اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش وزیر کشور به فعالیت انصار حزب الله


وزیر کشور درباره اظهارنظر انصار حزب الله به منظور فعالیت 4000 ناهی منکر در تهران از هفته آینده گفت: هر فعالیت اجتماعی باید مبتنی بر قانون باشد. در حوزه اجتماعی متولی وزارت کشور است و با این مباحث به صورت قانونی رفتار می‌شود.

خبرگزاری ایسنا: وزیر کشور درباره اظهارنظر انصار حزب الله به منظور فعالیت 4000 ناهی منکر در تهران از هفته آینده گفت: هر فعالیت اجتماعی باید مبتنی بر قانون باشد. در حوزه اجتماعی متولی وزارت کشور است و با این مباحث به صورت قانونی رفتار می‌شود.

عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه برگزاری شصت و هفتمین جلسه شورای اجتماعی کشور با موضوع "بررسی سیاست‌های اجتماعی پیشنهادی برای تدوین لایحه برنامه ششم توسعه" که امروز در وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران، افزود: دولت برای اعمال حاکمیت باید سیاست‌های نظارتی داشته باشد؛ اما در حال حاضر اختیار لازم را در اعمال برخی نظرات در شهرها ندارد.

وی ادامه داد: موضوع مدیریت شهری یک موضوع مهم و تعیین کننده است و باید تلاش کنیم تا حد امکان وظایف اداره شهرها را به مردم واگذار کنیم و موضوعات مختلف و متفاوت شهری را یکپارچه پیش ببریم، اما دولت در اعمال حاکمیت نمی‌تواند وظایف خود را محول کند.

رحمانی فضلی با اشاره به ارائه شدن پیشنهادی در زمینه انتخاب شهرداران بالای 200 هزار نفر با رأی مستقیم مردم اظهار کرد: در پیشنهاد جامعی که ارائه شده تقریبا از همه تجربه‌های موجود در دستگاه‌های اجرایی مختلف شوراها و شهرداران با تجربه استفاده شده است. سیاست اصلی که واگذاری مدیریت، یکپارچگی مدیریت و سیاست حاکمیتی است را تلاش می‌کنیم رعایت کنیم.

وزیر کشور افزود: با وجود آنکه وزیر کشور حکم شهرداران شهرهای بالای 200 هزار نفر را صادر می‌کند، اما اگر وزارت کشور اشکالاتی در برنامه شهرداران ببیند و در صورت تخطی قصد برخورد با فرد خاطی را داشته باشد اختیارات لازم را برای این کار ندارد و این موضوع با روح نظارت حاکمیتی در تضاد است.

رحمانی فضلی در ادامه گفت: در شهرهای با جمعیت زیر 200 هزار نفر هم استانداران حکم شهرداران را صادر می‌کنند. آنان نیز با همین مسئله مواجه هستند. بنابراین تقویت شهرداری ها از سیاست‌های کلان است.

وی تاکید کرد: دولت نمی‌تواند با عنوان حاکمیت نظارت خود را بر مسائلی مانند گسترش شهرها، ارتباط شهرها با مناطق پیرامونی و ... نادیده بگیرد. در حال حاضر با اقداماتی مواجه هستیم که حافظ شرایط زیست محیطی شهروندان نیست و دولت نیز نظارت کافی بر این وضعیت ندارد.

وی با اشاره به محورهای اصلی موضوعات اجتماعی اظهارکرد: رضایت مندی، وفاق و نشاط اجتماعی محورهای اصلی را تشکیل می‌دهند و برایند مجموعه اقدامات ما به منظور پاسخگویی به این محورهاست؛ چرا که در صورت حل مشکل بیکاری و حاشیه نشینی می‌توانیم به رضایت مندی، ‌نشاط و وفاق اجتماعی بیشتر دست یابیم.

رحمانی فضلی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به صحبت‌های مطرح شده در شورای اجتماعی کشور، اظهار کرد: این جلسه درباره جایگاه موضوعات و مسائل اجتماعی در برنامه ششم بود و با توجه به اینکه ستاد "تقدیم برنامه ششم در دستگاه‌های اجرایی و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری" تشکیل شده است، یکی از موضوعات اصلی مباحث اجتماعی است.


