اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وضعیت اینترنت ایران بدتر از اتیوپی و گابن!



اخبار, اخبار اجتماعی,وضعیت اینترنت ایران

 

اخبار اجتماعی -  وضعیت اینترنت ایران بدتر از اتیوپی و گابن!

پهنای باند بین المللی اینترنت در ایران حدود یک دهم متوسط جهانی آن و 3772 بیت در ثانیه به ازای هر کاربر می باشد. در حالی که در کشورهایی همچون سوئیس و ایسلند این شاخص 100 برابر و در لوگزامبورگ 1000 برابر ایران می باشد. جالب اینکه کشورهایی همچون ساحل عاج، اتیوپی، گابن و گینه پاپوآ در این شاخص بالاتر از ایران قرار دارند.

به گزارش اعتدال، طبق گزارش بانک جهانی سهم صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات از صادرات کشور در سال 2011، صفر درصد بوده است. در حالی که متوسط جهانی این نسبت 10.3 درصد گزارش گردیده است. در این نسبت کشورهای هنگ کنگ، سنگاپور، مالزی و چین به ترتیب با  41.5، 28.9، 29.4 و 26.8 درصد بالاترین مقدار را در این نسبت دارا هستند. جالب اینکه کشورهایی همچون گویان، بواتسوانا، گواتمالا و گامبیا در این نسبت بالاتر از ایران قرار دارند.

اکنون در بسیاری از مراجع مهم دنیا، شاخص های رشد صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) به عنوان شاخص های توسعه یافتگی اقتصادی مورد استفاده قرار می گیرند. در بسیاری از کشورها که از رشد اقتصادی بالای برخوردارند سرمایه گذاری در این حوزه رشد بهره وری نیروی کار را تقویت کرده است. در اروپا صنعت ICT به دو شیوه توانسته است زمینه های رشد اقتصادی را فراهم کند. نخست مشارکت مستقیم در اقتصاد از طریق تولیدات حوزه ICT و دیگری رشد بهره وری در سایر صنایع از طریق استفاده از این فناوری.

صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات به عنوان صنعتی بزرگ و رو به رشد موردتوجه سرمایه گذاران است. طبق گزارشات بین المللی مخارج سرمایه ای در فناوری اطلاعات جهان در سال 2013 برابر 3700 میلیارد دلار برآورد شده است که نسبت به سال 2012 رشد 2 درصدی داشته است.

از مشکلات پیش روی این صنعت استفاده از مدیران سنتی و ناآشنا با فناوری های روز دنیا می باشد که باعث مغفول ماندن این صنعت در اقتصاد ایران است.

از دیگر شاخص های مهم در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات، پهنای باند بین المللی اینترنت می باشد. این شاخص در ایران حدود یک دهم متوسط جهانی آن و 3772 بیت در ثانیه به ازای هر کاربر می باشد. در حالی که در کشورهایی همچون سوئیس و ایسلند این شاخص 100 برابر و در لوگزامبورگ 1000 برابر ایران می باشد. جالب اینکه کشورهایی همچون ساحل عاج، اتیوپی، گابن و گینه پاپوآ در این شاخص بالاتر از ایران قرار دارند.

سهم صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات از محصول ناخالص ملی کشور بر اساس آمارهای غیررسمی مقامات مسئول کشور در سال 2011 برابر 0.3 درصد است که مطابق برنامه پنجم توسعه تا برنامه باید به 2 درصد برسد. این آمار نشان می دهد که این صنعت جایگاه مهم و مناسبی در اولویت های کشور و مسئولان ندارد.
 اخبار اجتماعی - اعتدال


ویدیو مرتبط :
گلزنی اوبامیانگ و لمینا برای گابن (تونس 3-3 گابن)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سردار نقدی: وضعیت فعلی ایران از محاصره شعب ابیطالب بدتر نیست،در آنجا حتی علف هم رویش پیدا نمی کرد



