اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش پزشکیان به حواشی نقل شده از کمیسیون برجام: چرا تهمت می زنید یا دروغ می گویید؟



اخبار,اخبارسیاسی,مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان ازمنتقدین گزارش کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس باردیگر گزارش نهایی این کمیسیون را غیرواقعی و نادرست عنوان کرد و گفت: آقایان تنظیم کننده این گزارش از مواردی که خوششان می آمد، استفاده کرده و مواردی که برخلاف نظرشان بود را حذف کردند.

پزشکیان از دلایل مخالفت خود با گزارش کمیسیون ویژه برجام و انتشار بیانیه پنج عضو این کمیسیون سخن گفت. اهم اظهارات وی از این قرار است:

* ما در کمیسیون ویژه بررسی برجام روشی برای بررسی برنامه جامع اقدام مشترک و روش جمع بندی این گزارش مشخص نکرده بودیم.

* متاسفانه رسانه ها و روزنامه هایی که در اختیار مخالفین برجام است، اخباری را از روز اول تشکیل کمیسیون ویژه برجام به صورت غیرصادقانه منعکس کردند ولی همه در این کمیسیون بر این اعتقاد بودیم که باید عینک خود را بر روی زمین بگذاریم تا واقعیت ها را ببینیم.

* کسی که از اول بخواهد موضوعی را رد کند، نیاز به بررسی بیشتر آن موضوع ندارد، بلکه از قبل تصمیم خود را گرفته است، من حتی به سعید جلیلی که در نشست کمیسیون ویژه حاضر شده بود، گفتم که روش کارت شما چیست، چون از اول معلوم نبود که روش بررسی برجام در این کمیسیون چگونه است.

* اگر برجام براساس روش های علمی و کارشناسی بررسی می شد، حتی اگر 100 نفر دیگر هم برجام را بررسی می کردند به نتایجی دست می یافتند که این کمیسیون دست پیدا کرده است. اما چارچوبی که برای تهیه و انتشار برجام استفاده شده در هیچ کدام از مقاله های علمی جهان وجود ندارد.

* آنها بعدا می گویند مخالفین گزارش، دموکراسی را رعایت نکردند و ما درباره گزارش در کمیسیون رای گیری کرده ایم، در داده های علمی درمورد عدد و رقم رای گیری نمی شود، بلکه باید با عدد و رقم، واقعیت و اطلاعات را به جامعه منتقل کرد.

* وقتی می خواهی یک واقعیت را با رای گیری به جامعه بگویی یعنی می خواهی سر جامعه کلاه بگذاری و واقعیت را کتمان کنی، پیدا کردن این مطلب که ما در اقتصاد چقدر ضرر کرده و در چه جاهایی چه هزینه هایی را به ما تحمیل کردند، رای گیری نمی خواهد بلکه باید به مردم گزارش دهیم که آن هم باید از طریق روش علمی باشد.

* روزانه حدود چندین هزار میلیارد تومان بخاطر تاخیر در اجرای برجام ضرر می کنیم حتی بیش از 200 میلیون دلار در پارس جنوبی روزانه ضرر می کنیم و 100 میلیون دلار بخاطر از دست دادن بازار فروش نفت و سالیانه بسیار بیشتر از 15 میلیارد دلار ضرر برای ما به همراه دارد.

* برای عدد رای گیری نمی کنند بلکه عدد را به دست می آورند و به مردم می گویند، وقتی ما حرفی می زنیم و می گویم که گزارش ما بی نظیر است، مثلا برجام پدر مردم را درخواهد آورد در عین حال هم بگوییم آنقدر هزینه می دهیم و این میزان هم دستاورد داریم تا مردم قضاوت کنند، پس از آن رای گیری کنیم که آیا این راه را برویم یا نرویم.

* نمی دانم چرا وقتی راه درست را نمی رویم، ارزیابی نمی کنیم، داده ها را بررسی نمی کنیم، می گوییم این افراد دموکراسی را رعایت نمی کنند، مگر عدد و رقم دموکراسی می خواهد؟

* چون دعوا سر تحریم ها علیه ایران است، آیا در این گزارش دیده اید که جایی آورده باشند که تحریم ها چقدر ضرر به کشور وارد کرده است؟ حال اگر برجام را نپذیریم و راه خود را برویم، چقدر سود و چقدر ضرر دارد، بررسی یعنی این، اما این افراد برجام را با عینک خصوصی نگاه کردند.

