اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وقتی نهاد ریاست جمهوری هم از کلاهبرداران می‌نالد! +اطلاعیه



اخبار,اخبار اجتماعی ,پیامک‌های جعلی

این افراد سودجو از طریق پست‌های الکترونیکی مجعول www. ph@artbatat. com و www. oirfco. com و همچنین سوءاستفاده از شماره تماس ۶۱۳۳ ریاست جمهوری دست به کلاهبرداری و اعمال مجرمانه می‌زنند. حتی دیده شده برخی کلاهبرداران با جعل امضا، تماس تلفنی و به دروغ، خود را مسئولان ارشد دفتر رئیس‌جمهور‌ یا دولت و مقامات اجرایی معرفی کرده و...

کلاهبرداری‌های آنلاین و تلفنی آنقدر بیخ پیدا کرده که نهاد ریاست جمهوری را مجاب نموده اطلاعیه‌ای صادر کرده و به شهروندان هشدار دهد؛ یعنی کلاهبرداران آنقدر جسور شده‌اند که با عنوان ریاست جمهوری نیز اصطلاحا مردم را سرکیسه می‌کنند!

به گزارش «تابناک»، روز گذشته، روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری اطلاعیه‌ای صادر کرد که در نوع خود عجیب به نظر می‌رسد؛ اما ظاهرا اجتناب ناپذیر بوده، زیرا جزئیاتی در آن درج شده که حکایت از وقوع کلاهبرداری با سوء‌استفاده از نام این نهاد را دارد.

در این اطلاعیه‌ از شهروندان خواسته شده نسبت به موارد ادعایی مشکوک که با انتساب خود به دفتر و یا نهاد ریاست جمهوری درصدد کلاهبرداری و سوءاستفاده هستند، هشیار باشند و پیش از هرگونه اقدامی در ارتباط با این کلاهبرداران، موارد مشکوک را جهت رسیدگی به مراجع قانونی و انتظامی منتقل کنند.

این اطلاعیه در ادامه می‌افزاید: برخی افراد سودجو با جعل امضا ‌یا فرستادن پیامک‌های جعلی به شهروندان تحت عناوین مختلف مانند برنده شدن در مسابقات قرعه کشی خطوط اعتباری تلفن همراه و تعلق جایزه از سوی نهاد ریاست جمهوری، سعی در کلاهبرداری از شهروندان دارند.

این افراد سودجو از طریق پست‌های الکترونیکی مجعول www. ph@artbatat. com و www. oirfco. com و همچنین سوءاستفاده از شماره تماس ۶۱۳۳ ریاست جمهوری، ‌دست به کلاهبرداری‌ و اعمال مجرمانه می‌زنند.


حتی مشاهده شده، برخی کلاهبرداران با جعل امضا، تماس تلفنی و به دروغ، خود را مسئولان ارشد دفتر رئیس جمهور و یا دولت و مقامات اجرایی معرفی کرده و تقاضاهای مالی و انتصاب به سمت‌های مختلف کار مطرح می‌کنند.

آن گونه که از متن اطلاعیه بر‌می‌آید، کلاهبرداران آنقدر جسور شده و در کار خود پیشرفت کرده‌اند که رایانه‌هایی شبیه رایانامه اختصاصی نهاد ریاست جمهوری کشورمان می‌سازند و از آن بد‌تر، از شماره تماس چهار رقمی این نهاد مشهور، برای پیشبرد اهداف شوم خود سوءاستفاده می‌کنند!

البته چگونگی این سوءاستفاده را نمی‌دانیم، ولی مگر فرقی هم دارد؟ مهم این است که می‌بینیم این اتفاق دست کم برای چند بار رخ داده و آنقدر نگرانی آفریده که مسئولان نهاد ریاست جمهوری به این نتیجه رسیده‌اند با صدور اطلاعیه‌ای، درباره آن هشدار داده و همه تلاششان را برای آگاهی بخشیدن به مردم و مانع شدن از تکرار این کلاهبرداری‌ها، به کار گیرند.

با این حساب هیچ بعید نیست ‌در روزهای آتی بشنویم کلاهبرداران از نام و نشان دیگر نهادهای مهم و حیاتی برای پیشبرد مقاصد شوم خود بهره گرفته و آنقدر در این مسیر پیش بروند که نتوان سره را از ناسره تشخیص داد و اعتبار نهادهای مختلف‌ از دست برود؛ آنقدر که نتوان تشخیص داد چه کسی راست می‌گوید و اوراق هویتی صحیحی همراه دارد و چه کسی متقلب و کلاهبردار است و با جعل امضا و عنوان مقابلمان ظاهر شده و قصد برداشتن کلاهمان را دارد.

