اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا قیمت هتل در ایران گران است؟


این روز‌ها کسب و کار آنها که چادرهای سفری می‌فروشند از هتلدارها پر رونق‌تر است. کارمندهایی مثل من و شما یا بازنشسته‌هایی مانند پدر و مادرهایمان را چه به اقامت در هتل‌های لوکس؟!

جام جم:  این روز‌ها کسب و کار آنها که چادرهای سفری می‌فروشند از هتلدارها پر رونق‌تر است. کارمندهایی مثل من و شما یا بازنشسته‌هایی مانند پدر و مادرهایمان را چه به اقامت در هتل‌های لوکس؟!

امسال اگرچه بیشتر ایرانی‌ها حساب و کتاب کرده‌اند بخشی از تعطیلات نوروزی‌شان را در سفر بگذرانند، از همین حالا به نتیجه رسیده‌اند که حجم جیب‌هایشان با نرخ اقامت در هتل‌ها همخوانی ندارد.

 این بی‌اشتیاقی اقشار متوسط جامعه به سفر، در شرایطی رخ می‌دهد که خسرو ایرانپور، دبیر جامعه هتلداران تاکید می‌کند پس از افزایش نرخ هتل‌ها در اردیبهشت امسال تا همین حالا که این گزارش را می‌خوانید، هتل‌ها تغییری در نرخ‌شان نداده‌اند و برای نوروز قرار نیست قیمت‌هایشان را افزایش دهند. او درباره گرانی نرخ هتل‌ها می‌گوید: مقایسه نرخ هتل‌های داخل و خارج منطقی نیست، چون خارجی‌ها کف قیمت را اعلام می‌کنند و داخلی‌ها سقف آن را.


توضیح ایرانپور به این معناست که هتل‌های خارجی معمولا حداقل قیمت هتل را به مشتری اطلاع می‌دهند و هتل‌های داخلی حداکثر آن را. او همچنین شرح می‌دهد که برخلاف هتلدارهای ایرانی، برای هتلدارهای خارجی معمولا نرخ اتاق، منبع اصلی درآمد نیست، بلکه آنها روی هزینه‌های جانبی حساب می‌کنند.

منابع درآمد جانبی که هتلدارهای خارجی از طریق آنها سودی کلان به‌دست می‌آورند و ارزانی اتاق‌هایشان را جبران می‌کنند از طریق برگزاری نمایشگاه‌ها، فروشگاه‌ها و جذب گردشگران به مراکز تفریحی وابسته به هتل تامین می‌شود.

از سوی دیگر، هرچند در ایران مردم کمتر از تورهای گردشگری استفاده می‌کنند در کشورهای دیگر معمولا روال بر این است که تورهای گردشگری اتاق‌های هتل را پیش از آوردن مسافر می‌خرند و از تخفیف ویژه‌ای که حتی قیمت یک اتاق را از حداقل واقعی‌اش هم کمتر می‌کند، بهره‌مند می‌شوند.

این همان نکته‌ای است که ایرانپور هم تایید می‌کند و می‌افزاید: ضریب اشغال هتل‌ها در نوروز بسیار بالاست، اما توجه داشته باشید که هتلدارها فقط مدتی کوتاه از سال را مشتری دارند و پس از آن دیگر خبری از مسافر نیست.

بیشتر به یک شوخی می‌ماند اگر کسی بگوید قیمت کالاهای مورد نیازش از اردیبهشت تا امروز هیچ تغییری نکرده، چون همه می‌دانند که در این ماه‌ها قیمت بسیاری از اقلام مصرفی رشد کرده و طبیعی است هتلدارها برای گرداندن هتل‌هایشان و ارائه خدمات به مشتری‌هایشان همچون صاحبان بسیاری از مشاغل دیگر از بازارهایی خرید می‌کنند که همه ما از گرانی قیمت اجناس‌شان گلایه داریم و حالا به یاد بیاورید که افزایش قیمت هتل‌ها در این مدت ممنوع بوده و هنوز هم ممنوع است و با این حساب آیا می‌شود انتظار داشت که هتل‌ها با وجود بالا بودن نرخ اقامت‌شان برای مردم عادی، ورشکسته شوند؟

ایرانپور این احتمال را رد نمی‌کند و هشدار می‌دهد: هتلدارها در چنین شرایطی ناچارند برای جبران مشکلات مالی ریزش نیرو داشته باشند و طبیعتا نمی‌توانند فارغ‌التحصیلان متخصص در این رشته را نیز به‌کار گیرند.      


