اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وحدت و اتحاد ميان مسئولين



 

 

 

 

وحدت و اتحاد ميان مسئولين

 

آرمان‌هاي بنيانگذار انقلاب؛ دو دهه پس از عروج

اكرمي:وحدت و اتحاد ميان مسئولين از مهم ترين آرمان‌هاي امام بود


نمي‌توان ميان جمهوريت واسلاميت تفاوتي قائل شد چرا كه هر دو اين موارد در اصل يكي هستندامام به مساله معنويت و اخلاص در عمل حساسيت ويژه‌اي داشت .

يك عضو جامعه روحانيت مبارز وحدت و اتحاد ميان مسوولين كشور را از مواردي عنوان كرد كه حضرت امام بارها در مورد آن تاكيد داشتند.
سيد رضا اكرمي نماينده تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا در ارتباط با مهمترين آرمان‌هاي حضرت امام ،با تاكيد بر اينكه انقلاب با سه عامل مكتب و ديانت، امت و مردم يكپارچه و رهبري و ولايت به پيروزي رسيد يادآور شد: در حال حاضر نيز بايد بر اين سه اصل تاكيد شود.
اين عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: از مسائل ديگري كه امام نسبت به آن حساسيت ويژه‌اي داشت مساله معنويت و اخلاص در عمل بود كه بسيار به آن بها مي‌داد و كتاب سير و سلوك كه مركز نشر آثار امام آن را منتشر كرده در ارتباط با اخلاص در كارها است.
اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اهميت ولايت فقيه در نظام خاطرنشان كرد: امام فرموده‌اند در صورتي كه قصد داريم انقلاب آسيب نبيند بايد به مساله ولايت فقيه توجه كرد.
اكرمي در ارتباط با جمهوريت و اسلاميت كه همواره مورد تاكيد حضرت امام بوده است تصريح كرد: جمهوريت و اسلاميت همچون روح و جسم هستند چرا كه جمهوريت شاكله نظام است و اسلاميت قلب و محتواي آن و بنابراين جمهوريت جداي از اسلاميت نيست و اسلاميت نيز جداي از جمهوري نيست،در نتيجه نمي‌توان ميان جمهوريت واسلاميت تفاوتي قائل شد چرا كه هر دو اين موارد در اصل يكي هستند.
اين نماينده مجلس با بيان اينكه خردادماه هميشه حوادث بسياري را در خود داشته كه آن را از ديگر ماه‌ها متمايز كرده است اضافه كرد: انتخابات‌هاي رياست‌جمهوري همچون دوم خرداد و 22 خرداد نيز در اين ماه برگزار شد و به علت حوادثي كه براي امام در اين ماه به وقوع پيوست اين ماه از ديگر ماه‌ها شاخص‌تر شد و به همين دليل در اين ماه توجه به رويكرد‌هاي امام پيش از ماه‌هاي ديگر مشاهده مي‌شود...../تحلیل:ایلنا


ویدیو مرتبط :
اقا امام خامنه ای برادری اتحاد صمیمیت وحدت بین مسلمین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رهبر انقلاب : راه علاج مشکلات افغانستان اتحاد اقوام و وحدت مسئولان است



اخبار,اخبار سیاست  خارجی ,دیدار عبدالله عبدالله با  رهبر انقلاب

رهبر معظم انقلاب در دیدار رییس اجرایی دولت افغانستان راه علاج مشکلات افغانستان را اتحاد اقوام و وحدت مسئولان خواندند.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حضرت آیت الله خامنه‌ای٬ رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در دیدار آقای «عبدالله عبدالله» رئیس اجرایی دولت افغانستان، مسئله «اتحاد اقوام» در افغانستان را مهم‌ترین راه علاج مشکلات این کشور خواندند و با اشاره به سوابق و ظرفیتهای فراوان همکاری ایران و افغانستان خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی ایران «امنیت، آرامش و پیشرفت افغانستان» را «امنیت و پیشرفت» خود می‌داند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با تحسین ابتکار تشکیل دولت وحدت ملی و اظهار امیدواری در خصوص حل مشکلات افغانستان افزودند: ان‌شاءالله دولت وحدت ملی شکل حقیقی و واقعی پیدا کند، زیرا راه علاج مشکلات افغانستان، ایجاد وحدت واقعی در میان اقوام و مسئولان است.

