اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هشدار استفاده از اسانس‌های غیرمجاز در برخی چای‌ها



اخبار,اخبار اجتماعی,اسانس‌های غیرمجاز در برخی چای‌ها


 اخبار اجتماعی - استفاده از اسانس‌های غیرمجاز در برخی چای‌ها

 مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: بر روی برخی از انواع چای، اسانس غیرمجاز می‌پاشند، همچنین در برخی مراکز برای اینکه نان سریعاً پُف کند به آن جوش ‌شیرین می‌زنند که اصلاً مجاز نیست.

به گزارش فارس، حسین رستگار در مورد استفاده از اسانس و مواد افزودنی غیرمجاز در مواد غذایی گفت: اسانس فرآورده‌ای است که برای بسیاری از فرآورده‌های غذایی استفاده می‌شود اما برخی از آنها مجاز و برخی غیرمجاز هستند.

وی ادامه داد: بسیاری از اسانس‌ها وجود دارند که غیرمجاز هستند البته استفاده از اسانس‌های مجاز نیز حد و حدودی دارد که از یک حدی بیشتر نمی‌توان استفاده کرد چرا که برای بدن مضر است.

رستگار گفت: در حال حاضر در کارنجات چای‌سازی وقتی که چای به صورت خام از خارج وارد می‌شود بر روی آن اسانس می‌پاشند و در بسته‌بندی می‌گذارند و توزیع می‌کنند. این اسانسی که بر چای پاشیده می‌شود باید مجاز و در حد استاندارد باشد.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: این آزمایشگاه بر اساس آزمون‌هایی که انجام می‌دهد حد مجاز اسانس‌ها را بررسی و اعلام می‌کند و غیر مجازها را رد می‌کند. در حال حاضر بسیاری از چای‌های مجاز را اعلام و بسیاری را نیز رد کرده ایم.

وی در مورد عوارض استفاده از اسانس‌های غیرمجاز گفت: اسانس‌های غیرمجاز عوارض بسیار خطرناکی دارند و از اسانس‌های مجاز نیز تا جایی که می‌شود نباید استفاده کرد. این اسانس‌ها معمولاً برای طعم دهندگی استفاده می‌شوند که در چای و شربت نمونه‌های آن را می‌بینیم.

رستگار گفت: معمولاً ذائقه ایرانی‌ها به طعم و اسانس‌های شدید علاقه مند است به همین علت نمک و شکر بالایی مصرف می‌شود در نتیجه ذائقه کودکان به این صورت شکل گرفته و در بزرگسالی آنان را با مشکلاتی مواجه می‌کند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو در رابطه با استفاده از جوش شیرین در نان مصرفی نیز گفت: جوش شیرین بر روی معده اثر منفی می‌گذارد و در جذب برخی عناصر در معده کارایی را پایین می‌آورد بنابراین نباید از جوش شیرین در نان استفاده کرد.

رستگار ادامه داد: نانی که به صورت سنتی تهیه می‌شود باید خمیر آن به مدت یک شبانه‌روز آماده و سپس پخت شود اما در کشور می‌بینیم سریعاً خمیر را آماده پخت می‌کنند و برای اینکه پف کند به آن جوش شیرین می‌زنند.

وی تصریح کرد:  با اینکه نانوایی‌ها کنترل می‌شوند اما نظارت دقیقی بر روی پخت نان انجام نمی‌شود به همین دلیل نان صنعتی به مراتب بهتر از نان سنتی است.
 اخبار اجتماعی - فارس

 


ویدیو مرتبط :
خط تمام اتوماتیک فراوری،سورت وبلندر و اسانس زنی چای

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدار درباره استفاده از ussd غیرمجاز


مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی نسبت به استفاده از خدمات شرکت‌های ussd غیرمجاز هشدار داد و تعداد کارت‌های صادره در کشور را حدود ۳۴۰ میلیون کارت اعلام کرد.

خبرگزاری مهر: مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی نسبت به استفاده از خدمات شرکت‌های ussd غیرمجاز هشدار داد و تعداد کارت‌های صادره در کشور را حدود ۳۴۰ میلیون کارت اعلام کرد.