این در حالی است که اگر از ابعاد شوم چنین رویدادی بگذریم و اطلاعیه اخیر نهاد ریاست جمهوری را موضوعی ضروری و اجتناب ناپذیر بدانیم، از یکسو به وخامت اوضاع پی خواهیم برد و جا دارد که از نهادهای اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی، قضایی و... بخواهیم ‌برای پایان دادن به این اوضاع نامطلوب، هرچه زودتر دست به کار شده و مانع از آن شوند که عده‌ای کلاهبردار همه چیز را به سخره گرفته و موجبات نارضایتی شهروندان را فراهم آورند و از سوی دیگر به ضعفی بنیادین پی خواهیم برد که جا دارد، سریع‌تر برای رفع آن اقدامی عاجل صورت گیرد.

این ضعف زمانی آشکار می‌شود که می‌بینیم برای حقیقت‌یابی درباره اطلاعاتی که به شهروندان می‌رسد، راه مشخصی وجود ندارد یا اگر راهی تدارک دیده شده، آنقدر نقص دارد که کلاهبردارن مجال فعالیت یافته‌اند، وگرنه مگر می‌شود درستی و نادرستی ادعای افراد ‌به سادگی قابل کنترل باشد، اما عده‌ای جرأت کنند ‌با تکیه بر ادعاهای نادرست، مردم را سرکیسه کنند؟

به عنوان مثال، اگر شماره تلفنی برای پی بردن به صحت/کذب بودن تماس‌های تلفنی که در آن‌ها از برنده شدن جوایزی خاص سخن می‌گویند، وجود داشته باشد و باز کلاهبرداران بتوانند در این مقیاس بزرگ با این تماس‌های جعلی به شهروندان زیان زده و جیب خود را پر کنند، آیا زمان آن نرسیده که از اطلاعیه و هشدار دادن به شهروندان فرا‌تر رفته و راه این کلاهبرداری‌ها را ریشه‌ای‌تر ببندیم؟


 اخبار  اجتماعی  -  تابناک 
 


ویدیو مرتبط :
ویدیوی حمایت نهاد ریاست جمهوری از دختران فوتسالیست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روایت شاهد عینی از جشن میلاد حضرت زهرا به میزبانی همسر رئیس جمهور / اطلاعیه روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری




اخبار سیاسی  - اطلاعیه ریاست جمهوری درباره جشن زنانه ولادت حضرت زهرا

بر خلاف موازین اسلام عزیز، اخلاق محمدی (ص) و حتی اصول حرفه اطلاع رسانی؛ موجی از شایعات، افترا، اکاذیب و پیامک هایی به صورتی هماهنگ در فضای رسانه ای کشور منتشر شد. این در حالی بود که هیچیک از مطالب منتشره مستند نبود

روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری در خصوص جشن میلاد حضرت زهرا (س) اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن کامل اطلاعیه روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری در خصوص جشن میلاد حضرت زهرا (س) به شرح زیر است.

بسمه تعالی
پاسداشت فرهنگ غنی اسلامی – ایرانی در سالی که توجه به اقتصاد و فرهنگ از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان راهبرد کلان نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام شده است؛ نیازمند معرفی و تبیین شعائر و نمادهای والای فرهنگ ناب محمدی (ص) است. در این میان؛ تبیین شخصت سرور بانوان دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) که مهمترین الگو برای زیست مومنانۀ زنان در ایران اسلامی است، از یکسو جایگاه رفیع زن در عرصه فعالیتهای اجتماعی نظام مقدس اسلامی را به تصویر می کشد و از سوی دیگر مهر بطلانی بر سیاه نمایی ها و ادعاهای دروغین نظام فرهنگی و حقوق بشر غربی، در خصوص بانوان ایران عزیز خواهد بود. چنانچه رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با جمعی از بانوان فرمودند: «برخورداری ایران اسلامی از انبوه زنان فرزانه، تحصیل کرده، خوشفکر و ممتاز؛ از نعمات الهی و جزو بزرگترین افتخارات جمهوری اسلامی است.»

امسال نیز به همین مناسبت و در امتداد سنتی هر ساله مراسم جشن ولادت زهرای اطهر (س) و روز زن؛ جشنی به میزبانی همسر رئیس جمهوری با حضور همسران سفرای کشورهای خارجی و مدیرانِ نظام اسلامی و همچنین جمع کثیری از بانوان فرهیخته ایران اسلامی برگزار شد. بویژه میهمانان خارجی فرصتی یافتند تا ضمن آشنایی با ابعاد شخصیت و زندگانی دخت گرامی پیامبر اسلام (ص)، با گوشه هایی از فرهنگ و سبک زندگی اسلامی و ایرانی آشنا شوند. چنانچه ویژگی مجالس مولودیِ مختص بانوان است؛ در این جلسه با رعایت تمام جنبه های شرع مقدس و شوونی که مجالسی از این دست دارد، تعدادی از دختران خردسال به شادمانی پرداختند و نمونه های از پوشش و حجاب زنان اقوام ایرانی در ادوار و مناطق مختلف به نمایش درآمد.

