسانی در زمینه جرایم فضای مجازی در سطح دانشگاه ها و مدارس می کند.

سرهنگ شاکری با اشاره به آسیب های اجتماعی حوزه فضای مجازی، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه استفاده درست از شبکه های اجتماعی را ضروری دانست.

وی تاکید کرد: شهروندان در صورت هر گونه مشکل و موارد مشکوک در شبکه های اجتماعی و فضای سایبری موضوع را به شماره تلفن 2185915 گزارش کنند.


ویدیو مرتبط :
تجاوز به دو دختر دانشجو، مقابل چشمان صدها نفر!!!!!!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کلاهبرداری دختر دانشجو از 840 نفر/ سوء استفاده از نیت خیر مردم




 اخبار حوادث  - کلاهبرداری دختر دانشجو از 840 نفر/ سوء استفاده از نیت خیر مردم

رئیس پلیس فتای انتظامی استان کردستان گفت: یک دختر دانشجوی 23 ساله در استان با ایجاد اکنت‌هایی در فضای مجازی از 840 نفر از سراسر کشور کلاهبرداری کرده بود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سرهنگ فرامرز شاکری پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: اخیرا خبری مبنی بر ایجاد اکنت‌هایی در فضای مجازی واصل شد که در آن عکس زن میانسالی گذاشته بودند که در آن از مردم برای مداوای بیماری درخواست کمک شده بود.
 
به گفته رئیس پلیس فتای انتظامی استان کردستان، شماره حساب‌هایی برای اهدای کمک‌های مردمی منتشر شده بود که بعد از پیگیری‌های لازم مشخص شد که یک دختر دانشجوی 23 ساله با ایجاد این اکنت‌ها قصد کلاهبرداری از مردم را داشته است.
 
وی خاطرنشان کرد: هویت این فرد از طریق پیگیری شماره حساب و شماره موبایل آن مشخص شد و پس از دستگیری ابتدا منکر موارد اتهامی خود شد اما با ارائه مستندات از سوی پلیس فتا، به بزه انتسابی خود اعتراف کرد.
 
وی تصریح کرد: این دختر دانشجو با همدستی پسر دیگری با کلاهبرداری از 840 نفر حدود 70 میلیون تومان را جمع کرده بودند که تمامی این مبلغ در خانه متهم کشف و به حساب سپرده دادگستری واریز شد.
 
رئیس پلیس فتای انتظامی استان کردستان به افرادی که قصد کمک به چنین مواردی را دارند، هشدار داد که با اطلاعات و آگاهی کافی نسبت به این مهم اقدام کنند چرا که افرادی هستند که از بستر شبکه‌های اجتماعی برای کلاهبرداری استفاده می‌کنند.
 
وی در ادامه به افزایش 8 درصدی دستگیرشدگان مجرمین در فضای مجازی در استان کردستان اشاره کرد و با اعلام اینکه هفت ماهه سال گذشته 120 نفر در این ارتباط دستگیر شدند، گفت: این آمار در هفت ماهه امسال به 135 نفر افزایش یافته است که 17 نفر از این تعداد را بانوان تشکیل داده‌اند.
 
شاکری همچنین از افزایش 103 درصدی کشفیات وقوع جرم در فضای مجازی در سال جاری به نسبت مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و افزود: کسب منافع مالی، ضداخلاقی و انتقام‌جویی بیشترین موارد جرائم در این حوزه را به خود اختصاص داده‌اند.
 
رئیس پلیس فتای انتظامی استان کردستان در ادامه بحث پیشگیری در قالب آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم را اولویت پلیس فتای کردستان دانست و گفت: پیشگیری را با برگزاری کلاس‌های آموزشی، آگاه‌سازی برای دانشجویان و دانش‌آموزان و همچنین اولیای دانش‌آموزان و توزیع بروشور و سی‌دی‌های حاوی انیمیشن‌هایی برای اقشار مختلف جامعه دنبال می‌کنیم.
 
وی در پایان ادامه داد: پلیس افتخاری هم یکی از کارهایی است که توسط پلیس فتا برای مشارکت مردم با این بخش تخصصی پلیس انجام می‌شود که مردم می‌توانند برای عضویت در پلیس افتخاری فتا به این مرکز مراجعه نمایند و یا از طریق ایمیل با ما در ارتباط باشند.


  اخبار حوادث - باشگاه خبرنگاران