اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پاسخ هاشمی به اظهارات اخیر احمد خاتمی


اظهارات آیت‌الله سیداحمد خاتمی مبنی بر اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تمایلی به کاندیدا شدن جهت احراز سمت ریاست مجلس خبرگان ندارد، تکذیب شد.

خبرگزاری ایسنا: اظهارات آیت‌الله سیداحمد خاتمی مبنی بر اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تمایلی به کاندیدا شدن جهت احراز سمت ریاست مجلس خبرگان ندارد، تکذیب شد.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: یک منبع نزدیک به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اظهارات یک عضو مجلس خبرگان رهبری که گفته است آقای هاشمی رفسنجانی گفته‌اند تمایلی به کاندیدا شدن برای ریاست مجلس خبرگان رهبری ندارند را تکذیب کرد.

این منبع گفت: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی درباره کاندیدا شدن برای ریاست مجلس خبرگان رهبری نه تنها چنین مطلبی نگفته‌اند، بلکه در پاسخ به سوالی در همین زمینه گفته‌اند در صورتی که بعضی افراد که آنها را برای ریاست خبرگان صالح نمی‌دانم قصد کاندیدا شدن داشته باشند، آمادگی خود را برای کاندیداتوری ریاست این مجلس اعلام خواهم کرد.

همچنین رضا سلیمانی، مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگویی با روزنامه اعتماد، در توضیح برخی خبرها در مورد عدم تمایل آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای ریاست مجلس خبرگان، این موضوع را رد کرده و می‌گوید که آیت‌الله تاکنون هیچ‌جا در این باره اظهارنظر نکرده است:

پرسش- اظهارنظری طی دو روز گذشته از سوی سیداحمد خاتمی، عضو هیأت رئیسه خبرگان رهبری مطرح شد مبنی بر اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تمایلی برای کاندیداتوری تصدی ریاست مجلس خبرگان رهبری ندارند. با توجه به اینکه شما مشاور آیت‌الله هستید، ارزیابی شما از این اظهارات چیست؟ آیا قبلاً در این مورد بحثی صورت گرفته یا این صحبت‌ها نظرات شخصی وی است؟

اینها حدس و گمان‌های رسانه‌یی است. چند روزی بیشتر نیست که از زمان رحلت آیت‌الله مهدوی کنی می‌گذرد و این بحث‌ها مطرح نبوده قبل از این و این چند روز هم نه بحثی مطرح شده و نه ما چیزی شنیدیم و نه آیت‌الله مطلبی فرمودند که در آن بحث انتخابات شده باشد. بنابراین نمی‌توانیم اظهار کنیم که نظر آیت‌الله چیست، کاندیدا می‌شوند یا نه. نمی‌دانم بر اساس چه مبنایی آقای خاتمی این صحبت را کرد، آیا این حرف‌ها مبنا و اساسی دارد یا نه؟ اما تا آنجایی که من مطلع هستم آیت‌الله نه اظهارنظری کردند در این مورد و نه به ما چیزی گفتند و نه در جاهای دیگر حرفی زدند.

همچنین فکر نمی‌کنم زمان این بحث‌ها اکنون باشد. زمان انتخابات ریاست خبرگان رهبری اسفندماه است و تا آن زمان هم ممکن است اتفاقات زیادی بیفتد. اگر ایشان بخواهد بیاید که کسی نمی‌تواند مانع ایشان شود. اگر این بحث الان رسانه‌ای شود برای زمینه‌سازی‌های سیاسی قبل از انتخابات است وگرنه الان جای این بحث نیست.

پرسش- قبل از فوت آیت‌الله مهدوی کنی به نظر می‌رسید که آنها باید به فکر جانشینی باشند. در آن زمان چگونه بود؟ صحبتی با وی شد که تحرکاتی برای ریاست صورت بگیرد؟

اصلاً تحرکاتی از طرف آیت‌الله نبود.

پرسش- از طرف دیگران که بتوانند آیت‌الله را وارد تحرکات ریاست خبرگان کنند، چطور؟

خب شما در اجلاسیه قبلی دیدید که طرح دو فوریتی دادند که هیأت رئیسه فعلی ابقا شود که البته رأی هم نیاورد. در واقع آنها نمی‌خواستند در غیاب آیت‌الله مهدوی کنی شخص دیگری مانند آیت‌الله بیاید و در انتخابات شرکت کند. اکنون که اتفاق جدیدی روی داده باید تا اسفندماه صبر کنیم تا ببینیم تصمیمات چگونه است. اگر آیت‌الله حس کنند حضورشان در مجلس خبرگان به عنوان رئیس لازم است، قطعاً کاندیدا خواهند شد و اگر دیدند لازم نیست و صلاح دانستند خبرگان با شرایط دیگری اداره شود کاندیدا نخواهند شد.

