اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ورود تجهیزات وارداتی بی‌کیفیت به کشور/ بدهی ۱۱ ماهه بیمه‌ها



اخبار,اخبار اجتماعی,تجهیزات وارداتی

خوشبختانه اکنون با کمبود تجهیزات ارتوپدی مواجه نیستیم، اما شرکت‌هایی تجهیزات خود را با کیفیت پایین و تولید بسیار از کشورهای شرق آسیا وارد بازار ایران می‌کنند که سبب بروز مشکلاتی در بخش ارتوپدی شده است.

غلامعلی عکاشه  گفت: شرایط پزشکان و متخصصان ارتوپد نسبت به گذشته متفاوت است و در حال حاضر پزشکان با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. متأسفانه در سال‌های اخیر به‌خصوص در 3 سال گذشته حرمت پزشکان در کشور خدشه‌دار شده است و در رابطه بین پزشکان با مردم یک دیوار بی‌اعتمادی به وجود آمده و قداست این حرفه زیر سؤال رفته است.

وی در این خصوص بیان کرد: شاید خراب کردن اعتماد مردم به پزشکان به‌راحتی امکان‌پذیر باشد، اما درست کردن مجدد آن کار بسیار دشواری است و به عقیده بنده اصلی‌ترین مشکل جامعه پزشکان در حال حاضر وجود دیوار بی‌اعتمادی بین مردم و پزشکان است، که مقصر ایجاد این شکاف عملکرد صدا سیما، رسانه‌های عمومی و متولیان بخش سلامت است.

رئیس انجمن ارتوپدی ایران در خصوص مشکلات اقتصادی این قشر، گفت: از نظر مسائل اقتصادی و کاربردی ارتوپدها با معضلات بسیاری درگیر هستند که ناعادلانه بودن تعرفه‌ها یکی از این مسائل بسیار مهم است؛ من معتقدم تعرفه‌ها به‌صورت ناعادلانه برای قشر ارتوپد در نظر گرفته‌شده است.

عکاشه گفت: آخرین تغییر تعرفه در خصوص ارتوپدها مربوط به 30 سال گذشته است که با توجه به تورم آن زمان و جمعیت گذشته و شرایط بعد از جنگ در نظر گرفته‌شده است، و با توجه به تورم کنونی تعرفه‌ها باید 20 برابر افزایش می‌یافت که این اتفاق رخ نداده است و تعرفه جدید اعلام‌شده به‌هیچ‌وجه برای ما قابل‌قبول نیست؛ اما با این تفاسیر به خاطر حمایت از دولت و نیاز مردم، مجبور به پذیرش این تعرفه شدیم.

وی در خصوص نقش بیمه‌ها در پرداخت تعرفه‌ها، گفت: از آبان ماه سال گذشته که با تعرفه‌های جدید مشغول به کار هستیم 11 ماه است که هیچ پرداختی از طرف بیمه‌ها صورت نگرفته است و پول در حساب بیمه‌ها باقی‌مانده است.

وی گفت: در کشور آلمان تعداد بیمه‌ها به‌اندازه انگشتان دست نمی‌رسد اما در کشور ما، هر بانکی برای خودش بیمه تأسیس کرده است که اگر تأسیس بیمه برای بانک‌ها سوددهی میلیاردی نداشت هیچ‌وقت چنین کاری انجام نمی‌شد و بیمه‌ها به‌جای این‌که حق پزشکان پرداخت کنند با پول و حق پزشکان برای خود سرمایه‌گذاری می‌کنند.

این متخصص ارتوپد در خصوص تجهیزات پزشکی در کشور، ادامه داد: خوشبختانه هیچ‌گونه کمبود تجهیزات پزشکی در کشور نداریم اما شرکت‌هایی هستند که تجهیزات خود را از باکیفیت پایین و تولید زیاد از کشورهای شرق آسیا وارد بازار ایران می‌کنند و متأسفانه در مواردی به‌وسیله آلودگی صنعتی، کالای آن‌ها عوارض ناگواری برای پزشکان و بیماران به وجود می‌آورد.

