اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پاک‌ ترین کلان‌ شهر ایران معرفی شد


مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری شیراز گفت: در روزهایی که بسیاری از کلان‌شهرها به‌دلیل آلودگی‌هوا،‌ تعطیلی را تجربه کردند، شیراز به‌دلیل اقدامات انجام شده قبلی، پاک‌ترین کلان‌شهر کشور بود.

ایسنا: حمید‌رضا ناصری، امروز، 25 آذر در آستانه روز حمل و نقل در جمع خبرنگاران، افزود: امروز با تدابیر اندیشیده شده شاهد کاهش سفرهای غیرضروری شهروندان به نقاط مرکزی شهر هستیم، اگرچه هنوز با مطلوب فاصله داریم.

وی، ایجاد خطوط ویژه، افزایش تعداد ناوگان اتوبوس‌رانی و برون‌سپاری خدمات دستگاه‌های دولتی به دفاتر پیشخوان و تلاش گسترده رسانه‌ها در ارتقای فرهنگ شهروندی و ترافیکی را از مهم‌ترین اقدامات انجام شده منجر به کاهش سفرهای غیرضروری دانست.

ناصری با بیان این‌که مدیریت سفر در شیراز به‌جد و از زاویه‌ای علمی مد نظر قرار داشته و دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع از ذهن‌ها پنهان ماند که شیراز متحمل هزینه سنگین یک‌روز تعطیلی به‌دلیل آلودگی هوا نشد.

وی از اضافه شدن 90 دستگاه اتوبوس گازسوز و 73 دستگاه مینی‌بوس برای سفرهای کوتاه درون‌شهری به سیستم حمل و نقل شیراز خبر داد و گفت: پیگیری برای ایجاد 7 خط ویژه که آرزوی سازمان اتوبوس‌رانی است، در حال به ثمر نشستن است.

ناصری، کاهش زمان سفر و افزایش کیفیت خدمت‌رسانی به شهروندان، مدیریت سفر و کاهش هزینه‌ها و آلودگی را از ثمرات مهم این موضوع برشمرد و خاطرنشان کرد: علاوه بر ایجاد خطوط بی‌آرتی، موضوع مدیریت آن‌لاین بر اتوبوس‌های درون‌شهری را به‌جد دنبال کرده‌ایم و اکنون طرح در مرحله انتخاب پیمانکار است.

وی، طرح کارت‌بلیط را یکی از طرح‌های موفق حمل و نقل درون‌شهری دانست و با یادآوری این‌که این طرح به‌ابتکار شیراز اجرایی شد، از الگوبرداری توسط سایر کلان‌شهرها خبر داد و افزود: همکاری رسانه‌ها در توسعه فرهنگ استفاده از این شیوه، بسیار موثر است.

ناصری همچنین از تلاش برای ایجاد خطوط ویژه سبک و سنگین در سطح شهر به‌عنوان ملزومات کاهش بار ترافیکی گفت و یادآور شد: امروز شاهد تحول جدی در موضوع ترافیک در کلان‌شهر شیراز هستیم.

همچنین معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز، از رونمایی از نقشه آن‌لاین ترافیک شیراز، تلاش برای افزایش خطوط ویژه اتوبوس و تاکسی، راه‌اندازی مدیریت بار درون‌شهری، انتقال ترمینال امیرکبیر و مدیریت آن‌لاین اتوبوسرانی خبرداد.

حسام قلعه‌دار امروز در آستانه 26 آذر، روز حمل و نقل، در جمع خبرنگاران افزود: طرح افزایش خطوط ویژه تاکسی و اتوبوس و اضافه شدن 7 خط جدید در شورای اسلامی شهر شیراز، مصوب و برای تصویب نهایی به شورای ترافیک استان ارایه شده است.

وی با بیان این‌که ایجاد زیرساخت‌ها برای مدیریت آنلاین اتوبوس‌های درون‌شهری شیراز، از جمله اقدامات مطلوب مدیریتی شهرداری برای ارتقای کیفی خدمات حمل و نقل است، گفت: با ایجاد این امکان شهروندان می‌توانند از طریق تلفن‌همراه، از زمان تردد خطوط اتوبوس‌رانی در سطح شهر مطلع شوند.

او اضافه کرد: انتقال پایانه امیرکبیر یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها بود که زمین مناسب در جنوب غربی شیراز فراهم شده و امیدواریم هرچه زودتر این مهم عملیاتی شود؛ همچنین زمینه انتقال ترمینال مدرس به میدان شهید شیرودی در شرق این کلان‌شهر نیز فراهم شده است.

این مقام مسئول با اشاره به راه‌اندازی پایانه علی‌ابن حمزه(ع) و ساماندهی 300 وسیله نقلیه بین شهری در این پایانه، از اجرایی شدن مطالعات برای ایجاد خطوط مبدا - مقصد تاکسیرانی و اتمام آن تا اول دیماه خبر داد و گفت: تلاش این است که حجم اصلی تاکسی به‌صورت مبدا - مقصد خدمات ارایه دهند.

قلعه‌دار با بیان این‌که با تلاش مدیریت ارشد استان و همکاری بسیار شهرداری شیراز، بستر برای بهره‌برداری از فاز یک خط اول قطار شهری شیراز فراهم است، گفت: با توجه به قولی که استاندار داده‌اند امیدواریم این خط ابتدای سال آینده راه‌اندازی شده و بارقابل توجهی از ترافیک را از دوش شهر بردارد.

وی گفت: در راستای اجرایی شدن طرح ترافیک،‌ فعالیت‌های مدیریتی و مهندسی ترافیک گسترده‌ای برای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز شامل پارکینگ، ایجاد خطوط ویژه، افزایش تعداد خودروها و بسترهای مدیریتی و نظارتی مناسب را دنبال کرده‌ایم.

