اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پاسخ به ادعای اعدام همجنس‌ بازان در ایران


آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی گفت: یکی از ایراداتی که مدعیان حقوق بشر به ایران می‌گیرند این است که ایران جلوی همجنس‌بازی را گرفته‌ و گفته‌اند ایران حتی آنها را اعدام کرده‌٬ حال آنکه ما افراد متمایل به این مساله را حتی اعدام نکردیم.

خبرگزاری ایلنا:  متاسفانه در روزگار ما حقوق بشر صورت ابزاری به خود گرفته٬ و کشورهایی که ظالمانه‌ترین ظلم‌ها را در حق افراد کرده‌اند٬ مدعی حقوق‌بشر شده‌اند.
 
آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی طی سخنانی در دیدار نخبگان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان لرستان٬ به موضوع حقوق بشر پرداخت و گفت: حقوق بشر امروزه ابزار قوی برای برخی کشور‌ها در حوزه اعمال نفوذ شده است.
 
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه در موضوع حقوق بشر٬ ما نیز بحث دینی و ارزشی خودمان را داریم٬ اظهار کرد: ادیان الهی برای اهمیت به بشر و اثبات کرامت او آمده‌اند که می‌توان آن را تامل در حقوق بشر دانست. انقلاب‌هایی که در کشور‌ها رخ داده٬ از جمله انقلاب اسلامی در ایران نیز برای احیای این حقوق بوده است.
 
وی از حقوق بشر به عنوان یک بحث سرنوشت‌ساز یاد کرد و گفت: متاسفانه در روزگار ما حقوق بشر صورت ابزاری به خود گرفته٬ و کشورهایی که ظالمانه‌ترین ظلم‌ها را در حق افراد کرده‌اند٬ مدعی حقوق‌بشر شده‌اند.
 
آیت‌الله آملی لاریجانی با طرح این پرسش که مبنای حق چیست و چگونه می‌توان گفت که انسا‌ن‌ها حقی دارند٬ ادامه داد: آیا می‌توان راجع‌ به حق٬ تصمیمی گرفت٬ بدون اینکه انسان را بشناسیم و ارتباط و نسبت او با عالم را بدانیم.
 
رئیس قوه قضاییه به اعلامیه جهانی حقوق بشر در سال ۱۹۴۸ اشاره کرد و افزود: این مصوبه که در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسیده٬ مصوبه‌ای عجیب و غریب است که از ساختار٬ شکل نامناسبی دارد. در این اعلامیه ابهامات بسیاری وجود دارد؛ به طور نمونه می‌توان به مقدمه و ماده اول آن٬ که در مورد کرامت ذاتی انسان صحبت کرده٬ اشاره کرد. حال آنکه بدون شناخت انسان نمی‌توان مفهوم کرامت ذاتی را فهمید.
 
وی تصریح کرد: ما معتقدیم بحث حقوق بشر به این صورت که در اعلامیه٬ سربسته و دربسته آمده فایده‌ای ندارد و نمی‌توان به آن اعتنا کرد.
 
1111رئیس قوه قضاییه با طرح این پرسش که آیا دنیای غرب می‌تواند برداشت از حقوق بشر را به تمام دنیا تحمیل کند٬ اظهارکرد: اعلامیه حقوق بشر را غربی‌ها نوشته‌اند٬ اما آیا همین تفکر با برداشت‌های لیبرالیستی آنها همخوانی دارد؟
 
در اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده که افراد می‌توانند آزادانه همسر خود را انتخاب کنند ما در کشورهای لیبرالیستی شاهد هستیم که همجنس‌باز‌ها از جنس موافق خود٬ همسر انتخاب می‌کنند و حتی آن را به ثبت می‌رسانند.
 
وی ادامه داد: یکی از ایراداتی که مدعیان حقوق بشر به ایران می‌گیرند این است که ایران جلوی همجنس‌بازی را گرفته‌ و گفته‌اند ایران حتی آنها را اعدام کرده‌٬ حال آنکه ما افراد متمایل به این مساله را حتی اعدام نکردیم.
 
