اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا هیلاری کلینتون گزینه مناسبی نیست؟



اخبار,اخبارسیاسی, طنز

طنز)چرا هیلاری کلینتون گزینه مناسبی نیست؟


بعد از اعلام کاندیداتوری هیلاری کلینتون برای ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا تحلیلگران بی‌قانون مخالفت خود را به صورت مستدل با این گزینه اعلام کردند: 


1) دموکرات‌ها مدتی است که برای رای آوردن دست به خرق عادت می‌زنند و این روش کم کم دارد به یک مسئله نگران کننده تبدیل می‌شود. آنها دوره قبل باراک اوباما را آوردند و گفتند بیایید برای اولین بار رئیس جمهور سیاهپوست داشته باشیم. این دوره هم احتمالا هیلاری کلینتون را رو می‌کنند و می‌گویند: حالا بیایید برای اولین بار رئیس جمهور زن داشته باشیم! اگر این روش این بار هم نتایج مثبتی به همراه داشته باشد من نگرانم که دموکرات‌ها برای دوره‌های بعدی مجبور شوند از هیلاری داف (به عنوان اولین رئیس جمهور داف در تاریخ آمریکا)، لیدی گاگا (به عنوان اولین رئیس جمهوری که نامش نشان دهنده یک وضعیت بحرانی است)، روح آبراهام لینکلن (به عنوان اولین رئیس جمهور تاریخ آمریکا که زنده نیست)، احمدی نژاد (به عنوان اولین رئیس جمهوری که قبلا رئیس جمهور یک کشور دیگر بوده) و باب اسفنجی (به عنوان اولین رئیس جمهور کارتونی آمریکا که در اعماق اقیانوس‌ها زندگی می‌کند) استفاده کنند که این امر برای ما مطلوب نیست. تصور کنید برویم در خیابان و بگوییم مرگ بر باب اسفنجی یا از آن ور هیلاری داف به عنوان رئیس جمهور آمریکا بگوید مواضع ما روشن است. در آن صورت دیگر کسی دلش نمی‌آید غرب ستیزی کند و با یک سری انسان وا رفته مواجهیم که جلوی تلویزیون نشسته‌اند و می‌گویند: آخی! ببین تو رو خدا ... دلت میاد؟ 


2) اگر هیلاری رئیس جمهور آمریکا شود از آنجایی که قبلا زنانی همچون موگرینی مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا، آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، دیلما روسف رئیس جمهور برزیل و کریستیانا فرناندز رئیس جمهور آرژانتین شده‌اند در ایران هم احتمال دارد از روی چشم و هم    چشمی مدافعان حقوق  زنان بیشتری به مجلس راه پیدا می کنند  که ما واقعا راضی به زحمت نیستیم. 


3) حضور هیلاری کلینتون در مناظره‌های قبل از انتخابات می‌تواند زمینه ساز بداخلاقی‌های سیاسی شود. جب بوش کاندیدای احتمالی جمهوریخواهان روبه‌روی هیلاری قرار می‌گیرد و می‌گوید: من اینجا پرونده‌ای دارم از یک آقایی، شما می‌شناسیدش. آقای بیل کلینتون. این آقا که همسر شماست در زمان وزارت شما مبالغ هنگفتی را از طریق بنیاد خیریه کلینتون دریافت کرده است. هجمه‌ها علیه من بسیار است خانم کلینتون. پسران آقای ناطق، آقای هاشمی، نوه آقای برژینسکی طراحی‌های گسترده علیه بنده رو آغاز کرده‌اند ... من به شما علاقه مندم خانم هیلاری!  


4) مدتی پیش فاش شده بود که هیلاری کلینتون در زمان تصدی وزارت امور خارجه از ایمیل شخصی استفاده کرده است که متاسفانه فرصت نشد ایشان را به دلیل داشتن ریمیل محاکمه کنند.


