اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا مرتضوی 4 محافظ دارد؟



اخبار,اخبارسیاسی,مرتضوی


 اخبار  سیاسی - چرا مرتضوی 4 محافظ دارد؟

پیمان حاج محمود عطار - وکیل دادگستری و از شکات سعید مرتضوی - نحوه حضور دادستان سابق تهران و مدیرعامل پیشین سازمان تامین اجتماعی در دادسرا را مورد انتقاد قرار داده است.

حاج محمود عطار در «خبرآنلاین» نوشت: «روز موعود فرا رسید. دوشنبه دهم شهریورماه 1393، جلسه رسیدگی به اتهامات آقای سعید مرتضوی در شعبه 15 بازپرسی دادسرای ویژه جرایم کارکنان دولت تشکیل شد. من و دو همکارم (آقایان مصطفی ترک همدانی و علیرضا دقیقی) به عنوان شکات خصوصی سوءاستفاده مالی مرتضوی وارد دادسرا شدیم. نخست گوشی موبایلم را تحویل انتظامات دادم.

 

کیف دستی‌ام را روی ریل بازرسی که به یک رایانه وصل بود گذاشتم. سرباز مسئول گفت آقا اینها چیست که درون کیفت جاسازی کردی؟ من که شگفت‌زده شدم از این سخن، به او گفتم شاید بمب است. سرباز دیگر به سمت کیفم آمد و درونش را بیرون ریخت. دو فلش‌مموری بود که لوایح و مکاتبات پرونده‌های موکلان و مقالات حقوقی را که از شبکه‌ها پیدا کرده بودم در آنها ریخته بودم. به دو سرباز گفتم مگر ورود فلش‌مموری به دادسرا هم جرم است؟ یکی از آن دو گفت آری، لطفا اینها را هم به همراه گوشی همراهتان تحویل دهید. من نیز این دستور را اجابت کردم.

به همراه دوستان به جلوی درب شعبه 15 بازپرسی رفتیم. آنجا آقایان روح‌الامینی و کامرانی، پدران دو شهید بازداشتگاه کهریزک را هم در آن راهرو دیدیم و عرض سلامی کردیم. با تاخیری قابل توجه، آقای سعید مرتضوی به همراه چهار محافظ تنومند نیز وارد شدند و بدون هرگونه مکثی وارد شعبه گردیدند و محافظین پس از آنکه از شرایط اتاق بازپرس اطمینان حاصل کردند، دو نفر به بیرون اتاق رفتند ولی دو نفر دیگر در مقابل صندلی آقای مرتضوی نشستند.

به همراه آقای مرتضوی، وکیل مدافعش جناب رضا جعفری نیز حضور داشت. آقای رضا جعفری پیش از آنکه به کسوت شریف وکالت بیایند، قاضی دادگستری و آخرین پست سازمانی ایشان معاونت آقای مرتضوی به عنوان معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ویژه جرایم کارکنان دولت بود. این آقای جعفری همان کسی بود که قرار بازداشت موقت من در سلول انفرادی را تایید کرده بود و من همراه مرتضوی از او نیز شکایت کرده بودم ولی با شگفتی تمام دیدم که قرار منع تعقیب وی صادر شده و با اخذ منع تعقیب، موفق به دریافت پروانه وکالت از کانون وکلای تهران شده بود و چون هیچ وکیلی وکالت مرتضوی را نمی‌پذیرفت، آقای جعفری (معاون سابق مرتضوی) اکنون وکیل او شده بود.

هم محافظان مرتضوی و هم خود او و وکیل مدافعش، پس از نشستن بر صندلی اتاق بازپرسی، گوشی‌های همراه خود را از کتشان بیرون آوردند و نیم‌نگاهی کرده و دوباره به درون جیبشان گذاشتند. دو محافظی که بیرون بودند هم با گوشی‌شان مستمرا در تماس بودند و در راهرو در حین مکالمه با تلفن قدم می‌زدند و هم بعضی وقت‌ها گوشه کتشان را کنار می‌زدند و ما را از زیارت اسلحه کمری‌شان مستفیض می‌کردند.

این رفتار خردگرایانه این دو نفر را به دوستان نشان دادم و بلافاصله یاد نهیب سرباز انتظامات دادسرا افتادم که فریاد زد آقا چه در کیفت پنهان کردی و بودن دو فلش‌مموری در کیفم را جرم‌انگاری کرد و تحویل همکارش داد.