قلعه‌دار بیان کرد: در موضوع رنگ‌آمیزی ترافیکی خیابان‌ها با همکاری دانشگاه شیراز به‌دنبال دست‌یابی به فرمولی که تناسب بیشتری با جغرافیای شهری شیراز داشته باشد، هستیم همچنین کنترل کیفیت آسفالت را در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی از تحول گسترده در موضوع حمل و نقل و ترافیک شیراز در سال آتی خبر داد و گفت: با توجه به طرح‌های متعددی که در زمینه ایجاد تقاطع‌های غیرهمسطح و مسیرهای مناسب دسترسی و همچنین موضوع ارتقای کیفی و کمی ناوگان حمل و نقل در شیراز، برنامه‌ریزی، اجرا و عملیاتی شده است، تحول مناسبی را در موضوع ترافیک و روان‌سازی آن شاهد خواهیم بود.

قلعه‌دار همچنین به راه‌اندازی نقشه آن‌لاین ترافیکی شیراز و رونمایی از آن در هفته حمل و نقل خبر داد و گفت: با طراحی و اجرای این نقشه، شهروندان می‌توانند به‌صورت زنده از وضیعت ترافیک نقاط مختلف به خصوص پرتردد شیراز، آگاه شوند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز همچنین گفت: در موضوع حمل بار، نیز با راه‌اندازی سازمان مدیریت حمل بار در شهرداری، شاهد ثبت‌نام از 30 هزار دستگاه خودروی حمل بار در سطح شیراز هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد، با ساماندهی حمل بار، بخش دیگری از مشکل ترافیک کلان‌شهر شیراز نیز، مدیریت شود.


ویدیو مرتبط :
اولین همایش ملی مدیریان وب سایت های کلان شهر های ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وضعیت قرمز آبی در ۹ کلان‌شهر ایران



اخبار,اخبار ورزشی ,بحران آب

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان آنکه میانگین بارندگی‌های کشور در ۷ سال اخیر از ۲۴۲ به ۲۰۳ میلی‌متر کاهش یافته است، گفت: هم‌اکنون ۹ مرکز استان در وضعیت قرمز آبی قرار دارند.

به گزارش فارس، حمیدرضا تشیعی با بیان آنکه از ابتدای پاییز امسال نشست‌های مقابله با کم‌آبی در کشور برگزار شده و اقدام‌های اضطراری لازم برای تامین آب و مدیریت مصرف در این نشست‌ها بررسی و تصویب شده است، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌‌شود متوسط دمای هوا در سال آینده 1.5 درجه گرم‌تر شود.

وی تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی افزایش دمای هوا و کاهش ذخایر منابع آبی، رویکرد شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای تامین آب در سال آینده و به‌ویژه تابستان 94 اجرای پروژه‌های مدیریت مصرف آب است.

تشیعی ادامه داد:شرکت‌های آب و فاضلاب به‌ویژه در استان‌هایی که با محدودیت شدید منابع آبی مواجه هستند، ملزم به اجرای مصوبه‌های مقابله با کم‌آبی شده‌اند.

وی افزود: در سناریوی بدبینانه تدوین‌شده، 547 شهر کشور در شرایط تنش آبی قرار دارند که این تعداد در سال گذشته 517 شهر بود ضمن آنکه براساس این سناریو، 24 مرکز استان در شرایط تنش آبی قرار دارند که این تعداد در سال گذشته 12 مرکز استان گزارش شده بود.

تشیعی با بیان آنکه برای عبور از پیک مصرف تابستان 94 به همکاری مشترکان برای صرفه‌جویی دست‌کم 10 تا 20 درصدی مصرف آب نیاز داریم، تصریح کرد: هم‌اکنون 9 مرکز استان شامل شهرهای کرمان، بندرعباس، سنندج، تهران، اصفهان، مشهد، شیراز، کرج و همدان در وضعیت قرمز آبی قرار دارند که صرفه‌جویی دست‌کم 20 درصدی مشترکان برای تامین پایدار آب شرب ضروری است.

وی همچنین سه مرکز استان شامل شهرهای بوشهر، زنجان و سمنان را در وضعیت نارنجی به لحاظ شرایط آبی برشمرد و از مشترکان این شهرها خواست دست‌کم 10 درصد در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

معاون نظارت بر بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همچنین ذخیره آب سدهای تامین‌کننده آب شرب در کشور را معادل 32 درصد حجم مخازن این سدها اعلام کرد و گفت: این میزان در سال گذشته 36 درصد گزارش شده بود که اکنون با کاهش چهار درصدی مواجه هستیم و این به معنای تشدید تنش آبی در کشور است.

*کاهش 18 میلیارد متر مکعبی بارش ها
وی اظهار داشت: حجم بارندگی‌های سالانه در هفت سال اخیر از 120 میلیارد مترمکعب با 18 میلیارد مترمکعب کاهش به 102 میلیارد مترمکعب رسیده است که این میزان کاهش معادل حدود سه برابر مصرف سالانه آب شرب کشور و 18 برابر مصرف سالانه آب شرب در کلان‌شهر تهران است.

وی افزود: مجموع حجم آب معادل برف کشور نیز هم‌اکنون معادل ظرفیت ذخیره آب سد امیرکبیر (کرج) است.

تشیعی با بیان آنکه پیش‌بینی می‌‌شود متوسط دمای هوا در سال آینده 1.5 درجه گرم‌تر شود، اصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی افزایش دمای هوا و کاهش ذخایر منابع آبی، رویکرد شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای تامین آب در سال آینده و به‌ویژه تابستان 94 اجرای پروژه‌های مدیریت مصرف آب است. 

 

اخبار ورزشی - فارس