رئیس قوه قضاییه تاکیدکرد: نباید از فراوانی تبلیغات آنها منفعل شویم. یکی از مدعیان روشنفکری پس از توهین به مقام شامخ پیامبر پذیرفت که چنین حقی وجود دارد. آقای مدعی روشنفکری وجود دارد آنها از باب آزادی بیان این حق را دارند اما برایشان تکلیفی نبود٬ باید پرسید پس چرا این کار را کردید؟
 
وی با تاکید به اینکه چه کسی می‌گوید ما حق آزادی بیان ولو با زیر پا گذاشتن ارزش‌ها و مقدسات را داریم٬ ادامه داد: ما آزادی بیان را تا جایی که اضرار به حقوق دیگران نباشد می‌پذیریم.
 
آیت‌الله املی لاریجانی با طرح این پرسش که کشورهای غربی که سر و صدا زیاد می‌کنند در مقام عمل چه کرده‌اند٬ گفت: آن‌ها بد‌ترین استفاده ابزاری را از حقوق بشر انجام داده‌اند و هنوز که هنوز است افرادی در ویتنام به خاطر بمباران‌های جنگ٬ فلج به دنیا می‌آیند. آنها به خاطر حفظ منافع خود به عراق و افغانستان لشگرکشی کرده و کشتار به راه انداختند. داعش را خودشان به راه انداختند٬حال مدعی مبارزه با آن و تشکیل ائتلاف جهانی علیه این گروهک تروریستی هستند.
 
رئیس قوه قضاییه به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد امور داخلی ایران و انتقاد از قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا که حرف‌های نامربوط می‌زند و به دنبال معناکردن قانون اساسی برای قضات ماست٬ می‌داند که در عربستان خانم‌ها نه تنها حق رای دادن ندارند بلکه نمی‌توانند رانندگی کنند اما از آنها حمایت کرده و زمانی که ملک آنها فوت می‌کند٬ برای ابراز همدردی به آنجا سفر می‌کنند٬ آیا در آنجا حقوق بشر نیست؟ متاسفانه یک اختاپوس رسانه‌ای پمپاژ و اذهان را آلوده می‌کنند.
 
وی در پایان با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی هم از لحاظ مبانی فلسفی و هم از لحاظ عملی حرف‌های بسیاری برای گفتن در حوزه حقوق بشر دارد گفت: در معارف دینی ما به کرات در ارتباط با کرامت ذاتی انسان سخن گفته شده٬ به طور مثال در ۱۴۰۰سال پیش در نامه هفتاد نهج‌البلاغه آمده آنهایی که سمت معاویه رفتند به خاطر این بود که رانت خوار هتسند اما چون حضرت به آنها اعلام کرد که افراد در برابر هم مساوی هستند، آنها ترجیح دادند به سمت معاویه بروند.


ویدیو مرتبط :
رویای اندلسی کردن ایران- همجنس بازان من و تو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اظهارات رئیس قوه قضاییه درباره اعدام همجنس‌بازان در ایران



اخبار,اخبارسیاسی,اعدام همجنس بازان در ایران


 اخبار سیاسی - رئیس قوه قضاییه :
ادعای اعدام همجنس‌بازان در ایران دروغ است

رییس قوه قضاییه از نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور خواست هجمه‌های حقوق بشری علیه ایران را رصد کنند و به آن‌ها پاسخ دهند.

به گزارش ایسنا ، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی طی سخنانی در همایش روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با بیان اینکه حق بشر بدون داشتن تصویری از انسان قابل تعریف نیست گفت: نگاه ما به انسان و عالم در تبیین حق انسانی دخیل است. اگر نگاه ما به انسان یک نگاه مادی‌گرایانه محض باشد موضوع با وقتی که انسان را دارای یک ساحت معنوی بدانیم متفاوت است.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه در اعلامیه جهانی حقوق بشر موارد زیادی وجود دارد که از کرامت انسانی صحبت شده است گفت: سوال این است که کرامت ذاتی انسان چه است؟ اگر انسان فقط یک ماده باشد کرامت ذاتی او چه است؟ این را مقایسه کنید با انسانی که ما ادعا می‌کنیم جانشین خداوند است.

وی با اشاره به ماده 29 اعلامیه جهانی حقوق بشر گفت: طبق این ماده افراد در اعمال حقوق و آزادی‌های خود مشمول محدودیت‌های قانونی خواهند بود. بعد می‌گویند این محدودیت‌ها که ما گفته‌ایم خودش یک قیودی دارد اما این محدودیت‌ها به منظور تامین شناسایی و احترام به حقوق و آزادی‌های دیگران است.

