اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشف راز افزایش طول عمر!


محققان شرکتی دانش بنیان در آمریکا قرص ضد پیری جدیدی ارایه کرده اند که به ادعای آنها فرآیند پیری را کند و به تأخیر می اندازد.

خبرگزاری مهر: محققان شرکتی دانش بنیان در آمریکا قرص ضد پیری جدیدی ارایه کرده اند که به ادعای آنها فرآیند پیری را کند و به تأخیر می اندازد.

 تحقیق و تولید قرص های ضدپیری از جمله بخش های جالب توجه علم پزشکی بوده است. با این حال معمولا تلاش هایی که در این زمینه صورت می گیرد هیچ گاه به نتیجه دلخواه منجر نشده است.

اکنون محققان شرکت Elysium Health مدعی هستند که قرص ضد پیری جدیدی که تولید کرده اند با فعال سازی یک سری ترکیبات شیمیایی، عمر موش های آزمایشگاهی را افزایش می دهد.

آنها در بررسی های آزمایشگاهی خود متوجه شده اند که با استفاده از این روش جدید نه تنها عمر موش ها بلکه عمر کرم ها نیز افزایش می یابد.

این شرکت دانش بنیان توسط یکی از محققان زیست شناسی دانشگاه MIT بنیان گذاشته شده است. وی معتقد است که می توان فرآیند پیری را به وسیله اعمال تغییراتی در سیستم ایمنی بدن کند کرد.

لنارد گارنت معتقد است: مهمترین مشکل این است که تأثیرگذار بودن این نوع قرص ها را نمی توان به این زودی تأیید کرد. برای این موضوع باید چندین دهه صبر کرد.

به همین دلیل وی برای اینکه گرفتار قوانین سرسختانه سازمان غذا و داروی آمریکا نشود تصمیم گرفته که از مسیر خاصی برای تولید و توزیع این داروی جدید استفاده کند که طی آن نیازی به کسب مجوزهای همیشگی نیست.

قرص آبی رنگی که در این شرکت ارایه شده Basis نام دارد که حاوی پیش ماده شیمیایی ویژه ای برای ترکیبی خاص موسوم به NAD است. این ماده ای است که سلول ها برای انجام واکنش های متابولیکی نظیر آزادسازی انرژی از گلوکز استفاده می کنند.

عقیده بر این است که این ترکیب تأثیراتی را بر بدن می گذارد که نهایتا به افزایش طول عمر موش های آزمایشگاهی منجر می شود.

خرید این قرص جدید تنها از طریق پایگاه اینترنتی این شرکت دانش بنیان امکان پذیر است.


ویدیو مرتبط :
راز افزایش طول عمر مو +کاهش روند ریزش آن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف راز طول عمر با دوام‌ترین جانور جهنده جهان



کشف راز طول عمر,کشف راز طول عمر با دوام‌ترین جانور جهنده جهان

کشف راز طول عمر با دوام‌ترین جانور جهنده جهان

تولید پروتئین‌های بهتر راز عمر طولانی و سلامت بادوام‌ترین جانور جونده جهان است.

به گزارش (ایسنا)، موش‌های مول برهنه حدود 30 سال عمر می‌کنند و تا آخر عمر سالم می‌مانند.

هم‌اکنون تیمی از دانشگاه روچستر به دیدگاه‌های جدیدی در خصوص طولانی‌بودن و ساختار پروتئین‌های این موش دست یافته‌ است.

پروتئین‌ها در تقریبا تمامی کارکردهای سلول حیوانی دخیل هستند و وجودشان برای تمامی موجودات زنده حیاتی است.

اما پیش از این که پروتئین‌ها بتوانند کارشان را انجام دهند، باید به اشکال مناسبی درآیند تا به آن‌ها امکان اتصال و تماس با دیگر ساختارهای سلول داده شود.

مطالعه محققان بر روی ریبوزوم‌های موش مول برهنه (مکان ایجاد پروتئین در سلول‌های حیوانات) متمرکز شد و در واقع، این کشف با یک اتفاق شروع شد.

این دانشمندان در حالی که بر روی آر ان ای ریبوزوم (rRNA) مطالعه می‌کردند، به نتایج جدید خود دست یافتند.

پس از اعمال نوعی رنگ به یک نمونه‌موردی، آن‌ها آن را تحت نور فوق‌بنفش بررسی کردند و به سه نوار تاریک (که نشان‌دهنده تراکم‌های مولکول‌های مختلف rRNA هستند) و نه دو نواری که ویژگی تمامی حیوانات دیگر هستند، برخوردند و این موضوع حاکی از آن بود که یک "شکستن پنهان" در rRNA موش مول برهنه رخ می‌دهد.

چون rRNA بخش اساسی مکانیسم خلق پروتئین است، محققان به دنبال آن بودند که آیا rRNA شکسته بر کیفیت پروتئین‌های موش مزبور اثر می‌گذارد یا خیر.

آر ان ای ریبوزوم به عنوان داربست‌هایی بر روی ریبوزوم عمل می‌کند و ریبوزوم نیز یک ماشین سنتز پروتئینی است. تغییر شکل داربست تاثیری عمیق را بر روی سازماندهی بخش‌های ریبوزوم خواهد داشت.

دانشمندان حاضر در این مطالعه دریافتند که داربست rRNA موش مول برهنه منحصر‌به‌فرد است.

این رشته‌های rRNA به دو مکان خاص تقسیم می‌شوند و بخش مداخله‌کننده را حذف می‌کنند.

به جای شناورشدن بر روی خودشان، دو قطعه باقی‌مانده از هر رشته به یکدیگر نزدیک می‌مانند و به عنوان داربستی عمل می‌کنند که بر روی آن پروتئین‌های ریبوزومی برای ایجاد ریبوزوم کاربردی مونتاژ می‌شوند.

ریبوزوم کاربردی یک ماشینی مولکولی است که آمینواسیدها را برای ایجاد پروتئین‌ها به یکدیگر پیوند می‌دهد.

زمانی که این ریبوزوم آمینواسیدها را برای یک پروتئین به یکدیگر پیوند می‌دهد، گاه زمانی که یک آمینواسید نادرست وارد می‌شود، اشتباه رخ می‌دهد.

دانشمندان دریافتند پروتیئن‌های ساخته‌شده توسط سلول‌های موش مول برهنه در مقایسه با پروتیئن‌های تولیدشده توسط موش‌های دیگر بیش از 40 برابر کمتر احتمال دارد که دارای چنین اشتباهاتی باشند.

این موضوع حائز اهیمت است زیرا پروتئین‌های دارای هیچ‌گونه انحراف به بدن در عملکرد کارآمدتر کمک می‌کنند.

گام بعدی زیست‌شناسان تقسیم rRNA موش‌های دیگر به همان شیوه با هدف مشاهده این موضوع است که چنین عملی به خلق پروتیئن ارتقایافته می‌انجامد یا خیر.

این دانشمندان امیدوارند مطالعه آن‌ها سرانجام به درمان‌های مهمی منجر شود که سنتز مولکولی را در انسان‌ها اصلاح کند، گرچه هنوز راه طولانی تا یک راهکار دارویی باقی است.

جزئیات این مطالعه در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شد./ایسنا