صرفنظر از اینکه من یک وکیل دادگستری هستم، یک شهروند ایرانی‌ام که برابر مقررات ابلاغی آن سربازان باید گوشی همراه و فلش را تحویل انتظامات بدهم. اکنون پرسش من از مسئولان اینست که مگر آقای مرتضوی و وکیل مدافع و چهار محافظش از لحاظ طبقه‌بندی اجتماعی چقدر با من و همکارانم متفاوتند که آنها مجازند همگی با گوشی همراهشان به درون دادسرا وارد شوند و افزون بر آن با کلت کمری و من حتی از بردن فلش معذورم؟؟؟؟

پرسش دیگر اینکه مگر آقای مرتضوی چه پست سازمانی مهم و خطرناکی دارد که باید چهار محافظ مسلح داشته باشد؟ موقعیت و طبقه اجتماعی او چیست که هنوز می‌تواند از چنین تبعیضات اجتماعی‌ای برخوردار باشد؟

به یادداستان گهربار اسطوره قسط، حضرت علی علیه‌السلام افتادم هنگامی که به قاضی اعتراض کرد چرا طرف دعوای مرا با نام خطاب کردی و مرا با کنیه؟ این الگوی رفتاری امام اول شیعیان را با رفتار دادسرا با آقای سعید مرتضوی مقایسه کردم و افسوس خوردم.»

 

 اخبارسیاسی - خبرآنلاین


ویدیو مرتبط :
عشق محافظ امپراطور و محافظ یون وو در سریال خورشید و ماه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نماینده مجلس: مرتضوی با محافظ مسلح وارد دادگاه می‌شود و به جای این که دادگاه وقت دادرسی تعیین کند، ایشان برای دادگاه تعیین وقت می‌کند



اخبار,اخبارسیاسی ,سعیدمرتضوی

مرتضوی همچنان در دادگاه فکر می کند که قاضی است و با محافظ مسلح در دادگاه حاضر می‌شود، ایشان به جای دادگاه وقت دادرسی تعیین می کند.

نماینده مردم آبادان در مجلس گفت:  مرتضوی همچنان در دادگاه فکر می کند که قاضی است و با محافظ مسلح در دادگاه حاضر می‌شود، ایشان به جای دادگاه وقت دادرسی  تعیین می کند.

حسین دهدشتی در نطق میان دستور خود ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول، گفت: فساد اقتصادی در ایران دست دولت یا فرد خاصی نبوده است، یکی از مهم‌ترین انگیزه‌های مبارزه مردم ایران اسلامی با نظام ستم‌شاهی، فساد اقتصادی در کنار فساد سیاسی حاکم برجامعه بود، ما با گذشت 38 سال از پیروزی انقلاب‌اسلامی در مبارزه با فساد چه‌ کرده‌ایم؟

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، گفت: پرونده‌های متعدد وقطوری همانند فساد 3هزارمیلیاردتومانی، دکل‌های گم‌شده و آهن‌پاره، بابک زنجانی و تخلفات متعدد سعید مرتضوی در تامین اجتماعی وجود دارد، متهمانی که در دادگاه نقش شاکی را بازی می‌کنند  و از جمهوری اسلامی طلبکار می‌شوند مساله‌‌ای است که از کنار آن نمی توان بی‌تفاوت عبور کرد؛ آقای بابک‌زنجانی باصحبت‌های خود سیستم‌قضایی و امنیتی را به سخره می گیرد؛ آقای مرتضوی همچنان در دادگاه فکر می کند که قاضی است و با محافظ مسلح در دادگاه حاضر می‌شود، ایشان به جای دادگاه وقت دادرسی  تعیین می کند.

وی گفت: سعیدمرتضوی چه تفاوتی با سایر متهمان دارد؟ مگر نباید همه در پیش‌گاه قانون یکسان باشند؟ نباید سابقه قاضی بودن وی در برخورد قوه قضائیه با آقای مرتضوی تاثیرگذارباشد، داستان اختلاف حضرت امیر‌المومنین علی(ع) با مردمسیحی بر سر زره در زمان خلافت ایشان و حضور در دادگاه را به خاطر آورید و با این رفتارها مقایسه کنید.