ویدیو مرتبط :
هتل کاخ امارات گران قیمت ترین و زیبا هتل جهان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نصف پورشه های "بسیار گران قیمت" پورشه برای خاورمیانه در ایران است!



رقابت ایران در خرید اتومبیل‌های لوکس با اعراب خلیج‌فارس: نصف پورشه های "بسیار گران قیمت" پورشه برای خاورمیانه در ایران است

رادیو بین‌المللی چین (CRI) از تهران گزارش داد: با وجود آن که در یک دهه گذشته بسیاری از ایرانی‌ها عرب‌های حاشیه خلیج‌فارس را نماد لوکس‌گرایی می‌شناختند و همواره آن‌ها را مورد انتقاد قرار می‌دادند، اما اکنون این کشور نیز به همان سمت قدم برداشته است. 

از سال‌ها قبل به دنبال انتشار ویدئوهای یوتیوب حرکات نمایشی خطرناک و تصادفات وحشتناک اعراب جوان در امارات متحده عربی و راه پیدا کردن آن در شبکه بلوتوث، ایرانی‌ها این اقدامات را اسراف و افراط و نتیجه ثروت بادآورده می‌شناختند و مورد شماتت قرار می‌‌دادند. اما بدون حضور داشتن در خیابان‌های شهرهای بزرگ و تنها با بررسی اخبار صفحه‌های اقتصادی روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها و گزارش‌های نشریات خودرویی این کشور می‌توان به این نتیجه رسید که اکنون ایران نیز مانند امارات به یکی از واردکنندگان اتومبیل‌های گران قیمت تبدیل شده است. 

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

هرچند در ایران نهایت سرعت مجاز تردد در اتوبان‌ها 120 کیلومتر است، اما فراهم نبودن بسترهای مناسب برای بهره گرفتن از سرعت سوپر اسپرت‌ها مانعی برای ثبت سفارش آن‌ها نبوده است. از سوی دیگر ناهموار بودن راه‌های بین شهری، وجود دست‌اندازهای سرعت‌گیر غیر استاندارد در خیابان‌ها و تردد خطرناک موتورسوارها از جمله عواملی است که لذت رانندگی با اتومبیل را در ایران از بین برده است، اما چشم و هم‌چشمی ثروتمندان یکی از دلایل اصلی افزایش واردات خودروهای لوکس به ایران و رخ دادن تصادف‌های پرخسارت است. 

در این میان تنها گروه کوچکی از صاحبان اتومبیل‌های سوپر اسپرت نسبت به آنچه که خریداری می‌کنند شناخت کامل فنی دارند و در این زمینه به طور حرفه‌ای فعالیت می‌کنند. علاقه ایرانی‌ها به خریدن خودروهای جدید چنان رو به افزایش است که اروپا نیز آن را احساس کرده و مدتی قبل شرکت پورشه آلمان اعلام کرد از 24 پورشه بسیار گران سفارش داده شده به این کارخانه توسط کشورهای خاورمیانه، 12 دستگاه از آن به ایران ارسال شده است. 

با توجه به این که ایرانی‌ها با پرداخت 115 درصد عوارض واردات خودرو برای صدور پلاک را به دولت می‌پردازند و در حقیقت دو برابر قیمت دیگر مردم جهان برای اتومبیل‌سواری خود هزینه می‌کنند، می‌توان با اطمینان به این نتیجه رسید که آن‌ها کشوری ثروتمند را در شمال خلیج‌فارس تشکیل داده‌اند. در این میان کمپانی‌هایی چون فورد و جنرال موتورز ایالات متحده که اکنون برای بازاریابی محصولات خود نیاز به مشتری‌های جدید دارند، از حضور در بازار همیشه داغ و پرهیجان این کشور محروم هستند، چرا که آن‌ها به اعتقاد کارشناسان اقتصادی در صورت ورود به ایران می‌توانستند جدیدترین محصولات خود را به راحتی جایگزین تویوتای ژاپن کنند./عصرایران