اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

پاسخ اوباما به پیشنهاد گفتگوی احمدی نژاد



 

 

 

 

 

پاسخ اوباما به پیشنهاد گفتگوی احمدی نژاد

 

پاسخ اوباما به پیشنهاد گفتگوی احمدی نژاد : درباره طالبان مذاکره کنیم

وی افزود، اگر ایران اثبات کند که هدفش از برنامه های اتمی دست یابی به بمب اتم نیست ، واشنگتن مشکلی با تداوم برنامه های هسته ای صلح آمیز این کشور ندارد .

باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه در دیدار با جمعی از روزنامه نگاران آمریکایی در کاخ سفید از ایده گفتگو با ایران حمایت کرد ، اما حوزه این گفتگو را به موضوع افغانستان و بر محور طالبان محدود کرد .

به نقل از وب سایت واشنگتن پست ، رییس جمهوری آمریکا که دو روز قبل از این سخنان با پیشنهاد گفتگوی رودررو از سوی محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران مواجه شده بود ، بدون دادن پاسخی صریح به این پیشنهاد گفت : " مایلم درباره موضوعی که منافع مشترکی با ایران در آن زمینه داریم ، یعنی مبارزه با طالبان با ایران مذاکره کنیم .

وی با اشاره به تلاش های حامد کرزای رییس جمهوری افغانستان در زمینه جذب طالبان و آشتی با این گروه شبه نظامی گفت : " می خواهیم که ایران هم جزئی از طرف های منطقه ای  این مذاکرات باشد . ایران می تواند یکی از طرف های گفتگوهای صلح با طالبان باشد و می تواند نقش  سازنده ای در این روند ایفا کند ".

اوباما همچنین با تکرار دغدغه ها و نگرانی های  واشنگتن از اهداف برنامه های هسته ای ایران گفت : " این مساله بسیار مهم است که راه هایی مشخص در مقابل حکومت ایران قرار دهیم تا صلح آمیز بودن اهداف برنامه های هسته ای خود را به ما اثبات کنند ".

وی افزود، اگر ایران اثبات کند که هدفش از برنامه های اتمی دست یابی به بمب اتم نیست ، واشنگتن مشکلی با تداوم برنامه های هسته ای صلح آمیز این کشور ندارد .

رییس جمهوری آمریکا در پاسخ به سوال روزنامه نگاران آمریکایی درباره اینکه آیا برای مذاکره با ایران نامه ای محرمانه به رهبران این کشور فرستاده یا نه ؟ با تکذیب اینکه اخیرا نامه ای به رهبر یا رییس جمهوری ایران فرستاده ،افزود که مقامات ایرانی به آغاز دور جدیدی از گفتگوها با گروه 1+5 در ماه سپتامبر ابراز تمایل کرده اند .

وی همچنین ادعا کرد که تحریم های جدید  بیش از آنچه که مقامات ایرانی انتظار داشته اند ، آنها را تحت تاثیر قرار داده است ..../تحلیل:عصرایران


ویدیو مرتبط :
پاسخ احمدی نژاد به تهدید اتمی اوباما

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش احمدی نژاد به پیشنهاد معاون اوباما



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

واکنش احمدی نژاد به پیشنهاد معاون اوباما

رئیس جمهور نیز به پیشنهاد اخیر جو بایدن معاون باراک اوباما واکنش نشان داد.

بایدن در اجلاس امنیتی مونیخ از مذاكره مستقیم ایران و آمریكا سخن گفته بود. پیشنهادی كه با استقبال مشروط وزیر خارجه ایران روبرو شد. همان شرطی كه رئیس جمهور نیز بر آن تاكید كرد.

محمود احمدی نژاد شب گذشته در نشستی با اصحاب رسانه و نویسندگان مصری در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران و آمریكا و سخنان "جو بایدن"، معاون رییس جمهور آمریكا در این خصوص تصریح كرد: حرف‌هایی كه از مقامات آمریكایی شنیده می شود، جدید و مثبت است و امیدواریم در رفتارشان هم تغییرات مثبت اتفاق بیفتد و اگر در رفتارشان هم شاهد تغییرات مثبت باشیم، در آن صورت ما هم با نگاه مثبت، آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

روابط ایران و مصر از مهمترین محورهای این نشست خبری بود كه احمدی‌نژاد در پاسخ به این دست سوالات گفت: دو ملت ایران و مصر دارای اشتراكات فرهنگی فراوانی هستند. اگر ایران و مصر به عنوان دو برادر دست به دست هم بدهند، شرایط به نفع مطالبات ملت ها تغییر خواهد كرد. این چیزی است كه شیاطین به شدت با آن مخالف بوده و تلاش می كنند، دست این دو برادر به هم نرسد. اگر ایران و مصر در كنار هم قرار بگیرند مسئله فلسطین به نفع ملت فلسطین حل خواهد شد.

رییس جمهور تصریح كرد: جمهوری اسلامی ایران همچنین آمادگی دارد سطح روابط دیپلماتیك خود را با مصر ارتقاء دهد.

گزیده سخنان رئیس جمهور در این نشست خبری را به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری بخوانید:

اگرچه صدام جنگ را علیه ملت ایران شروع كرد، اما بعد از اسقاط صدام هیچ گاه به دنبال انتقام كشی نبوده و همواره به دنبال برادری هستیم.

ایران در طول تاریخ، امنیت خلیج فارس را تامین كرده است؛ اما هر زمان كه بیگانگان وارد منطقه خلیج فارس شده اند، ناامنی گسترش یافته است. رابطه جمهوری اسلامی ایران با بسیاری از كشورهای حوزه خلیج فارس بسیار مثبت و سازنده است و نباید به حرفهایی كه در فضای رسانه ای و برخی فضاهای سیاسی مطرح می شود، توجهی كرد. دشمنان می خواهند وجود اختلاف را القاء كنند، اما ما چطور می توانیم به برادران خود اعتماد نكنیم و به دشمنان اعتماد كنیم.در خلیج فارس جز پایگاه های انگلیسی و آمریكایی، كه شرایط را خاص كردند، هیچ مشكلی وجود ندارد.

{در پاسخ به سوالی درباره تحولات سوریه و دیدار صالحی با معاذ الخطیب، رییس معارضین سوریه} نظر ما درباره سوریه مثل تمام كشورهاست و معتقدیم انتخاب حاكمیت ملی، عدالت و احترام، حقوق اساسی همه ملتهاست و باید محترم شمرده شود، اما این حق از طریق جنگ به دست نمی آید.

خوشبختانه نشانه هایی در حال مشاهده است كه دو طرف در سوریه با هم گفتگو كنند./تابناک