اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پروسه آزار و اذیت مردم توسط راهنمایی رانندگی ناجا!



پروسه آزار و اذیت مردم توسط راهنمایی رانندگی ناجا!

آخر کجای دنیا، دولت به خود اجازه می دهد اتوموبیل مردم را از خیابان به پارکینگ منتقل کند ؛ اصلا تا به حال تصور کرده اید مردمی را که به محل پارک اتوموبیل خود می آیند و دیگر ماشین شان را نمی بینند؟ سئوالم این است، این قانون کجا آمده؟

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یکی از خوانندگان "انتخاب" با ارسال مطلبی نوشته است:

صبح امروز که برای مشکل یکی از بستگان در بیمارستان بودم، برای تهیه پول مجبور به خروج از بیمارستان شدم و با اتوموبیل به یکی از بانک های اطراف مراجعه کردم، ماشین را در سمت چپ خیابان  (دو متر فاصله تا خطوط عابر پیاده) پارک کردم و به بانک رفتم، وقتی برگشتم دیدم جرثقیل آماده در حال بردن ماشین است، خطاب به پلیس کنارش گفتم: مگر چه ایرادی دارد اینجا پارک کرده ام، پاسخ گفت: سمت چپ خیاببان ، ماشین هایش را جمع می کنیم.

 

این در حالی است که سرتاسر خیابان، از اول تا اخر و در هر دو سو، پر از ماشین بود؛ اما اینکه چرا سمت راست پارک بلا اشکال است و سمت چپ، ایرادی دارد که منجر به رفتن ماشین به پارکینک می شود نیز از دیگر عجایب است!

 

عجایب دیگری نیز است که مختصراً آن را عرض می کنم:

1. ماشین من در خیاابن سرافراز (یکی از نقاط مرکزی تهران) توسط جرثیل برداشته شد، اما ماشین به پارکینگ الغدیر (در یکی از شرقی ترین نقاط تهران) رفت! (اینکه چرا ماشین توقیفی باید به دورترین نقطه تهران ، منتقل شود نیز از عجایب راهنمایی رانندگی است!

2. قبض را که گرفتم، برای اجازه ی ترخیص ماشین، باید به خیابان زنجان شمال (یکی از غربی ترین نقاط تهران) می رفتم! فضای انجا نیز که مشخص است، کپی از همه مدارک بگیر، از این باجه به آن باجه برو تا پس از تلف شدن نیم روز، مجوز ترخیص خودرو صادر شود! (الحمدلله مشکل تولید شغل هم نداریم)

3. پس از ترخیص خودرو، مبلغ 25 هزارتومان برای (جرثقیل) پرداخت کردم ( این هم از آندسته شغل سازی هاست! ) و مبله 7 هزار و پانصدر تومان نیز در ازای خوابیدن اتوموبیل در پارکینگ انهم برای کمتر از 24 ساعت، پرداخت کردم!

4. سئوالم از مسئولین ناجا این است که

 

اول: به چه دلیل، خودرویی که در گوشه از خیابان (بی انکه سد معبر کند) با جرثقیل به پارکینگ منتقل می شود؟ اگر قانون مدارید اتوموبیل مختلف باید مبلغی جریمه شود، نه اینکه انواع آزار و اذیت ها را متحمل شود

دوم: اساساً با چه مجوز قانونی، می توانید اتوموبیل مردم را توقیف کنید؟

سوم: چرا پارکینگ در نقاط مرکزی تهران نیست که مردم مظلوم مجبور نشوند برای پس گرفتن ماشین خودشان به آنجا بروند؟ چرا نباید به پارکینگ های اطراف منتقل شود؟

چهارم: چرا برای ترخیص خودرو باید همه ی افراد به غربی ترین نقطه تهران بروند؟ پس این دفاتر پلیس + 10 برای چه هستند؟ چرا بنده که اتوموبیلم حتی یک ریال خلافی ندارد و شکایتی نیز نداردف باید به این منطقه از تهران رفته و نصف روزم از این باجه به آنجه تلف شود؟

پنجم: چرا باید پول حمل اتوموبیل (آنهم به شرقی ترین نقطه تهران) را صاحب اتوموبیل محاسبه کند؟

ششم: چرا باید پارکینگ ، روزانه مبلغی هنگفت از مردم بگیرند؟ گرانترین پارکینگ های جهان نیز، تا این اندازه بی انصاف نیستند.!

البته این مشکلات تنها به توقیف اتوموبیل منتهی نمی شود، کاش مسئولین ببینند و تامل کنند که چه در پلاک گذاری های می گذرد و چقدر مردم اذیت می شوند؟

جنابان مسئول ناجا! از آنجا که به حسن نیتتان اطمینان دارم، تنها یک تقاضا می کنم : خواهشاً پروسه ی آزار و اذیت رسمی مردم خاتمه دهید./انتخاب


ویدیو مرتبط :
آزار و اذیت دیگران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا: افزایش نرخ جرایم رانندگی منوط به فراهم شدن ساز و کار اجرایی است



اخبار,اخبار اجتماعی ,تخلفات رانندگی

 رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: تا زمانیکه ساز و کار اجرایی فراهم نشود، افزایش نرخ جرایم رانندگی هم اعمال نمی‌شود.

