اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هاشمی:سانسورچی­ ها باید بدانند دل مردم همیشه با حقیقت است/بستن گوش و چشم مردم از حقایق،ستم به اسلام و انقلاب است



اخبار,اخبارسیاسی,هاشمی رفسنجانی


اخبار سیاسی - هاشمی:سانسورچی­ ها باید بدانند دل مردم همیشه با حقیقت است/بستن گوش و چشم مردم از حقایق،ستم به اسلام و انقلاب است

ایشان با قرائت آیه «فبشّر عبادی الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه» ؛ به تشریح و تفسیر آن پرداخت و گفت: بستن گوش و چشم مردم در مقابل حقایق ؛ یعنی بستن در سعادت به روی انسان ها و هرکسی این کار را با هر هدف و توجیهی انجام دهد؛ به اسلام، انقلاب اسلامی و مردم ایران ستم می­نماید.

 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، خبرنگاران، روزنامه نگاران، نویسندگان، مدیران مسؤول روزنامه­ ها، خبرگزاری­ها و سایت­های خبری و جمعی از فعالان در عرصه­های مجازی، سینماگران و مستندسازان عصر امروز با آیت­ الله هاشمی رفسنجانی دیدار و گفت­وگو کردند.

به گزارش روزنو،رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با تشکر از حسن ظن و زحماتی که خبرنگاران و روزنامه نگاران در سال­های اخیر برای حفظ اصالت انقلاب و حمایت از دلسوزان نظام كشیدند، گفت: آزادی بیان، آزادی اظهار نظر و جلوگیری از سانسور و تهدید ، حق هر انسان و از مصرّحات اسلام و قانون اساسی است، همه در این موضوع اشتراک نظر دارند و در عمل است که معتقدین واقعی از ظاهرسازان جدا می­شوند.

ایشان با قرائت آیه «فبشّر عبادی الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه» ؛ به تشریح و تفسیر آن پرداخت و گفت: بستن گوش و چشم مردم در مقابل حقایق ؛ یعنی بستن در سعادت به روی انسان ها و هرکسی این کار را با هر هدف و توجیهی انجام دهد؛ به اسلام، انقلاب اسلامی و مردم ایران ستم می­نماید.

آیت­الله هاشمی رفسنجانی «لا اکراه فی الدین» را آیه افتخار مسلمانان در همه اعصار ؛ به ویژه در عصر انفجار اطلاعات دانست و گفت: هرکس چنین جملاتی را در فرهنگ دینی خود داشته باشد، از آن تابلو می­سازد و به آن می­نازد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تقسیم سخنان پیامبر(ص) به وحی و جملات ایشان، گفت: رسول مکرّم اسلام به مسلمانان می­فرمود که مطالبی كه وحی است، انتقاد ناپذیر است اما تصمیمات خود من می­تواند مورد سؤال و اعتراض باشد.

ایشان آیات موکّد بر مشورت در قرآن را توجه به آرا و نظر مردم در دین مبین اسلام خواند و گفت: مشورت حکومت­ها با مردم در گذشته بیعت بود و در عصر حاضر انتخابات است که شیوه­ی اداره­ی جامعه را انتخاب می­کند.

آیت­الله هاشمی رفسنجانی با استناد به گفتار و نوشتار« جرج جرداق»؛ به صبوری­های حضرت علی(ع) در برخورد با مخالفان عنود اشاره کرد و گفت: شخصیت عظیمی چون آن امام همام در جلسه­ی که کسی به ایشان توهین کرد و پیروانشان برآشفتند و درصدد تنبیه بودند، دستور دادند كه تحمل نمایید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری توهین­های که در سال­های اخیر به شاگردان امام که زبرالحدید مبارزه بودند، گفت: کسانی در جامعه ادعای انقلابی گری دارند که در سال­های مبارزه به خاطر اندیشه­های متحجرانه ؛ مبارزه را تلاش برای برافراشتن پرچم ضلالت می­دانستند.

