اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پیام هاشمی رفسنجانی به اولین کنفرانس بین‌المللی استراتژی برند



اخبار,اخبار سیاسی , هاشمی رفسنجانی

 

این فضا نیازمند تعامل و همدلی در عرصه جهانی است. اگر رقابت با صنایع بزرگ و سیستم تجاری دنیا را هدف‌ قرار دهیم، فرصتی برای حرکت‌های انفرادی، جزیره‌ای و موازی را نداریم. باید همه‌ی ظرفیت‌های موجود برای کاری جهادی در این عرصه بسیج شوند، و راهکارهای قانونی و نهادی برای ساماندهی این صنعت دانش‌بنیان، فراهم آیند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با صدور پیامی به اولین کنفرانس بین المللی استراتژی برند، تاکید کرد که باید در راستای ایجاد برندهای معتبر در بازارهای داخلی، منطقه‌ای و جهانی عزمی مشترک و تلاشی هدفمند داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، متن این پیام بدین شرح است:

«واللّهُ خلقَکَم و ما تعملون» (صافات: 96); و خداوند، هم شما را آفرید و هم آنچه را می سازید.

در این همایش ارزنده به لطف خداوند شاهد اتفاق مبارکی برای جامعه بزرگ علمی و صنعت ایران هستیم؛ چرا که توجه مسئولان، اساتید، مدیران، کار‌شناسان، دانشجویان و فعالان اقتصادی منجر به یک حرکت ملی و فراملی، برای رفع یک دغدغه بزرگ در کشور شده است. این که سازمان‌های دولتی و خصوصی، دانشگاه‌ها و صنوف مختلف در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند و تلاشی را برای یک مقصود مشترک آغاز کرده‌اند، قابل تقدیر است و باید از خداوند بابت این تألیف قلوب، شکرگزار باشیم.

 

ان‌شاءالله در این شرایط حساس و دشوار که اقتصاد مقاومتی را برای کشور ضروری ساخته است، در همه عرصه‌های اقتصادی شاهد چنین حرکت‌های امیدبخش و جمع‌گرایانه‌ای باشیم؛ تا بتوانیم سریع‌تر به اهدافی چون تقویت تولید، افزایش بهره‌وری و کاهش وابستگی به فروش نفت و مواد خام، دست پیدا کنیم.

در عصر ارتباطات و تعاملات گسترده‌ی داخلی و بین‌المللی، دیگر بر کسی پوشیده نیست که عملکرد سازمان‌ها و صنوف، براساس توانایی آن‌ها در نفوذ به بازارهای مصرف و تأثیرگذاری بر مصرف‌کنندگان سنجیده می‌شود. از همین رو، اهمیت موضوع مهمی چون برند امروز بیش از هر زمانی بارز‌ است؛ و همه اذعان دارند که حیات سازمان‌ها و صنایع برپایه‌ی توانایی آن‌ها در ایجاد ارتباط، کیفیت ممتاز و نام نیک در بازارهای داخلی و خارجی، تداوم می‌یابد. با این حال سرمایه‌ی برند فقط فراهم‌کننده‌ی فروش بیشتر و تولید پایدارتر برای بنگاه‌های صنعتی و خدماتی نیست؛ بلکه سرمایه‌ای ملی است که اعتبار یک ملت و تأثیرگذاری آن بر سبک زندگی سایر مردمان دنیا را متحول می‌کند.

عزت ایران اسلامی ما در دنیای پیش روی، با عزت محصولاتی که در داخل و چه در خارج کشور عرضه می‌کنیم، گره خورده است. در دنیای اسلام و کشورهای منطقه نیز برای توسعه و ترویج برندهای ایرانی، که مروج تفکر و فرهنگ ایرانی – شیعی ما هستند، جای کار بسیار وجود دارد. برند معتبر و محصول باکیفیت ایرانی، می‌تواند بهترین مروج برای فرهنگ رحمانی، سازگار و مولد ما در دنیا باشد؛ آن هم در چنین شرایطی که بر طبل اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی کوبیده می‌شود.

با این دیدگاه، رسالت شما فعالین موضوع برند، افراشتن پرچم هنرمندی، انصاف و تعالی صنعتگران ایرانی در اقصی نقاط دنیا، و کمک به رشد صنعت و کسب‌وکار در راستای تحقق چشم‌انداز ایران 1404 است. این یک رسالت ملی‌ست و بار آن باید بر دوش همه ارگانهای دولتی و غیردولتی باشد، نه تنها چند سازمان و یا چند اندیشمند و گروه علمی. برای تحقق این رسالت بزرگ، حتی لازم است هر سه قوه‌ی مجریه، مقننه و قضائیه به صورت جدی دست به کار شوند و فعالیت‌های همدیگر را حمایت و تکمیل کنند. این فضا نیازمند تعامل و همدلی در عرصه جهانی است.

