اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وضعیت نرخ گوشت قرمز تا پایان ماه مبارک رمضان



اخبار ,اخبار اقتصادی ,نرخ گوشت قرمز

 

اخبار اقتصادی -  مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران ایران:
نرخ گوشت قرمز تا پایان ماه مبارک رمضان ثابت می ماند/ گوشت مورد نیاز کشور تامین است

مدیر عامل اتحادیه سراسری دامداران ایران با اشاره به اینکه طی ماه های اخیر نرخ خرید گوشت قرمز از تولید کنندگان و دامپروران ثابت بوده است گفت: قیمت این محصول تا پایان ماه مبارک رمضان نیز افزایش نخواهد یافت.

سعید سلطانی سروستانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که، گوشت مورد نیاز کشور تامین است افزود: این در حالیست که پیش بینی می شد نرخ گوشت قرمز در ماه مبارک رمضان به دلیل بالا رفتن مصرف، افزایش یابد.

وی اظهار داشت: از سال گذشته تاکنون، قیمت وزن زنده گوشت گوساله و گوسفندی به ترتیب حدود 9800 تومان و 10 هزار تومان است و وزن لاشه گوساله و گوسفندی به ترتیب حدود 21 هزار تومان و گوسفندی 21 هزار و 500 تومان می باشد.

وی تاکید کرد: با توجه به هزینه های تمام شده تولید و در نظر گرفتن حاشیه سود 10 درصدی برای تولید کنندگان، قیمت واقعی هر کیلوگرم گوشت گوساله و گوسفندی زنده تولیدی در کشور حدود 12 هزار تومان است که هم اکنون تولید کنندگان محصول خود را حدود 2 هزار تومان کمتر از قمیت تمام شده به فروش می رسانند و سودی نمی برند.

مدیر عامل اتحایده سراسری دامداران ایران تصریخ کرد: متاسفانه تولید کنندگان گوشت قرمز حاشیه سود چندانی ندارند و برای تامین معیشت خود ناچار به تولید هستند.

این در حالیست که به گفته علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی، در بازار مصرف قیمت گوشت گوسفندی چهار درصد کاهش یافته و فروش این محصول در حال حاضر با رکود مواجه است.

سلطانی افزود: سال گذشته بالغ بر 900 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید شد که با توجه به پیش بینی واردات 250 هزار تنی گوشت قرمز، تنها 90 هزار تن آن وارد شد.

وی دلایل کاهش واردات گوشت قرمز را جلوگیری از قاچاق دام زنده، پرواربندی دام در داخل، تامین علوفه مورد نیاز و افزایش وزن لاشه عنوان کرد.

وی ادامه داد: امسال نیز پیش بینی می شود 940 هزار تن گوشت قرمز مورد نیاز در کشور تولید شود و نیازی به واردات بیش از 50 هزار تن گوشت قرمز نداریم.

اخبار اقتصادی - ایرنا

 


ویدیو مرتبط :
وضعیت بازار در آستانه ماه مبارک رمضان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وضعیت تغییر قیمت ها در ماه مبارک رمضان



اخبار ,اخبار اقتصادی ,قیمت مواد غذایی در ماه رمضان

 

اخبار اقتصادی - قیمت مواد غذایی در ماه رمضان تغییر نمی‌کند

بر اساس پیشنهاد اتحادیه بنکداران افزایش‌ قیمت‌ها احتمالا از نیمه دوم امسال و از 30 شهریورماه به بعد انجام می‌شود.

رئیس اتحادیه بنکداران موادغذایی تاکید کرد: پیشنهاد ما به سازمان حمایت از مصرف کنندگان این بود که قیمت کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان افزایشی نداشته باشد.

قاسم‌علی حسنی_ رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی_ در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به رکود بازار و فراوانی مواد غذایی در انبارها به اعتقاد ما هر گونه افزایش قیمت مواد غذایی داخلی و یا خارجی توجیه اقتصادی ندارد و منتظر اعلام سازمان حمایت از مصرف کنندگان در این زمینه هستیم.

وی افزود: البته تولیدکنندگان پیشنهاد افزایش قیمت ها را با توجه به افزایش قیمت حامل‌های انرژی، تورم موجود و گرانی عواملی دیگر داده بودند ولی ما معتقدیم اگر قرار است تغییر قیمتی داشته باشیم به بعد از ماه رمضان موکول شود.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد اتحادیه بنکداران افزایش‌ قیمت‌ها احتمالا از نیمه دوم امسال و از 30 شهریورماه به بعد انجام می‌شود.

به گفته رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی، لزومی به افزایش قیمت مواد غذایی وجود ندارد چون معتقدیم در صورت افزایش نیافتن قیمت‌ها تا پایان نیمه اول سال جاری هیچ تولید‌کننده و وارد‌کننده‌ای متضرر نمی‌شود.

حسنی پیش از این نیز با اشاره به آغاز فعالیت کمیته‌ای متشکل از بنکداران سراسر کشور به منظور ساماندهی بازار برای ایام ماه مبارک رمضان گفته بود: این کمیته اقدامات و برنامه‌های لازم را در جهت ساماندهی بازار انجام می دهد تا تنش و افزایش قیمتی در ایام رمضان نداشته باشیم.
اخبار اقتصادی - ایسنا