در کمال تعجب و تاسف، جشنی که معطر به نام صدیقه طاهره (س) و مربوط به پاسداشت شخصیت آن حضرت بود، از آسیبِ نگاههای ابزاری و سیاسی در امان نماند. و بر خلاف موازین اسلام عزیز، اخلاق محمدی (ص) و حتی اصول حرفه اطلاع رسانی؛ موجی از شایعات، افترا، اکاذیب و پیامک هایی به صورتی هماهنگ در فضای رسانه ای کشور منتشر شد. این در حالی بود که هیچیک از مطالب منتشره مستند نبود و متاسفانه افرادی نیز که به تریبونهای عمومی کشور دسترسی دارند بدون اینکه از حقیقت ماجرا مطلع باشند، و بدون تحقیق، آن را دستمایه ای برای متهم نمودن دولت به بی توجهی به فرهنگ والای دینی کردند. حال آنکه با دروغ و افترا نمی توان به بام سعادت رسید. و همچنین نمی توان خدمتگزاران مردم را از مسیر فرهنگ راستی، راستگویی، اعتدال و رونق و تعالی کشور بازداشت.

دفتر نهاد ریاست جمهوری که رعایت حرمتِ خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام را اوجب واجبات و مهمترین مصالح نظام اسلامی می داند از ذکر افتراها و مطالب کذبی که متاسفانه و به دروغ به این مراسم منتسب گردید، خودداری می کند. امیدواریم همه اهالی رسانه و عزیزانی که تریبونهای مختلف را به عنوان امانتی الهی در اختیار دارند؛ ضمن توجه بازدارنده در قبال اینگونه رفتارها تلاش خود را معطوف به حراست از مقدسات دینی و باورهای مردم مومن و عزیزمان نمایند و راه را برسوء استفاده های سیاسی و ابزاری سد نمایند.

ان شاءالله در سال فرهنگ؛ اخلاق اسلامی که مهمترین آموزه پیامبر اعظم (ص) برای جهان بشریت است، سرلوحه رفتارها قرار گیرد و چراغ راه سعادت در حیات فردی و اجتماعی گردد.
روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری

 

اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

 

روایت شاهد عینی از جشن میلاد حضرت زهرا به میزبانی همسر رئیس جمهور

بر خلاف موازین اسلام عزیز، اخلاق محمدی (ص) و حتی اصولواقعیت‌های مراسم نهاد ریاست جمهوری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) که این روزها برخی آن را مستمسکی برای تخریب دولت قرار داده‌اند، از جانب یکی از زنان کابینه که در میهمانی مذکور حضور داشت تشریح شد.

الهام امین‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که واقعیت‌های مراسم نهاد ریاست جمهوری به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) که این روزها برخی آن را مستمسکی برای تخریب دولت قرار داده اند چه بود ، توضیح داد: این مراسم با سخنرانی سرکار خانم الهی قمشه‌ای درخصوص جایگاه زن در اسلام و نقش زن در خانواده آغاز شد و ایشان به راهکارهایی جهت اعتلای نهاد خانواده اشاره نمودند.
 
وی با اشاره به این‌که در این مراسم بخش‌های هنری نیز ترتیب داده شده بود، گفت: در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از پوشش و حجاب زن ایرانی در ادوار و مناطق مختلف به نمایش گذاشته شد.
 
وی خاطر نشان کرد که در این مراسم به هیچ کدام از حاضرین سکه‌ای اهدا نشد.
 
امین‌زاده با اشاره به این‌که میهمانان داخلی و خارجی در این مراسم حضور داشتند، توضیح داد: تعدادی از همسران سفرا از کشورهای آسیایی در این مراسم حضور داشتند که در حضور آنها نمایشگاهی از کارهای هنری ایرانی از جمله کارهای سوزن‌دوزی به عنوان زینت لباس و پوشش وحجاب زن ایرانی در ادوار مختلف تاریخی برگزار شد.
 
وی با اشاره به این که در این مراسم صرفا زنان حضور داشتند ، گفت:هیچ خبرنگار و مردی در این مراسم حضور نداشت و خلاف شرعی مشاهده نگردید.
 
معاون حقوقی رییس جمهور همچنین افزود: در این مراسم از برخی زنان فعال و دست‌اندرکار در امور خیریه نیز تجلیل به عمل آمد. 

اخبار سیاسی - ایسنا