پرسش- از سوی خبرگان یا سیاسیون مراجعه‌ای به وی انجام گرفته است؟

نه؛ موضوعی نبوده. اصلاً وی برای وارد شدن به بحث ریاست خبرگان، به کسی اجازه ندادند که با وی صحبت کنند. فعلاً فقط می‌توانم بگویم زمان برای این بحث‌ها زود است. شرایط روز تصمیم ایشان را مشخص خواهد کرد.


ویدیو مرتبط :
اظهارات آقای احمد خاتمی در مورد اینترنت 30G و 10G !!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پاسخ مشاور رییس جمهور به اظهارات احمد خاتمی



اخبار,اخبار سیاسی,حسام الدین آشنا


 اخبار سیاسی - پاسخ مشاور رییس جمهور به اظهارات احمد خاتمی

مشاور فرهنگی رییس جمهور در پاسخ به اظهارات سید احمد خاتمی خطیب نماز جمعه تهران گفت: دیدگاه رییس جمهور درباره اهداف و وظایف فرهنگی دولت با بسیاری از عالمان و سیاستگذاران کشور همسو است.

 حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهور در پاسخ به اظهارات (جمعه) سیداحمد خاتمی امام جمعه موقت در صفحه فیس بوک خود نوشت: اظهارات آقای خاتمی، بیان عمومی دلواپسی های بخشی از جامعه متدین است؛ بدون شک تفسیر اول ایشان از سخنان ریاست جمهوری کاملا مطابق صواب است. دولت اسلامی هم موظف به تسهیل و تسریع تعالی اجتماع است، هم مکلف به کاهش زمینه های آسیب ها و مقابله با تهدیدات فرهنگی .

دیدگاه رییس جمهوری درباره اهداف و وظایف فرهنگی دولت با بسیاری از عالمان و سیاستگذاران کشور همسو است اما ایشان ضرورت بازنگری انتقادی و آسیب شناسانه درمورد شیوه ها و آثار خواسته و ناخواسته اقدامات اجرایی و قضایی در مسایل فرهنگی را یادآوری می کنند.

وقتی کارامدی فیلترینگ، پارازیت، راپل و گشت ارشاد را مورد پرسش قرار می دهد، نمی خواهد از محتوا و اهداف تلویزیون های ماهواره ای و سایت های فضای مجازی دفاع کند بلکه به دنبال راه های موثرتر، معقول تر و مقبول تر برای دفاع از هویت، حیثیت و کرامت مردم و به خصوص نسل جوان است. کاهش حضور و ظهور اندیشه و اقدام نظامی و انتظامی در مواجهه با این پدیده ها به معنای استقبال بیشتر از حضور فن شناسان، روانشناسان، جامعه شناسان، فرهنگ شناسان و ارتباطات شناسان در عرصه فضاهای رسانه ای نوین است.

به گزارش ایرنا، سیداحمد خاتمی، در خطبه های امروز نماز جمعه تهران اظهارداشت: مسئول محترمی گفته به زور شلاق نمی شود مردم را راهی بهشت کرد؛ این جمله سه معنا دارد؛ یک معنا را ما هم قبول داریم و می گوییم باید همین باشد و آن این است که مکتب ما مکتب منطق و استدلال است و منطق شلاق نیست. جوان ها را هدایت کنید، راه را به آنها نشان دهید و سیره پیغمبر(ص) هم همین بود. وقتی قبیله ای مسلمان می شد پیغمبر مبلغ می فرستاد این معنا درست است و جنجال هم ندارد.

خاتمی اضافه کرد: اگر این جمله را این طور معنا کنیم که مردم را آزاد بگذاریم هر کاری می خواهند بکنند در عرصه های اخلاقی، سیاسی و اقتصادی آزاد باشند و حدود الهی را بشکنند و امر به معروف و نهی از منکر نداشته باشیم، به صراحت می گویم این معنا مورد تایید هیچکس و مسئولی در نظام اسلامی نیست و این معنای نادرست مورد تائید هیچکس نیست.

وی همچنین گفت: اگر معنی این حرف این باشد، ما حتی موظف نیستیم جاده بهشت را هم صاف کنیم، این هم درست نیست. رسالت حکومت دینی همین است که جاده بهشت را صاف کند و ماموریتشان همین است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: چطور در عرصه اقتصادی، مسوولان محترم مدیریت می کنند و در زمانی می گویند این کالا وارد نشود یا زمان دیگر وارد شود و یا در یک زمان این هدیه به آنها داده شود یا داده نشود، این اسمش هموار کردن جاده برای بهشت دنیای مردم است و با همین ملاک می گوییم حکومت وظیفه دارد جاده را برای بهشتی شدن مردم هموار کند؛ این تحلیل شفاف، بدون موضع گیری یکجانبه در رابطه با این سخنی است که گفته شد.
 اخبار سیاسی - ایرنا