اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وکیل ۳۲ میلیاردی کیست؟



اخبار,اخبار سیاسی,وزارت نیرو


 اخبار سیاسی  - وکیل ۳۲ میلیاردی کیست؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت وکیل ۳۲ میلیاردی برای وزارت نیرو کار می‌کرده و جلوگیری از خصوصی‌سازی علت استخدام این وکیل بوده است.

نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون صنایع و معادن خانه ملت در گفت‌وگو با  فارس، ضمن اشاره به بازداشت وکیل 32 میلیاردی، گفت که این وکیل برای وزارت نیرو کار می‌کرده است.

وی زمان بازداشت این وکیل را هفته گذشته اعلام کرد و این سوال را مطرح کرد که آقای چیت‌چیان! این 32 میلیارد را به چه کسی و برای چه داده بودید؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در توضیح علت بازداشت این وکیل، گفت: (وزارت نیرو) برای آنکه شرکت‌های زیرمجموعه خود را به خصوصی‌سازی ندهند به یک وکیل 32 میلیارد دادند تا اجازه ندهد این شرکت‌ها خصوصی شوند؛ حال باید پرسید، آقای چیت‌چیان شما دنبال رفع مشکل آبی یا دادن 32 میلیارد؟

قاضی‌پور همچنین از عملکرد وزارت نیرو در بحث مدیریت‌ آب به شدت انتقاد کرد و تأکید کرد که با این عملکرد مشکلات حوزه آب کشور حل نمی‌شود.

به گزارش فارس، پیش‌تر حجت‌الاسلام اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در در هفتاد و یکمین نشست خبری خود گفته بود: وکیلی که با یکی از دستگاه‌های دولتی به دلیل رسیدگی به یک پرونده قراردادی ۳۲ میلیارد تومانی بسته بود بازداشت شد.

وی افزوده بود «دلیل بازداشت این بوده که این وکیل با یکی از دستگاه‌های دولتی قراردادی به مبلغ 32 میلیارد تومان بسته است. این سؤال پیش می‌آید که اولاً با چه مبنایی این قرارداد بسته شده که 32 میلیارد تومان برای یک پرونده پرداخت شود. البته این دستگاه اجرایی بعد از اینکه دیده خودش نمی‌تواند این پول را بپردازد پول را به حساب شرکتی خصوصی واریز کرده تا این شرکت این پول را به آن وکیل بپردازد و این به نوعی پولشویی محسوب می‌شود.»

سخنگوی قوه قضاییه در تشریح این ماجرا اعلام کرده بود: این وکیل برای اینکه نظر این دستگاه دولتی را جلب کند پیش‌پرداختی 2 میلیاردی را گرفته و رأی قاضی را جعل کرده است و بر طبق آن بیان کرده من ذی‌نفوذ هستم، قاضی اشتباه کرده و راه برای من باز گذاشته است.

محسنی اژه‌ای تصریح کرده بود «فکر می‌کنم این وکیل تنها نباشد ولی هنوز جریان مشخص نشده است. همچنین این وکیل و دو نفر دیگر در این رابطه در بازداشت هستند و ما از دستگاه‌های دولتی انتظار داریم مراقب باشند و معاونت‌های حقوقی‌شان قراردادها را بررسی کنند.»


  اخبار سیاسی  - فارس


ویدیو مرتبط :
وکیل مهاجرت کیست؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جزئیات جدید از پرونده وکیل ۳۲ میلیاردی



اخبار,اخبار اجتماعی , وزیر نیرو

 

 اخبار اجتماعی - جزئیات جدید از پرونده وکیل ۳۲ میلیاردی /پای معاون سابق وزیر نیرو در خرید یک نیروگاه در میان است

عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه وزارت نیرو ۳ تا ۴ شرکت بزرگ زیر مجموعه دارد که باید واگذار شود، گفت: به نظر می‌رسد، وزارت نیرو با تقلب در عرض 2 روز رای ماده 18 را گرفته باشد، تا شرکتهای زیر مجموعه وزارت نیرو واگذار نشود.

نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه گفت: به نظر می‌رسد، وزارت نیرو با تقلب در عرض 2 روز رای ماده 18 را گرفته باشد، تا شرکتهای زیر مجموعه وزارت نیرو واگذار نشود.

او با بیان اینکه این رای ماده 18 جعلی است، ادامه داد: هیأت رئیسه مجلس و یا رئیس قوه قضائیه اگر بخواهد از ماده 18 رای بگیرد 6 ماه طول می‌کشد، چرا که باید قضات عالیرتبه کشور آن را بخوانند و رای و نظر بدهند، بنابراین چند ماه طول می‌کشد.

پیش‌تر قاضی پور اعلام کرده بود که یک وکیل با وزارت نیرو قراردادی به ارزش 32 میلیارد تومان امضاء کرده بود، تا مانع خصوصی سازی شرکت‌های وابسته به این وزارتخانه شود.

نماینده مردم ارومیه گفت: وزارت نیرو با این رای مورد نظر در حقیقت می‌خواست از واگذاری شرکت‌های در حال واگذاری جلوگیری کند.

قاضی‌پور گفت: اقدامات وزارت نیرو فریبنده است و می‌خواهند شرکت‌های قابل واگذاری را به افرادی که خودشان می‌خواهند، بدهند.

او گفت: باید از وزارت نیرو پرسید که نیروگاه ارومیه را چه کسی خریده است و بنده می‌دانم که خودشان یعنی معاون قدیمی وزارت نیرو آن نیروگاه را خریداری کرده است.

او ادامه داد: این نیروگاه با قیمت 480 میلیارد تومان خریداری شده است و بعد از دو سال قیمت آن به بیش از 1000 میلیارد تومان رسیده است.

او گفت: امسال نیروگاه تبریز را از مدار خارج کردند و نیروگاه ارومیه سه شیفته کار کرد.

قاضی‌پور در پاسخ به این سوال که منظور شما از شرکتهایی که وزارت نیرو نمی‌خواهد واگذار شود کدام شرکت‌ها هستند، گفت: به طور دقیق من حضور ذهن ندارم و اسامی شرکت‌ها را نمی‌دانم.

او گفت: آیا وزیری که 32 میلیارد تومان پرداخت می‌کند، می‌تواند وزیر باشد و حال که برخی از نمایندگان پیگیر سوال در مورد این موضوع هستند، چرا هیأت رئیسه آن را اعلام وصول نمی‌کند.

اخبار اجتماعی - فارس