اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پماد و روغن شترمرغ روجا غیر مجاز اعلام شد



اخبار,اخباراجتماعی ,سازمان غذا و دارو

مدیر کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو پماد و روغن شتر مرغ با نام تجاری روجا را فاقد مجوز اعلام کرد.

به گزارش  ایسنا ، دکتر امیرحسین جمشیدی گفت: فرآورده‌های فوق با شماره ساخت تقلبی 1929، هیچ گونه مجوزی اعم از تاسیس، واردات، تولید، توزیع و عرضه از اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ندارد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی در ادامه از معاونان غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواست نسبت به جمع‌آوری فرآورده‌های مذکور از سطح عرضه اقدام لازم و فوری مبذول داشته و نتایج فعالیت‌های خود را در اسرع وقت به اداره کل متبوع اعلام کنند.

 اخبار  احتماعی   -  ایسنا 


ویدیو مرتبط :
روغن شترمرغ چیست؟ | Mizban-Shop.ir

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حد مجاز «پالم» در روغن‌های خوراکی اعلام شد



اخبار,اخباراجتماعی,روغن‌های خوراکی


 اخبار اجتماعی - حد مجاز «پالم» در روغن‌های خوراکی اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو مصوبه اخیر دولت درباره حد مجاز استفاده از روغن پالم را در تولید روغن های خوراکی در کشور اعلام کرد.

به گزارش فارس، رسول دیناروند درباره حد مجاز استفاده از روغن پالم در تولید روغن های خوراکی و استفاده از روغن پارافین در مواد غذایی گفت: پارافین یک محصول نفتی است و جزو روغن‌های خوراکی محسوب نمی‌شود و نباید در مواد غذایی استفاده شود و اگر در جایی چنین اقدامی صورت گیرد قطعاً خلاف است و به شدت با آن برخورد می‌شود.

وی ادامه داد: آنچه در تولید روغن‌های خوراکی استفاده می‌شود،روغن پالم است که چون در مقابل حرارت مقاوم است از آن برای تولید روغن‌های نیمه جامد خوراکی استفاده می‌شود.

معاون غذا و داروی وزیر بهداشت گفت: روغن پالم وارداتی حاوی اسید چرب و ترانس است. در گذشته میزان مجاز این روغن وارداتی در روغنهای خوراکی 50 درصد بود که با مصوبه اخیر شورای عالی سلامت در دولت، حد مجاز استفاده از این روغن در روغن‌های نیمه جامد تولید داخل به 30 درصد کاهش پیدا کرد.

دیناروند افزود: بهبود وضعیت روغن های مصرفی مردم یکی از اولویتهای مهم سازمان غذا و داروست زیرا میزان بالای اسید چرب و ترانس در روغنهای مصرفی یکی از عوامل اصلی ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی و سکته است.

وی گفت: بر این اساس حد مجاز اسید چرب در روغن های وارداتی به 2 درصد و برای روغن های تولید داخل به 5درصد کاهش پیدا کرده است در حالی که این میزان در گذشته به 30 درصد و بیشتر نیز می رسید.

وی اضافه کرد: یکی از دیگر از هدفگذاری های وزارت بهداشت کاهش هر چه بیشتر مصرف روغن های اشباع و جامد است که طی سالهای گذشته به حدود نصف کاهش پیدا کرده است اما متأسفانه هنوز در شیرینی پزی ها و رستورانها مورد استفاده قرار می گیرد.
 اخبار اجتماعی - فارس