اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پشت‌ پرده پیامک‌ های‌ «فروش‌ ویلا»!


رقابت بنگاه‌های املاک در شهرهای شمالی کشور طی ایام نوروز برای نصب انواع بنرهای تبلیغاتی فروش زمین و ویلا در مسیر تردد مسافران نوروزی، رئیس سازمان امور اراضی –وابسته به وزارت جهاد کشاورزی- را بر آن داشت نسبت به اقدام برخی از این بنگاه‌ها هشدار دهد.

خبرگزاری ایسنا: رقابت بنگاه‌های املاک در شهرهای شمالی کشور طی ایام نوروز برای نصب انواع بنرهای تبلیغاتی فروش زمین و ویلا در مسیر تردد مسافران نوروزی، رئیس سازمان امور اراضی –وابسته به وزارت جهاد کشاورزی- را بر آن داشت نسبت به اقدام برخی از این بنگاه‌ها هشدار دهد.

همه ساله در شهرها و روستاهای استان‌های مازندران و گیلان، بازار دلالی زمین و ویلا داغ می‌‌شود و با تبلیغاتی که آنها برای فروش ملک به مسافران نوروزی می‌کنند، گروهی از میهمانان شمالی در ماه‌های اردیبهشت و خرداد تصمیم می‌گیرند با سفر دوباره به این مناطق، آنچه را که دلالان پیشنهاد کرده‌اند، خریداری کنند.

اوایل امسال، این شیوه دلالی از کانال ارسال پیامک حاوی «قیمت‌های نازل زمین آماده ساخت ویلا» بروز کرد، طوری که با این نوع تبلیغ مستقیم، حجم قابل توجهی از قطعات زمین‌های 100 تا 500 مترمربعی در برخی نقاط توریستی شمال کشور با قیمت‌های 30 تا 70 میلیون تومان برای مسافران به‌صورت پیامکی آگهی و عرضه شد.

روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشور درباره این پیامک‌ها –که احتمالا در هفته‌های آینده دستاویز گروهی از متقاضیان خرید ویلا قرار می‌گیرد- اعلام کرد: برخی شرکت‌ها و بنگاه‌های ویلاسازی که هیچ کدام از آنها مجوز برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی ندارند تبلیغات خود را به صورت پیامک برای مردم ارسال می‌کنند تا این زمین‌ها را بفروشند و در تبدیل آن به ویلا به این بنگاه‌های متخلف کمک کنند.

جواد افشار در گفت‌وگو با «ایسنا» افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی به‌ویژه در استان‌های شمالی که برخی بنگاه‌های متخلف آن را برای مردم پیامک می‌کنند تخلف صریح قانونی است و با آنها برخورد می‌شود.  

این مقام مسوول زمین‌های منابع طبیعی در وزارت جهاد کشاورزی افزود: اخیرا مکاتباتی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده تا از ارسال چنین پیامک‌هایی که خلاف قانون اساسی است جلوگیری شود، چراکه تغییر کاربری این اراضی و خرد کردن مالکیت آنها ممنوع و تخلف است و این بنگاه‌ها با نقض این قانون صریح به تولید کشور ضربه می‌زنند؛ البته این مکاتبات به شورای حفظ حقوق بیت‌المال نیز ارسال شده و باید با متخلفان برخورد شود.

افشار تصریح کرد: به مردم توصیه می‌کنیم تا این زمین‌ها را نخرند و در تغییر کاربری آنها و تبدیل به ویلا سرمایه‌گذاری نکنند؛ چراکه بعدا مشمول جریمه و تخریب بنا خواهند شد.

وی گفت: در 15 روز گذشته و ایام تعطیلات نوروزی گشت‌های ویژه نوروزی و گروه‌های ویژه‌ای برای مقابله با پدیده زمین‌خواری در مناطقی از قبیل چالوس، نوشهر، نور، تنکابن و... تشکیل شد تا بتوانیم با زمین‌خواران برخورد کنیم، چراکه استان‌های شمالی به‌ویژه مازندران و بخشی از گیلان به سبب نزدیکی به پایتخت به شدت در معرض تغییر کاربری قرار دارند.


