اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

چرا ستاد ملی «زن و خانواده» تشکیل نمی‌شود؟



اخبار,اخبار اجتماعی ,ستاد ملی

 

اخبار اجتماعی - چرا ستاد ملی «زن و خانواده» تشکیل نمی‌شود؟

با گذشت حدود 9 ماه از آغاز به کار معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری هنوز ستاد ملی زن و خانواده تشکیل نشده است؛ ستادی که با حضور رییس جمهور یا معاون اول و 6 وزیر از دولت، نمایندگان قوای مقننه و قضائیه و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی باید برگزار شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده درباره علت برگزار نشدن جلسه این ستاد گفت: به دستور جلسه خاصی که نیازمند حضور رییس جمهور باشد، نرسیده‌ایم البته تا پایان سال این جلسه برپا می‌شود.

به گزارش ایسنا، شهیندخت مولاوردی افزود: کارکارشناسی باید روی دستور جلسه ستاد ملی زن و خانواده انجام شود چون در جلسه ستاد، وقت کارشناسی نیست؛ بلکه زمان تصمیم‌گیری است. با این حال به طور قطع یکی، دو جلسه ستاد ملی زن و خانواده را در سال جاری برگزار می‌کنیم.

وی درباره لایحه تامین امنیت زنان نیز گفت: همزمان با لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت، ماده 227 قانون پنجم توسعه مطرح است که در آن بر ضرورت تدوین سند ملی امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی اشاره شده است. این سند با مشارکت وزارت کشور در دستور کار است و بنا به قول فهیمه فرهمندپور-مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده- تا آخر تیرماه آماده می‌شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: مشترکات لایحه تأمین امنیت زنان در برابرخشونت و لایحه ملی تامین امنیت زنان و کودکان در روابط اجتماعی را بررسی و قوه قضاییه را هم وارد کردیم، چون ایراد وارده به لایحه تامین امنیت زنان ، ورود به آن به مقوله مجازات‌هاست که موجب قضایی شدن آن می‌شود و باید از طریق قوه قضاییه ارایه شود. بنابراین قسمت قضایی را جدا کردیم و قرار است با همفکری قوه قضاییه در قالب لایحه جدید تعزیرات مطرح شود.

مولاوردی در پایان گفت: سایر بخش‌های این لایحه به صورت حمایتی و پیشگیری از خشونت علیه زنان و تأمین امنیت آنان است که در حال آماده‌سازی آن هستیم.
اخبار اجتماعی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
مقدمات تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بررسی بسته جامع "حمایت از زنان شاغل" در ستاد ملی زن و خانواده



 اخباراجتماعی ,خبرهای  اجتماعی,حمایت از زنان شاغل

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با اشاره به مصوبات پنجمین جلسه کمیسیون تخصصی ستاد ملی زن و خانواده گفت: بر اساس یکی از مصوبات این جلسه قرار است بسته جامع حمایت از زنان شاغل تا یک ماه آینده جهت بررسی در ستاد ملی زن و خانواده ارایه ‌شود.

سوسن باستانی در گفت‌وگو با  ایسنا ، افزود: معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حال تهیه بسته جامع حمایت از زنان شاغل است.

وی با اشاره به مصوبات دیگر پنجمین جلسه کمیسیون تخصصی ستاد ملی زن و خانواده گفت: سه دستگاه در این جلسه گزارش ارایه کردند که شامل وزارت دادگستری،وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی و وزارت کشور می‌شوند. بر اساس گزارش ارایه شده،5 کارگروه با عضویت نمایندگان دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد تشکیل شد تا برنامه مشخص و کارشناسی شده به منظور طرح و تصویب در ستاد ملی امور زنان و خانواده ارایه کنند.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری اضافه کرد: کارگروه تدوین برنامه افزایش نشاط در جامعه زنان در سطوح مختلف با توسعه امکانات تفریحی و ورزشی با مسئولیت وزارت ورزش و جوانان، کارگروه تدوین برنامه توانمندسازی و اشتغال پایدار زنان با مسئولیت وزارت تعارون کار و رفاه اجتماعی و کارگروه تدوین برنامه آموزش خانواده با مسئولیت شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به تدوین دو برنامه بر اساس تصمیم کمیسیون تخصصی ستاد ملی زن و خانواده گفت: قرار شد برنامه کاهش آسیب اجتماعی زنان از بسته جامع کاهش آسیب‌های اجتماعی - تهیه شده در شورای اجتماعی کشور- توسط وزارت کشور استخراج و در ستاد ملی زن و خانواده مطرح شود علاوه بر آن برنامه ملی ارتقای سلامت جسمی و روانی زنان توسط وزارت بهداشت تدوین شود همچنین قرار شد طی یک ماه گزارش اولیه در این زمینه ها به معاونت امور زنان ارایه شود.

معاون بررسی‌های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری یکی از موضوعات این جلسه را بحث درباره تعیین شاخص‌های عدالت جنسیتی ذکر و اظهارکرد: موضوع عدالت جنسیتی در تبصره 26 لایحه احکام برنامه ششم توسعه ذکر و تعیین این شاخص‌ها بر عهده ستاد ملی زن و خانواده گذاشته شده است که قرار است این شاخص‌ها در اختیار دستگاه‌ها قرار بگیرد و ارتقای این شاخص‌ها رصد شود. دستگاه‌ها طبق این حکم ملزم به ارایه گزارش درباره وضعیت عملیاتی شدن شاخص‌ها در دستگاه خود هستند.

باستانی در پایان گفت: از معاونت حقوقی رییس جمهور درزمینه ماده 3 آیین‌نامه تشکیل ستاد ملی زن و خانواده (مصوبات ستاد بر اساس اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و طبق مجوز هیئت وزیران لازم‌الاجراست و کلیه دستگاه‌ها و سازمان‌ها موظفند بر اساس مصوبات ستاد اقدام و نتایج آن را به ستاد گزارش نمایند.) استعلام کردیم چراکه یکی از اشکالاتی که به مصوبات پیشین ستاد ملی زن و خانواده وارد کرده بودیم ابلاغ آن‌ها به دستگاه‌ها بدون امضای رییس جمهور بود. معاونت حقوقی نیز اعلام کرد که مجوز هیات وزیران برای ابلاغ مصوبات ستاد ضروری است.