اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کاهش واردات «روغن پالم» به ایران


شرکت تحقیقاتی "اویل ورلد" در گزارش تازه‌ای از کاهش واردات روغن پالم به ایران در فصل فروش 2014 - 2013 خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: شرکت تحقیقاتی "اویل ورلد" در گزارش تازه‌ای از کاهش واردات روغن پالم به ایران در فصل فروش 2014 - 2013 خبر داد.

این شرکت با اعلام اینکه واردات روغن پالم به ایران در فصل فروش 2013 - 2014 به 600 تا 700 هزار تن در مقایسه با رکورد 1.1 میلیون تن در سال پیش رسیده است، پیش بینی کرد تقاضای روغن پالم در ایران در نتیجه سیاست‌های دولت که خرید آن را به حداکثر 30 درصد کل واردات روغن‌های گیاهی محدود کرده است، ممکن است کاهش پیدا کند.

طبق پیش بینی "اویل ورلد"، واردات ایران در فصل فروش 2015-2014 از 1.8 میلیون تن نیاز کشور برای واردات روغن‌ها و چربی‌ها ممکن است به 500 هزار تن کاهش پیدا کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، از سوی دیگر این شرکت تحقیقاتی که در هامبورگ مستقر است پیش بینی کرد تقاضا از سوی خریداران در هند، اروپا و کشورها دیگر افزایش پیدا خواهد کرد و به تقویت قیمت‌های روغن پالم که اوایل سپتامبر به پایین‌ترین قیمت در بیش از پنج سال گذشته رسید، کمک خواهد کرد.


ویدیو مرتبط :
کاهش واردات روغن پالم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کاهش ۱۵ درصدی واردات «روغن پالم»


مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از کاهش سهم ۱۵ درصدی واردات روغن پالم خبر داد و به شهروندان توصیه کرد: از شیر و لبنیات کم چرب، یعنی کمتر از ۵،۲ درصد چربی استفاده کنند.

تسنیم: زهرا عبداللهی، مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: روغن پالم یکی از انواع چربی های گیاهی است که معمولاً در صنعت صابون سازی استفاده می شود و نوع چربی آن از نوع سنگین است، یعنی اسیدهای چرب اشباع شده دارد و به همین علت در مصارف خانگی توصیه نمی شود. علت آن این است که اسیدهای چرپ اشباع شده باعث گرفتگی عروق و بیماری های قلبی می شود.

وی ادامه داد: اتفاقی که الآن افتاده این است که به دلیل ارزان بودن روغن پالم در مقایسه با سایر چربی های گیاهی، سهم واردات آن در یکی دو سال اخیر افزایش پیدا کرده است و نهایتاً میزان روغن پالم در ترکیب روغن های خوراکی افزایش یافت و متأسفانه بر اساس گزارش هایی که داریم در صنایع شیر و لبنیات و در محصولاتی نظیر ماست پرچرب و خامه، چربی گیاهی که استفاده می شود، روغن پالم است که قاعدتاً بدترین چربی است و نباید مصرف شود.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اقدام وزارت بهداشت در خصوص استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی اظهارکرد: طی جلساتی که وزارت بهداشت با وزارت بازرگانی و ارگان های مسئول داشتیم، قرار شد که سهم واردات روغن پالم کاهش یابد. سهم واردات این روغن در حال حاضر 50 الی 60 درصد است که این سهم، امسال به 30 درصد و در سال آینده به 15 درصد کاهش پیدا می کند. قاعدتاً با کاهش سهم واردات روغن پالم، شاهد افزایش کیفیت روغن‌های خوراکی و شیر و لبنیاات خواهیم بود.

عبداللهی که در برنامه زنده «ره آورد» شبکه رادیویی سلامت صحبت می‌کرد، به شهروندان توصیه کرد: از شیر و لبنیات کم چرب، یعنی کمتر از 5،2 درصد چربی استفاده کنند.