اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هشدار نسبت به ایجاد هرندی 2 در شهر ری


دبیر دبیران شورایاری منطقه 20 افزود: امنیت در جنوب تهران یک مشکل فراگیر است و اگر به بعضی از محلات منطقه 20 رسیدگی نشود شاهد هرندی‌های دوم و سوم خواهیم بود.

خبرگزاری فارس: جعفر شربیانی دبیر دبیران شورایاری منطقه 20  با حضور در دویست و پنجاه و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: منطقه 20 جنوبی‌ترین منطقه شهر تهران است که سابقه تاریخی آن 6 هزار سال است.

وی افزود: این منطقه 400 هزار نفر ساکن و یک میلیون و دویست هزار نفر جمعیت شناور دارد و دارای ابنیه‌های تاریخی و از جمله مرقد حضرت عبدالعظیم الحسنی است.

وی افزود: در ایام انقلاب و 8 سال دفاع مقدس 2 هزار و 735 شهید، این منطقه تقدیم انقلاب کرده است.

شربیانی افزود: منطقه 20 در محله جوانمرد اولین انتخابات در خصوص شورایاری‌ها برگزار شد.

وی افزود: در این منطقه مجمع مشورتی برای شورایاری محله برگزار شد و جلسات آن به صورت رسمی ادامه دارد.

دبیر دبیران شورایاری منطقه 20 گفت: در سال 94، 7 پروژه در این منطقه آغاز به کار شد که متولی آن شهرداری منطقه بوده است.

وی افزود: طرح پل سه‌راه تقی‌آباد که محل تردد یک میلیون نفر از تهران و ورامین است باید هرچه سریعتر مورد تائید نهایی قرار بگیرد.

شربیانی گفت: یکی از مهمترین مشکلات این منطقه، بافت فرسوده است که در دوره قبل، شهرداری اهتمام ویژه‌ای نسبت به بافت فرسوده داشت ولی با توجه به وضعیت اقتصادی موجود نیازمند کمک‌های ویژه‌تری در این رابطه هستیم.

دبیر دبیران شورایاری منطقه 20 با اشاره به اینکه محلاتی پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی، بافت فرسوده محسوب می‌شوند، گفت: بهسازی و بازسازی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی باید مورد تاکید قرار بگیرد. ما انتظار داریم شورای شهر تهران که ارتباط نزدیکی با دولت دارد نسبت به تخصیص بودجه لازم برای حذف بافت‌های فرسوده اقدام کند.

شربیانی گفت: با توجه به حدود 8 میلیون زائری که به شهرری تردد می‌کنند نیاز به یک زائرسرا و هتل در منطقه 20 داریم که طرح آن آغاز ولی هنوز اجرایی نشده است.

وی گفت: در منطقه 20 صنایع آلاینده همچون روغن نباتی ورامین، مارگارین و گاراژهای متروکه در وسط شهر موجود است که با توجه به وجود این صنایع آلاینده در منطقه باید نسبت به ساماندهی آنها اقدام شود.

دبیر دبیران شورایاری منطقه 20 عدم پارکینگ طبقاتی در این منطقه را یکی از معضلات برشمرد و گفت: با توجه به رشد جمعیت و افزایش تردد در منطقه 20 نیاز به یک پارکینگ طبقاتی است که باید هرچه سریعتر اجرایی شود.

شربیانی به کمبود سرانه‌های بهداشتی و درمانی در این منطقه اشاره کرد و گفت: در منطقه 20 یک بیمارستان فیروزآبادی وجود دارد که اگر در طول روز به اورژانس این بیمارستان مراجعه شود انگار به بیمارستانی که در منطقه جنگی واقع شده است رفته‌اید و سیل عظیم جمعیت و بیماران در این بیمارستان وجود دارد.

وی افزود: ما در موضوع سرانه‌های بهداشتی و درمانی در مذیقه هستیم، به عنوان مثال در منطقه 3 تعداد 12 بیمارستان است ولی در مناطق 18، 17، 19، 15، 16 و 20 فقط 6 بیمارستان داریم.

دبیر دبیران شورایاری منطقه 20 افزود: امنیت در جنوب تهران یک مشکل فراگیر است و اگر به بعضی از محلات منطقه 20 رسیدگی نشود شاهد هرندی‌های دوم و سوم خواهیم بود.

شربیانی افزود: محله بهشتی و دیگر محله‌های منطقه 20 با مشکلات آسیب‌های اجتماعی مواجه هستند.

دبیر دبیران شورایاری منطقه 20 گفت: با توجه به شهرستان بودن شهرری ولی پلیس مستقل نداریم و زیر نظر پایگاه یکم هستیم که با کمبود نیروی انتظامی مواجه است.

وی پیشنهاد داد: منطقه 20 به منطقه ویژه در شهر تهران تبدیل شود.

وی افزود: کانال سرخه‌حصار به یک تهدید زیست‌محیطی در منطقه تبدیل شده است.


ویدیو مرتبط :
هشدار نسبت به شوینده خطرناک

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدار موسوی لاری نسبت به تکرار سرنوشت شورای شهر اول تهران



 شورای شهر , هشدار موسوی لاری به سرنوشت شورای شهر اول تهران

هشدار موسوی لاری نسبت به تکرار سرنوشت شورای شهر اول تهران

وزیر کشور دولت اصلاحات اظهار کرد: متاسفانه همان دست‌هایی که اختلافات بین اعضای شورای اول را دامن زدند و آن را به انحلال کشاندند در مورد شورای چهارم نیز فعال شده و درصدد است که این شورا را با چالش مواجه کند.