سردار نقدی: وضعیت فعلی ایران از محاصره شعب ابیطالب بدتر نیست

رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور، گفت: در شرایط کنونی زنان محور اصلی اقتصاد مقاومتی هستند.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

سردار محمدرضا نقدی، در اولین کنگره سنگربانان صبور، از مقابله به مثل جمهوری اسلامی در برابر هر گونه تهاجم سیاسی، فرهنگی و نظامی گفت و اظهارداشت: حال که دشمن در تمامی عرصه های فرهنگی ، سیاسی و نظامی نتوانست مقاومت ملت ایران را بشکند به عرصه جنگ اقتصادی روی آورده و به خیال خود می‌تواند در این جبهه به پیروزی برسد.

وی با اشاره به این‌که مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را راه مبارزه در این جبهه عنوان کرده‌اند، گفت: در شرایط کنونی زنان محور اصلی اقتصاد مقاومتی هستند.

نقدی ادامه داد: الگوی مقاومت را زنان در جامعه تعریف می‌کنند و آنها هستند که فرهنگ کار را تعیین می‌کنند، همچنین این زنان هستند که استفاده از ظرفیت‌ها را تعیین می کنند.

وی با بیان این‌که جنگ و عملیات بعد از گذشت 25 سال از پایان جنگ هنوز هم برای زنان جانباز و همسران جانباز ادامه دارد، تصریح کرد: در هیچ جای تاریخ نمی توان چنین انسان هایی یافت که حتی برخی از آنها بعد از جانباز شدن یک رزمنده با او ازدواج کرده و 25 سال صبورانه در کنار او ایستادند و حتی یک بار هم شکایت نکردند.

نقدی وجود این روحیه استقامت و صبر را ریشه در ایمان زنان جانباز و همسران جانباز دانست و اظهار داشت: باید قدرشناس مکتب اسلام و قدرشناس کسی باشیم که این مکتب را در میان ما احیا کرد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور با بیان این‌که اقتصاد مقاومتی نشستن، نخوردن و ریاضت کشیدن نیست، اقتصاد مقاومتی را شناسایی ظرفیت ها و انجام کار بیشتر عنوان کرد و اظهار داشت: باید در جبهه جنگ اقتصادی ظرفیت‌های خوابیده را فعال کنیم، ثروت ها را بشناسیم و از همه آنها به بهترین نحو با انجام کار و فعالیت بیشتر استفاده کنیم.

نقدی با بیان این‌که وضعیت فعلی ایران از محاصره شعب ابیطالب بدتر نیست، گفت: پیامبر (ص) در شعب ابیطالب که ریگزاری بیش نبود و حتی علف هم در آن رویش پیدا نمی کرد، سه سال مقاومت کرد، حال ما در کشورمان ایران با این همه ثروت و منابع آیا نمی توانیم مقاومت کنیم.

به گفته رییس سازمان بسیج مستضعفین کشور در مکتب اسلام تسلیم معنا ندارد و باید در عرصه اقتصادی نیز مقاومت و ایستادگی کرد.

وی با اشاره به توقیف پخش برنامه‌های سه شبکه ایرانی از ماهواره، آن را نشانه پیروزی ایران در جبهه جنگ فرهنگی دانست و اظهار داشت: دشمنان امروز با بیش از سه هزار شبکه به جنگ رسانه‌ای ایران آمده‌اند، اما ایران با داشتن تنها سه شبکه توانست آنها را شکست دهد به گونه ای که دستور توقیف پخش برنامه‌های این سه شبکه ازماهواره توسط کشورهای غربی داده شد.

نقدی این کار را نقض آشکار ادعای غرب در آزادی بیان، جریان آزاد اطلاعات و حقوق بشر دانست و افزود: آنها که ادعای آزادی بیان داشتند، اکنون به طور آشکار برخلاف ادعای خود عمل می‌کنند، زیرا برای آنها مبرهن گشته که حرف‌های نظام جمهوری اسلامی حتی اگر تنها از سه شبکه پخش شود قادر خواهد بود آنها را در عرصه جنگ رسانه ای شکست دهد./ایسنا