اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کدام نمایندگان در آزمون اعتبارنامه رد شدند؟


اعتبارنامه نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، موضوعی است که از آغازبه کار این قوه، با تاییدها و در برخی موارد ردهایی همراه بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: اعتبارنامه نمایندگان در مجلس شورای اسلامی، موضوعی است که از آغازبه کار این قوه، با تاییدها و در برخی موارد ردهایی همراه بوده است.

هر نامزد پیروز در انتخابات بنابر آیین نامه داخلی مجلس یک اعتبارنامه نمایندگی دارد که باید از سوی همه نمایندگان پذیرفته شود.

این اعتبار نامه مجموعه مدارکی است که در ارتباط با سوابق کاری و نحوه انتخاب هر نماینده در پرونده وی قرار می‌گیرد و بعد از شروع به کار مجلس، اعتبار نامه‌های نمایندگان در شعب مورد بررسی و نهایتا مورد تایید یا رد شعبه‌های بررسی کننده قرار می‌گیرد.

بدین ترتیب وقتی نماینده منتخب به‌صورت عملی وارد عرصه نمایندگی چهارساله مجلس شورای اسلامی می‌شود که اعتبارنامه‌اش از فیلتر شعب بررسی کننده عبور کرده و به تصویب آن‌ها رسیده باشد. درصورت تایید نشدن اعتبارنامه، این سند سوابق کاری و نحوه انتخاب نماینده یا همان اعتبارنامه وارد کمیسیون تحقیق مجلس می‌شود تا مراحل بررسی را سپری کند.

* لغو اعتبارنامه، مجازات حداکثری تخلف در دوره نمایندگی

براساس مصوبه طرح نظارت بر نمایندگان، در صورت تخلف آنها در دوره نمایندگی حداکثر برخورد با نماینده خاطی، لغو اعتبارنامه وی خواهد بود.

بنابراین برای محرومیت نمایندگان از شرکت در جلسات مجلس و کمیسیون‌ها و لغو اعتبارنامه‌های آنها، می‌بایست در جلسه رسمی غیر علنی پیش از رای‌گیری در این زمینه، نخست گزارش هیات نظارت خوانده شود و سپس نماینده متخلف که می تواند نیمی از وقت خود را به یکی از نمایندگان بدهد به مدت نیم ساعت دفاعیات خود را مطرح کند. هم‌چنین اجرای مصوبات مجلس در این موارد، مستلزم تایید شورای نگهبان است؛ یعنی لغو اعتبارنامه نمایندگان پس از تصویب در مجلس باید به تایید شورای نگهبان برسد.

* تایید اعتبارنامه‌ها و ارتباط آن با آغاز فعالیت‌های مجلس

نخستین مرحله برای روند تایید اعتبارنامه‌های وکلای انتخابی ملت در مجلس تشکیل هیئت‌رئیسه سِنی است. این روند به شکلی است که بر اساس ماده 10 آئین نامه داخلی مجلس، مسن‏‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‏‌عنوان رئیس سِنى و فرد بعدى به‏‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر معین می‌شوند و در جایگاه هیئت رئیسه قرار می‌گیرند.

گفتنی است که وظایف هیأت رئیسه سِنى، اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف، اقتراع شعب و اجراى انتخابات هیئت‌رئیسه موقت است.

پس از برگزاری مراسم تحلیف، از سوی هیئت رئیسه سِنی شعب ۱۵‌گانه برای بررسی اعتبارنامه منتخبان در همان جلسه نخست تشکیل و همه منتخبان به قید قرعه در میان شعب تقسیم می شوند.

طبق ماده 11آئین نامه داخلی؛ در دومین جلسه علنی هیئت رئیسه موقت انتخاب می‌شوند.

در ادامه طبق ماده 13 -  وظایف هیئت‌رئیسه موقت اداره جلسات مجلس تا زمان تأیید اعتبارنامه دو سوم نمایندگان و اجراى انتخابات هیئت رئیسه دائم و تمشیت امور ادارى مجلس است.
 
