اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

وام 10 و 25 میلیونی آماده پرداخت شد


رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه اجرای طرح‌های بسته اقتصادی باید به نحوی باشد که هیچ یک از اقشار جامعه احساس تبعیض نکند، تسهیلات کالاهای واسطه‌ای را یکی دیگر از حمایت‌های بانک‌ها از صنعت برشمرد.

خبرگزاری مهر: در جلسه‌ای با حضور مدیران عامل و مسئولان اعتبارات بانک‌ها، جزئیات بانکی بسته اقتصادی دولت تبیین شد.

ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی در این جلسه با مهم دانستن نقش بانک‌ها در خروج اقتصاد از رکود خواستار حرکت هماهنگ و هم‌جهت بانک‌ها در این مسیر شد و افزود: اجرای این طرح‌ها باید به گونه‌ای باشد که هیچ یک از اقشار جامعه احساس تبعیض نکند و تمامی سطوح جامعه از آن برخوردار شوند.

سیف با برشمردن سه محور کارت خرید کالای ایرانی، تسهیلات خرید خودرو  و کالاهای واسطه‌ای به عنوان برنامه‌های تعریف شده در این بسته گفت: سال گذشته با اولویت قرار دادن سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی، نظام بانکی توانست نقش مهمی درحرکت اقتصاد برای خروج از رکود داشته باشد و در این مرحله قصد داریم با تامین مالی خریداران و ایجاد تقاضا تحریک تقاضا حرکتی را که شروع کرده بودیم، تکمیل کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی، حمایت از تولیدکننده‌ و صنعت داخلی را یکی از اولویت‌های اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: قصد داریم با ایجاد کار‌ت‌های خرید کالای ایرانی و با استفاده از تجارب موفق جهان و توان داخلی، چرخه اقتصاد را هم از ناحیه عرضه و هم از ناحیه تقاضا با سرعت بیشتر به گردش درآوریم.

رئیس شورای پول و اعتبار، تسهیلات کالاهای واسطه‌ای را یکی دیگر از حمایت‌های بانک‌ها از صنعت برشمرد و عنوان کرد: باهمکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت اقلام مورد نیاز تولیدکنندگان شناسایی شده و با شرایطی که اعلام می‌شود، در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

بر اساس تصمیم گرفته شده در تیم اقتصادی دولت، قرار است بسته اقتصادی دولت در بخش بانکی در نیمه اول آبان‌ماه اعلام و پس از آن برای مدت شش ماه به اجرا درآید.


ویدیو مرتبط :
پرداخت وام 10 میلیونی خرید کالا به همه مردم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پرداخت وام های 10 میلیونی اشتغالزا



 

 

وام

 

 

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران از پرداخت وامهای قرض الحسنه 10 میلیون تومانی برای بخش اشتغال کشور خبر داد و کاهش ابزارهای بانکداری بدون ربا را پیشنهاد کرد.

غلامرضا مصطفی پور درگفتگو با مهر درباره قانون بانکداری بدون ربا گفت: تعدد و تکثر ابزارها تا حدودی مشکلات و اثراتی را برای سیستم بانکی ایجاد کرده است، اما قانون بانکداری بدون ربا با پیچیدگی های عقود مواجه نیست. به عبارت دیگر، پیچیدگی های عقود مشکلی را برای نظام بانکی ایجاد نکرده است.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران افزود: اگر آموزشهای لازم صورت گیرد و تکثر ابزارها تا حدودی محدود شود، عقود راحت تر قابلیت اجرا می یابد و مشکلی از این حیث ایجاد نمی شود.

وی در مورد وام های قرض الحسنه این بانک در بخشهای مختلف گفت: تسهیلات پرداختی بانک قرض الحسنه از ابتدای سال تاکنون برای رفع نیازهای اشخاص حقیقی متشکل از کمک هزینه تامین مسکن، ازدواج، درمان و تحصیل بوده است.

مصطفی پور درباره کف و سقف تسهیلات پرداختی نیز عنوان کرد: کف تسهیلات بستگی به حداقل نیاز افراد دارد و سقف آن نیز یکصد میلیون ریال است که بیشتر برای ایجاد اشتغال پرداخت شده است.

وی ادامه داد: البته تسهیلات بانک به صورت طبقه بندی شده است، یعنی تسهیلات ایجاد اشتغال، کمک به حفظ اشتغال، رفع نیازهای ضروری اشخاص حقیقی و غیره هر یک دارای مبلغ خاصی است.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران عنوان کرد: حدود 20 درصد از تسهیلات بانک به بخش اشتغالزایی اختصاص داده شده است.

وی اظهارداشت: منابع و مصارف بانک نیز تقریبا نسبت قانونی و متعادل خود را دارد، حجم کل منابع بانک حدود یکهزارو 500 میلیارد ریال است و یکهزار و 300 میلیارد ریال نیز مانده تسهیلات است.

مصطفی پور بیان کرد: کل تسهیلات پرداختی در طول دو سال فعالیت بانک بیش از 2 هزار میلیارد ریال بوده است..../تحلیل:عصرایران