اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چین معدن طلا زیر دریا کشف کرد


چین اعلام کرده است که اولین ذخایر طلای زیر آب این کشور را در خلیج بوهای کشف کرده است.

خبرگزاری فارس: چین اعلام کرده است که اولین ذخایر طلای زیر آب این کشور را در خلیج بوهای کشف کرده است.

دولت چین اعلام کرده است که اولین معدن طلای زیرآب این کشور را در خلیج بوهای در نزدیکی پکن کشف کرده است.

ذخایر طلای این معدن حدود 470 تن طلا به ارزش میلیاردها دلار برآورده شده است که در عمق حدود 2 هزار متری خلیج بوهای قرار دارد.

ارزش تقریبی طلاهای موجود در این معدن حدود 16 میلیارد دلار برآورد شده است.

استخراج طلا از این معدن برای این کشور چالش برانگیز بوده و براساس تخمین‌های انجام شده حدود 1000 کارگر برای استخراج طلا در این معدن مورد نیاز است.

براساس گزارش شورای طلای جهانی در سال 2014 که با عنوان "بازار طلای چین، چشم‌انداز و پیشرفت‌ها" منتشر شد، تقاضای طلا در بخش خصوصی چین در سال 2017 به سالانه 1350 تن خواهد رسید.

چین از سال 2013 به بزرگترین مصرف کننده طلا در جهان تبدیل شد.

طی 6 سال آینده تعداد جمعیت با درآمد متوسط چین حدود 60 درصد افزایش خواهد یافت که معادل 200 میلیون نفر بوده و تعداد کل جمعیت این قشر را به 500 میلیون نفر افزایش خواهد داد.

همین افزایش جمعیت در قشر متوسط که نشان از بهبود اوضاع اقتصادی و رفاه اجتماعی در چین است به افزایش مصرف طلا در این کشور نیز خواهد انجامید.


ویدیو مرتبط :
کشف معدن طلا بااستفاده از فلزیاب فیشر Fisher Gold Bug 2

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جزییات کشف معدن جدید طلا در کشور



اخبار,اخبار اقتصادی ,وزارت صنعت

یک مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت از کشف قطب طلای کشور در آذربایجان غربی خبرداد و گفت: ظرفیت تولید طلای کشور به ۶ میلیون تن می‌رسد.

امیر صباغ در خصوص آخرین وضعیت تولید طلا در کشور گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید طلای کشور ۵.۵ تن در سال است، البته برنامه ریزی شده که فاز دو طلای زرشوران هم اجرایی شود، چراکه در منطقه زرشوران، ذخیره ۱۰۸ تنی طلا وجود دارد که کارهای اکتشافی آن صورت گرفته و ذخیره برای ما محرز شده است.

معاون سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران افزود: در زرشوران این ذخیره نهایی شده و ظرفیت طلای کشور را به ۶ تن می‌رساند؛ بر این اساس برآورد ما این است که با کارهای اکتشافی دیگری که در محدوده استان آذربایجان غربی صورت خواهد گرفت، این منطقه به عنوان قطب طلای کشور مطرح خواهد شد.

وی تصریح کرد: در محدود اکتشافی طلای زرشوران،  سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، کل کارهای اکتشافی را صورت داده و مردم طبق قانون معادن، حق کشف ندارند،   این در حالی است که ۱۲ هزار متر حفاری جدید در این منطقه انجام شده که بر مبنای آن، توانستیم ذخیره زرشوران را به ۱۰۸ تن برسانیم. در عین حال، مناقصه‌ای هم برگزار شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال، پیمانکار فاز دو  نهایی شده و ظرفیت طلای کشور را به ۶ تن برسانیم.

صباغ در خصوص کارخانه تولید طلای زرشوران ادامه داد: کل فروش شمش طبق قانون باید از طریق بورس کالا صورت گیرد و در قالب بسته‌های عرضه شده شبیه آنچه که اکنون طلای موته در بورس عرضه می‌شود اما در فاز دوم، طلا از طریق مزایده می‌تواند عرضه شود.

وی اظهار داشت: در شرایط فعلی عرضه‌ای بابت تولیدات زرشوران در بورس کالا صورت نگرفته است اما به هرحال در شرایط فعلی تولید از این معدن صورت می‌گیرد ولی برای این ذخیره، کارهای پذیرش در بورس انجام شده و عرضه‌ها صورت خواهد گرفت، چراکه اولین نکته طلا این است که باید شمش آن، استاندارد باشد، این در حالی است که طلای موته در بورس عرضه می‌شود و کارهای استانداردسازی آن باید صورت گیرد، این در حالی است که امیدواریم در آینده نزدیک هم قیمت‌گذاری صورت گیرد. 

 

 اخبار اقتصادی  -  مهر