اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کشته شدن 105 خبرنگار +خطرناکترین محل کار خبرنگاران



 

 

کشته شدن 105 خبرنگار +خطرناکترین محل کار خبرنگاران

 

پاكستان و مكزیك بیشترین منطقه خطر برای كار خبرنگاری هستند و در مكزیك درگیری های پلیس با قاچاقچیان مواد مخدر 14 خبرنگار كشته و به همین تعداد در پاكستان نیز كشته شده اند یك خبرنگار تركیه نیز در جریان حمله اسرائیل به كشتی آزادی كشته شد.

اتحادیه جهانی خبرنگاران اعلام كرد :تعداد خبرنگاران كشته شده در سال 2010 به 105 نفر رسید.

 

به گزارش خبرنگار «تابناک اجتماعی»، این خبرنگاران در 33 كشور جهان در حال فعالیت بودند كه مورد هدف قرار گرفته و كشته شدند.

 

بر اساس این گزارش ، پاكستان و مكزیك بیشترین منطقه خطر برای كار خبرنگاری هستند و در مكزیك درگیری های پلیس با قاچاقچیان مواد مخدر 14 خبرنگار كشته و به همین تعداد در پاكستان نیز كشته شده اند یك خبرنگار تركیه نیز در جریان حمله اسرائیل به كشتی آزادی كشته شد.

 

به گزارش الحیات از لندن ، در 5 سال گذشته در عراق 127 نفر ، در فیلیپین 59 نفر ، در مكزیك 47 نفر و پاكستان 38 خبرنگار كشته شده اند.

 

آمار خبرنگاران كشته شده در سال گذشته 123 نفر بود.

 

ا تعداد كشته شدگان سال جاری كه 105 نفر اعلام شده ، ازسال سال 2008 بیشتر است ./تابناک



ویدیو مرتبط :
خطرناکترین کشور جهان برای خبرنگاران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تصاویری از خطرناکترین محل پارک دنیا/ اتومبیلها زیر گدازه های آتشفشان ایسلند



خطرناکترین محل پارک اتومبیل , پارک اتومبیل زیر گدازه های آتشفشان
بی باکترین رانندگان خطرناک ترین جای پارک دنیا در کنار گدازه های 1200 درجه سانتیگراد آتشفشان ایافیاتلایوکوتل در ایسلند برای خود انتخاب کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رانندگان که اتومبیلهای بزرگ خود را در مسیر گدازه های آتشفشان ایافیاتلایوکوتل درحالی که از سراشیبی این آتشفشان پایین می آید، پارک کرده اند، بی باکترین رانندگان دنیا لقب گرفته اند.

این رانندگان تنها با هدف هیجان، حتی از اتومبیل خود پیاده می شوند تا به جریان گدازه ها نگاهی دقیق تر بیاندازند و عده ای از آنها نیز حتی تا فاصله یک متری این مایع مرگبار هم می روند.

این تصاویر هیجان انگیز توسط کریستین فریاراستراسون گرفته شده که برای تماشای دقیقتر از اتومبیل خود پیاده شده است

اتومبیلها در مسیر گدازه هایی که از آتشفشان ایافیاتلایوکوتل پایین می آید صف می کشند، این رانندگان بی باک اتومبیلهای خود را در مسیر این مایع غلیظ که از سراشیبی آتشفشان پایین می آیند پارک می کنند

این تصاویر ظرف چند روز بیش از 300 هزار بازدید داشت که این میزان تقریبا برابر با جمعیت ایسلند است.

کریستین سه ساعت درمیان یخچالهای خطرناک و آب و هوای سوزان رانندگی کرده تا به این نقطه برسد. وی اظهار داشت که برخی از مردم با فاصله نیم متری از این گدازه ها می ایستند درحالی که اتومبیلهای خود را در نزدیکی آن پارک کرده اند.

وی افزود: ردهای اخیر تایرهای جیپ در برف زیر گدازه ها پنهان شده است اما از آنجا که این گدازه ها به آرامی حرکت می کنند ما متوجه این حرکت نشده ایم، اما صدای آتشفشان به یاد ماندنی است، گویی یک آتش بازی پر قدرت درجریان است.

مسیر آتشفشان ایافیاتلایوکوتل پوشیده در یک متر برف و خاکستر است، این رانندگان در جستجوی هیجان سه ساعت برای رسیدن به نقطه مورد نظر خود در راه هستند

تصویر دیده نشده ای از کریستین فریاراستراسون دانشجوی 25 ساله که در اینترنت چون یک ویروس پخش شد

کریستین گفت: وقتی هواتاریک شد، تصمیم به بازگشت گرفتیم اما در کوه ها یخ به شدت برف می باید و ما تنها تا فاصله سه متری جلوی ماشین را می دیدیم، یعنی این احتمال وجود داشت که به راحتی مسیر را گم کنیم. حتی یک بار وسیله نقلیه خود را حدود 20 دقیقه گم کرده بودیم.

وی یادآور شد: سیستم جی پی اس نداشتیم تا بدانیم که کدام مسیر را انتخاب کنیم، اما در نهایت یک گروه دیگر را ملاقات کردیم و راه برگشت به خانه را ادامه دادیم.

آخرین فوران این آتشفشان در سال 2010 صورت گرفت

ایافیاتلایوکوتل که به زبان ایسلندی یخچال کوه معنا می شود، نام یکی از یخچال‌های طبیعی ایسلند است. این یخچال در جنوب این کشور قرار دارد. یخ‌ پهنه وسیع و گسترده این یخچال، قله کوه آتشفشانی به‌نام گودناستین را، با ارتفاع 1666 متر را در زیر خود پنهان کرده‌است.

پس از پایان واپسین عصر یخبندان زمین در ده هزار سال گذشته، این آتشفشان به طور نسبتاً متناوبی فوران کرده‌است، که واپسین فوران‌های آن از سال 1821 تا 1823 و دوباره در سال 2010 روی داده‌اند.... / mehrnews.com