اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وقتی «Like» جاسوسی می‌کند!


دنیای امروز ضروریات و ابزار خاص خودش را دارد. در دنیایی که بخشی از زندگی روزمره اختصاص پیدا می‌کند به حضور در شبکه‌های مجازی و ارتباطات مجازی‌تر، گفت‌وگو با آدم‌هایی که شاید هیچ‌گاه در زندگی مرسوم نبینیم؛ همین سبب می‌شود که ارتباطاتی متفاوت شکل بگیرد.

روزنامه شرق: دنیای امروز ضروریات و ابزار خاص خودش را دارد. در دنیایی که بخشی از زندگی روزمره اختصاص پیدا می‌کند به حضور در شبکه‌های مجازی و ارتباطات مجازی‌تر، گفت‌وگو با آدم‌هایی که شاید هیچ‌گاه در زندگی مرسوم نبینیم؛ همین سبب می‌شود که ارتباطاتی متفاوت شکل بگیرد. این فضاهای جدید سبب شده است که دانشمندان نیز ابزارهایی که خود به‌گونه‌ای مبتکر آن بوده‌اند را بررسی و تحلیل کنند.

مثلا چندوقت پیش مدیران یک شبکه مجازی مدیریت کرده بودند تا صفحات شخصی افرادی فقط خبرها و پست‌های ناراحت‌کننده داشته باشد و صفحات عده‌ای دیگر فقط اخبار خوشایند و تاثیر آن کاملا محسوس بود. اما اکنون تحلیل دیگری انجام داده‌اند که کمی ترسناک‌تر به نظر می‌رسد. آنطور که گزارش شده است محققان رایانه‌ای طراحی کرده‌اند که می‌تواند در مورد ویژگی‌های شخصیتی افراد قضاوت کند.

این مدل برای جمع‌آوری اطلاعات در مورد افراد از داده‌های موجود در نمایه آنان در فیس‌بوک استفاده می‌کند. محققان دانشگاه کمبریج و استنفورد ‌الگوریتم رایانه‌ای خود را روی بیش از ١٧هزار کاربر فیس‌بوک آزمایش کرده‌اند. آنان یک‌تست شخصیت برای این افراد ارسال کرده‌اند که برمبنای لایک‌های کاربران طراحی شده است.

 البته آنان فراموش نکرده‌اند از دوستان، همکاران و اعضای خانواده این افراد نیز تحقیق مشابهی را برای توصیف ویژگی‌های افراد انجام دهند. در این تحقیق پنج ویژگی شخصیتی مورد بررسی قرار گرفته که عبارتند از میزان گشاده‌رویی و برخورد باز در برابر دیگران، برونگرایی، وجدان، سازگاری و میزان احساسات منفی.

 نتیجه به‌گونه‌ای بوده که به نظر می‌رسد مسیر جدیدی را می‌گشاید: با بررسی ١٠لایک می‌توان به شناختی در حد یک همکار رسید و بررسی ٧٠ و ١٥٠لایک شناختی در حد یک هم‌اتاقی و والدین را به ارمغان می‌آورد.

همچنین با بررسی ٣٠٠لایک شناختی به اندازه همسر به‌دست می‌آید. حالا در دنیایی مجازی‌ای به‌سر می‌بریم که رایانه‌ها بیشتر از هر زمان دیگری ما را ارزیابی می‌کنند و همچون اشعه ایکس درونمان را می‌بینند و به گفته همین بررسی‌ها تحلیل شخصیت افراد با استفاده از داده‌های رایانه‌ای به دقت ممکن است.


ویدیو مرتبط :
I like you like all like

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اردوغان: پرتاب ماهواره‌ جاسوسی تركیه در سال 2012



نخست وزیر تركیه اعلام كرد: تركیه قصد دارد سال 2012 اولین ماهواره جاسوسی خود را در مدار قرار دهد.به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی فلسطین الیوم‌، رجب طیب اردوغان، نخست وزیر تركیه در سخنانی تلویزیونی خطاب به ملت تركیه در هشتاد و هفتمین سالروز اعلام جمهوری در سال 1923 اظهار داشت: تلاش‌ها در جهت ساخت ماهواره جاسوسی گوك ترك كه مهندسان ترك آن را طراحی كرده‌اند ادامه دارد و ان شاءالله قصد داریم سال 2012 آن را در مدار قرار دهیم.

 

 

در ساخت این ماهواره شركت صنایع تسلیحاتی اسلسان تركیه، تیلیسباسیو ایتالیا و تالیس الینیا اسپایس فرانسه، مشاركت دارند.

این ماهواره كه مجهز به تجهیزات بسیار دقیق بصری است اتكای تركیه به اطلاعات آمریكایی در چارچوب مقابله با شورشیان حزب كارگر كردستان را كاهش خواهد داد.../ایسنا