عوامل ایجاد اختلاف در شورای شهر اول فعال شده‌اند
حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی لاری  در مورد اتفاقات اخیر رخ داده در شورای شهر چهارم و این‌که برخی معتقدند که با تشدید اختلافات بین اعضای شورا ممکن است این شورا نیز به سرنوشت شورای اول دچار شود، گفت: همان دست‌هایی که انتخابات دور اول شوراها را به آنجا کشاند و اختلافات بین اعضا را دامن زدند، متاسفانه در حال حاضر نیز فعال شده‌اند. اکنون می‌بینیم که برخی از رسانه‌ها برای دامن زدن به اختلافات بین اعضای اصلاح‌طلب شورا از یک سو و بین‌اصلاح‌طلبان و اصولگرایان از سوی دیگر فعال شد‌ه‌اند.

وی با بیان این‌که طبیعی است بین اعضای شورا اختلاف وجود داشته باشد، افزود: در قضیه انتخاب شهردار یک خانم برخلاف تمایل اعضای اصلاح‌طلب شورا به نفر دیگری رای داد و در پی آن مسائلی پیش آمد و من وقتی شنیدم برخی از اعضای شورا در هنگام سخنرانی این خانم جلسه را ترک کردند، برای من عجیب بود و این کار را در شان نمایندگان شورا و افراد فرهیخته‌ای که از سوی مردم انتخاب شدند نمی‌دانم.

شورای شهر نباید دستخوش تمایلات و کشمکش‌های جناحی و سیاسی شود
وزیر کشور دوران اصلاحات گفت: باید توجه داشت که شورای شهر 31 عضو دارد و نظام شورایی اقتضائات خاص خود را دارد. ممکن است در یک مورد 20 نفر به یک موضوع رای بدهند، 11 نفر رای دیگری داشته باشند و یا این‌که مثلا 11 نفر به همراه 9 نفر دیگر به یک موضوعی نظر مثبتی داشته باشند، ولی دیگر اعضا نظر دیگری داشته باشند.

 

شورا محل بحث و بررسی است و وجود اختلاف‌نظر طبیعی است و ممکن است در هر رای‌گیری اقلیت و اکثریتی وجود داشته باشد.شورا نهادی مدنی ،اجتماعی است علی القاعده نمی‌بایست دستخوش تمایلات و کشمکش‌های جناحی و سیاسی شود، چه بسا بر سر موضوعی جمعی از اصلاح طلبان و اصولگرایان نظر واحدی داشته باشند،این امر خلاف تلقی نمی‌شود.

اعضای شورای شهر اختلاف‌نظر در شورا را باید تحمل کنند
وی با بیان این‌که این اختلاف‌نظر را اعضای شورا باید تحمل کنند، گفت: من معتقدم که این موضوع رخ داده نباید به هیچ وجه در شورا انعکاس منفی داشته باشد. اعضای شورا باید یکدیگر را تحمل کنند و بپذیرند که ممکن است یک نفر از ائتلاف آنها نظری متفاوت با اکثریت اعضا داشته باشد و به نظر من هر نوع برخوردی که اعضای شورا با این خانم(الهه راستگو) داشته باشند، محکوم است.

موسوی لاری در پاسخ به این سوال که این خانم برخلاف نظر ائتلاف رای داده است، گفت: آخرش این است که این خانم را از ائتلاف خارج کنند یا این‌که دفعه دیگر او را کاندیدا نکنند، ولی من باز هم معتقدم هر نوع برخوردی منفی که شورا و اعضای شورا با این خانم داشته باشند، محکوم است و خلاف شان شورا و اعضای شوراست.

وی با اشاره به عضویت الهه راستگو در حزب اسلامی کار و اخراج او از این حزب، اظهار کرد: موضوع حزب متفاوت است. در هر حزب مکانیزم‌هایی در برخورد با اعضایی که برخلاف نظر حزب کار کرده‌اند وجود دارد مثلا یک هیات داوری که وظیفه آن این است که بنشیند و این موضوع را بررسی کند و نظر بدهد مثلا فرد را تعلیق کند، اخراج کند و یا مکانیزم‌های دیگری که وجود دارد، اما حزب اسلامی کار نباید در این قضیه از شورا هزینه کند و شورا باید خودش را از این موضوع کنار بکشد.

 

ممکن است فردا نیز یک نفر دیگر از اعضای ائتلاف نظری متفاوت با دیگر اعضای ائتلاف داشته باشد و ما باید این مسائل را بپذیریم چون شورا محل بحث و نظر است و همه در مورد یک موضوع اجماع نمی‌کنند.

وزیر کشور دولت اصلاحات خطاب به اعضای شورای شهر بخصوص اعضای اصلاح‌طلب آن گفت: اختلافات در شورای اول نیز از اینجا شروع شد و کم کم عده‌ای به آن دامن زدند به نحوی که آبرو و حیثیت شورا رفت و به انحلال کشیده شد. به نظر من همان دست‌هایی که آن اتفاق را در مورد شورای اول ایجاد کردند، اکنون فعال شدند و درصدد هستند که شورا را به چالش بکشند و آن را با مشکل روبرو کنند. /ایسنا