وی افزود: در ماده 29 اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده‌اند حقوق بشر و آنچه از آزادی‌ها در این اعلامیه مطرح شده را به قوانین کشورها مقید کرده‌اند و البته گفته شده که این قوانین برای رعایت حقوق و آزادی‌های دیگران و نظم عمومی باید باشد.

وی گفت: جمهوری اسلامی به تبع نظام الهی که پیامبر اسلام 1400 سال پیش برای همه بشر آورد، نظامی براساس اصول دینی و ایمانی و انسانی برپا کرد. این نظام مقتضیات خود را دارد و حسب قانون اساسی ما همه قوانین این کشور باید بر مبنای نگاه توحیدی باشد و در اصل 4 قانون اساسی هم تصریح شده است که هر قانونی خلاف شرع باشد ساقط است و مرجع تشخیص این موضوع هم شورای نگهبان است.

آملی‌لاریجانی گفت:‌ اینها مقتضیات دینی ماست آن وقت شما نگاه کنید که ایراداتی در باب قصاص مطرح می‌کنند. قصاص از مسلمات قرآنی ماست. ما که نمی‌توانیم قصاص را به خاطر قوانین شما برداریم. برخی ارث را به عنوان امر ضدبشری مطرح کرده‌اند. برخی زوجین را به عنوان امر ضدبشری مطرح کرده‌اند . اینکه حق حضانت تا 18 یا 7 یا دوسالگی با مادر باشد موضوعی قراردادی است. شما عدد 18 را از کجا آورده‌اید؟ این امر موضوعی قراردادی است. ما وقتی ایمان داشته باشیم این ایمان هویت ما را تشکیل می‌دهد.

آملی لاریجانی با بیان اینکه ما حقوق بشر را قبول داریم، اما موضوع این است که غربی‌ها آن را چگونه تصویر می‌کنند، گفت: دفاع از قوانین بشری جمهوری اسلامی یک نیاز است. ما الان هدف اکثر کشورهای مدعی حقوق بشر شده‌ایم. فساد فی‌الارض یک موضوع قرآنی است و بسیاری از علما آن را موضوع کیفر و مجازات می‌دانند. با کسی که 100 کیلو هروئین به کشور وارد می‌کند چگونه باید برخورد کرد؟ هر گرم هروئین 17 نفر را آلوده می‌کند. کسانی که مدعی حقوق بشرند بگویند ما با این افراد چه کار کنیم؟ ما مانعی شده‌ایم که این مواد مخدر به اروپا نرود. صحبت ما این است که جوان‌هایی که به فساد کشیده می شوند و خانواده‌هایی که به زوال می‌روند نیز حق دارند و البته ما نمی‌گوییم که در نظام قضایی ما هیچ اشکالی وجود ندارد. چرا که در نظام‌های قضایی همه جای دنیا ممکن است ایراداتی وجود داشته باشد.

وی خطاب به روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفت: خواهش من از شما به عنوان پیام‌رسانان جمهوری اسلامی این است که هزینه‌های موجود در زمینه حقوق بشر را رصد کنید و طبق کلیات و اصولی که همه ما بر آن اتفاق نظر داریم از موازین دینی و اصول قانون اساسی دفاع کنید و به این موارد پاسخ دهید.

وی با بیان اینکه برخورد دوگانه کشورهای مدعی حقوق بشر، اعلامیه جهانی حقوق بشر را به کاغذپاره تبدیل کرده است گفت: در رابطه با همجنس‌بازی مواردی را مطرح می‌کنند. البته ما براساس اصول دینی‌مان در این زمینه مجال نمی‌دهیم اما اینکه می‌گویند اعدام می‌کنیم دروغ است. بنای اسلام این نیست که جستجو کند ببیند چه تخلفی رخ می‌دهد. اسلام به خاطر طهارت و کرامت ذاتی انسان، پلیدی‌ها را قبول ندارد و قطعا اینها سوء استفاده می‌کنند و هجمه‌هایی را علیه نظام ما مطرح می‌کنند.

وی گفت:‌ برای تعداد اندکی همجنس‌باز ادعای عدم رعایت حقوق بشر را دارند اما اگر هزاران کودک در غزه کشته می‌شود آقای اوباما می‌گوید اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند.
 اخبار سیاسی - ایسنا