اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پشت پرده یک برکناری در زمان ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد



اخبار,اخبار دانشگاه,فساد مدیریتی دانشگاه آزاد

 
اخبار دانشگاه - پشت پرده یک برکناری در زمان ریاست فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد

وقتی جاسبی برکنار شد و فرهاد دانشجو جایگزین آن شد، دانشگاه آزاد بیش از 600 میلیارد تومان دارایی نقدی داشت اما در اواخر مدیریت فرهاد دانشجو کار به جایی رسید که مدیریت این دانشگاه مجبور شد برای گذراندن امور جاری و روزمره، بخشی از زمین های متعلق به بیمارستان بوعلی، وابسته به دانشگاه آزاد را به شهرداری تهران واگذار کند تا با درآمد آن دانشگاه را اداره کند.

 مخالفت با تصمیم فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه آزاد، برای واگذاری زمین های بیمارستان بوعلی به شهرداری تهران و پر کردن خزانه خالی شده این دانشگاه به هر شکل ممکن، دلیل اصلی برکناری رئیس این بیمارستان بوده است.

به گزارش پیام نو بازخوانی دوران ریاست هر چند کوتاه فرهاد دانشجو بر دانشگاه آزاد اسلامی حکایت از اتفاق های عجیب و غریبی دارد.

یکی از این اتفاق ها آن بود که وقتی عبدالله جاسبی  پس از ۳ دهه مدیریت از ریاست دانشگاه آزاد برکنار شد و فرهاد دانشجو جایگزین آن شد، دانشگاه آزاد بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان دارایی نقدی داشت اما در اواخر مدیریت فرهاد دانشجو کار به جایی رسید که مدیریت این دانشگاه مجبور شد برای گذراندن امور جاری و روزمره، بخشی از زمین های متعلق به بیمارستان بوعلی، وابسته به دانشگاه آزاد را به شهرداری تهران واگذار کند تا با درآمد آن دانشگاه را اداره کند.

در عین حال رئیس وقت بیمارستان بوعلی که با این تصمیم مدیران وقت دانشگاه آزاد به شدت مخالفت کرده بود، از کار برکنار شد تا مدیریت وقت راحت تر به اهدافش برسد.

عبدالله جاسبی رئیس اسبق دانشگاه آزاد درباره تحولات و اتفاقات اخیر این دانشگاه اعلام کرده است «روزه سکوت گرفته‌ام و این روزه را نمی‌شکنم.»

این در حالی است که اخبار و گزارش ها از فساد گسترده مدیریتی دانشگاه آزاد در زمان ریاست کوتاه مدت فرهاد دانشجو بر این دانشگاه  حکایت می کنند.

اخبار دانشگاه - پیام نو


ویدیو مرتبط :
سخنان رهبر پس از برکناری از ریاست دانشگاه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ریاست 2 نماینده مجلس در دانشگاه آزاد/ فرهاد دانشجو: تناقضی دیده نمی‌شود



ریاست 2 نماینده مجلس در دانشگاه آزاد/ فرهاد دانشجو: تناقضی دیده نمی‌شود

 

روسای 2 منطقه دانشگاه آزاد هم اکنون نماینده مجلس شورای اسلامی هستند و همزمان با مسئولیت خود در دانشگاه آزاد در کسوت رئیس مرکز پژوهشها و در هیأت رئیسه مجلس نیز فعالیت می کنند.

 

به گزارش خبرنگار مهر، ماجرای 2 شغله و چند سمت داشتن این بار به دانشگاه آزاد رسیده است به طوریکه از میان انتصابات جدیدی که در این دانشگاه برای روسای مناطق صورت گرفت چند تن در سمتهای دیگری به جز سمت جدید مشغول فعالیت بودند.

 

دکتر حسین سرورالدین یکی از انتصابات جدید دانشگاه آزاد بود که وقتی به ریاست منطقه 17 این دانشگاه منصوب شد،‌ رئیس سازمان سنجش آموزش بود. وی پس از گذشت چند ماه از انتصاب، از سمت خود در ریاست سازمان سنجش استعفا داد که وزیر علوم نیز با استعفای وی موافقت کرد. البته وی پیش از این نیز در سمت ریاست منطقه 13 دانشگاه آزاد مشغول فعالیت بود.

 

همچنین پس از کسب رای کاظم جلالی در کسوت نمایندگی مجلس نهم شورای اسلامی،‌ وی مدتی بعد با حکم فرهاد دانشجو به عنوان رئیس منطقه 10 دانشگاه آزاد اسلامی نیز منصوب و روز گذشته به جای احمد توکلی،‌ رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شد.

از سوی دیگر علیرضا منادی سفیدان - عضو هیأت رئیسه کنونی مجلس پیش از انتصاب در این سمت، در حکمی دیگر از سوی فرهاد دانشجو به عنوان رئیس منطقه 13 دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

 

این دو نماینده مجلس همچنین عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد هستند که همزمان در مجلس و دانشگاه آزاد هر کدام دو حکم ریاست دارند.

فرهاد دانشجو- رئیس دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که آیا ریاست این افراد در دو منطقه دانشگاه آزاد با فعالیتشان در منصب نمایندگی مجلس و پیرو آن عضو هیأت رئیسه و رئیس مرکز پژوهشهای مجلس بودن منافاتی دارد یا خیر، گفت: این مورد هیچ منافاتی با ریاست این دو نماینده مجلس نهم شورای اسلامی در دو منطقه دانشگاه آزاد ندارد.

 

وی در ادامه تصریح کرد که حضور فیزیکی روسا در مناطق بدین معناست که باید در محل تحت ریاست خود هفته ای یک یا دوبار حضور داشته باشند. کاظم جلالی که خود نماینده منطقه شاهرود و سمنان است به سمت ریاست منطقه 10 که این دو شهر را شامل می شود منصوب شده و گاهی اوقات لازم است برای سرکشی به منطقه ای که از آن رای گرفته سر بزند که البته این سرکشی شامل منطقه 10 نیز می شود.

رئیس دانشگاه آزاد گفت: کار رئیس منطقه نظارت و ارزیابی است و به امور اجرایی نمی پردازد.

 

دانشجو خاطرنشان کرد: این نمایندگان مجلس که به سمت ریاست مناطق دانشگاه آزاد منصوب شده اند، پیش از این نیز در بدنه دانشگاه آزاد فعالیت می کرده اند.

این مقام مسئول در دانشگاه آزاد تاکید کرد که دو شغله بودن این افراد تناقضی ندارد.

همچنین حجت السلام علیرضا سلیمی - نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با مهر اعلام کرد که دو شغله بودن این دو نماینده مشکلی ندارد اما به هر حال از قدیم گفته اند که نمی شود با یک دست دو هندوانه بلند کرد..../مهر