* نظر یک تعداد از این برادرها در کمیسیون ویژه بررسی برجام این بود که برجام خیانت به کشور است و هرگز هم قصد این را نداشتند که بخواهند به صورت منطقی و عاقلانه برجام را بررسی کنند.

* برخی از دوستان اگر صدبار دیگر هم اطلاعات بگیرند باز هم حرف خود را می زنند، پس قرار نبود در کمیسیون ویژه براساس روش های علمی گزارش بدهیم یعنی من باید حرف خودم را بزنم و تو هم حرف خودت را بگویی.

* گروه منتخب حاضر در کمیسیون برجام نمی توانست نظر درستی را درباره گزارش نهایی ارایه دهد و موضع درست و صحیحی را به جامعه منتقل کند، مصداق روشن آن این است که باید یک گروهی به جز این افراد و از متخصصان دانشگاهی انتخاب شوند، آن زمان مشاهده می کردید که 180 درجه نظر این گروه با نظر این آقایان متفاوت است.

*آقایان تنظیم کننده گزارش پایانی کمیسیون ویژه برجام از مواردی که خوششان می آمده استفاده کردند و مواردی که برخلاف نظرشان بوده است را حذف کردند پس نتیجه نهایی نمی تواند واقعی و درست باشد.

*در جلسه شنبه دیدم که اگر بمانم باید اوقات تلخی کنم و آنها به هم بی احترامی می کنند که این کار را هم کردند و وقتی دعوا می کنیم یعنی منطق نداریم و می خواهیم به زور چیزی را قالب کنیم.

*{درباره تهدید برخی از نمایندگان مخالف برجام علیه نمایندگان موافق برجام} یکی از  رسانه های نزدیک به این آقایان نوشته که این 5 نفر کافر و فلان هستند، اگر مسلمان و دین دارند، تهمت نمی زدند.

 

100 بار گفته ام که جزو هیچ گروهی نیستم و اگر سند دارید نشان دهید، چرا تهمت می زنید و دروغ می گوید. افرادی که دروغ می گویند هرگز نمی توانند، حق بگویند.

اخبار سیاسی - ایرنا


ویدیو مرتبط :
سخنان دکتر پزشکیان درکمیسیون برجام با تیم سابق هسته ای

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روحانی: برخی روزنامه‌ها فحش‌نامه هستند؛ بعضی ها می ترسند اینها را باز کنند / چرا دروغ می گویید و تهمت می زنید؟



 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی, روحانی

رئیس‌جمهور با انتقاد از برخی فضاهای موجود در کشور گفت: برخی با تنگ نظری نمی‌توانند ببینند که دولت یازدهم توانسته است در این زمان در کنار ملت یک کار بزرگ انجام دهد.

به گزارش  ایسنا ، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح روز شنبه در سومین کنگره ملی بزرگداشت روز شهید با بیان این‌که «روز شهید روزی بسیار عزیز و بزرگ است» اظهار کرد: شهدا درس ایثار و شهادت را از قرآن ، اهل بیت عصمت خاندان رسالت و فرهنگ ایستادگی و مقاومت سرزمین‌شان آموخته‌اند.


 وی هم‌چنین با بیان این‌که «شاید پس از رحلت پیامبر(ص) بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) نخستین کسی بود که مسیر شهادت را برگزید»، خاطرنشان کرد: ایشان برای حفظ فدک بلکه برای حفظ راه پیامبر(ص) و مسیر هدایت و گفتن سخن حق و هم‌چنین احیای راه هدایت و سعادت ایستادند، مقاومت کردند و سختی‌ها را به جان خریدند و با اشک و آه و مظلومیت توانستند صدای خود را به گوش آن روز جهان اسلام و هم‌چنین همه مسلمانان و آزادی‌خواهان در طول تاریخ برسانند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «سید شهیدان نیز فرزند برومند فاطمه(س) است» گفت: سید الشهدا فرزند تربیت شده چنین مادر و خاندانی هستند؛ اگر حمزه عموی رسول خدا در احد سیدالشهدا نام گرفت امام حسین(ع) در طول تاریخ تبدیل به سرور همه شهدای عالم شد.

وی با اشاره به شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: فرزندان خانواده‌های شهدا در جبهه‌های نبرد، جز با یاد و نام حسین‌بن‌علی(ع) و فرهنگ عاشورا و کربلا به جبهه‌های نبرد نرفتند. آن‌ها ایستادگی کردند و روزها و شب‌ها در سنگرها پاسداری دادند. آن‌ها شب‌های نبرد با زیارت عاشورا با دوستان خدا وداع می‌کردند.