 

اگر رقابت با صنایع بزرگ و سیستم تجاری دنیا را هدف‌ قرار دهیم، فرصتی برای حرکت‌های انفرادی، جزیره‌ای و موازی را نداریم. باید همه‌ی ظرفیت‌های موجود برای کاری جهادی در این عرصه بسیج شوند، و راهکارهای قانونی و نهادی برای ساماندهی این صنعت دانش‌بنیان، فراهم آیند.

معتقدم که فعالان موضوع برند باید با الهام گرفتن از آموزه‌های ارزشمند دینی، ارتقای دانش و شایستگی‌های خود و استفاده از تجربیات دنیا، پایگاه خود را به عنوان یک رکن در همه‌ی سازمان‌ها و صنایع، به دست آورند. این مهم تحقق نمی‌یابد، مگر با عزم و اراده همه فعالان این عرصه و تلاش برای اقدامات ترویجی و فرهنگساز در محیط اقتصادی کشور.

از این حرکت بزرگ که نماد مشارکت علم با صنعت است، تشکر می‌کنم؛ و برای دست‌اندرکاران این همایش، آرزوی توفیق روز افزون دارم. همچنین به همه‌ی شما اندیشمندان و صاحبان صنایع، این نکته را یادآور می‌شوم که هم برای عبور سلامت از شرایط دشوار کنونی، و هم برای ایفای نقش تاریخی‌مان در نظام جهانی، باید در راستای ایجاد برندهای معتبر در بازارهای داخلی، منطقه‌ای و جهانی عزمی مشترک و تلاشی هدفمند داشته باشیم؛ و همانطور که حضرت امام (ره) همیشه تاکید می‌فرمودند: اگرچه نظرات متفاوت می‌بایست وجود داشته باشد، اما باید همواره وحدت کلمه و وحدت رویه در کشور جاری باشد.
اخبار سیاسی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
گزارش پرس تی وی از اولین کنفرانس استراتژی برند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پیام نوروزی هاشمی رفسنجانی به ملت ایران



 

پیام نوروزی هاشمی رفسنجانی به ملت ایران

 

 

آیت الله اکبرهاشمی رفسنجانی مهم­ترین نیاز کنونی جامعه را وحدت و تمسک به اخلاق دانست.رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت وگوی اختصاصی با «خبر» و در آستانه سال نو تاکید کرد: « اولین پیام من به مردم ایران و همه کسانی که به زبان شیرین فارسی صحبت و با فرهنگ و تمدن دیرینه ایرانی زندگی می‌کنند، تبریک سال نو می‌باشد که واقعاً انتخاب این فصل برای آغاز سال نو، نشان از هوشیاری قوم ایرانی در انتخاب مقاطع حساس است. می‌بینید که آغاز سال نو در تقویم‌های دیگران با آنچه که در تقویم هجری شمسی ما هست، تفاوت زیادی دارد. واقعاً سال جدید ایرانیان زمانی آغاز می‌شود که بخش اعظم زمین پس از خواب زمستانی، بیدار می‌شود، درختان برگ‌های سبز می‌پوشند و گل‌ها شکوفا می‌شوند.»

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه این گفت­وگو تصریح کرد:«نکته دیگر اینکه بحمدلله اکثر مردم ایران باسواد، هوشیار، فهیم و مطلع هستند و به اندازه کافی رسانه‌های مختلفی در اختیارشان است و به مسائل احاطه دارند. شرایط منطقه و دنیا و روابط ما با قدرت‌های سلطه‌گر را می‌بینند. دشمنانی که حقیقتاً در کمین ما هستند. متأسفانه از کمّ و کیف اختلافات داخلی و علل آن هم آگاهی دارند. برایشان روشن است که اختلافات جدی شده و محدود به اصولگرایان و اصلاح‌طلبان نیست. متأسفانه خوشه‌ها و شاخه‌های دیگر هم سر بر آوردند.»

وی افزود:«فکر می‌کنم در این شرایط اولین نیاز جامعه ما وحدت است. باید واقعاً متحد باشیم. می‌دانم که اتحاد کامل در هیچ کشوری و در ایران درست نمی‌شود، اما می‌توان مرزهایی را مراعات کرد که اتحاد آسیب نبیند و انتقاد جای خود را داشته باشد. سعه صدر برای همه مخصوصاً برای مسئولین لازم است که به حرف‌ها گوش بدهند. اگر انتقادی وارد است، بپذیرند و خود را اصلاح کنند و اگر نیست، منتقدین را با شیوه‌های درست قانع کنند. این شیوه یکی از ضرورت‌های جامعه‌ای است که می‌خواهد مسلمان باشد و مردمش منطقی زندگی کنند.»