وی گفت: تاکنون درخواستی در زمینه معرفی کارشناس برای تأیید تجهیزات وارداتی به ما داده نشده است و این انتظار از اداره تجهیزات می‌رفت که انجمن ارتوپدی برای نظارت بر تجهیزات وارداتی درخواست کن تا این کار توسط یک کار گروه تخصصی انجام شود.

اخبار اجتماعی - فارس


ویدیو مرتبط :
یک قول دیگر برای واریز بدهی بیمه ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مشکل بیمارستان‌ها در خرید دارو و تجهیزات به‌دلیل بدهی بیمه‌ها



اخبار,اخباراجتماعی , بدهی‌های سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها

معاون درمان وزیر بهداشت ضمن تاکید بر جدیت این وزارتخانه بر ادامه طرح تحول نظام سلامت با وجود برخی مشکلات اعتباری، در عین حال بر وصول به‌موقع مطالبات بیمارستان‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر تاکید کرد.

دکتر محمد آقاجانی در گفت‌وگو با ایسنا ، در پاسخ به برخی مباحث مطرح شده در مورد مشکلات اعتباری طرح تحول نظام سلامت، گفت: دولت یازدهم طرح تحول نظام سلامت را با هدف کاهش پرداختی مردم از سال 93 آغاز کرده و در سال 94 نیز با قوت آن را ادامه خواهد داد.

وی به بدهی‌های سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها اشاره و اظهار کرد: اما برای اداره بیمارستان‌ها وصول به موقع مطالبات از سوی سازمان‌های بیمه‌گر بویژه سازمان‌های بیمه‌گر پایه بسیار ضرورت دارد. در حال حاضر که مردم بیش از پیش به بیمارستان‌های دولتی اقبال دارند و از خدمات آنها استفاده می‌کنند، این موضوع ضرورت بیشتری پیدا می‌کند.

آقاجانی با بیان اینکه در صورت عدم وصول به موقع مطالبات وزارت بهداشت و بیمارستان‌های آن از سوی سازمان‌های بیمه‌گر، بالطبع مشکلاتی در اداره بیمارستان‌ها پیش می‌آید، ادامه داد: برای مثال پرداختی به کارکنان برای ایجاد انگیزه در آنها جهت ارائه خدمات با مشکل مواجه شده است.

وی افزود: همچنین بیمارستان‌ها در خرید دارو و لوازم مصرفی پزشکی که هزینه بسیار سنگینی دارند و در تهیه به موقع آنها با مشکل مواجه هستند. بنابراین هم برای ارائه خدمات هم برای تهیه دارو و لوازم و حتی برای امور روزمره بیمارستان‌ها مثل تامین انرژی و مواد غذایی، وصول مطالبات بیمه به عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین منبع درآمد بیمارستان‌ها ضرورت بسیار دارد.

آقاجانی در خصوص آخرین اقدامات انجام شده در جهت کاهش تعرفه همراه بیماران نیز به ایسنا گفت: برای رفاه حال مردم و بنابر پیشنهاد وزارت بهداشت و تصویب هیات وزیران، تعرفه و هزینه همراه بیماران در سال 93 نصف شد که با همان روند در سال 94 ادامه پیدا کرده است.

وی در خصوص میزان این تعرفه ادامه داد: میزان این تعرفه بسته به نوع، درجه و نرخ هتلینگ بیمارستان‌ها متفاوت است. هتلینگ بیمارستان‌ها نیز براساس درجه آنها متفاوت بوده و هزینه همراه کسری از رقم هتلینگ بیمارستان‌هاست و براساس درجه اعتباربخشی بیمارستان‌ها متفاوت است، اما نکته مهم این است که در سال 93 این هزینه نصف شده است.


  اخبار اجتماعی  -  ایسنا