ویدیو مرتبط :
سوال زیباکلام از انصار حزب الله

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش وزارت کشور درباره فعالیت انصار حزب‌الله



اخبار,اخبار اجتماعی,,گشت های موتوری انصار حزب‌الله


 اخبار اجتماعی - واکنش وزارت کشور درباره فعالیت انصار حزب‌الله

معیار و ملاك وزارت كشور قانون است. هر تجمعی كه بخواهد صورت بگیرد نیاز به مجوز قانونی دارد. وزارت كشور سیاستگذاری لازم را انجام داده و اعطای مجوز را هم به استانداری‌ها واگذار كرده است.

در پی موضع‌گیری اخیر انصار حزب‌الله، حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت كشور در گفت‌وگویی كوتاه با «اعتماد» به سوالات این روزنامه درباره مواضع انصارحزب‌الله و فعالیت‌های این گروه توضیحاتی داد.

موضع وزارت كشور درباره اعلان جدید انصار حزب‌الله برای آغاز فعالیت‌های خیابانی این گروه چیست؟
معیار و ملاك وزارت كشور قانون است. هر تجمعی كه بخواهد صورت بگیرد نیاز به مجوز قانونی دارد. وزارت كشور سیاستگذاری لازم را انجام داده و اعطای مجوز را هم به استانداری‌ها واگذار كرده است. لذا هر تجمع بدون مجوزی از نظر ما غیرقانونی است و با برخورد نیروی انتظامی مواجه خواهد شد و نیروی انتظامی آن را جمع می‌كند. برای اقدامات و فعالیت‌های بدون مجوز هم وضعیت همین گونه است و ما هیچ اغماضی نداریم و اصلا هم مهم نیست كه چه گروهی با چه شعاری دست به اقدامات بدون مجوز می‌زنند.

 

در حكومت اسلامی كار بدون قانون معنا ندارد و اگر اعتقاد داریم كه در یك كشور اسلامی زندگی می‌كنیم باید بدانیم كه كار بدون مجوز در كشور خودش خلاف شرع است و این موضوعی است كه بارها مورد تاكید حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری هم قرار گرفته است.

مساله این است كه انصار حزب‌الله معتقد هستند كه می‌خواهند با این كار خود یك وظیفه شرعی را انجام دهند. آنها می‌گویند انجام این وظیفه برایشان مهم‌تر از هر چیزی است.

ما قطعا هیچ نوع تجمع غیرقانونی را نمی‌پذیریم، ولو اینكه با عناوین شرعی باشد. به هر حال كار واجب نیاز به مقدمه مباح و مجاز دارد و نمی‌شود با مقدمه غیرقانونی و غیرشرعی كار شرعی انجام داد. الان خیلی‌ها در كشور هستند كه به برخی موارد انتقاد و تمایل هم دارند تا در آن حوزه وارد عمل شوند، ما كه نمی‌توانیم به یك گروه اجازه بدهیم و به یك گروه اجازه ندهیم. موضع ما این است كه هر كس مجوز گرفت می‌تواند فعالیت كند و هر كس نگرفت، اگر فعالیت كند با آن برخورد می‌شود. برای ما انصار حزب‌الله و هیچ گروه دیگری بالاتر از قانون و نظم جامعه نیست.

انصار حزب‌الله اعلام كرده‌اند كه تاكنون هم سطحی از فعالیت‌های خود را در این زمینه آغاز كرده‌اند. آیا شما در جریان این فعالیت‌ها هستید؟
من از این موضوع اطلاع ندارم. اما اگر تا الان هم اقدام فراقانونی صورت گرفته باشد و این مساله اثبات شود، قطعا مسببان آن باید جوابگو باشند. این مساله هم قطعا پیگیری می‌شود تا ببینیم كه ابعاد آن چه بوده و فعالیت‌هایی كه اشاره شده در چه سطحی بوده‌اند و من بدون در اختیار داشتن اطلاعات كامل نمی‌توانم در این زمینه اعلام نظر كنم. اما اگر فعالیت غیرقانونی و بدون مجوزی هم تا الان انجام شده باشد، وظیفه ذاتی ما ایجاب می‌كند كه جلوی آن را بگیریم و این كار را خواهیم كرد.


 اخباراجتماعی - اعتماد