اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پرداخت حقوق ۵ ماه کارگران بصورت یکجا



 

 

پرداخت حقوق ۵ ماه کارگران بصورت یکجا

 

رئیس مجمع عالی نمایندگان کارگر کشور با اعلام اینکه هم اکنون بیش از نیمی از کارگران فقط حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار را دریافت می کنند، گفت: واگذاری کارت اعتباری کارگری نیازمند تدوین نظام نامه و ساز و کار مناسب است زیرا از این طریق حقوق ۵ ماه کارگران به صورت یکجا به آنان پرداخت می شود.

 

سیدمحمد یاراحمدیان در گفتگو با مهر با اعلام اینکه توزیع کارت های اعتباری خرید بین کارگران مانند طرحی که در مورد کارمندان اجرا شده است نیازمند تدوین نظام نامه و شیوه نامه واگذاری است، گفت: در این رابطه بین دولت و شرکای اجتماعی (کارگران و کارفرمایان) توافق نامه ای به امضاء نرسیده است.

رئیس مجمع عالی نمایندگان کارگر کشور با بیان ابهامات موجود در روش واگذاری و اجرای طرح واگذاری کارت های اعتباری خرید ۱.۵ میلیون تومانی در جامعه کارگری کشور، اظهار داشت: تاکنون در حوزه وزارت کار ساز و کاری برای آن تعریف نشده است.

 

توافق نامه ای نداریم


یاراحمدیان با تاکید بر لزوم تدوین دستورالعمل دریافت کارت های اعتباری کارگران، افزود: معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد که این طرح برای سرپرستان خانوار نیز اجرا می شود که باید گفت این موضوع از اجرای آن در بین کارگران به واقعیت نزدیک تر است.

وی دلیل این امر را مشخص کردن روش بازپرداخت تسهیلات در مورد سرپرستان خانوار و کسر اقساط از طریق یارانه های نقدی عنوان کرد و گفت: اما در مورد کارگران هنوز ساز و کار روشنی مشخص نشده و همچنین با کارفرمایان نیز توافقی صورت نگرفته است.

این مقام مسئول کارگری کشور، تصریح کرد: هم اکنون بیش از نیمی از کارگران فقط حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار را دریافت می کنند که اگر بخواهند از کارت اعتباری ۱.۵ میلیون تومانی نیز استفاده کنند یعنی حقوق ۵ ماه خود را یکجا دریافت کرده اند بنابراین این مسئله می تواند در صورت عدم مدیریت درست، کارگران را به بدهکار تبدیل کند.

 

بیمه تکمیل درمان


یاراحمدیان خاطر نشان کرد: به نظر می رسد تقویت وضعیت بیمه تکمیل درمان کارگران در این مقطع به مراتب از واگذاری کارت های اعتباری برای آنها مفیدتر باشد.

حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار برای اجرا در بنگاه ها و واحدهای تابعه قانون کار طی سال جاری ۳۳۰ هزار و ۳۰۰ تومان به صورت ماهیانه است..... / خبرگزارى مهر

 

 


ویدیو مرتبط :
عاقبت پرداخت نکردن حقوق کارگران!!!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پرداخت افزایش 25 درصدی حقوق مستمری‌بگیران تامین اجتماعی از خرداد ماه



حقوق مستمری‌بگیران تامین اجتماعی,افزایش حقوق بازنشستگان,سازمان تامین اجتماعی

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی خبر داد:

پرداخت افزایش 25 درصدی حقوق مستمری‌بگیران تامین اجتماعی از خرداد ماه

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه 70 درصد منابع سازمان صرف پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران می‌شود، گفت: افزایش 25 درصدی حقوق بازنشستگان و مستمری‌ بگیران از اول فروردین ماه اعمال و همزمان با پرداخت آن از خرداد، کلیه معوقات نیز با حقوق خرداد ماه به مستمری‌بگیران پرداخت می‌شود.