 ریمیل یک نوع فعل مجرمانه است که به موجب آن شخص متخلف در حین ارسال ایمیل، ریمل می زند و این دقیقا همان کاری است که هیلاری کلینتون در آن سال هایی که وزیر امور خارجه آمریکا بود دائما انجام می داد و چون از ایمیل شخصی ریمیل اداری می‌کرد بارها مورد عتاب و انتقاد جمهوری خواهان قرار گرفته بود. کارشناسان معتقدند با پیروزی هیلاری کلینتون ممکن ‌است او دوباره از ایمیل شخصی استفاده کند و به دلیل کهولت سن آدرس را اشتباهی وارد کند.

 

بارها پیش آمده که او در دوران وزارت به جای بیل کلینتون به بیل گیتس ایمیل فرستاده و پرسیده: What to wear tonight? I have nothing!  (امشب چی بپوشم؟ هیچی ندارم!) و همین موجب بروز اختلافات بسیاری بین بیل گیتس و همسرش شده. یک بار هم همین ایمیل را اشتباهی به پاکستان فرستاد و وزیر خارجه پاکستان به حالت زننده‌ای پاسخ داده: همون جلیقه ضد انفجار پلنگیه‌تو بپوش هانی! که این هم یک مدت موجب شکاف در روابط آمریکا و پاکستان شده بود. حالا فرض کنید رئیس جمهور کشوری در ارسال ایمیل اشتباه کند. آیا با این اوصاف هیلاری کلینتون گزینه مناسبی برای ریاست جمهوری آمریکاست؟


 اخبار  سیاسی  - آیدین سیار سریع,قانون 


ویدیو مرتبط :
هیلاری کلینتون در پارتی!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

«گزینه‌های سخت» برای هیلاری کلینتون چه می‌کند؟



اخبار بین الملل - نوشتن کتاب به مثابه ابزار احیای سیاسی
«گزینه‌های سخت» برای هیلاری کلینتون چه می‌کند؟

«نیویورک تایمز» در جریان گفت و گویی که با این سیاستمدار زن داشته، «گزینه‌های سخت / Hard Choices» را با «لحظات تصمیم‌گیری / Decision Points» خاطرات جورج دبلیو بوش و «ایمان اجداد من / Faith of My Fathers» نوشته جان مک‌کین مقایسه اش کرده است.

انتشار کتاب خاطرات هیلاری کلینتون با نام «گزینه‌های سخت / Hard Choices» بار دیگر این سیاستمدار را در صدر اخبار پربیننده‌ترین رسانه‌های جهان قرار داد، تا آنجا که وزیر امور خارجه دولت اول اوباما را جدی‌ترین گزینه دموکرات‌ها برای انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا در صدر اخبار قرار داد؛ حربه‌ای که در آمریکا رایج است و در ایران به رغم اهمیت و تأثیرگذاری ویژه‌ای که دارد، مغفول مانده است.

به گزارش «تابناک»، هیلاری رودهام کلینتون، وزیر سابق امور خارجهٔ آمریکا در کابینه اول باراک اوباما و همسر بیل کلینتون، چهل و دومین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا و بانوی اول ایالات متحده از سال های 1993 تا 2001 جدی ترین گزینه دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکاست؛ زنی که در سال 2012 از سوی مجله فوربس، پنجمین زن قدرتمند جهان معرفی شد و البته اکنون جایگاه گذشته را ندارد و به همین دلیل چنین حربه‌هایی رفته است.

کلینتون در روزهای اخیر، از یکی از راهکارهای مرسوم بازگشت به صدر اخبار پربیننده ترین رسانه‌های جهان بهره گرفته و کتاب خاطراتش را منتشر کرده است؛ کتابی که با نام «گزینه‌های سخت / Hard Choices» منتشر شده و «نیویورک تایمز» در جریان گفت و گویی که با این سیاستمدار زن داشته، با «لحظات تصمیم‌گیری / Decision Points» خاطرات جورج دبلیو بوش و «ایمان اجداد من / Faith of My Fathers» نوشته جان مک‌کین مقایسه ‌اش کرده است.