مطابق ماده 30 آیین نامه داخلی مجلس، شعب به‌موجب جدول حوزه‏‌هاى‌ انتخابى مجلس شوراى اسلامى كه براساس حروف الفبا از طرف معاونت قوانین مجلس با نظارت هیئت رئیسه تنظیم و توزیع می ‌شود، رسیدگى به اعتبارنامه‏ ها را شروع و نسبت به مداركى كه در شوراى نگهبان مورد رسیدگى قرار نگرفته و یا پس از رسیدگى شوراى‌نگهبان بدست آمده است اتخاذ تصمیم خواهد نمود و گزارش تصویب یا رد آن‌را از طریق هیئت‌رئیسه به مجلس تقدیم می‌‏دارند.

پس رسیدگی نهایی به اعتبارنامه‌ها در شعبه اصلی، گزارش آن توسط سخنگوی شعبه طبق دستور جلسه به مجلس داده خواهد شد.

بر اساس ماده 31 این آئین‌نامه، هیئت رئیسه موظف است فهرست اعتبارنامه‏‌هاى ارجاعى به شعب را تكثیر و در اختیار نمایندگان قرار دهد. چنانچه نماینده‏ای به هریك از اعتبارنامه‏‌ها معترض باشد، حداكثر ظرف مدت 3 روز از تاریخ انتشار فهرست فوق‏ الذكر، اعتراض خود را كتبا به شعبه مربوطه تقدیم می دارد. شعبه موظف است حداقل 24 ساعت قبل از بررسى هر اعتبارنامه از معترضین جهت توضیح اعتراض خود دعوت به عمل آورد.

در ماده 33 آمده است: گزارش هریك از شعب درباره تأیید یا رد اعتبارنامه‏‌ها بدون ذكر دلیل در مجلس قرائت می شود. درصورتى كه گزارش شعبه مبنى ‏بر رد اعتبارنامه باشد و یا اینكه معترضین بر اعتراض خود باقى باشند، اعتبارنامه به كمیسیون تحقیق ارجاع خواهد شد.

در غیراین صورت اعتبارنامه مصوب تلقى شده و رئیس مجلس تصویب آن‌را اعلام مى کند.

بر اساس ماده 34 كمیسیون تحقیق ظرف حداكثر 15 روز به دلایل و توضیحات كتبى شعب و معترضین (كه باید ظرف پنج روز از تاریخ ارجاع اعتبارنامه به كمیسیون، به آن كمیسیون فرستاده باشند) رسیدگى می‌كند و پس از استماع و بررسى توضیحات شفاهى معترضین و مدافعات كتبى یا حضورى نماینده مورد اعتراض، نظر خود را به مجلس ارسال می‌دارد.

مطابق ماده 35- اگر گزارش كمیسیون تحقیق مبنى بر رد اعتبارنامه باشد سخنگوی كمیسیون ادله رد اعتبارنامه را توضیح می دهد.

در صورتى‌كه گزارش مبنى‏ بر تأیید صحت اعتبارنامه باشد و یا در موعد مقرر گزارش ندهد، ابتدا سخنگوی شعبه معترض، ادله رد اعتبارنامه را توضیح مى دهد و نماینده معترض حداكثر به مدت نیم ساعت در رد اعتبارنامه صحبت مى ‏كند و در صورتى كه معترضان متعدد باشند حداكثر تا سه نفر با توافق بقیه و در صورت عدم توافق با قید قرعه انتخاب مى ‏شوند و هریك حداكثر به مدت نیم ساعت در رد اعتبارنامه صحبت مى ‏كنند.  نماینده‏اى كه اعتبارنامه‌اش مورد اعتراض قرار گرفته به مدت دو برابر وقت مخالفین مى ‏تواند صحبت كند و مى‌تواند قسمتى از وقت خود را حداكثر به دو نفر از نمایندگان واگذار نماید.

هم‌چنین بر مبنای ماده 37 پس از دفاع نماینده صاحب اعتبارنامه، مجلس وارد رأى‏ گیرى مى‏ شود.

