اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

هاشمی رفسنجانی:دشمنان اسلام از همدلی شیعه و سنی می‌ترسند



هاشمی رفسنجانی, رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

هاشمی رفسنجانی:دشمنان اسلام از همدلی شیعه و سنی می‌ترسند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصریح کرد که دشمنان اسلام از همدلی شیعه و سنی می‌ترسند.

 آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار نمایندگان ادوار اهل سنت مجلس شورای اسلامی از استان‌های آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه و گلستان، با تقدیر از حضور اهل سنت در همه مراحل انقلاب اسلامی، مخصوصاً در دفاع مقدس و سکونت آنها در مناطق مرزی کشور، گفت: مرزنشینان، با توجه به ارتباطاتی که با اهل سنت کشورهای همسایه دارند، می‌توانند سفیران دوستی و منادیان تعامل اسلامی مردم ایران با فِرَق مذهبی باشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ارائه آماری از جمعیت مسلمانان در جهان و مقایسه آماری جمعیت شیعیان و اهل سنت در ایران و دیگر کشورها، گفت: وحدت، بهترین دفاع در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمنان است که از همدلی شیعه و سنّی می‌ترسند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مذاکراتش با آیت‌الله سیستانی در عراق و با توجه به توصیه‌های فقهی آیت‌الله‌العظمی بروجردی در زمان حیاتشان، به بیان گوشه‌هایی از زندگی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حضرت علی(ع) پرداخت که همیشه بر وحدت مسلمانان به عنوان سفارش قرآنی تأکید می‌کردند.

وی حضور در نماز جمعه زمان خلفا، حضور در جلسات مشاوره‌ای برای اداره بهتر جامعه، نیابت از خلفا برای اداره مدینه در زمان سفرها و همراه کردن فرزندان خویش با سپاهیان اسلام را از نمونه‌های رفتاری امام علی(ع) برای تأکید بر وحدت مسلمانان دانست و گفت: تبعیض مذهبی هیچ نفعی برای اسلام و مسلمانان ندارد.

هاشمی رفسنجانی با ابراز نگرانی از رشد گروه‌های متعصب و تندروی مذهبی در کشورهای اسلامی، به‌ویژه در پاکستان، عراق، افغانستان، سوریه، مصر، یمن و عربستان، به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس خبرگان اشاره کرد و گفت: گروه‌های افراطی که احتمالاً به قصد قربت و برای رضایت خداوند، کارهای غیرعقلی و غیرانسانی در ابعاد داخلی و خارجی انجام می‌دهند، در واقع به حقانیت اسلام ضربه می‌زنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود افراد صالح، بااستعداد، وطن‌دوست و متدیّن در پیروان ادیان و مذاهب مختلف ایران را امتیازی برای انتخاب مدیران در سطوح مختلف نظام دانست و گفت: نهادینه کردن وحدت در جامعه ایران که از تعدد قومیت‌ها و مذاهب برخوردار است، اقداماتی فراتر از حرف و شعار می‌خواهد.

وی نجابت، صبر و روحیه ملی و دینی اهل سنت ایران را ستود و افزود: وقتی برنامه‌های اداره کشور براساس سیاست‌های کلی و در چارچوب قوانین مصوب باشد، هر مدیری با هر عقیده مذهبی و گرایش سیاسی در صورت مراعات اصول مصالح ملی و یکپارچگی امت اسلامی می‌تواند موفق باشد و گزینش مدیران با معیار اقلیت و اکثریت بی‌معناست.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به مطالبات حاضران در خصوص بکارگیری بیشتر مدیران از اقوام و مذاهب در کشور گفت: یادآوری بجایی است تا روحیه امیدواری در جامعه تقویت شود و اصولاً یکی از وظایف دلسوزان نظام و دوستداران دولت، تذکرات مفید برای بهتر شدن امور می‌باشد./ ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
اختلاف افکنی دشمنان اسلام بین شیعه و سنی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هاشمی رفسنجانی: وحدت شیعه و سنی ضرورت است/خاک سیستان را تشنه نگذاریم



اخبار,اخبار سیاسی,


 اخبار سیاسی - هاشمی رفسنجانی: وحدت شیعه و سنی ضرورت است/خاک سیستان را تشنه نگذاریم

وی با یادآوری طرح‌هایی که در دوران سازندگی برای آن استان بویژه در بخش مهار آب و آبرسانی به اجرا درآمده بودند، تاکید کرد: اگر آن طرح‌ها پیگیری می‌شد و ادامه می‌یافت، امروز شاهد خبرهای ناگوار مهاجرت جوانان، بویژه تحصیلکردگان سیستان نبودیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه "حفظ و تحکیم وحدت و انسجام میان برادران اهل تسنن و تشیّع در منطقه یک ضرورت است"، استان سیستان و بلوچستان را پیشانی جمهوری اسلامی در جنوب شرقی کشور توصیف کرد.

به گزارش روزنو، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر دیروز در دیدار جمعی از نمایندگان فعلی و ادوار مردم شهرهای مختلف استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، گفت: موقعیت جغرافیایی و ترکیب جمعیتی این استان به‌گونه‌ای است که هرچه نگاه مسئولان به آن خطه راهبردی‌تر باشد، منافعش به کل نظام و مکتب اسلام، مردم و برادران اهل تشیّع و تسنن می‌رسد.

وی با یادآوری طرح‌هایی که در دوران سازندگی برای آن استان بویژه در بخش مهار آب و آبرسانی به اجرا درآمده بودند، تاکید کرد: اگر آن طرح‌ها پیگیری می‌شد و ادامه می‌یافت، امروز شاهد خبرهای ناگوار مهاجرت جوانان، بویژه تحصیلکردگان سیستان نبودیم.

هاشمی رفسنجانی، چاه نیمه، مرکز تحقیقات در مرز و برنامه‌ریزی برای استحصال از آب رودخانه هیرمند را از نمونه‌های این طرح‌ها خواند و گفت: خاک حاصلخیز سیستان را نباید تشنه بگذاریم که مردم با گرد و غبار و طوفان تهدید شوند.

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، از آمادگی این دانشگاه برای اجرای طرح‌های دانش‌بنیان در کشور خبر داد و افزود: به استان سیستان و بلوچستان اولویت می‌دهیم تا جوانان تحصیلکرده آن منطقه طرح‌های علمی خویش را عملیاتی کنند.

همچنین، در آغاز این دیدار چند نفر از نمایندگان فعلی و ادواری مجلس شورای اسلامی با بیان مشکلات و موانع به طرح دیدگاه‌ها و ارائه پیشنهادها و راهکارها در جهت کم کردن معضل بیکاری و جلوگیری از مهاجرت پرداختند و تأکید کردند که سیستانی‌ها، از مردم وفادار به اسلام و انقلاب در تاریخ هستند و در نظام اسلامی نیز شهدا، بهترین سند برای وفاداری مردم هستند.
 اخبار سیاسی - روز نو