اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

کاهش نزاع در سال 94


در یازده ماه سال94، نودودو هزار و 489 نفر به دلیل آسیب های ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کرده اند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه بهمن سال 93، 7.6 درصدکاهش یافته است.

خبرگزاری میزان: در یازده ماه سال94، نودودو هزار و 489 نفر به دلیل آسیب های ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کرده اند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه بهمن سال 93، 7.6 درصدکاهش یافته است.

پایان بهمن 94نود ودوهزار و 489نفر به دلیل آسیب های ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان تهران مراجعه کرده اند که این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال93 که تعداد مراجعین به دلیل نزاع به مراکز پزشکی قانونی نودونه هزار 126نفر اعلام شده بود 7.6 درصد کاهش یافته است.

طبق این گزارش دربهمن ماه سال 94 نیز تعداد مراجعین نزاع مراکز پزشکی قانونی با 9/3درصد کاهش نسبت به بهمن ماه3 7 هزار 7530 نفر اعلام شده است

مراجعین نزاع به خاطر داشته باشند:

1 - ظاهر خون آلود تأثیری در صدور نظریه كارشناسی توسط پزشكی قانونی ندارد، آنچه مبنای صدور نظریه كارشناسی در خصوص جراحات است، نوع جراحت و عمق آن است. لذا معاینه دقیق ‌تر ضایعات نیازمند تمیز بودن موضع و بررسی دقیق آن توسط كارشناسان پزشكی قانونی است.

2- همچنین باید افزود که دیگر چیزی به نام طول درمان در پزشكی قانونی تعیین نمی‌شود و این هم یکی دیگر از باورهای نادرست به یادگار مانده از گذشته است.

3- برای صدور نظریه كارشناسی در خصوص صدمات ناشی از نزاع توسط سازمان پزشكی قانونی ارائه معرفی نامه از مراجع قضایی و یا كلانتری الزامی است.

4- در مواردی برای بررسی دقیق تر جراحات و یا عوارض صدمات نیازمند اخذ مشاوره و یا تصویربرداری و یا سایر اقدامات پاراكلینیك هستیم. این امر برای حفظ حقوق مراجعین و اظهار نظر دقیق در خصوص صدمات است، لذا صبر و شكیبایی بیشتر مراجعین را می طلبد.

5- در صورت وجود جراحات و صدمات عمده و تهدید كننده، فرد می تواند پس از انجام اقدامات درمانی به پزشكی قانونی مراجعه كنند. سوابق اقدامات انجام شده از سوی پزشكی قانونی از مرجع درمان كننده اخذ خواهد شد تا حقی از فردی ضایع نشود.

6- صدمات ایجاد شده در نزاع (شامل آثار ضرب و جرح) یا مشمول دیه است یا ارش. در دیه "كه مقدار مالِ معینی است و در شرع مقدس به سبب جنایات غیرعمدی بر نَفس، عضو یا منفعت یا جنایات عمدی در مواردی كه به هر جهت قصاص ندارد، مقرر شده‌ است. اَرش نیز "دیه غیر مقدر است و میزان آن در شرع تعیین نشده است و دادگاه با لحاظ نوع و كیفیت جنایت و تآثیر آن بر سلامت مجنی علیه و میزان خسارت وارده با در نظر گرفتن دیه مقدر و با جلب نظر كارشناس میزان آن را تعیین می كند."

لذا در مواردی كه برای صدمه وارده دیه مقدر وجود نداشته باشد كارشناس پزشكی قانونی بر اساس نوع جراحت و كیفیت آن و تأثیر بر سلامت مُجنی علیه و ایجاد یا عدم ایجاد نقص عضوی و تأثیر در كارایی عضو یا اندام اقدام به تعیین ارش می كنند كه میزان ارش نسبت به دیه كامل انسان تعیین می شود.های ناشی از نزاع تا پایان بهمن شصت هزار و 569نفر مرد و 31 هزار و 920نفرزن بوده اند.


