اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشف قدیمی‌ترین فسیل جهان با تصویری رنگارنگ از اجداد میکروب‌ها



قدیمی‌ترین فسیل جهان


کشف قدیمی‌ترین فسیل جهان با تصویری رنگارنگ از اجداد میکروب‌ها

قدیمی‌ترین فسیل جهان، تصویری رنگارنگ از اجداد میکروبی را نشان می دهد که در یک جامعه میکروسکوپی در حدود 3.5 میلیارد سال قبل می زیسته‌اند.

به گزارش ایسنا ، «نورا نوفک» از متخصصان دانشگاه اولد دومینیون (ODU)‌ در ویرجینیا این فسیل باستانی با قدمت حدود 3.5 میلیارد ساله را در غرب استرالیا کشف کرد.

این فسیل با ضخامت 0.84 سانتی متر متعلق به میکروب‌های تک سلولی سبز- بنفش و لزج مانند است.

این نمونه حدود 300 میلیون سال قدیمی تر از فسیل های باستانی کامل قبلی و تقریبا همسن فسیل‌های نیمه‌یی است که در مناطق مختلف جهان شناسایی شده‌اند.

حیات میکروبی موجود بر روی این فسیل، نور خورشید را به انرژی تبدیل ، اما بر خلاف گونه‌های موجود، به جای اکسیژن، گوگرد بسیار بد بویی را تولید می‌کرد.

«ابیگیل آلوود» زیست شناس نجومی ناسا که چند سال قبل فسیل باستانی دیگری را کشف کرده بود، اثبات وجود حیات در این فسیل را بسیار دشوار عنوان می‌کند؛ اما محققان موسسه علوم واشنگتن از چندین معیار مختلف برای نشان دادن ویژگی‌های میکروسکوپی که تأیید کننده حیات باستانی در این فسیل است، استفاده کرده‌اند.

نتایج کشف این فسیل باستانی در مجله Astrobiology منتشر شده است.
/ایسنا


ویدیو مرتبط :
قدیمی ترین قرآن جهان به تازگی کشف شد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف قدیمی‌ترین فسیل پروانه جهان/پروانه‌ای که ۱۲۰ میلیون سال پیش منقرض شد



اخبار علمی,خبر های علمی,فسیل پروانه

قدیمی ترین فسیل پروانه توسط دانشمندان آمریکایی در چین کشف شد.

محققین موزه ملی تاریخ طبیعی آمریکا موفق به کشف قدیمی ترین فسیلی شده اند که شبیه به پروانه و موسوم به Kalligrammatid lacewing است و ۱۲۰ میلیون سال پیش منقرض شده است.

در همین حال محققین این مرکز از روش های نوین تحلیل فسیل به منظور تطبیق این گونه از پروانه با نمونه امروزی آن هستند.

این پروانه متعلق به دوره زمین شناسی Mesozoic و عمدتا در منطقه آسیا و اروپا زندگی می کرده است. نتیجه مطالعات این گروه تحقیقاتی در نشریه Proceedings of the Royal Society چاپ شده است.

 

اخبار علمی,خبر های علمی,فسیل پروانه

 
اخبار علمی - مهر