در نهایت کار نیز ماده 38 تاكید می كند اخذ رأى نسبت به اعتبارنامه مورد اعتراض، مخفى و با ورقه‌مخصوص خواهد بود.
 
بر اساس ماده39 نمایندگانى كه هنوز اعتبارنامه آنان به تصویب نرسیده حق دادن رأى به جز در مورد اعتبارنامه نمایندگان و هم‌چنین حق‌ حضور در شعبه یا كمیسیون تحقیق، هنگام رسیدگى به اعتبارنامه خود را ندارند. درصورتى كه از طرف شعبه یا كمیسیون یا با تقاضاى خود براى اداى توضیحات دعوت شوند، حق رأى نخواهند داشت ولى حق اظهارنظر دارند.

*شمار اعتبارنامه نمایندگانی که در ادوار مجلس مورد اعتراض قرار گرفته و یا رد شده است
 
دور اول مجلس شورای اسلامی

«حسن آیت» که نقش مؤثری در تدوین قانون اساسی جمهوری اسلامی داشت، از‌‌ همان ابتدا مشمول خشم و کینه گروه‌های چپ قرار گرفت. اعتراض به اعتبارنامه آیت، از طرف احمد سلامتیان صورت گرفت و پرونده او به کمیسیون تحقیق رفت و  در رای‌گیری‌ای که به عمل آمد از میان۱۷۰ نماینده حاضر، ۱۱۴ نفر به اعتبارنامه وی رأی موافق و ۳۰رأی مخالف و ۲۶رأی ممتنع دادند.

دور دوم مجلس شورای اسلامی
 
در این دوره از مجلس درباره اعتبارنامه‌های هادی غفاری، میرابوالفضل سیدریحانی (موسوی تبریزی) به علت همکاری گذشته‌اش با آیت الله کاظم شریعتمداری و سید فرج الله افرازیده به خاطر یک سخنرانی در زمان طاغوت اعتراضاتی صورت گرفت، اما سرانجام اعتبارنامه‌های آنان تصویب شد.

یکی از رویدادهای مهم این مجلس، اعتراض شماری از نمایندگان به اعتبارنامه‌های احمد آذری قمی و صادق خلخالی نمایندگان قم بود، اما در نهایت اعتبارنامه آذری قمی به تصویب رسید و اعتبارنامه صادق خلخالی هم با پس گرفتن اعتارضات معترضانش مورد تصویب قرار گرفت.

همچنین اعتبارنامه‌های علی‌اکبر حمیدزاده نماینده بوئین زهرا و سیدمهدی طباطبایی در دور دوم مجلس با واکنش روبرو می‌شود که در نهایت هر دو به تصویب وکلای ملت می‌رسد.

دور سوم مجلس شورای اسلامی
 
علاوه بر اعتبارنامه علی کامیار که حرف و حدیث‌های زیادی حول و حوش آن بود، اعتبارنامه حسین سبحانی‌نیا، محمدرضا باهنر، علی اکبر ناطق نوری و فخرالدین حجازی نیز مورد اعتراض قرار گرفت. معترضین درباره ناطق نوری، حجازی و باهنر اعتراض خود را استرداد کردند، اما سبحانی‌نیا مجبور به دفاع از خود شد تا اعتبارنامه‌اش تصویب شود. اعتراضات صورت گرفته علیه حسین سبحانی‌نیا، استفاده از امکانات سازمان تبلیغات اسلامی برای راهیابی به مجلس بود.

اتهامات شکل گرفته علیه کامیار نیز، شرکت در تجمعات غیرقانونی برضد مواضع انقلاب و هم چنین استفاده از امکانات جهادسازندگی برای رفتن به مجلس عنوان شده بود. در نهایت اعتبارنامه کامیار از حوزه انتخابیه ارومیه از ۲۴۰رأی، ۱۳۲نفررأی موافق و ۵۷ نفر رأی مخالف و بدین ترتیب به تصویب رسید.