به گزارش ایسنا، عزیز دولتخواه در نشست خبری که امروز در سازمان تامین اجتماعی برگزار شد، با اشاره به اینکه سالانه حدود 10 درصد نسبت به عدد پایه، به تعداد بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی اضافه می‌شود، اظهار کرد: قطعا امسال بودجه سازمان افزایش خواهد یافت و با توجه به اینکه 25 درصد افزایش حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان را داشته‌ایم، پس از ارسال نامه تامین بودجه به هیات امنا، افزایش حقوقها اعمال خواهد شد.

راه‌اندازی مرکز اطلاع‌رسانی 142 تامین اجتماعی از هفته جاری

وی از راه‌اندازی مرکز اطلاع‌رسانی 142 از چهارشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: این مرکز اطلاع‌رسانی از فردا به صورت آزمایشی کار خود را شروع و روز چهارشنبه هفته جاری به صورت رسمی کار خود را آغاز خواهد کرد.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: بخشی از عملکرد سازمان مربوط به کمیته ICT است که وظیفه مکانیزه کردن امور سازمان در تمامی زمینه‌ها را بر عهده دارد و با توجه به اولویت‌های سازمان، قصد داریم مسائل مربوط به بهبود را در 2 فاز اضطراری و اساسی انجام دهیم که در بهبود اضطراری، هدفمان پروژه‌هایی است که شروع شده و می‌تواند مشکلات مردم را برطرف کند.

دولتخواه با بیان اینکه اتمام دیتا سنتر و الکترونیکی کردن پرونده‌ها از جمله مسائل مربوط به این فاز است، گفت: از قبل برای دیتا سنتر 20 میلیارد تومان هزینه شد که در وضعیت نامشخصی به سر می‌برد و الکترونیکی کردن پرونده‌ها نیز از قبل آغاز شده بود و قرار شد که به صورت جدی پیگیری شود.

وی افزود: در بخش دوم نیز هدفی که مد نظر بود، ارائه خدمات سریع و با دقت در مرکز اطلاع‌رسانی 142 بود که قبلا با عنوان «ندای تامین» فعالیت می‌کرد.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه این مرکز اطلاع‌رسانی سه امکان و ابزار را برای تماس‌گیرندگان ایجاد می‌کند، خاطر نشان کرد: متقاضیان در تهران با شماره 142 و در شهرستان‌ها با شماره 021142 می‌توانند با این مرکز ارتباط برقرار کنند و برای ارسال پیامک نیز با شماره 5000142 و نیز در بخشی که در سایت سازمان با عنوان 142 وجود دارد، می‌توانند از 8 صبح تا 4 عصر با کارشناسان ارتباط برقرار کرده و سوالات خود را مطرح کنند.

دولتخواه افزود: بخشی از امکانات در نظر گرفته شده در این مرکز مربوط به درمان و بیمه‌ها، رسیدگی به شکایات و سوالات عمومی است.

وی با اشاره به اینکه 50 میلیون نفر در حال حاضر در حال دریافت سرویس از خدمات سازمان تامین اجتماعی هستند، گفت: چه کسانی که عضو سازمان تامین اجتماعی و چه کسانی که بیرون از خانواده سازمان هستند، این تعداد را شامل می‌شوند.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی افزود: 478 شعبه سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور وجود دارد که بخشی از قسمت‌های آن مربوط به پاسخگویی و مشاوره است که افراد با طی کردن مسافت‌های طولانی باید پاسخ سوالات خود را دریافت می‌کردند، اما با راه‌اندازی این مرکز این مشکل برطرف می‌شود.

دولتخواه با بیان اینکه 11.5 میلیون نفر بیمه شده تحت پوشش سازمان هستند و نیز بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر حقوق‌بگیر و مستمری‌بگیر در سازمان تامین اجتماعی وجود دارد، گفت: تعداد پرونده‌های این افراد، فضای بسیاری را اشغال کرده که الکترونیکی کردن پرونده‌ها، مسائل بیمه‌ای پرونده‌های افراد را نیز در بر می‌گیرد.

