اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چند درصد از زوج های ایرانی نابارورند؟



اخبار,اخبار اجتماعی,هزینه های درمان ناباروری


اخبار اجتماعی - معاون پژوهشگاه رویان:
15 درصد زوج های ایران نابارورند/ "ناباروری" از لیست بیماری‌های لوکس و زیبایی خارج شود

معاون پشتیبانی و خدمات تخصصی پژوهشگاه رویان با بیان این مطلب که هزینه IVF و میکرواینجکشن تحت پوشش بیمه نیست گفت : هزینه یک سیکل کامل آی وی اف یا میکرواینجکشن در مراکز ناباروری به طور متوسط 5 میلیون تومان دارد و حداقل 60 درصد زوجین باید دو تا سه بار سیکل کامل آن را انجام دهند تا بتوانند از نعمت بچه دار شدن بهره مند شوند.

دکتر احمد وثوق در گفت و گو با  ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بیش از 15 سال است که تحت پوشش قرار دادن هزینه های درمان ناباروری توسط سازمان های بیمه گرپیگیری می‌شود افزود: بیماری ناباروری باید از زمره بیماری‌های لوکس و زیبایی خارج شود و بیمه‌های پایه (خدمات درمانی و تأمین اجتماعی) آن را پوشش دهند چرا که مشکلات زوجین نابارور بسیار جدی تر از بیماری های دیگر است و پیامد های فرهنگی و اجتماعی خاص خودش را دارد و باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرد.

ادامه داد: بحث تعرفه‌گذاری خدمات درمان ناباروری از چند سال قبل در کشور آغاز شده بطوریکه کارشناسی خدمات ناباروری نیز به بیمه ها ارائه شده است ولی متاسفانه این اقدامات تا کنون به مرحله عملیاتی نرسیده است ؛در این میان همت دولت مردان را می طلبد که تعرفه ها را مصوب و به طبع شورای عالی بیمه را موظف کنند که این خدمات را تحت پوشش قرار دهند.

15 درصد زوج های ایران نابارورند
دکتروثوق با بیان اینکه 15 درصد زوج های ایران نابارور هستند افزود: با توجه به جمعیت کثیر نابارور در ایران، ضروری است مسئولان ضمن تعریف ردیف بودجه ای خاص برای این افراد، با ایجاد صندوق‌های خاص مانند صندوق حمایت از زوج‌های نابارور به درمان ناباروری کمک کنند.

معاون پژوهشگاه رویان همچنین ناباروری را یک معضل اجتماعی و فرهنگی دانست و خاطر نشان کرد: این موضوع یک بیماری خاص و منحصر به فرد نیست بلکه در صورت حل نشدن می‌تواند آسیب‌های خانوادگی فراوانی از جمله افسردگی و طلاق را در پی داشته باشد.

دکتر وثوق ضمن امیدواری از تصویب هزینه های درمان ناباروری توسط سازمان های بیمه گر گفت: امیدوارم در دولت تدبیر و امید و با مدیریت عقلانی، تحت پوشش قراردادن هزینه های ناباروری با جدیت پیگیری و در دولت یازدهم اجرایی شود.

وی با بیان اینکه بودجه و امکانات این کار باید توسط نهادهای قانونگذار تامین شود افزود: باید سرانه بودجه سلامت افراد جامعه در بودجه کل کشور افزایش پیدا کند و سازمان های بیمه گر به تعهدات خود عمل کنند و امیدوارم در بودجه سال 93 به این موضوع توجه شده باشد.

تنها 20 درصد زوجین در بهترین شرایط به روش IUIجواب می دهند
دکتر وثوق با اشاره به اینکه هزینه های ناباروری براساس نوع گرفتاری زوجین متفاوت است اظهارداشت: تنها 20 درصد زوجین در بهترین شرایط به روش IUI جواب می دهند، که برای هر سیکل کامل باید 500 هزار تومان هزینه کنند که این برای زوجین بسیار سنگین است.

