اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشف قدیمی‌ترین بطری آب معدنی جهان



اخبار گوناگون - کشف قدیمی‌ترین بطری آب معدنی جهان

قدیمی‌ترین بطری آب معدنی جهان از اعماق دریای بالتیک توسط لهستانی‌ها کشف شد.

قدیمی‌ترین بطری آب معدنی جهان از اعماق دریای بالتیک توسط لهستانی‌ها کشف شد.
این فلاسک 200 ساله حاوی آب Selters است.

 

باستان‌شناسان لهستانی این بطری 30 سانتی‌متری را در کشتی واژگون‌شده‌ای کشف کردند که در اعماق 12.2 متری زیر آب در خلیج Gdańsk و نزدیک ساحل لهستان غرق شده بود. بطری قهوه‌ای بین سال‌های 1806 و 1830 ساخته شده و در زمان خود بی‌نهایت نایاب بوده است.

 

«توماس بدنارز»، باستان‌شناس موزه ملی دریایی و همکارانش هنوز آن را باز نکرده‌اند و نمی‌دانند آب 200 ساله‌اش چه مزه‌ا‌ی دارد. آب معدنی تجملی Selters در قرن 19 نزد اعیان اروپایی محبوب بوده است.

 

جویبارهای این آب حدود سال 1000 میلادی در دامنه‌های شمالی سلسله جبال Taunusدر ناحیه هس آلمان کشف شد. بسیاری از مردم بر این باورند جرعه‌های اندکی از این آب که «گنج مایع» نیز لقب گرفته، می‌تواند موجب سلامتی و قوی‌شدن بدن شود. جویباهاری این آب معدنی اوایل قرن 19 میلادی خشک شد.

 

دانشمندان امیدوارند بطری جدید به شناسایی کشتی‌ واژگون شده‌ای که در آن کشف شده، کمک کند.

 

اخبار , اخبار گوناگون , قدیمی‌ترین بطری آب

قدیمی‌ترین بطری آب معدنی جهان

 

اخبار , اخبار گوناگون , قدیمی‌ترین بطری آب

قدیمی‌ترین بطری آب معدنی جهان

 

اخبار , اخبار گوناگون , قدیمی‌ترین بطری آب

مکان کشف قدیمی‌ترین بطری آب معدنی جهان

اخبار گوناگون - ایسنا


ویدیو مرتبط :
مضرات آب های معدنی بطری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف قدیمی‌ترین آب باستانی جهان



قدیمی‌ترین آب باستانی جهان , آب زیرزمینی

کشف قدیمی‌ترین آب باستانی جهان

دانشمندان موفق به شناسایی قدیمی‌ترین حجم بزرگ آب باستانی جهان شدند.

این آب زیرزمینی دارای شوری بالایی بوده و در بیش از هزار متری خلیج Chesapeake واقع شده است.

محققان مدعی‌اند این انبوه در واقع، بقایای دریای آتلانتیک شمالی در اوایل عصر کرتاسه است و احتمالا 100 تا 145 میلیون سال قدمت دارد.

شوری این آب دو برابر شوری آب‌ دریاهای امروزی است، که این امر بخشی به دلیل تاثیر یک دنباله‌دار یا شهاب سنگ عظیم است که حدود 35 میلیون سال پیش خلیج را به وجود آورد.

به گفته وارد سانفورد، محقق سازمان زمین‌شناسی آمریکا و رهبر ارشد این مطالعه، شواهد پیشین از دما و سطح شوری اقیانوس‌های این ناحیه ژئولوژیکی به طور غیرمستقیم و از انواع متعدد شواهد موجود در هسته‌های بستر عمیق اقیانوسی تخمین زده می‌شد.

وی در این باره می‌گوید: اما مطالعه ما آب شور باستانی را شناسایی می‌کند که در بستر ژئولوژیک خود مانده و ما را قادر ساخته تخمین مستقیمی از قدمت و شوری آن ارائه دهیم.

خلیج مزبور که بزرگ‌ترین دهانه برخوردی در ایالات متحده به شمار می‌آید، یکی از معدود دهانه‌های برخوردی اقیانوسی است که تاکنون در سراسر جهان مستند شده است.

حدود 35 میلیون سال پیش، یک صخره عظیم یا توده‌ای از یخ که در خلال فضا حرکت می‌کرد، روزنه‌ای با عرض 56 مایل را در بستر عمیق اقیانوس و در نزدیکی آنچه امروزه خلیج Chesapeake نامیده می‌شود، ایجاد کرد.

نیروی این برخورد مقادیر بزرگی از پسماند را به درون جو گسیل داشت و سونامی‌های عظیمی را خلق کرد که احتمالا تا کوه‌های Blue Ridge واقع در 110 مایلی این رویداد بسط یافتند.

جرالد بالز یکی از دانشمندان سازمان زمین‌شناسی آمریکا نیز اظهار داشت: ما از مشاهدات قبلی می‌دانستیم که آب زیرزمینی عمیق در معدود ناحیه‌های واقع در دشت ساحلی آتلانتیک و در اطراف این خلیج وجود دارند که دارای شوری بالاتری نسبت به آب دریا هستند.

وی در ادامه افزود:این مطالعه درک ما را از بافت ژئولوژیک این ناحیه و هیدرولوژی آن ارتقا داده است.

جزئیات این دستاورد علمی در مجله نیچر منتشر شد.

/ایسنا