کد ملی افراد به عنوان کد درمان آنها در نظر گرفته می‌شود

به گزارش ایسنا، رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی همچنین با اشاره به "کارت هوشمند درمان" اعلام کرد: در تعامل برقرار شده با سازمان ثبت احوال، مقرر شد سیستم کارت هوشمند را که جایگزین کارت ملی می‌شود، به کارت درمان نیز متصل شود تا مجددا هزینه‌ای برای این امر پرداخت نشود و کد ملی فرد به عنوان کد درمان وی نیز در نظر گرفته شود.

دولتخواه، با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی پس از ورود به مسائل مالی خود در ابتدای سال 91 بالغ بر هفت ماه بدهی به مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها را پرداخت کرد، گفت: تا پایان خرداد ماه، این هفت ماه بدهی پرداخت شد.

وی افزود: عملا در سال 91، هزینه 12 ماه را پرداخت کردیم و بودجه ما نیز بیش از این ظرفیت نداشت و اگر بدهی‌ها نبود، می‌توانستیم مقداری از بودجه خود را به سال 92 اختصاص دهیم.

به گفته رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، در سازمان تامین اجتماعی سه بخش داروخانه‌ها، هزینه‌های سرپایی و بیمارستان‌ها وجود دارد که بدهی‌های سازمان به آنها تا 9 ماه پرداخت شده و تسریع در سایر پرداخت‌ها را نیز دستور کار قرار داریم.

دولتخواه در مورد تفاوت مرکز اطلاع‌رسانی 142 که قرار است این هفته افتتاح شود با 142 که از پیش وجود داشت نیز گفت: خط 142 از 27 اسفند ماه در حال به روزرسانی بود و تا 20 فروردین به طول انجامید، در سیستم قبلی به صورت زنده کسی پاسخگوی فرد نبود و فرایند پاسخگویی دو هفته به طول می‌انجامید.

وی ادامه داد: صرف رسیدگی به شکایات و نیز دریافت سابقه بیمه‌ای که باید با مراجعه به شعبه و یا اینترنت در اختیار فرد قرار می‌گرفت، در این مرکز در نظر گرفته شده است.

به گفته رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، مرکز اطلاع‌رسانی 142 به صورت زنده از 8 صبح تا 16 بعدازظهر پاسخگوی تماس‌گیرندگان خواهد بود و کل هزینه‌ای که برای آن صرف شده است، 100 میلیون تومان است.

معاونان و مدیرکل‌های تامین اجتماعی "دوشنبه‌ها" سوالات تماس‌گیرندگان را پاسخ می‌دهند

دولتخواه همچنین از پاسخگویی یکی از معاونان و مدیرکل‌های آن معاونت به تماس‌گیرندگان در دوشنبه هر هفته خبر داد و گفت: تماس‌گیرندگان می‌توانند به صورت تلفنی با معاون مربوطه ارتباط برقرار و جواب سوالات خود را دریافت کنند.

وی همچنین اجرای برنامه‌ای که منجر به ارائه خدمات غیرحضوری به متقاضیان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی شود را تنها راهکاری دانست که می‌تواند به صورت کامل پاسخگوی نیاز افراد باشد.

رییس هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی در مورد اینکه آیا مرتضوی در جلسات هیات مدیره این سازمان شرکت می‌کند یا نه؟ گفت: مدیرعامل، عضو هیات مدیره نیست و در جلسات هیات مدیره شرکت نمی‌کند. این هیات هفت عضو دارد که جلسات آن به صورت هفته‌ای برگزار می‌شود.

وی در پاسخ به سوالات برخی خبرنگاران گفت: پرونده و موضوعات مطرح شده خارج از مسائل مربوط به سازمان است،‌ اما مدیرعامل بعد از نماز صبح، در سازمان حضور می‌یابد و نفر پایانی است که از سازمان خارج می‌شود و علت پیشرفت در کارهای سازمان نیز حضور و دقت مدیرعامل در امور مربوط به سازمان است./ایسنا