هاشمی رفسنجانی در ادامه با ابراز نارضایتی از رشد برخی از بداخلاقی­های سیاسی در  فضای کشور خاطر نشان کرد:«مسولان وسیاسیون بی‌جهت با همدیگر درگیری‌های لفظی پیدا نکنند. دشمنی‌های شخصی و باندی را در منافع ملی، انقلابی و اسلامی دخالت ندهند که الان بسیار ضرر دارد. اینکه گروه‌های مختلف با سلیقه‌های گوناگون باشند، هیچ ضرری ندارد، حتی می‌تواند سازنده باشد. اما اینکه با خصومت با مسائل برخورد کنند، خیلی بد است. الحمدلله در طول سالهای گذشته این‌گونه نبودیم. ولی متأسفانه الان اتفاقاتی می‌بینیم و گاهی سخنانی می‌شنویم که واقعاً دور از شأن مردم مسلمان ایران است.»

رئیس جمهور پیشین جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از این گفت­وگو به برخی از معضلات اجتماعی اشاره و در گفت و گو با خبرآنلاین تصریح کرد: «صفا، همدلی، توجه به مشکلات داخلی، توجه به مشکلات منطقه و دنیا، انجام وظایف دینی و اخلاقی از توصیه‌های من به مردم و مسئولان است. واقعاً مسائل اخلاقی ما کمی آسیب دیده است. شما که در متن جامعه هستید و به خاطر حرفه خبرنگاری در جریان اخبار داخلی و خارجی هستید، بهتر می‌دانید که متأسفانه شیوه‌ها مذموم مانند دروغ، تهمت، ادعاهای بیخود، وعده‌های غیرممکن، اتلاف مال، رفتار و گفتار برخلاف عقل و مسائل خاص اخلاقی در خانواده‌ها و فضای جامعه صفا و صمیمیت فردی و اعتماد عمومی را مخدوش می‌کند.متأسفانه مشکلات خانوادگی در جامعه پیش آمده، طلاق زیاد و ازدواج سخت شده که همه این مسائل برای جامعه خوره است که از درون یک جامعه را پوچ می‌کند.اصلاح همه این مسائل جزو وظایف فردی و اجتماعی همه ماست. باید همه خود را با حدود مقررات، قانون و شرع تطبیق بدهند و در روابط اجتماعی و معاشرت‌ها و در انجام وظایف اداری مواظب باشند. مردم باید احساس کنند که وقتی به اداره، سازمان یا نهادی می‌روند، مسئولان و کارمندان برای پاسخ‌گویی آماده هستند و نباید در انجام امورد اداری مردم مانع‌تراشی کنیم که گاهی دیده می‌شود.»

وی افزود:«در مجموع فکر می‌کنم احتیاج به خیلی مواظبت‌ها داریم. اگر مسلمان هم نبودیم، می‌بایست براساس اخلاق انسانی، برای خود، خانواده، جامعه و حتی دنیا مفید و باعث آرامش باشیم. مخصوصاً الان که مسلمانیم، باید مواظب باشیم که زینت اسلام باشیم و به‌گونه‌ای رفتار نکنیم که در نگاه دیگران باعث ننگ و عار جامعه خود و اسلام باشیم.»

هاشمی رفسنجانی با توصیه مجدد جامعه به رعایت اخلاق در همه ابعاد تاکید کرد:«سیاسیون باید خیلی منطقی با برنامه‌های خود و افکار جامعه برخورد کنند. گروه‌ها باید منتقدانه و براساس منافع ملی و اسلامی کار کنند و رسانه‌ها باید صادق باشند و مروّج دروغ نشوند. باید با نگاه عمیق خود، مواظب عوارض مثبت و منفی نوشته‌های خود در جامعه و برای مردم باشند. مردم از تعطیلات نوروزی در جهت صله ارحام و رفع کدورت‌های شخصی استفاده کنند و مهمتر از همه جوانان عزیز هستند که مانند طبیعت بهاری سرزنده و بانشاط باشند و احترام به پدران و مادران و بزرگترها را سرلوحه کارهای خویش قرار دهند و برای استفاده از روزها و ماههای سال آینده در جهت موفقیت‌های تحصیلی، شغلی، معرفتی، ملی و انشاءالله ازدواج برنامه‌ریزی کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت در پایان پیام خودیک بار دیگر عید نوروز را به همه تبریک گفت و خاطرنشان کرد:« امیدوارم در سال آینده شاهد حوادث تلخی نباشیم که در دو سال اخیر بودیم. ».../عصر ایران