داوود محمد بیگی تعداد کارت های بانکی صادره در کشور را بر اساس آخرین آمارهای دریافت شده از بانکهای کشور حدود ۳۴۰ میلیون کارت اعلام و تصریح کرد: از این تعداد ۶۷ درصد کارت پرداخت، حدود ۳۲ درصد کارت هدیه و بن کارت و کمتر از یک درصد کارت های اعتباری صادر شده است، این در حالی است که پیش بینی می شود با برنامه جدید بانک مرکزی در طرح فروش اقساطی، تعداد کارت های اعتباری افزایش یابد.

مدیر اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا در حال حاضر در کشور شرکت های ussd یا همان Unstructured Supplementary Service Data (ارسال پیام از طریق کد دستوری) غیرمجاز هم مانند موسسات اعتباری غیرمجاز به فعالیت مشغول هستند، عنوان کرد: چنین شرکت هایی در کشور فعال هستند و چندان کوچک هم نیستند.

وی ضمن اینکه به مردم توصیه کرد از خدمات شرکت های فعال دارای مجوز در این حوزه استفاد کنند، افزود: دریافت خدمات از موسسات غیرمجاز فعال در این حوزه مانند دریافت خدمات از موسسات اعتباری غیرمجاز است. مردم نمی توانند در موسسات غیرمجاز پول خود را سرمایه گذاری کنند و پس از اینکه به مشکل برخورد کردند از بانک مرکزی بخواهند که به آن ورود کند، در این حوزه نیز به همین شکل است.

این مقام مسئول در بانک مرکزی گفت: اطلاعات شرکت های مجاز در این زمینه در سایت شاپرک وجود دارد و تمام اطلاعات مربوط به بانکها، سرویس ها، وب سایت ها، تلفن بانکها و درگاه ussd مجاز در این زمینه در سایت بانک مرکزی وجود دارد و استفاده کنندگان با یک بررسی می توانند بدون کمترین ریسک و چالش از خدمات آنها استفاده نمایند.

محمدبیگی با اعلام اینکه بانک مرکزی با شرکت های فعال غیرمجاز در این بخش برخورد می کند، افزود: این در حالی است که برخی از این شرکتهای ارائه کننده خدمات غیرمجاز ussd خدمات خود را تحت نظارت و کنترل بانک مرکزی انجام نمی دهند. متاسفانه این در حالی است که برای دریافت سرویس ها در این بخش هر فردی می تواند به راحتی از اینگونه خدمات استفاده کند بدون اینکه این سرویس به شبکه پرداخت کشور متصل باشد.

وی گفت: یکسری از خدمات ارائه شده در این بخش ممکن است که از کانال های بانک مرکزی صورت نگیرد و اگر مردم از زیرساخت های آنها استفاده کنند، بانک مرکزی در قبال آن مسئولیتی ندارد. این مانند این است که یکی از آشنایان سرویسی ارائه کند و شما برای استفاده از این سرویس اطلاعات خود را در اختیار وی قرار دهید.

مدیراداره نظام های پرداخت بانک مرکزی خاطرنشان کرد: بسترهای استفاده از ussd باید از امنیت لازم و کافی برخوردار باشند، اصول بانک مرکزی می گوید که اطلاعات مربوط به شبکه پرداخت باید صرفا در حوزه شبکه پرداخت باشد و نباید به خارج از این حوزه منتقل شود.

گفتنی است: یکی از امکانات بانکداری الکترونیک استفاده از کدهای ussd بر روی تلفن همراه است که از این طریق بدون نصب هیچگونه نرم افزاری بر روی گوشی تلفن همراه تنها با گرفتن چند عدد قابل استفاده است.

کدهای  USSD یک روش ارسال پیام در شبکه تلفن همراه یا همان شبکه GSM می‌باشد و به معنای شماره‌هایی مثل *…# است. با کدهای ussd می‌توان کارهایی مثل انتقال وجه، اعلام موجودی، خرید شارژ، پرداخت قبوض و حتی پرداخت کمک‌های خیرخواهانه را انجام داد.