دور چهارم مجلس شورای اسلامی

رد نخستین اعتبارنامه در مجلس چهارم به وقوع پیوست. «سید حبیب هاشمی» منتخبی بود که اعتبارنامه‌اش از سوی هم کرسی‌ها به جهت التزام عملی به اسلام، به تصویب نرسید.

همچنین در این مجلس اعتبارنامه قاسم شعله سعدی، نماینده مردم شیراز مورد اعتراض حسن‌بیگی، نماینده دامغان قرار گرفت اما در نهایت مورد تصویب نمایندگان قرار گرفت.
 
دور پنجم مجلس شورای اسلامی

دومین رد اعتبارنامه نیز در دور پنجم مجلس به‌وقوع پیوست. در این دوره اعتبارنامه «حمید بهرامی‌احمدی‌» از حوزه‌ انتخابیه‌ رفسنجان‌ با عدم‌ دفاع از اعتبارنامه‌اش به‌تصویب نرسید.

دور ششم مجلس شورای اسلامی
 
اعتبارنامه غلامعلی حداد عادل نیز در این مجلس مورد اعتراض قرار می‌گیرد به‌گونه‌ای که تا 5ماه به‌طول می‌انجامد. همچنین علی‌اکبر محتشمی‌پور نیز از اشخاصی بود که در مجلس پنجم اعتبارنامه‌اش مورد سوال قرار گرفت. البته بعد از انجام رأی‌گیری‌ها از مجموع ۲۲۳رأی مأخوذه، ۱۳۱رأی موافق به حداد عادل داده شد و ۷۲رأی مخالف؛ بنابراین‌ اعتبارنامه‌ حدادعادل‌ تأیید و تصویب‌ شد و اعتبارنامه محتشمی‌پور نیز از جمع‌ ۲۲۴ نماینده، با ۱۶۱ رأی موافق و ۵۵ رأی مخالف تصویب شد.

دور هفتم مجلس شورای اسلامی

در این دوره رضا عبداللهی نماینده ماه‌نشان، در اقدامی بی‌سابقه اعتبارنامه 18 نماینده تهران و 17 نماینده دیگر را زیرسوال می‌برد که در نهایت موضوع ختم به‌خیر شده و مسئله خاتمه می‌یابد.

دور هشتم مجلس شورای اسلامی

در این دور مجلس به اعتبارنامه سلمان خدادی نماینده ملکان اعتراضاتی شکل گرفت که در نهایت با غائله‌ای جنجالی، اعتبارنامه وی به‌تصویب رسید.

دوره نهم مجلس شورای اسلامی

در این دوره نیز با وجود آن‌که اعتراض‌ها به رد اعتبارنامه در آن بی‌سابقه بود، تعداد38 اعتراض به اعتبارنامه‌های نمایمدگان صورت گرفت که در نهایت همه با بررسی در شعب مربوطه به‌تصویب رسیدند.

بدین ترتیب با گذران 9دوره از فعالیت مجلس‌شورای اسلامی، در مجموع اعتبارنامه دو نماینده موردتصویب وکلای ملت قرار نگرفت.


ویدیو مرتبط :
اعتبارنامه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کیهان: نمایندگان ملاقات کننده با خاتمی، خائن هستند و رد صلاحیت آنها قطعی است



 

 

کیهان: نمایندگان ملاقات کننده با خاتمی، خائن هستند و رد صلاحیت آنها قطعی است

 

حسین شریعتمداری مدیر مسوول روزنامه کیهان در مطلبی تحت عنوان "تا کی درازدستی؟" با انتقاد از نمایندگانی که هفته گذشته با رییس جمهور پیشین ایران سید محمد خاتمی دیدار کرده بودند، حرکت آنها را خیانت و همراهی با دشمنان ملت دانست و بر رد صلاحیت آنها در انتخابات آتی مجلس تاکید کرد. دیروز نیز آیت الله احمد جنتی تصریح داشته بود که نیازی به حضور اصلاح طلبان در انتخابات نیست.