آیت­الله هاشمی رفسنجانی با تبیین اهداف انقلاب اسلامی و مخاطرات ایام مبارزه؛ گفت: مردم به اسلام واقعی روی آورده بودند که در گفتار و رفتار امام راحل متجلّی بود.

ایشان رشد آگاهی جامعه را دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی خواند و گفت: الان جوانان یک روستای دور افتاده در استان­های مرزی مانند دانشجویان دانشگاه­های تهران تحلیل می­کنند و این نشان می­دهد که از ابزارهای اطلاع سانی در جهت درست و برای رشد اطلاعات و آگاهی خویش استفاده می­نمایند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام فشارها و اذیت­های سال­های اخیر را برخاسته از سیاست­زدگی بعضی­ها در جامعه دانست و گفت: مردم ایران با درک عمیق و درست از شرایط، یک روز وارد عرصه­ی انتخابات شدند و سیاسی ترین کار ممکن را انجام دادند و نگذاشتند انقلاب اسلامی بیش از این منحرف شود.

آیت­الله هاشمی رفسنجانی در بیان علل پیروزی اندیشه اعتدال در انتخابات ریاست جمهوری، به نقش رهبری معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: یک جمله ایشان که رأی مردم حق الناس است، فضای اعتماد را به جامعه هدیه داد تا مردم به پای صندوق­ها بیایند.

ایشان در بیان اهمیت «حق­الناس» در آیات و روایات اسلامی و ضرورت توجه به آن در عصر حاضر، گفت: رهبری با علم و اجتهاد این جمله را گفتند و وظیفه خبرنگاران، نویسندگان و شخصیت­های دینی و فرهنگی کشور است تا برای جاودان کردن و گسترش آن در جامعه تلاش کنند.

آیت­الله هاشمی رفسنجانی با اشاره به سخنان اخیر آیت­الله خامنه­ ای در خصوص اعتدال گفت: دانش ایشان ایجاب می­نماید که به اعتدال عقیده داشته باشند و این افتخار مردم ایران است که دولت اعتدال نیز شکل گرفته است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیان چرایی و چگونگی نام نویسی خویش در انتخابات ریاست جمهوری گفت: حقیقتاً نمی­خواستم بیایم، اما وقتی اصرار مردم را دیدم؛ با خود گفتم که نباید به این همه تقاضاها، احساسات و استدلات عقلی و سیاسی پاسخ منفی بدهم.

ایشان با یادآوری اتفاقات پس از نام نویسی و نتیجه­ی انتخابات گفت: خداوند تاریخ ایران در این مقطع به گونه­ای رقم زد تا مردم نجیبانه و صبورانه انتخاباتی انجام دهند که دنیا را متحیّر کرد و نگاه آنان را به مردم ایران تغییر داد.

آیت­الله هاشمی رفسنجانی با تقبیح سانسور واقعیت­ها در جامعه ؛ گفت: هیچ­کس با سانسور سود نمی­برد و سانسورچی­ها باید بدانند دل مردم همیشه با حقیقت است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان آیات قرآن در نهی از غیبت و تجسس؛ گفت: در فضای اعتدال باید به این آیات روشن قرآن عمل شود که هم خواسته قانون اساسی و هم مطالبه عمومی است.

ایشان آگاهی مردم را ستود و با اشاره به نقش خبرنگاران در بیان واقعیت­ها؛ گفت: هرچند حقایق بیشتر روشن شوند، جامعه بیدارتر و به طبع آن انقلاب نهادینه تر می­شود.

در آغاز این دیدار آقای مظفر، مدیر نشر کویرـ آقای وکیلی، مدیر مسؤول روزنامه ابتکارـ سرکار خانم مهدیانی، سردبیر خبرگزاری کار ایران (ایلنا) ـ آقای دهباشی، مستندسازـ سرکار خانم دکتر توحیدلو، از نویسندگان فضای مجازی و آقای پورنجاتی از مسؤولین سابق فرهنگی کشور به بیان دیدگاه­های خویش در خصوص: فضای آرام برای نویسندگان، کتاب و روزنامه، لزوم نهادینه شدن اعتدال در جامعه، توجه به واقعیت­های جامعه، امیدواری مردم به تدابیر دولت یازدهم و ضرورت حفظ دستاورد انتخابات 24 خرداد 92 پرداختند.

