اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا عوامل حادثه شیراز بازداشت نشده‌‌اند؟



اخبار,اخبارسیاسی,حمله به علی مطهری

قائم مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به افزایش فعالیت گروه های افراطی گفت: رفتارهایی كه اخیرا توسط تندروها انجام شده، مانند: ماجرای آقای علی مطهری و كارشكنی و برهم زدن جلسات و سخنرانی های برخی از چهره های دولتی و همینطور اعمال غیرقانونی در امور هنری ای که به صورت قانونی و با مجوز وزارت ارشاد برگزار می شود، از یك ریشه فكری جاهلانه و افراطی است كه متاسفانه از حدود 20 سال یا بیشتر در كشور شكل گرفته و رشد و نمو پیدا كرده است.

حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا در گفتگو با سایت انتخاب‌خبر ادامه داد: در زمان امام(ره) شخص ایشان هیچ وقت این اجازه را به تندروها نمی دادند كه بخواهند كاری انجام دهند، و به شدت با این رفتارهای غیرقانونی و غیرشرعی مخالف بودند؛ اما متاسفانه از دهه دوم به بعد، فضا برای رشد و نمو این افراد و گروه ها فراهم شد و با باز شدن میدان، كارهای قانون شكنانه و افراطی گرایانه را آغاز كردند. این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: نمونه های بارز زیادی از این رفتارها داشته ایم؛ به طور مثال در سال 71 بسیاری از جلسات افراد دولتی را بر هم زدند و حتی كار به مجروح كردن برخی از بزرگان رسید و درنهایت كار به جایی رسید كه در دوم خرداد، سخنرانی آقای خاتمی را برهم زدند.

قائم‌مقام و عضو مؤسس حزب اعتماد ملی اضافه كرد: این افراد، دست از كار نكشیدند؛ به وزیر كشور و حتی معاون رئیس جمهور نیز حمله كردند و حتی در بعضی از سخنرانی های مسئولان دولتی و شخصیت های سیاسی، اغتشاش ایجاد كردند و درنهایت این رفتارهای قانون شكنانه در ماجرای كوی دانشگاه به اوج خود رسید.منتجب نیا با افراطی و خشونت آمیز خواندن این رفتارها افزود: این گروه ها در آن دوره در قالب گروه های فشار و و یا لباس شخصی ها شناخته شدند و متأسفانه دولت اصلاح طلب با اینكه در حد توانش با آنها برخورد كرد، اما نتیجه بخش نبود و در دوره های دیگر و دولت های بعدی نیز یا به این گروه ها بی تفاوت بودند و یا به نوعی از آنها حمایت و یا حتی تقدیر و تشكر كردند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: متاسفانه برخی از جناح ها به خصوص اصولگرایان، هیچگاه رفتارهای این افراد را محكوم نكردند و این در حالی بود كه انتظار می رفت اصولگرایان با غیرقانونی و غیرشرعی خواندن این رفتارها خود را از اتفاق های رخ داده مبری می كردند. وی تصریح کرد: در سال 88 اصولگرایان معتقد بودند همه گروه ها و جناح ها باید اعلام كنند كه از اغتشاشات، حمایت نمی كنند و باید آن ها را محكوم كنند؛ اما چرا همین افراد در ماجرای برهم زدن سخنرانی دكتر عارف، دكتر ابتكار، یونسی و یا كتك زدن هادی غفاری و یا ماجرای اخیر مربوط به علی مطهری هیچ بازخوردی نشان ندادند و از سویی این رفتارها را تأیید نیز كردند و مهر تأیید به آن زدند.

منتجب نیا در ادامه گفت: تفكر افراطی و اندیشه ضد اسلامی در تاریخ، ریشه در خوارج دارد و در تاریخ معاصر ریشه اش به طالبانسیم و گروهك داعش برمی گردد؛ به همین منظور انتظار می رود شورای عالی امنیت ملی با ریاست شخص رئیس جمهور و یا شورای امنیت كه زیر نظر شخص وزیر كشور است و یا وزارت اطلاعات، این افراد را شناسایی و حتی برای مجازات، تحویل قوه قضائیه دهند و همچنین برای مردم، شفاف سازی كنند كه این افراد مرتکب اقداماتی چون فعالیت های قانون شكنانه ای شده اند. باید به این نكته توجه كرد كه تندروها و افراطی گرایان مانند یك غده سرطانی هستند كه چنانچه از رشد و نمو آنها جلوگیری نشود، كل بدنه نظام و مصلحت مملكت را نابود خواهند كرد.

قائم‌مقام و عضو مؤسس حزب اعتماد ملی اضافه كرد: اگر فكری به حال فعالیت های افراطی گرایان نشود، كاندیداهای اصلاح طلب در انتخابات مجلس سال 94 از نظر مردم، ناكارآمد به شمار می آیند و همچنین این مسائل می تواند بر روی كار دولت و رابطه اش با نمایندگان اصلاح طلب كه در رسیدن به ریاست جمهوری آقای روحانی، نقش به سزای داشتند تاثیر بگذارد؛ اما از سوی دیگر، ما مردم فهمیده و با شعوری داریم و همیشه در برابر قانون شكنی ها ایستاده اند.

عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز اظهار داشت: دوم خرداد، تندروها برای رسیدن به هدفشان و روی كار آمدن یك دولت باب طبعشان، دست به هر كار غیرقانونی و غیرشرعی زدند؛ هرچند شخص آقای ناطق نوری به طور قطع با این رفتارها مخالفت می كردند، اما در كل، مردم اخلاق مدارها را انتخاب كردند. منتجب نیا با بیان اینکه امروز بسیاری از افراطی گرایان خود را همسو با اصولگرایان می خوانند، اما این چه اصولی است كه با خشونت و ایجاد ترس بخواهد سرپا بایستد، تصریح کرد: زمانی كه در مجلس به آقای مطهری حمله كردند، وی گفت من كه هنوز حرفی نزدم؛ اما آنها گفتند شما چیزی نگفتید اما می خواهید حرف هایی را بزنید كه طبق اصول ما نیست!

 

 اخبار سیاسی  -  انتخاب  خبر 


ویدیو مرتبط :
بازداشت شبکه عوامل انفجارهای تروریستی ضاحیه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عوامل اصلی حادثه اخیر شیراز شناسایی شدند



اخبار,اخبارسیاسی ,شناسایی عوامل اصلی حادثه شیراز

استاندار فارس گفت: تمامی عوامل اصلی حمله به خودرو دکتر علی مطهری در شیراز، شناسایی و به مقامات قضایی استان معرفی شدند.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس سید محمد احمدی افزود: در پی وقوع اتفاقات اخیر در شیراز و با توجه به دستور اکید ریاست جمهوری و تاکید مکرر وزیر کشور، مبنی بر شناسایی دقیق و برخورد قاطع با حمله کنندگان به خودرو دکترعلی مطهری نماینده مجلس شورای اسلامی، اینجانب با تشکیل جلسات مکرر شورای تامین استان، از ساعات اولیه وقوع این حادثه، رایزنی های مستمر با اعضاء شورای تامین استان و بدون تاثیرپذیری از فضای مسموم تبلیغاتی داخل و خارج علیه توفیقات بزرگ دولت، فعالیتهای اطلاعاتی و امنیتی به روشن ساختن ابعاد مختلف حادثه پرداخته و در لحظات پایانی روز شنبه، به فضل الهی عوامل اصلی حمله به خودرو دکتر مطهری شناسایی و به مقامات قضایی استان معرفی شدند.

وی ادامه داد: بدیهی است، شناسایی سایر عوامل و زمینه سازان انجام این حرکت ناپسند و هنجارشکنانه در دست بررسی و اقدام لازم قرار دارد.

استاندار فارس افزود: امیدواریم که با حضور نمایندگان شورای امنیت کشور در فارس، ابعاد مختلف شکل گیری این حادثه بررسی و ریشه کن گردد تا دیگر در کشور شاهد تکرار چنین حوادث تلخی نباشیم.

احمدی تصریح کرد: تامین امنیت عمومی خط قرمز نظام و دولت تدبیر و امید بوده و در برخورد با عوامل نا امنی، کمترین مسامحه و گذشتی در کار نخواهد بود.

مقام عالی دولت تدبیر و امید در فارس ادامه داد: بر خود لازم می دانم که از رهنمودهای رییس جمهوری و حمایت وزیر کشور و تلاش های نیروهای اطلاعاتی و امنیتی و دستگاه قضایی و سایر نهادها و مردم صبور و با فرهنگ فارس که حادثه اخیر باعث تاثر خاطر آنان گردید، تقدیر و تشکر خواضعانه داشته باشم.

علی مطهری ساعت 16 روز دوشنبه هفته گذشته وارد فرودگاه شیراز شد و قرار بود ساعت 18و 30 دقیقه در سالن حکمت دانشگاه شیراز سخنرانی کند.

با ورود مطهری به سالن فرودگاه، عده ای با تجمع در مقابل سالن ورودی شروع به شعار دادن کردند.

این عده هنگامی که مطهری سوار بر خودرو شد، آشکارا و بدون واهمه از قانون، شیشه های خودرو را با سنگ و چوب شکستند. راننده خودروی مطهری با سرعت به حرکت درآمد، اما این عده موتور سوار در تعقیب وی به حرکت درآمدند.

راننده خودرو پس از این تعقیب، وارد کلانتری میدان گل سرخ شیراز شد و بیش از سه ساعت را در محاصره این عده در داخل کلانتری گذراند.

عبدالرضا رحمانی فضلی نیز به محض بازگشت از پنجاه و هشتمین اجلاس جهانی مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل متحد به کشور (روز پنجشنبه)، جلسه ای در خصوص حادثه وقوع یافته در شیراز را تشکیل داد.

وزیر کشور مقرر کرد تا هیاتی مرکب از معاون امنیتی - انتظامی، رییس دفتر جانشینی فرماندهی معظم کل قوا در ناجا و رییس مرکز مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی وزارت کشور ضمن رسیدگی دقیق به ابعاد حادثه شیراز و اقدام قاطع، نتیجه را به شورای امنیت کشور گزارش کنند.

در این جلسه استاندار فارس به عنوان مسوول پیگیری حادثه تا حصول نتیجه و معرفی عاملین آن به مراجع قضایی، تعیین گردید.


 اخبار سیاسی  - ایرنا