متن یادداشت حسین شریعتمداری بدون پیش داوری درباره محتوای آن به شرح زیر است:

شاید این قضاوت در نگاه اول، دور از انتظار به نظر آید كه ملاقات هفته گذشته جمعی از نمایندگان فراكسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با آقای خاتمی را مصداق بارز و بی چون و چرای پشت پا زدن به رأی مردم و حركتی خیانت گونه در همنوایی و همراهی با ستون پنجم دشمنان بیرونی ملت تلقی كنیم. این برداشت اگرچه تلخ و ناگوار است ولی متاسفانه واقعیت دارد و شواهد و اسناد موجود كه چرخه ای بیرون از خواست و نظر ما دارند، حكایتی غیر از این ندارند. واكنش برخی از این نمایندگان درباره چرایی دیدار خویش با خاتمی نیز نشانه های قابل دركی از شرمندگی پنهان و یا پشیمانی آنان دارد كه امید است اگر ندانسته دست به این جرم بزرگ آلوده اند، با توبه ای آمیخته به شجاعت، از ادامه آن دست بردارند و آرای مردم را كه با امید فداكاری آنان در راه اسلام و ملت و نظام فراهم آمده، به پای ستون پنجم شناخته شده دشمنان بیرونی نریزند... و در این باره گفتنی هایی هست؛

1- خیانت خاتمی و ایفای نقش ستون پنجم برای مثلث آمریكا، اسرائیل و انگلیس، فقط یك «احتمال»، «برداشت تصادفی» و یا تصوری در حد و اندازه «حدس» و «گمان» نیست، بلكه اسناد فراوان و غیرقابل انكاری از وطن فروشی و خیانت وی حكایت می كند و كیهان تاكنون به نمونه های فراوانی از این اسناد با ذكر منبع و مأخذ اشاره كرده است.

گفتنی است كه هیچیك از اسناد ارائه شده در كیهان، از شمار اسناد محرمانه، طبقه بندی شده و «سری» نبوده و نیست، بلكه تمامی آنها اسناد و مدارك آشكاری است كه دسترسی به آنها با توجه به آدرس و مأخذی كه طی چند سال اخیر در كیهان به آن استناد شده، برای همگان امكان پذیر است. به عنوان مثال، یكی از این اسناد كه خاتمی با دستپاچگی و به گونه ای ناشیانه آن را تكذیب كرده است- و این خود نشان آگاهی وی از خیانتی است كه مرتكب شده- ماجرای دو بار ملاقات پنهان وی با جرج سوروس، صهیونیست معروف آمریكایی و مشهور به پدر كودتاهای مخملی است.

خاتمی در این ملاقات ها، دستورالعمل و فرمول -به زعم خود- استحاله داخلی و انجام كودتای مخملی با كلیدواژه و اسم رمز «تقلب در انتخابات» را دریافت می كند. نكته در خور توجه آن كه كیهان ماهها قبل از فتنه 88 به این ملاقات ها و برخی از مباحث رد و بدل شده در آن با استناد به منابع آشكار اشاره كرده و نسبت به آن هشدار داده بود.

این نكته نیز گفتنی است كه اطلاع رسانی هشدار دهنده كیهان درباره ملاقات خاتمی با جرج سوروس پیش از فتنه 88 و یكسال قبل از بازداشت كیان تاجبخش و عطریانفر و اعتراف آنها به انجام این ملاقات ها بود.

این فقط یك نمونه است و از نمونه های دیگر، نظیر اجرای بی كم وكاست و مو به موی فرمول دیكته شده «مایكل لدین» از سوی خاتمی كه پیشنهاد برگزاری «رفراندوم» در جریان فتنه 88 از جمله آنهاست و بعد از افشاگری كیهان، مایكل لدین بدون آن كه این دستورپذیری خاتمی را انكار كند، در مصاحبه با روزنامه آمریكایی نیویورك تایمز، تلاش كرد، ابعاد و موضوع آن را بی ارتباط با فتنه 88 قلمداد نماید.

