اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وجود 1.3 میلیون مجرد قطعی در کشور



اخبار,اخبار اجتماعی , آمار مجردی

همچنین بالارفتن میانگین سن ازدواج برای مردان از 24 سال به 29 سال و برای زنان از 19 سال به 23 سال نیز از سایرعوامل کاهش ادواج در جامعه بوده است.

جلسه کارگروه بررسی راهکارهای کنترل و کاهش طلاق و افزایش ازدواج در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه، گزارش آماری ازدواج و طلاق در 6 ماهه نخست سال 1394 توسط نماینده سازمان ثبت احوال ارائه شد.

در این گزارش با اشاره به ثبت 724 هزار و 345 ازدواج در این مدت مواردی مانند کاهش آماری نسل جوان کشور طی سال 1389 تا 1394 و تغییر آداب و رسوم اجتماعی نیز مورد اشاره قرار گرفت.

در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به وجود 11 میلیون و 240 هزار نفر افراد مجرد و یک میلیون و 300 هزار نفر مجرد قطعی در جامعه، سطح تحصیلات این افراد نیز مورد تحلیل قرار گرفته است.

بر اساس تعریف ارائه شده در این گزارش منظور از افراد مجرد افرادی هستند که از شانس ازدواج برخوردار هستند و منظور از افراد مجرد قطعی نیز کسانی هستند که به علت بالارفتن سن از حداقل شانس برای ازدواج برخوردار هستند.

این گزارش نشان می‌دهد در سال‌های اخیر روند کاهش ازدواج در کشور مشهود بوده و این روند کاهش متاثر از عواملی مانند کاهش جمعیت جوان کشور بر اثر اعمال سیاست‌های تنظیم خانواده در اواخر دهه 60 و دهه 70 بوده است.

همچنین بالارفتن میانگین سن ازدواج برای مردان از 24 سال به 29 سال و برای زنان از 19 سال به 23 سال نیز از سایرعوامل کاهش ادواج در جامعه بوده است.

در ادامه جلسه اقدامات نیروی انتظامی پیرامون برنامه ملی کنترل و کاهش طلاق با حضور معاون اجتماعی این نیرو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

توسعه پیشگیری از طلاق از طریق برنامه‌های آموزشی، ارتقاء سطح مددکاران و مشاوران از طریق برگزاری کارگاه‌های آموزشی، توجه به کودک و نوجوان در مراکز مشاوره و خودداری از برخورد انتظامی در اختلافات خانوادگی جزء اهم مواردی بود که سردار منتظر المهدی درگزارش خود به آن اشاره کرد.

پس از ارائه این گزارش اعضا به بیان نظرات خود پرداختند، که اهم آن به شرح ذیل است:

مرتبط کردن مراکز مشاوره تحت پوشش نیروی انتظامی با سایر مراکز مشاوره، حمایت و پشتیبانی بیشتر از اقدامات ناجا در زمینه اقدامات مشاوره، تخصصی کردن مشاوره‌های ارائه شده در این مراکز با توجه به تنوع مشکلات و رعایت ظرافت‌ها در برخورد با مشکلات خانوادگی و تفاوت این موضوع با نحوه برخورد با سایر جرایم.

همچنین اعضا با توجه به آسیب پذیر بودن جمعیت ساکن در حاشیه کلان شهرها، خواستار تمرکز بیشتر مراکز مشاوره ناجا در این اماکن شدند.

اعضای کارگروه همچنین با اشاره به ساختار جمعیت جوان شاغل در نیروی انتظامی، بر ارائه تسهیلات در راستای ترویج ازدواج در بین کارکنان این نیرو تاکید کردند.

سردار منتظرالمهدی هم در پایان این جلسه گفت: پیشگیری انتظامی به منظور کاهش در برخورد انتظامی و امنیتی است که به کاهش هزینه های تحمیل شده به نیروی انتظامی منجر شده است.

بر اساس گزارش سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی افزود: در مراکز مشاوره مستقر در کلانتری‌ها و مراکز انتظامی مجرب‌ترین نیروها به کار گرفته شده اند و همچنین محل استقرار این مراکز جزء بهترین قسمت های مراکز انتظامی می باشد.

 

اخبار اجتماعی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
کشف بزرگ ناسا: وجود قطعی آب روان بر روی سطح مریخ

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وجود 20 میلیون جوان مجرد در کشور



اخبار,اخبار اجتماعی ,ازدواج

 

اخبار اجتماعی - وجود 20 میلیون جوان مجرد در کشور

هم اکنون 20 میلیون جوان مجرد در کشور وجود دارد که حتی برخی از آنها از سن ازدواج نیز عبور کرده و ممکن است دیگر نتوانند ازدواج کنند.

مدیر گروه شیعه‌شناسی جامعة‌المصطفی العالمیه گفت: هم‌اکنون 20 میلیون جوان مجرد در کشور وجود دارد که حتی برخی از آنها از سن ازدواج عبور کردند و ممکن است دیگر نتوانند ازدواج کنند.

به گزارش  فارس، حجت‌الاسلام ناصر رفیعی ظهر امروز در مراسم «پیوند آسمانی» زوج‌های شرکت کننده در مراسم ازدواج دانشجویی در حرم مطهر رضوی ضمن معرفی کتاب «تحکیم خانواده» عدم ازدواج و تشکیل خانواده را از مشکلات اساسی جامعه برشمرد.

وی افزود: هم اکنون 20 میلیون جوان مجرد در کشور وجود دارد که حتی برخی از آنها از سن ازدواج نیز عبور کرده و ممکن است دیگر نتوانند ازدواج کنند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در برخی از کلانشهرهای ایران از هر 4 ازدواج، یک ازدواج به طلاق منجر می‌شود و آمار طلاق عاطفی نیز در این شهرها به همین مقدار زیاد است.

رفیعی مسأله دیگر موجود در کشور را تفکر غلط کاهش جمعیت عنوان کرد و افزود: عده‌ای در سال‌های گذشته با تبلیغ داشتن فرزند کمتر باعث شدند امروز دچار مشکلات جدی به خصوص در سن جوان شویم.

وی با بیان اینکه قرآن کریم به تمام این مشکلات پاسخ داده، تصریح کرد: اگر به زندگی بزرگترهای خود بنگریم در می‌یابیم از زمانی که ازدواج کردند به برکت ازدواج توان اقتصادی خوبی پیدا کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اظهار محبت به همسر در همه کتب دینی افزود: سه طایفه از زنان به بهشت می‌روند و خداوند عذاب قبر آنها را بر می‌دارد؛ زنی که بر بداخلاقی مرد صبر می‌کند، زنی که مهریه‌اش را می‌بخشد و زنی که برای غیرت مرد احترام قائل است و آن را رعایت می‌کند.

رفیعی اضافه کرد: اگر زن بر بداخلاقی همسر صبر کند با آسیه و اگر مرد بر بداخلاقی همسرش صبر کند با حضرت ایوب محشور می‌شود.

مدیر گروه شیعه شناسی جامعة المصطفی العالمیه خطاب به زوج‌های جوان گفت: اگر با یکدیگر بسازید، کمی صبر و تحمل داشته باشید و از اصل تغافل استفاده کنید زندگی‌ها گرم می‌شود البته تغافل به معنای نادیده گرفتن خطاهای یکدیگر نیست بلکه به معنای به رو نیاوردن خطا است لذا باید در زندگی تغافل باشد نه غفلت.
اخبار اجتماعی - فارس