وی ادامه داد: در شهدا جز عشق به فاطمه(س) و حسین بن‌علی(ع) و ایمان خدا، رسول خدا و قیامت و خاندان رسالت چیز دیگری وجود نداشت.

رئیس‌جمهور با اشاره به اقتدار روحی و معنوی شهدا در نبردهای حق علیه باطل تاکید کرد: این قدرت بزرگ را خانواده‌های شهدا و ایثارگران آفریدند. این شهدا در خانواده‌هایی تربیت یافتند که دنیایی از معنویت در آن‌ها وجود دارد.

وی با بیان این‌که «برای جاودانگی هیچ راهی جز ایثار وجود ندارد» تصریح کرد: تنها کسانی که کار دنیایی شان پس از مرگ تا قیامت متوقف نمی‌شود شهدا هستند و این مقام بالاترین مقامی است که خداوند برای آن‌ها قرار داده است. مقام شهید و شهدا لحظه به لحظه بالاتر می‌رود و این فزونی تا روز قیامت متوقف نمی‌شود.

وی با بیان اینک‌ه «تعمیر مسجد ، آب دادن به تشنگان ، آب دادن به حاجیان، کارهای ارزشمندی هستند اما قابل مقایسه با ایثار و فداکاری نیستند» ، ادامه داد: ایمان و جهاد در راه خدا را نباید به کارهای معمولی مقایسه کرد . شهدا قدرت بزرگ کشور و از سرمایه های اجتماعی بزرگ ما محسوب می‌شود.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «باید درس زندگی را از ایثارگران یاد بگیریم؛ چراکه «امروز از ایثارگران فاصله بسیاری داریم» به انتقاد از برخی فضاهای ایجاد شده در کشور پرداخت و اظهار کرد: چرا در جامعه به یکدیگر تهمت می‌زنیم، ‌دروغ می‌گوییم و به هم توهین می‌کنیم؟ چرا فضای برادری و وحدت را در جامعه بوجود نمی‌آوریم و چرا به فکر خود، حزب خود و جناح خود هستیم؟ چرا به فکر کشور نیستیم؟ چرا به فکر عظمت مردم و راحتی آن‌ها نیستیم؟ به خاطر اینکه این دولت در این زمان توانسته است در کنار ملت یک کار بزرگ انجام دهد، چقدر تنگ‌نظری می‌شود. عده‌ای نمی توانند عظمت ملت و مردم را ببینند. آن‌ها نمی‌توانند رفاه مردم را ببینند. این‌که این حزب و جناح یا آن حزب و جناح پیروز شود چه تفاوتی دارد؟ ما همه عضو یک ملت هستیم و هدف همه این است که در هر کجا که قرار گرفتیم به مردم خدمت کنیم. باید درس را از خانواده‌های شهدا یاد بگیریم و ایثار و فداکاری برای ملت را از آن‌ها بیاموزیم.

وی با تاکید بر این‌که «هدف انقلاب اسلامی؛ 22 بهمن، 17 شهریور و سایر مناسبت‌های انقلابی دیگر جز برادری و وحدت ملی نبوده است»، خاطرنشان کرد: هدف از انقلاب اسلامی جز دیدن نور هدایت اسلام نبود. انقلاب اسلامی برای اخلاق ، برادری، وحدت ملی، ادب و خلق نکو بود و انقلابی یعنی کسی که مطیع خداست. پیامبر (ص) نیز در پاسخ به این پرسش که اسلام چیست فرموده‌اند اسلام چیزی نیست جز آن‌که قلب و روحت تسلیم خدا باشد و مردم نیز از دست و زبانت در امان باشند.

وی با اشاره به مطالب برخی از روزنامه‌ها ادامه داد: عده‌ای هنگامی که برخی می‌خواهند لب به سخن باز کنند می‌ترسند که او چه می‌خواهد بگوید و نکند که او قصد دارد به من یا خانواده و طایفه من و یا دیگری توهین کند. برخی از روزنامه‌ها فحش نامه‌اند. برخی وقتی نام یک روزنامه می‌آید با ترس و لرز آن روزنامه را باز می‌کنند و می‌خوانند تا ببینند در کجای آن روزنامه به او تهمتی زده‌اند؟

آیا این شد اسلام و جامعه اسلامی؟ اسلام یعنی قلب تسلیم خدا باشد و اسلام آن است که مردم از دست و زبان ما راحت باشند.