خاتمی و موسوی در جریان فتنه 88 به طور آشكار و بدون كمترین پرده پوشی یا انكار، با بهایی ها، سلطنت طلبان، منافقین، ماركسیست ها و تمامی گروه ها و جریانات تروریستی و مخالف اسلام و نظام ائتلاف كرده بودند. آنها مطابق اسناد موجود، نسخه كودتای مخملی و برگرفته از صهیونیست ها نظیر جرج سوروس، جین شارپ، مایكل لدین و... را دنبال می كردند. مثلث آمریكا، اسرائیل و انگلیس، با صراحت از سران فتنه حمایت مالی، تبلیغاتی و تداركاتی داشتند. تا آنجا كه شیمون پرز از آنها با عنوان «بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران» یاد كرد، نتانیاهو، آنان را سربازان اسرائیل نامید كه به نمایندگی از رژیم صهیونیستی با جمهوری اسلامی ایران درگیر شده اند، اوباما، حمایت از فتنه گران را یكی از اصلی ترین محورهای استراتژیك آمریكا برای مقابله با اسلام و نهضت های اسلامی نامید.

فتنه گران روز عاشورا، آشكارا به ساحت مقدس حضرت امام حسین علیه السلام اهانت كردند، وجود مبارك حضرت صاحب الزمان (عج) را نفی كردند، مسجد را به آتش كشیدند، روز قدس به نفع اسرائیل شعار دادند، روز 13 آبان، به حمایت از آمریكا عربده كشیدند و... آیا این همه زشتی و پلشتی نفرت انگیز و مقابله آشكار با اسلام و انقلاب و ائمه اطهار(ع) و مردم مسلمان و... قابل انكار است؟ ... و دهها و صدها نمونه دیگر از این دست خیانت ها كه خاتمی و موسوی مرتكب شده اند و فقط فهرست آن مصداق مثنوی هفتاد من كاغذ است كه در این وجیزه نمی گنجد.

2- اكنون باید از نمایندگان فراكسیون اقلیت مجلس كه با خاتمی دیدار كرده اند پرسید؛ آیا شما از اینهمه جنایت و خیانت بی خبر بوده اید؟ این نمونه ها از جمله اعترافات عوامل دستگیر شده فتنه نیست كه توهم «فشار زندان»!! را دستاویز انكار آن قرار دهید. اگر از این همه وطن فروشی و خیانت آشكار خاتمی بی خبر بوده اید كه بدون تعارف و پرده پوشی شایسته نمایندگی ملت نیستید و اگر از این جنایات باخبر بوده اید- كه بوده اید- چرا به آستان بوسی ستون پنجم نشان دار آمریكا، اسرائیل و انگلیس رفته اید؟ و از این آستان بوسی چه منظوری داشته اید؟

واژه «آستان بوسی» از آن روی به كار گرفته شده كه شما آقایان مطابق آنچه در سایت اختصاصی خود آورده اید، به نصیحت و هشدار نزد خاتمی نرفته اید، بلكه «مرید»گونه به دیدار «مراد»! رفته بودید و گوش جان به ترجمان طوطی وار خاتمی از توهم پراكنی و دروغ بافی دشمنان بیرونی و تابلودار سپرده بودید. آیا غیر از این است؟!

3- آیا طرح این پرسش از نمایندگان فراكسیون اقلیت مجلس - آن عده كه به دیدار خاتمی رفته اند- منطقی نیست كه دیدارتان با خاتمی- به گونه ای كه خود شرح داده اید- با دیدار احتمالی شما با جرج سوروس و جین شارپ و ریچارد رورتی و مایكل لدین و... چه تفاوتی دارد؟! مگر نه این كه به گواهی اسناد یاد شده، خاتمی زبان این مهره های نشان دار بیگانه را به كام گرفته و دستورالعمل آنها را در گام دارد؟!