دکتر جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت­ها و برنامه­های این وزارتخانه در معاونت­های مختلف، به ویژه معاونت مطبوعاتی، گفت: فرهنگ در فضای باز و آزادی که همه افراد دیدگاه­ها و اندیشه­های خود را بیان کنند، رشد می­کند و به تعالی می­رسد.

وی با بیان اینکه در فضای بسته و سانسور شاهد رشد و بالندگی در هیچ حوزه­ای به خصوص علمی، دانشگاهی، دینی و فرهنگی نخواهیم بود، افزود: باید اجازه بدهیم همه سلیقه­ها به اظهار نظرات خود بپردازند.

در پایان این مراسم همزمان با اذان، نماز مغرب و عشاء به امامت آیت­الله هاشمی رفسنجانی اقامه و افطار در فضایی صمیمی صرف شد.

 اخبار سیاسی - روز نو


ویدیو مرتبط :
آوای خدا همیشه در گوش دل است کو دل که دهد گوش به آواز خدا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هاشمی: چنانچه کاندیدانوری ام برای انقلاب و مردم مؤثر باشد، كوتاهی نخواهم كرد/ جانم به اسلام و انقلاب بسته است



انتخابات ریاست جمهوری,هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری 92,انتخابات92

در دیدار با اعضای مجمع متخصصین کشور

هاشمی رفسنجانی: منافع علم و تخصص باید در عقلانیت جامعه و زندگی مردم متبلور شود

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به دعوت حاضران از ایشان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: افراد جوان، مجرب و توانای زیادی در کشور وجود دارند که بهتر است آنان مسوولیت خطیر اجرایی را در دست بگیرند، زیرا اداره امور اجرایی کشور منحصر به یک یا چند فرد نباید باشد.

در جامعه‌ای که اهل علم، متخصصان و مدیران مجرب آن منزوی شوند و از تخصص‌ها به جا و به موقع، استفاده نشود، علم مهجور و دانشمند غریب خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی روز دوشنبه در دیدار با اعضای مجمع متخصصین کشور با اظهار این سخنان، به ضرورت همراه بودن شعار با عمل و علم با تعهد تأکید کرد و گفت: تخصص و تعهد دو بال حرکت به سوی رشد و توسعه کشور هستند و منافع علم و تخصص، باید در عقلانیت جامعه و زندگی مردم متبلور شود.

هاشمی رفسنجانی در این دیدار با اشاره به این که از ابتدای تأسیس این مجمع، انتظار می‌رفت تا کشور به سمت عقلانیت و کارهای علمی و انجام امور زیربنایی پیش رفته و شاهد توسعه روزافزون ایران باشیم، گفت: بی‌توجهی و یا کم‌توجهی به تخصص و تجربه در جامعه، عامل استفاده ناصحیح از منابع و ذخایر کشور و در نتیجه افزایش فقر است.

این عضو خبرگان رهبری، با ابراز تأسف از بداخلاقی‌های سیاسی و بعضاً سخنان فریب‌کارانه‌ای که توسط برخی افراد صاحب تریبون یا رسانه به‌ویژه در آستانه انتخابات بیان می‌شود، گفت: ماهیت انقلاب اسلامی، فرهنگی و مبنای آن اخلاق و منش اسلامی است و اگر منطق و استدلال در موضع‌گیری‌ها و اعلام مواضع وجود داشته باشد، دلیلی برای تخریب و توسل به دروغ، تزویر و تهمت علیه دیگران وجود نخواهد داشت.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، وجود اختلافات و دعواهای جناحی و سیاسی را برای وحدت و اعتماد مردم و جامعه سمّ مهلک دانست و گفت: در سال‌های دفاع مقدس، وحدت و یکپارچگی میان مردم و مسوولان به گونه‌ای بود که خانواده‌ها، خود جوانان‌شان را راهی جبهه می‌کردند و وقتی پیکر مطهر شهیدان از جبهه برمی‌گشت، مادران شهدا بر سر مزار فرزند خود حماسه می‌سرودند.

