اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هشدار درباره پیش‌ گویی نتیجه انتخابات


وزیر کشور در آستانه برگزاری انتخابات نسبت به پیش ‌گویی نتیجه انتخابات از سوی کاندیدیاها و رسانه‌ها هشار داد.

 خبرگزاری ایسنا:  وزیر کشور در آستانه برگزاری انتخابات نسبت به پیش ‌گویی نتیجه انتخابات از سوی کاندیدیاها و رسانه‌ها هشار داد.

مصطفی محمد نجار در گفت‌وگو با شبکه خبر،‌تاکید کرد : قبل از اعلام نتیجه انتخابات کاندیداها و دیگران هیچ‌گونه گمانه‌زنی درباره نتایج انتخابات نداشته باشند؛ چراکه این موضوع التهاب ایجاد می‌کند و موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود.

وی گفت: به لطف خدا و تلاش همه دست اندرکاران روند اجرایی انتخابات به خوبی پیش می‌رود و همه شرایط برای برگزاری شایسته انتخابات فراهم است.

وی اظهارداشت: به لطف خدا و تلاش همه دست اندرکاران، روند اجرایی انتخابات به خوبی پیش می رود و همه شرایط برای برگزاری شایسته انتخابات فراهم است.

وزیر کشور با اشاره به باقی ماندن کمتر از 12 ساعت تا خلق حماسه سیاسی انتخابات گفت: هماهنگی های لازم و مرور فرایند های اجرایی برای برگزاری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شهر و روستا در 31 استان انجام شده است.

وی با بیان این‌که تنها اجرای مر قانون در دستور کار وزارت کشور قرار دارد گفت: در این دوره از انتخابات 60 هزار شعبه اخذ رای و 130 هزار صندوق در نظر گرفته شده است که این امر کار و هماهنگی های سنگینی را می طلبد.

وی همچنین در مورد تمهیدات در نظر گرفته شده برای اخذ رای انتخابات ریاست جمهوری از هموطنان خارج از کشور گفت: 290 مرکز در 96 کشور مختلف برای اخذ رای در نظر گرفته شده و برنامه ریزی های لازم در این خصوص صورت گرفته است تا هموطنان و ایرانیان خارج از کشور بتوانند رای خود را به صندوق ها بیندازند.

نجار اضافه کرد که کلیه شعب اخذ رأی از ساعت 8 صبح آماده اخذ رای از واجدین شرایط خواهند بود و تا ساعت 18 فرایند رای گیری انجام خواهد شد که در صورت لزوم زمان رای گیری تمدید و با پایان یافتن زمان اخذ رای با حضور ناظرین کار شمارش آرا در شعب آغاز خواهد شد.


ویدیو مرتبط :
نتیجه اعتماد به آمریکا و چرت و پرت گویی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رفتار اوباما در قبال ایران، متغیری متاثر از نتیجه انتخابات کنگره



 

 

 

رفتار اوباما در قبال ایران، متغیری متاثر از نتیجه انتخابات کنگره

 

سرویس بین الملل ـ در حالی انتخابات میان دوره ای كنگره آمریكا امروز برگزار خواهد شد، به نظر می رسد جریانی در آمریكا دنبال متقاعد كردن «باراك اوباما» به شروع جنگی در خاورمیانه برای فرار از شكست در برنامه های احیای اقتصادی، صلح خاورمیانه و همچنین شكست احتمالی در انتخابات امروز كنگره است.

مرور روزنامه ها و سایت های خبری آمریكا در روزهای اخیر نشان می دهد جریان افراطی جمهوری خواهان با آگاهی از شكست احتمالی «اوباما» در انتخابات اخیر این گونه نشان می دهند كه راه نجات «اوباما» و متقاعد كردن مردم آمریکا برای اقبال به وی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، حمله به ایران است.

بر این اساس جمهوری خواهان افراطی كه همواره خواهان حمله به ایران بوده اند و تاكنون در دوره «اوباما» نتوانسته اند به هدف خود دست یابند، اكنون با در موضع ضعف دیدن «باراك اوباما»، در صددند او را در شرایطی قرار دهند تا با تمركز بر سیاست خارجی و به وی‍ژه حمله به ایران، راه برون رفتی برای خود مهیا سازند.

در همین حال، باوجود اینكه «اوباما» همواره در برخورد با ایران از احتمال استفاده از همه گزینه ها سخن گفته است، اما با این وجود، از جنگ گریزان بوده و نشان داده كه استراتژی او در برابر ایران، تلاش برای حل موضوعات محل نزاع با روش گفتگو و تعامل است. در واقع می توان گفت مرور دوباره نامه «باراك اوباما» به رئیس جمهور برزیل برای متقاعد كردن ایران به مذاكره، نشان از تمایل ذاتی وی به گفتگو با ایران است. با این وجود در همان برهه نیز محافظه كاران افراطی و به ویژه جریان جمهوری خواهان در كنگره، وی را تحت فشار قرار دادند و «اوباما» در معامله ای با حزب مخالفش پذیرفت كه جمهوریخواهان وی را در تصویب لایحه خدمات درمانی كمك كنند و او نیز از موضع خود در گفتگو با ایران كوتاه آمد.

بر این اساس باید گفت: اینك ما باید تحولات داخلی ایالات متحده را با دقت رصد کرده تا بتوانیم به بهترین وجهی سناریوهای مختلف احتمالی را ترسیم کرده و آماگی لازم را برای مواجهه با تغییرات احتمالی در سیاست ایالات متحده در قبال کشورمان داشته باشیم.

لازم به ذكر است اگر چه تحلیل درست تر و منطقی تر برای برون رفت «اوباما» از شرایط فعلی، توجه به سیاست خارجی و اتفاقا گفتگوهای گسترده با ایران است، اما لابی ها و افراط گرایان محافظه كار برنامه ها و سناریوهای خود را می نویسند و لازم است ایران نیز با آگاهی از شرایط موجود سناریوها و برنامه های خود را برای مواجهه آماده كند.

در پایان باید افزود: عدم توجه به تحولات رایج در كشوری چون آمریكا و نوشتن سناریو تنها بر اساس شرایط موجود در ایران و نیز ایستا بودن مواضع مذاكراتی فرصت های موجود برای ایران را از بین خواهد برد و لزوما فرصت ها را تبدیل به تهدید خواهد كرد..../تحلیل:تابناک