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهور در ادامه صحبت‌های خود در کنگره ملی بزرگداشت روز شهید خاطرنشان کرد: شهیدان راه دین، ایثار وفداکاری را به ما آموختند و به ما یاد دادند از کشور، دین و اخلاق خود چگونه حفاظت کنیم. آن‌ها به ما آموختند که در کنار رهبری و مسئولین باشیم و ایرانی پر افتخار در منطقه و جهان باشد. شهدا به ما گفتند که اگر در کنار شما مسلمان دیگری در خطر نابودی بود و اگر حرم ائمه (ع) ، اسلام در خطر بودند از آن‌ها حفاظت کنید.

وی با بیان این‌که «شوخی نمی‌کنیم و تعارف نداریم و تابع دین هستیم و از رهبری و خاندان رسالت و خط آن‌ها حمایت می‌کنیم» تصریح کرد: همانطور که من در اوایل عملیات داعش طی سخنانی اعلام کردم، حرم اهل بیت(ع) خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است و ما هیچ‌گاه تحمل نخواهیم کرد که تروریست‌ها بخواهند به حرم اهل بیت(ع) ما تجاوز کنند. در همین راستا نیز جوانان ما نشان دادند که از ایران و سرزمین اسلامی شان و هم‌چنین حرم اهل بیت (ع) شان در کجایی که باشد دفاع می‌کنند.

وی گفت: به جوانان عزیزمان و هم‌چنین به خانواده‌های عزیزشان افتخار می‌کنیم که در هر مقطع و در هر کجا که برای دفاع اسلام و خاندان رسالت لازم بوده پا به رکاب بوده‌اند.

روحانی هم‌چنین با تاکید بر این‌که «دولت در برابر هر کسی که به مملکت خدمت می‌کند در همه عرصه‌ها چه در عرصه سیاست خارجی، چه در عرصه سیاست داخلی و عرصه‌های مختلف و ... سر فرود می‌آورد»، بر لزوم توجه دولت به خانواده‌های شهدا و ایثارگران تاکید و اظهار کرد: در دولت یازدهم همه تلاش‌مان بر این است که در حد توان در برابر خانواده‌های شهدا و ایثارگران شرمنده نباشیم. در همین راستا با وجود برخی مشکلات در مسیر دولت قرار داشت توانستیم با اجرای قانون خدمات ایثارگران گام نخست را در حمایت از خانواده‌های شهدا و ایثارگران برداریم.

وی اظهار کرد: گرچه می‌دانیم که شهدا و ایثارگران حتما برای خدا ایثار کردند اما دولت در برابر این افراد وظایفی بر عهده دارد و تلاش می‌کند هرچه در توان دارد در حمایت از آن‌ها به کار گیرد.

وی در بخشی از صحبت‌های خود به دریافت تابلوفرش دستبافت منقش به وصیت‌نامه شهید عزت‌الله کرمعلی که از سوی گل‌بانو صوری مادر این شهید بافته شده است اشاره کرد و با تاکید بر این‌که «این تابلوفرش بهترین هدیه‌ای است که در دوران رئیس‌جمهور خود دریافت کرده‌ام»، اظهار کرد: این تابلوفرش را به موزه شهدا تقدیم می‌کنم تا در آن‌جا به یادگار بماند و همه بازدید کنندگان از آن‌جا بدانند که خانواده‌های شهدا چه کسانی هستند و مادر شهید دارای چه روحیه‌ای دارند.

به گزارش ایسنا، در این مراسم گل‌بانو صوری مادر شهید عزت الله کرمعلی تابلو فرش دستبافی منقش به وصیت‌نامه شهید کرمعلی را که خود بافته بود به رئیس‌جمهوری اهدا کرد.

هم‌چنین در این مراسم از پنج جلد کتاب و نیز دستگاه اسکناس شمار و اسکناس‌شناس که از سوی یکی از ایثارگرایان ساخته شده بود و یک نیز یک مجموعه نرم‌افزاری رونمایی شد.

حجت الاسلام و المسلمین شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران،‌سردار دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح،‌رحمانی فضلی، وزیر کشور، ستاری معاون علمی رئیس‌جمهور و حسین فریدون دستیار رئیس‌جمهور نیز در این مراسم حضور داشتند.

 

 اخبار  سیاسی -  ایسنا