دهدشتی گفت: سخنگوی قوه قضائیه ممنوع‌الخروجی آقای مرتضوی را رسما اعلام کرده بود اما در مورد لغو نشدن این مساله کم‌ترین اطلاع‌رسانی صورت گرفت. باارسال پیام نائب‌الزیاره بودن سعیدمرتضوی متوجه می ‌شویم که ایشان خارج کشور و دعاگوی ملت ایران به ویژه بیمه شدگان تامین اجتماعی هستند. باید مشخص شود که ممنوع‌الخروجی مرتضوی لغو شده یا مسائل دیگری در میان است؟

عضو کمیسیون انرژی در مجلس نهم، تصریح کرد: آقایان مسئول ، آقای خاوری هم پیش از خروج از کشور محاسن داشت، چفیه برگردن می انداخت، در راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد؛ همین ظاهرپسندی‌ها موجب ازبین رفتن هزاران میلیارد از سرمایه‌های کشور شد. بنده به عنوان مسئول تحقیق درباره پرونده شستا در کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی به رویه پیش گرفته شده در مورد آقای مرتضوی اعتراض دارم.

وی گفت: حجم فساد در پرونده تامین اجتماعی به شدت گسترده است و هیچ تناسبی در برخورد قوه قضائیه با متهمان مشاهده نمی کنیم. در همین جایگاه از مسئولان قوه قضائیه می‌خواهم که با توجه به فساد گسترده و قانون‌گریزی‌های ایشان در مناصب قبلی عملکرد وی را بازبینی نمایند. ایشان رئیس‌ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده‌ و متاسفانه قاضی بوده است. شایسته است قوه قضائیه احکامی را که آقای مرتضوی در زمان قضاوت خود همانند توقیف فله‌ای 120 نشریه و بیکارشدن عده‌ زیادی از روزنامه نگاران را مجددا مورد بررسی قرار دهند تا خدای ناکرده حقی ضایع نشده باشد.

دهدشتی گفت: متاسفانه عده‌ای فرصت طلب در هردو جناح کشور در پس نقاب اصولگرایی و اصلاح‌طلبی پنهان شده و اقدامات ما علیه فساد اقتصادی و سیاسی را اقدام علیه جناح خود محسوب می‌کنند تا از حمایت سیاسیون برخوردار شوند. تشت رسوایی فرصت‌طلبان که از بام بر زمین افتد، چوب حراجی برای آن جناح یا نظام است؛ این روند نتیجه‌ای جز بدبینی جوانان به جمهوری‌اسلامی ندارد.

وی گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند که مبارزه با فساد یک جهاد اکبر است، این جهاد عظیم را با اغراض سیاسی نباید آلوده کنیم. رئیس جمهوری سابق، شخصی را که متهم به فساد بود را به سمت ریاست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی منصوب کرد و مجلس هم او را به ریاست دیوان محاسبات می گمارد. کمی بعد فساد ایشان معلوم می‌شود، چه کسی پاسخگوی این پارادوکس تلخ است. انتصاب‌هایی از این دست آیا هزینه برای نظام نیست؟ چرا نباید دادگاهی تشکیل شود و آقای احمدی نژاد پاسخگوی این انتصاب‌ها و قانون‌گریزی‌ها باشد؟ چرا هرکس حق امضا دارد باید خود را محق به هر امضایی بداند؟

نماینده مردم آبادان در مجلس نهم گفت: وقتی که کج‌روی‌هایی مانند فساد متولد شود با عدم نظارت و کنترل این بیماری همانند سرطان گسترش می‌یابد و قبح آن برای مردم ریخته می‌شود. رویه معیوب برخورد با مفاسد، کج‌روی را تبدیل به هنجار در جامعه می‌کند.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده به رغم انتقادات فراوانی که به دلیل مقابله با فاسد با آن مواجه شده‌ام، یگانه راه خروج از محرومیت را مبارزه فساد می‌دانم. مفاسد اقتصادی با رانت‌های خرد و کلان بر حجم محرومیت مناطق محروم می افزایند. سوگند به جان خودم در مبارزه با افرادی که در فساد و گمراهی غوطه ور هستند یک لحظه هم مدارا و سستی نمی کنم. از خدا بترسید و به خداپناه برید.


 اخبار  سیاسی  -  انتخاب