ویدیو مرتبط :
ویلا,فروش ویلا, فروش ویلا شمال, ویلای دوبلکس, ویلا شمال

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پشت‌پرده حامیان مالی باشگاه داماش از پیش فروش خودرو تا پیش خرید چای



اخبار,تیم داماش,بازیکنان تیم داماش

پشت‌پرده حامیان مالی باشگاه داماش از پیش فروش خودرو تا پیش خرید چای

اخبار ورزشی - عابدینی: حاضر نیستم پول کلاهبرداری وارد داماش شود/ قویدل باید بدهی‌ها را بدهد و برود

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: هر روز طلبکاران جلوی من را در باشگاه می‌گرفتند به تعبیر یکی از آنها حاضر نیستم پول کلاهبرداری و مردم وارد این باشگاه شود.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با فارس، در مورد وضعیت نابسامان باشگاه داماش گیلان و مشکلات فراوان این باشگاه گفت: آقایانی که به داماش آمدند تا مشکلات این تیم را حل کنند، بیشتر به دنبال آن بودند که خودشان را مطرح کنند و بعد از انجام کار اقتصادی سوءاستفاده اقتصادی بکنند. روش بسیار ناپسندی را هم در بعد اقتصادی دنبال می‌کردند که من آن را نمی‌دانستم و اطلاعی نداشتم که چه پیشینه‌ای دارد. این آقایان چون نتوانستند در روش‌های اقتصادی که دنبال می‌کنند به هدف‌شان برسند به باشگاه هم نتوانستند پولی تزریق کنند.

وی ادامه داد: هر روز مقابل در باشگاه با مردمی مواجه می‌شدم که از سراسر ایران آمده بودند و 17 میلیون‌ تومان‌های خود را می‌خواستند. این آقایان از مردم ثبت نام کرده بودند و قرار بود برای آنها خودرو بگیرند. آنهم با 10 میلیون وام بانکی. اما بعد از مدتی نه توانستند به مردم ماشین بدهند و نه پول‌ها را پرداخت کنند. به برخی چک دادند که این چک‌ها هم نقد نشد و ما هر روز با مراجعانی مواجه می‌شدیم که از اقصی نقاط کشور برای دریافت طلب‌شان آمده بودند.

عابدینی با اشاره به شرایط حامیان مالی داماش در استان گیلان عنوان کرد: متوجه شدیم که آنها در رشت هم می‌خواهند همین کار را بکنند. 50 هزار ماشین می‌خواستند ثبت نام کنند که مسئولان استان گیلان و به خصوص مسئولان نظارتی استان هوشمندانه مانع این کار شدند که آنها دوباره از مردم پول بگیرند. بنابر این وقتی نتوانستند 75 میلیارد تومان از این راه کسب درآمد کنند، به باشگاه هم نتوانستند پول پرداخت کنند. بنابراین به سراغ چای‌کاران رفتند.

وی افزود: قراداد خرید چای سبز را منعقد کردند که در نهایت در آنجا هم به مشکل برخوردند و نتوانستند پول چای‌کاران را بدهند. اوضاع بلبشویی شده است. حتی کار به جایی رسید که آنها از مردم ماشین با چک می‌خریدند و آن را می‌فروختند. قویدل دو ماه است که مدام به ما دروغ می‌گوید. او قرار بود یک و نیم میلیارد تومان پول تا آخر بهمن به باشگاه تزریق کند که این اتفاق نیفتد. او این مسائل را در جمع اهالی باشگاه گفت.

عابدینی تصریح کرد: من تا کنون 600 میلیون تومان قرض گرفتم تا باشگاه سرپا بماند. فردا هم کشتی‌گیران 300میلیون تومان چک دارند که اگر پرداخت نشود با آنها نیز به مشکل می‌خوریم. باشگاه اکنون به اعتبار معنوی خود سرپا مانده من به بازیکنان داماش چک داده‌ام و آنها به حرمت من چک‌ها را برگشت نمی‌زنند و صدایشان هم درنمی‌آید. الماسخاله هم راست می‌گوید. او کنار بازیکنان و باشگاه ایستاده است. فکر می‌کنید چرا گفتم حاضریم به تهران بیاییم و با پرسپولیس در آزادی بازی کنیم. به خاطر اینکه با پول بلیت فروشی بخشی از بدهی‌ها را بدهیم.

وی در مورد وضعیت مالکیت این باشگاه اظهار داشت: من بارها به قویدل گفتم اگر پول نداری برو اما اکنون می‌گویم باید بدهی‌ها را بدهد و برود. روزی مقابل در باشگاه یک خانم آذری جلوی من را گرفت و گفت آقای عابدینی شما در این ساختمان چه می‌کنید. این ساختمان،‌ساختمان کلاهبرداران است. من به این خانم گفتم دفتر من در یکی از طبقات ساختمان است. ولی به تعبیر این خانم حاضر نیستم پول کلاهبردی و پول مردم وارد باشگاه داماش شود. هر چند قویدل باید 4 میلیارد بدهی‌اش را بدهد و برود. او قرار بود 5 و نیم میلیارد تومان پول بیاورد که فقط 900 میلیون تومان داده است./خبرگزاری فارس