ویدیو مرتبط :
آغاز فلوراید تراپی سال 94-94 معاونت بهداشت فسا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کاهش 17 درصدی بارش در سال 94



اخبار,اخبار ورزشی,کاهش 17 درصدی بارش

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور از کاهش بارندگی در سال آبی 94 نسبت به سال گذشته و آمار بارش بلندمدت خبر داد.

شاهرخ فاتح در گفت‌وگو با خبرنگار «محیط زیست» با اشاره به اینکه سال آبی یا سال زراعی هر سال از اول مهر تا پایان مرداد را شامل می‌شود، گفت:‌ کل بارش کشور در سال آبی 94، 194.6 میلی‌متر بوده است که این میزان بارش در مقایسه با بلند‌مدت حدود 17.5 درصد کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه بارش بلندمدت 236 میلی‌متر است، تصریح کرد: میزان بارش سالانه در بازه زمانی 11 ماهه از اول مهر هر سال تا پایان مرداد ماه سال آینده محاسبه می‌شود و میانگین میزان بارش هر سال در مقایسه با بلندمدت که 30 یا 50 سال است محاسبه می‌شود؛ در حقیقت متوسط بارش هر سال کشور در قیاس با بارش بلندمدت مشخص می‌شود.

کاهش 11.2 درصدی بارندگی امسال
رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه میزان بارش سال 93 219.1 بوده است، اظهار کرد: بارندگی امسال در قیاس با سال گذشته نیز کاهش یافته و جدول‌ بارندگی‌ها حاکی از این است که امسال با کاهش 11.2 درصدی بارش نسبت به سال قبل مواجه بوده‌ایم.

کم‌بارش‌ترین و پربارش‌ترین استان‌های کشور نسبت به سال آبی بلندمدت
وی با بیان اینکه میزان بارندگی استان‌های مختلف نسبت به بلندمدت و سال گذشته متفاوت بوده است، گفت: استان‌های بوشهر با 47.5 درصد،‌ هرمزگان 46.2 و استان البرز 37.2 کاهش بارندگی نسبت به سال آبی بلندمدت داشته‌اند.

فاتح در ادامه با اشاره به استان‌هایی که دارای وضعیت بهتر بارشی نسبت به سال آبی بلند مدت بوده‌اند، نیز گفت: استان‌های گیلان با 25.8 ، آذربایجان شرقی 17.1 و اردبیل 11.4 افزایش بارندگی داشته‌اند.

کم‌بارش‌ترین و پربارش‌ترین استان‌های کشور نسبت به سال آبی گذشته
وی افزود: از ابتدای سال زراعی تا پایان مرداد ماه 94، استان‌های هرمزگان با 61.2 درصد، بوشهر 54.9 درصد و سیستان و بلوچستان با 41.7 درصد کاهش، کم‌بارش‌ترین استان‌ها نسبت به سال گذشته بوده‌اند.

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی استان‌های اردبیل با 31.6 درصد، سمنان 28.9 و خراسان رضوی 28.5 درصد افزایش بارش نسبت به سال گذشته را به‌عنوان پربارش‌ترین استان‌های کشور اعلام کرد.

کم‌آبی 16 استان کشور در دو سال پیاپی
وی با تاکید بر اینکه در برخی استان‌های کشور شرایط بد آبی دو سال پیاپی تکرار می‌شود، گفت: اگرچه در استان‌هایی مثل هرمزگان و بوشهر کاهش بارش نسبت به سال گذشته وجود دارد اما 16 استان کشور شامل البرز، خوزستان، فارس، کرمانشاه، گلستان،‌ کهکیلویه و بویراحمد،‌ کردستان، زنجان، لرستان، قزوین، خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، تهران، مازندران و یزد که دو سال پیاپی دچار کاهش آب بودند، در شرایط کم آبی قرار دارند و این جای نگرانی است.

فاتح در پایان افزود: اگر چه بحران آب یک مسئله عام برای همه استان‌های کشور است، اما این 16 استان باید بحث مدیریت منابع آب را جدی بدانند که در بحث مدیریت منابع آب را جدی بگیرند.

اخبار اجتماعی - ایسنا