به گزارش ایلنا از پایگاه خبری پلیس سردار «تقی مهری» در خصوص افزایش نرخ جرایم رانندگی اظهار کرد: با افزایش و یا کاهش نرخ تورم و بر اساس قانون، هر سه سال یک بار با تصویب هیئت وزیران، پیشنهاد افزایش از سوی نیروی انتظامی و تایید وزیر راه و شهرسازی و دادگستری مورد بررسی قرار می گیرد؛ البته فلسفه وجود این قانون برای برقراری نظم، انضباط، امنیت و رعایت حقوق دیگران است.

وی ادامه داد: تلاش شبانه روزی مسئولان نیروی انتظامی و مجلس شورای اسلامی در راستای برقراری نظم و امنیت قابل تقدیر و تشکر است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا تاکید کرد: افزایش جرایم رانندگی برابر قانون اجرایی و عملیاتی می شود در واقع از طریق دولت به نیروی انتظامی ابلاغ و پس از فراهم شدن شدن ساز و کار آن، قابلیت اجرایی شدن دارد.

سردار مهری، تصریح کرد: البته تعداد تخلفات اندک است؛ 11 مورد  تخلفات حادثه ساز داریم که با جان مردم سر و کار دارند. برای افرادی که با مصرف مواد روانگردان رانندگی می کنند و جان مردم را به خطر می اندازند، نمی توان قیمتی تعیین کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا به نرخ جرایم در دیگر کشورها اشاره کرد و افزود: در دنیا برای تمامی تخلفات رانندگی تعاریفی وجود دارد؛ در کشورهای اروپایی شاهد هستیم که رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یکی از مسائل اساسی آن کشور محسوب می شود.

وی بیان داشت: در کویت برای رانندگانی که حین رانندگی از مشروبات الکلی استفاده می کنند، 500 دینار جریمه نقدی، یک سال بازداشت، ابطلال گواهینامه و در نیوزلند نیز 6 هزار دلار جریمه نقدی، 2 سال بازداشت و یک سال تعلیق گواهینامه اعمال می شود.

سردار مهری ادامه داد: جریمه عبور از چراغ قرمز در قطر نیز 6 هزار ریال، برابر با پنج میلیون تومان پول ایرانی است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا تصریح کرد: تعداد افرادی که منجر به وقوع حوادث حادثه ساز می شوند، اندک است البته این را هم باید بدانیم که حوادث رانندگی مثل آب، برق و .... نیست که در سبد خانوار باشد؛ حدود 40 تا 50 درصد در استان های کشور به دلیل سرعت بالا جان خود را از دست داده اند، این در حالی است که نرخ جریمه سرعت غیرمجاز در انگلستان 1000 پوند است.

وی به نرخ جرایم در کشور اشاره کرد و گفت: عبور از چراغ قرمز به عنوان یکی از تخلفات حادثه ساز از 100 هزار تومان به 200 هزار تومان، سرعت غیرمجاز (بیش از 30 کیلومتر در ساعت) از 100 هزار تومان به 200 هزار تومان و همچنین سرعت غیرمجاز (تا 30 کیلومتر در ساعت) از 40 هزار تومان به 60 هزار تومان افزایش یافته است.

قانون گرایی در جامعه رو به افزایش است

سردار مهری به تعداد 16 هزار و 870 نفر کشته ناشی از تصادفات در سال 93 اشاره کرد و گفت: باید بدانیم که چه کسانی باعث وقوع این حوادث می شوند؛ در تصادفات منجر به فوت حدود 30 تا 40 درصد راننده بوده اند که تمامی این افراد (راننده ها) مقصر نیستند؛ البته در حال حاضر قانون گرایی در سطح جامعه رو به افزایش است.

اعمال جرایم برای پیشگیری از وقوع جرم است

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با تاکید بر اینکه اعمال جرایم برای پیشگیری از وقوع جرم است، بیان داشت: بر اساس قانون مصوب هیئت وزیران باید تخلفات خصوصا تخلفات حادثه ساز کمتر شود؛ باید از ابزارهای کنترلی و فناوری نوین از جمله دوربین ها در سطح شهر و جاده ها بیشتر استفاده شود.

70 درصد تخلفات عبور از چراغ قرمز توسط دوربین ها ثبت شده است

سردار مهری گفت: طی 9 ماه گذشته حدود 70 درصد تخلفات عبور از چراغ قرمز توسط دوربین ها ثبت و به افراد متخلف اطلاع رسانی و آن ها نیز متوجه اقدام خطرناک خود شده اند.

وی با بیان اینکه پلیس مجری قانون و مقررات است، تاکید کرد: اعمال جرایم برای برقراری نظم و امنیت جانی رانندگان است؛ مردم ما نیز قانون مدار هستند و امیدواریم در برقراری نظم در سطح جامعه با پلیس همکاری کنند.

هرگز به دنبال جریمه کردن نیستیم

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا گفت: پلیس هرگز به دنبال جریمه کردن نیست بلکه اجرای قوانین برای سلامت رانندگان مدنظر است؛ اگر بر اساس قوانین و مقررات تردد صورت بگیرد قطعا در جامعه مشکلی پیش نخواهد آمد.

وی ادامه داد: طبیعی است که در هر جامعه ای تخلف وجود دارد و استفاده از ابزارهای جریمه می تواند از وقوع جرایم پیشگیری کند.

سردار مهری خطاب به مردم تصریح کرد: تازمانی که ساز و کار اجرایی فراهم نشود افزایش نرخ جرایم هم اعمال نمی شود.

 

اخبار اجتماعی  -  ایلنا