رهبر انقلاب با اشاره به سابقه همزیستی مسالمت‌آمیز شیعه و سنی و اقوام مختلف افغانستان گفتند: ما از قدیم مردم افغانستان را به عنوان مردمی صبور، قانع، سخت‌کوش و دیندار و برخوردار از ذوق ادبی می‌شناسیم اما اختلافات اقوام و زمینه‌های دوگانگی، هر ملتی را ضعیف می‌کند.

ایشان با یادآوری حمایتهای ایران از ملت افغانستان از جمله مخالفت منحصر به‌فرد جمهوری اسلامی با اشغالگری شوروی و حمایت از مجاهدان افغانستانی، افزودند: جمهوری اسلامی اکنون نیز در کنار افغانستان و میزبان حدود ۳ میلیون نفر از اتباع آن است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای حضور ۱۶ هزار دانشجو و فارغ التحصیل افغانستانی در ایران را فرصتی ارزشمند برای افغانستان برشمردند و خاطرنشان کردند: دولت افغانستان باید با تعیین مشوقهایی، این دانش آموختگان را برای بازگشت و خدمت به کشورشان ترغیب کند.

رهبر انقلاب، با اشاره به ظرفیت‌ها و امکانات فراوان ایران در بخشهای علمی، فنی و اقتصادی، و همچنین وجود منابع طبیعی و انسانی غنی در افغانستان افزودند: افزایش سطح همکاری‌ها به نفع هر دو طرف است و باید با صمیمیت و همکاری، برخی اختلافات نظیر مسئله آبهای مرزی حل شود.

ایشان با انتقاد از سیاست منزوی کردن مجاهدین افغانستان در سالهای گذشته تأکید کردند: منزوی کردن مجاهدین با عناوینی نظیر «جنگ‌سالاران» سیاست غلطی است و در کشوری که در معرض تهاجم نظامی و فتنه‌ای فراگیر قرار دارد خود مردم باید با روحیه مجاهدت آماده دفاع از کشورشان باشند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، قدرت نداشتن در دفاع از خود را زمینه‌ساز ورود و دخالت بیگانگان خواندند و افزودند: دیدیم که امریکایی‌ها در افغانستان چقدر انسان‌ها را کشتند و ضررهای زیادی وارد کردند و هنوز نیز دست بر نمی‌دارند.

رهبر انقلاب با تحسین روحیه مقاومت مردم افغانستان در مقابل اشغالگری و تجاوزات «انگلیس، شوروی و در سالهای اخیر امریکا»، گفتند: روحیه مقاومت و دینداری در مردم افغانستان بسیار عمیق و در تاریخ معروف است که هیچ اشغالگری نتوانسته در افغانستان دوام بیاورد.

در این دیدار که آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «عبدالله عبدالله» رییس اجرایی دولت افغانستان با تشکر از حمایتهای ایران از دولت و ملت افغانستان، گفت: تشکیل دولت وحدت ملی در افغانستان نسخه خوبی بود و از مشکلات زیادی جلوگیری کرد.

رییس اجرایی دولت افغانستان، مشکل اصلی این کشور را ناامنی و وجود گروههای تروریستی خواند و گفت: تلاش می‌کنیم با توکل به خداوند، وحدت و حمایتهای مردم و همچنین با همکاری و حمایت برادران و دوستان ایرانی که از دوران جهاد و مقاومت تاکنون همچنان ادامه داشته است، مشکلات را رفع و عدالت را در تمام بخش‌ها تأمین کنیم.

آقای عبدالله با قدردانی از حمایتهای رهبر معظم انقلاب از ملت افغانستان و همچنین دستور اخیر ایشان برای تحصیل دانش آموزان افغانستانی، افزود: این حمایتهای ارزشمند جایگاه خاص و برجسته‌ای از ایران در میان ملت و دولت افغانستان ایجاد کرده است.

وی افزود: زمینه‌های خوبی برای همکاری ایران و افغانستان وجود دارد که در مذاکرات با مقامات ایرانی تلاش می‌کنیم راههای افزایش همکاری‌ها را بررسی و دنبال کنیم.

 

اخبار سیاست خارجی  -  ایلنا