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هیلاری کلینتون


هرچند کلینتون در این کتاب که با تیراژ یک میلیون نسخه توسط بنگاه انتشاراتی سایمون و شوستر به چاپ رسیده، بخش‌هایی از مسائل مرتبط با زندگی شخصی‌اش را نیز بازگو می‌نماید، آن گونه که وال استریت ژورنال تحلیل کرده، «گزینه‌های دشوار» شبیه به یک پیش نویس سخنرانی در مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری سال 2016 آمریکاست و همانگونه که ارزیابی‌ها حکایت داشت، حربه انتشار کتاب برای بازگشت به صدر اخبار مدنظر بوده است.

هیلاری کلینتون با انتشار ویدیویی ار فیس بوکش، تأکید کرده که این کتاب را برای سیاستمداران واشنگتن ننوشته، بلکه کتابی برای مردم عادی است که گزینه‌های سخت و انتخاب‌ دشواری را در همه مقاطع زندگی‌شان همچون انتخاب رشته تحصیلی، شغل و همسر پیش رو دارند. با این حال در ضمیمه پیش بینی رسانه‌ها از استقبال از این کتاب، تأکید شده که هیلاری کلینتون، تنها به عرضه یک کتاب نمی‌پردازد، بلکه بخشی از دیدگاه‌های مهم و جهان بینی‌اش را عرضه می‌کند.

اما در این باره باید گفت که «گزینه‌های سخت» طبیعتاً بر افزایش شناخت عمومی نسبت به دیدگاهایش کمک خواهد کرد و با توجه به آنکه این کتاب نه لزوماً بر مبنای صداقت و صراحت لهجه، بلکه بیشتر در راستای مصالح سیاسی به نگارش درآمده، طبیعتاً ملاحظاتی که در راستای افزایش هواداران کاندیدای زن دموکرات‌ها برای انتخابات 2016 باشد، پررنگ‌تر و دیگر خاطراتی که ضعف هیلاری کلینتون را در زندگی شخصی یا در مقام وزیر امورخارجه تداعی می‌کند، حذف یا کمرنگ می‌شود.

 

اخبار,اخبار بین الملل ,هیلاری کلینتون

 
مکتوب‌سازی خاطرات و تجربیات شخصی و شغلی سیاستمداران در غرب، رخداد تازه‌ای نیست و دهه‌های متمادی است که سیاسیون و دیگر چهره‌ها از این فرصت، افزون بر امکان کسب درآمد، به عنوان ظرفیتی برای ارتقا یا احیای جایگاهشان بهره برداری کرده‌اند و از این منظر رویکردی که هیلاری کلینتون از نسخه‌ای بهره گرفته، پیش از این بارها استفاده شده و در مواردی نیز بسیاری اثرگذار بوده است.

در ایران حسن روحانی با کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هسته‌ای» توجه ویژه به خاطرات را مورد توجه قرار داد؛ اما تنها چهره‌ای که توانست از خاطرات یک ظرفیت سیاسی نیز بسازد، تا این مقطع آیت الله هاشمی بوده است. با این حال دیگر سیاسیون شاید به دلیل ملاحظات و همچنین امکان مچ گیری‌هایی که بعدها با انطباق این خاطرات با دیگر مستندات و خاطرات دیگران وجود دارد، ترجیح داده‌اند در این زمینه محافظه کارانه رفتار کنند و از این ابزار احیای سیاسی بهره برداری نکنند.

این رویکرد البته بیش از آنکه به بازی های سیاسی داخلی ضربه بزند، به تاریخ شفاهی آسیب رسانده، زیرا بسیاری از سیاستمداران و چهره‌هاث مهم و کارآمد در تاریخ در سال‌های اخیر وداع گفته‌اند و معدود خاطرات و دیدگاه‌هایشان درباره دوران کارگزاری‌شان در کشور محدود به معدود گفت و گوهایی می‌شود که با برخی رسانه‌ها داشته‌اند و بخش انبوهی از ناگفته‌هایشان که می‌تواند حتی بر سرنوشت کشور تأثیرگذار باشد، برای همیشه ناگفته خواهد ماند؛ رویکردی که لزوم بازنگری‌اش ناگفته پیداست.
اخبار بین الملل - تابناک