او افزود: پس از پایان دوران دفاع مقدس نیز مردم و مسوولان با وحدت و انسجام کامل، کمر به ترمیم خرابی‌های جنگ و بازسازی و سازندگی کشور بستند و در عرصه بین‌المللی نیز حقانیت خود را به دنیا اثبات کردیم و با سیاست تعامل سازنده و ارتباطات بین‌المللی سالم، توانستیم اکثر دشمنان خارجی را به دوست تبدیل کنیم.

هاشمی رفسنجانی به نامگذاری امسال توسط رهبری معظم انقلاب به عنوان سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی اشاره کرد و با توجه به ضرورت تحقق کامل این نامگذاری گفت: امیدواریم شعار امسال با تفسیر و تأویل‌های غلط جریان‌ها و گروه‌های سیاسی ناکام نماند و با ایجاد فضایی باز برای همه طیف‌های خانواده انقلاب و شرکت سلایق مختلف سیاسی، زمینه مشارکت حداکثری مردم برای خلق حماسه سیاسی فراهم شود.

وی افزود: تحقق حماسه سیاسی پرشور، زمینه ایجاد حماسه اقتصادی را نیز در کشور فراهم خواهد کرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به دعوت حاضران از ایشان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری گفت: افراد جوان، مجرب و توانای زیادی در کشور وجود دارند که بهتر است آنان مسوولیت خطیر اجرایی را در دست بگیرند، زیرا اداره امور اجرایی کشور منحصر به یک یا چند فرد نباید باشد.

او در عین حال افزود: چنان چه حضورم را برای تحقق آرمان‌های انقلاب و مردم مؤثر بدانم، کوتاهی نخواهم کرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با محکوم کردن تجاوز اخیر رژیم اشغالگر قدس به سوریه گفت: جای تأسف بسیار است که سازمان‌های بین‌المللی، کشورهای مسلمان و به‌ویژه عرب در قبال این تجاوز آشکار سکوت کرده و آن را محکوم نمی‌کنند و این رژیم اشغالگر، آشکارا مورد حمایت آمریکا قرار می‌گیرد.

در ابتدای این دیدار آقایان دکتر زارع، رییس، نصیرزاده، دبیر، دانش منفرد و حسین نجمی، عضو مجمع متخصصان هر یک به طرح دیدگاه‌های خود در خصوص مسائل جاری کشور پرداخته و با بیان نکات مثبت و منفی شرایط اقتصادی- سیاسی و فرهنگی کنونی کشور خواستار کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری شدند.

هم‌چنین صبح امروز جمعی از حقوقدانان و وکلای پایه یک دادگستری غرب کشور در دیدار با هاشمی رفسنجانی، ضمن ارائه گزارشی از حوزه کاری خود و مسائل و مشکلات استان کرمانشاه، از ایشان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کردند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در این دیدار با تشکر از حُسن‌نیت حاضران و کلیه اشخاص و صنوف و گروه‌های مردمی که از ایشان برای انتخابات ریاست جمهوری دعوت می‌کنند با تشریح شرایط کشور از لحاظ داخلی و خارجی در برهه کنونی گفت: افرادی شناخته شده به دلیل شهرت نام، در انتخابات اعلام نامزدی کرده‌اند و افراد توانمند دیگری هم هستند که ممکن است گمنام باشند و بعدها اضافه شوند که بتوانند سکاندار امور اجوایی شوند.

او افزود: من جانم به اسلام و انقلاب بسته است و اگر توانی داشته باشم در هر پُست و مسوولیتی، آن توان را در خدمت مسیر سربلندی انقلاب و اسلام مصرف و تا جایی که نیاز باشد و بتوانم، خدمت خواهم کرد./ایسنا