وی با بیان اینکه هزینه IVF و میکرواینجکشن تحت پوشش بیمه نیست گفت: در حال حاضر هزینه یک سیکل کامل IVF یا میکرواینجکشن در مراکز ناباروری به طور متوسط پنج میلیون تومان باید هزینه کنند و حداقل 60 درصد زوجین باید دو تا سه بار سیکل کامل آن را انجام دهند تا بتوانند از نعمت بچه دار شدن بهره مند شوند.
اخبار اجتماعی - ایسنا


ویدیو مرتبط :
ناباروری 6 میلیون زوج ایرانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

20 درصد زوج های ایرانی نابارورند/ افزایش سن ازدواج و آلاینده ها؛ عوامل مؤثر در ناباروری



 اخباراجتماعی  ,خبرهای  اجتماعی ,وزارت بهداشت

 معاون فنی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۳ میلیون زوج نابارور (20 درصد) در کشور وجود دارد.

محمد سلامی چهارشنبه در حاشیه نشست منطقه ای مدیران گروه سلامت خانواده و کارشناسان مسئول باروی سالم 59 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور در آبادان در جمع خبرنگاران گفت: براساس آمارها، از هر ۵ زوج، یک زوج نابارور است.

او شیوه های نادرست زندگی، افزایش سن ازدواج، عوامل محیطی شامل مواد شیمیایی، آلاینده های تنفسی و امواج الکترومغناطیس را از عوامل موثر در ناباروری زوجین عنوان کرد و گفت: شناسایی زود هنگام زوجین و پیگیری برای درمان آنان از اقداماتی است که این دفتر برای کاهش ناباروری انجام داده است.

سلامی با تشریح سیاست های وزارت بهداشت درباره کاهش ناباروری، گفت: بخشی از اعتبارات وزارتخانه ها برای تامین هزینه های درمان زوج های نابارور به این مهم اختصاص یافته و بنیاد برکت نیز به عنوان یکی از نهادها به عرصه آمده است.

معاون فنی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طبق آخرین آمارها، میزان باروری کلی در ایران حدود 1.8 به ازای هر زن است که بر اساس سیاست های ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، این آمار باید به 2.1 به ازای هر زن افزایش یابد.

سلامی از کاهش 85 درصدی بستن لوله رحمی زنان پس از ابلاغ سیاست های افزایش جمعیت کشور خبر داد و گفت: آموزش های هنگام ازدواج نظیر هماهنگی و همکاری با شورای فرهنگ عمومی در راستای بازنگری و همسو شدن آموزش های هنگام ازدواج، بازنگری و به روز رسانی استاندارد ارائه خدمات کلاس های آموزش هنگام ازدواج در دستور کار قرار گرفته است.

او همچنین از بازنگری و به روز رسانی لوح های فشرده دانستنی های لازم برای ازدواج و تدوین کتاب ازدواج و مبانی اسلامی روابط عاطفی و اجتماعی، روابط زناشویی و باروری سالم در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

سلامی گفت: ارائه مهارت های لازم برای برقراری ارتباط عاطفی، فرهنگی، زناشویی در خانواده به عنوان سرفصل های مهم در راستای تحکیم بنیان خانواده در آموزش های پس از ازدواج مورد توجه قرار گرفته است.

معاون فنی دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به روند موجود شاخص های ازدواج و طلاق ضروری به نظر رسید که برنامه بهینه ای در راستای افزایش رضایت از زندگی زناشویی، تحکیم و تعالی بنیان خانواده و فرزندآوری مناسب تدوین و اجرا شود.

نشست منطقه ای مدیران گروه سلامت خانواده و کارشناسان مسئول باروی سالم 59 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور به مدت ۲ روز در هتل کاروانسرای آبادان برگزار شد.

 
 اخباراجتماعی  -  ایرنا