اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

واکنش آمریكا به بازداشت جاسوس سیا: ایران بدون معطلی آزادش كند!



 

 

واکنش آمریكا به بازداشت جاسوس سیا: ایران بدون معطلی آزادش كند!

 

آمریكا خواستار آزادی فوری و بدون معطلی امیر میرزا حكمتی شهروند ایرانی – آمریكایی متهم به جاسوسی در ایران شد.

ویكتوریا نولاند سخنگوی وزارت خارجه آمریكا در گفتگو با بی بی سی با اشاره به این كه واشنگتن خواهان دسترسی به امیر میرزا حکمتی از طریق سفارت سوئیس است ، افزود كه خانواده حکمتی ابتدا بازداشت او را در ماه سپتامبر گزارش کردند و وزارت خارجه به بستگان او کمک کنسولی ارائه کرده است.

وی در ادامه بدون اظهار نظر صریح درباره اعترافات این متهم به جاسوسی مدعی شد  :‌ "‌حكومت ایران سابقه طولانی در متهم كردن شهروندان خود به جاسوسی ، گرفتن اعترافات تحت اجبار و دستگیری شهروندان و توریست های بی گناه خارجی برای اهداف سیاسی دارد ."

این نخستین واكنش دولت آمریكا به خبر دستگیری یك متهم به جاسوسی برای سازمان سیا در ایران است ، اما تا كنون سازمان اطلاعات مركزی آمریكا (سیا) در این باره واكنشی نداشته است.

امیر حكمتی 4 ماه پیش وارد ایران شده است .

تلویزیون ایران روز یكشنبه بخش هایی از اعترافات این فرد متهم به جاسوسی را پخش كرده است . بر اساس اعلام وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران  امیر حكمتی در سال 2001 وارد ارتش آمریكا شده است و وی قصد داشته با نفوذ به وزارت اطلاعات ایران آن را فریب دهد .

بر اساس اعلام وزارت اطلاعات امیر حكمتی از تحلیلگران سازمان سیا بوده و سابقه فعالیت در واحدهای اطلاعاتی ارتش آمریكا در عراق و افغانستان را داشته است.../عصرایران


ویدیو مرتبط :
اعترافات جاسوس بازداشت شده در ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مشایی: دو آلمانی بازداشت شده در ایران جاسوس نیستند



 

مشایی: دو آلمانی بازداشت شده در ایران جاسوس نیستند

 

یک نشریه آلمانی به نقل از مسئول دفتر رییس جمهور مدعی شد که مدرکی دال بر جاسوس بودن دو بازداشتی آلمانی در ایران و جود ندارد و آنها بزودی آزاد  می شوند.

به گزارش آخرین نیوز اسفندیار رحیم مشائی در گفتگو با فرانکفورتر آلگماینه اظهار داشت: دو تبعه آلمانی به جاسوسی متهم نشده اند و شاید آنها در شب عید کریسمس بتوانند عید را با خانواده هایشان جشن بگیرند.

به نوشته این روزنامه آلمانی رحیم مشائی که مسئول دفتر و به نوعی "دست راست" محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران است در گفتگوی خود با ویژه نامه یکشنبه های روزنامه فرانکفورتر آلگماینه افزود: این دو آلمانی که با ویزای گردشگری وارد ایران شده بودند بعلت مبادرت به حرفه خبرنگاری، قوانین ایران را نقض کرده اند.

آلگمانیه نوشت: او که در خلال صحبتش هرگز از طرح شکایت جاسوسی علیه این دو شهروند آلمانی، سخنی را به زبان نیاورد، اظهار داشت: دولت ایران هم اکنون سرگرم تدارک شرایطی است که این دو آلمانی به همراه خانواده هایشان عید کریسمس را در سفارت آلمان در تهران سپری کنند. این مشاور رئیس جمهور ایران با بیان اینکه به این مساله، بسیار خوشبین هستیم، گفت: گرچه هم اکنون هنوز مشخص نیست هر دو آلمانی دربند در ایران چه هنگام آزاد خواهند شد؛ چرا که این مساله به دستگاه قضایی ایران ارتباط دارد اما بعلت مناسبات دوستانه ای که با دولت و ملت آلمان داریم، نگاهی مثبت به این قضیه داریم.

این روزنامه آلمانی با اعلام اینکه دو روز قبل، سفارت آلمان در تهران برای سومین بار توانست به دو آلمانی بازداشت شده، دسترسی کنسولی داشته باشد، نوشت: در این دیدار، یکی از بازداشت شدگان توانست بطور تلفنی با بستگان خود صحبت کند و دیگری نیز موفق به دریافت هدایای خانواده اش شد.

فرانکفورتر آلگماینه نوشت: این دو آلمانی که یکی روزنامه نگار و دیگری عکاس ویژه نامه یکشنبه های روزنامه "بیلد" آلمانند در اواسط اکتبر گذشته در شهر تبریز در ایران در حالی که مشغول مصاحبه با پسر سکینه محمدی آشتیانی، زن محکوم به سنگسار ایران بودند، دستگیر شدند. پس از آن، اواسط نوامبر گذشته دستگاه قضایی تبریز به نقل از خبرگزاری "فارس" ایران گزارش داد روزنامه نگاران آلمانی به جاسوسی در ایران متهم شده اند.

این در حالی است که حجت الاسلام مالک اژدر شریفی در گفتگو با مهر اعلام کرده بود: جرم جاسوسی دو تبعه آلمانی که با هدف جو‌سازی و جاسوسی در تبریز حضور یافته بودند، محرز و ثابت شده است. این دو تبعه آلمانی با ادعای اینکه توریستند وارد ایران شده بودند ولی جریان‌سازی و عملکردشان در تبریز نشان داد که این افراد برای جاسوسی آمده‌اند...../تحلیل:عصرایران