راستی! اگر خیانت های خاتمی كه به گوشه ای از آن اشاره شد را انكار می كنید- كه نمی توانید انكار كنید- چرا از وی درباره ملاقاتش با جرج سوروس صهیونیست سؤال نكردید؟ چرا نظر وی را نسبت به اظهارات صریح نتانیاهو، شیمون پرز، اوباما و... كه خاتمی و هوادارانش را بزرگترین سرمایه اسرائیل نامیده بودند، جویا نشدید؟! آیا نباید از او می پرسیدید كه چرا در جریان فتنه 88 با منافقین و بهایی ها و سلطنت طلب ها و ماركسیست ها مرزبندی نكرده و در مقابل اعلام حمایت های پی در پی این جرثومه های فساد و تباهی كمترین واكنشی نشان نداده است؟!

این در حالی است كه همگان شاهد بوده و شاهدیم كه اگر فی المثل، فلان كارمند جزء فلان اداره علیه خاتمی سخنی بر زبان آورد و یا در فلان نشریه دانشجویی از او گلایه ای شود، بلافاصله خبرنگار سایت «كلمه» و یا «پارلمان نیوز» را فرا می خواند و پاسخ به انتقادكننده را وظیفه ملی!! خود می داند!

4- آقایان نماینده فراكسیون اقلیت، شما سال ها در جبهه موسوم به اصلاحات حضور داشته اید و از كم و كیف ماجراهای آن باخبرید. آیا سفر ریچارد رورتی عضو ارشد سازمان «سیا» به ایران در سال 1383 و جلسات متعدد وی با گروه های مدعی اصلاحات را انكار می كنید؟ درباره سفر جان كین، عضو برجسته و استرالیایی تبار MI6 انگلیس به ایران در پاییز 1378- پس از حوادث 18 تیرماه- و نشست های وی با برخی از اعضای مركزیت گروه های یاد شده چه می فرمائید؟ آیا آقای «تموتی گارتن اش» از رهبران صهیونیست های مقیم انگلیس را نمی شناسید و آیا از سفر وی به ایران در شهریورماه 1384 و ملاقات های او با دوستانتان بی خبرید؟! و...

به قول حافظ؛

ای كوته آستینان! تا كی درازدستی؟!

5- «عقب نشینی با حفظ تابلو» یكی از محورهای اصلی فرمول مشترك جین شارپ، ریچارد رورتی و جرج سوروس در كودتاهای مخملی است. مطابق این فرمول در صورت شكست كودتای مخملی، یكی از شخصیت های شناخته شده كودتا- بخوانید سران فتنه- ماموریت حفظ حضور خود در عرصه سیاسی كشور را برعهده می گیرد.

نكته درخور توجه در این فرمول، آن است كه فتنه گر یاد شده نباید تابلوی اصلی فتنه را پائین بكشد، چرا كه در این حالت، بدنه همراهی كننده- در اینجا، منافقین، بهایی ها، سلطنت طلب ها و...- از پائین آوردن تابلو سرخورده می شوند و آمادگی و روحیه خود را برای همراهی در فتنه های بعدی از دست می دهند! اكنون به اظهارات خاتمی در دیدار با فراكسیون اقلیت مجلس توجه كنید؛ او ضمن آن كه ترجیع بند بازگشت به عرصه را به تلویح و تصریح تكرار می كند از هرگونه مرزبندی با دشمنان بیرونی- آمریكا، اسرائیل و انگلیس- و دنباله های آنها خودداری می كند.

و بالاخره امید است، آن عده از نمایندگان فراكسیون اقلیت مجلس كه با خاتمی دیدار داشته اند، ندانسته و ناخواسته به این جرم بزرگ تن داده باشند و البته در هر دو صورت «آگاهانه یا ناخودآگاه و خواسته یا ناخواسته» آنچه در آن تردیدی نیست، این كه شورای نگهبان مطابق نص صریح قانون، حق تایید صلاحیت آنها را برای ورود دوباره به خانه ملت ندارد. خدمت به مردم- اگر آقایان در پی آن هستند- كه منحصر به نمایندگی مجلس نیست! هست؟!..../منبع:عصرایران