اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نگاهی به رتبه ایرلاین‌های ایرانی در جهان


موسسه تحقیقاتی "اسکای ترکس" با انتشار رتبه بندی سالانه شرکت‌های هواپیمایی جهان، ایرلاین‌های جهان را از نظر کیفیت و استانداردهای خدمات رتبه بندی کرد.

خبرگزاری ایسنا: موسسه تحقیقاتی "اسکای ترکس" با انتشار رتبه بندی سالانه شرکت‌های هواپیمایی جهان، ایرلاین‌های جهان را از نظر کیفیت و استانداردهای خدمات رتبه بندی کرد.

در صدر فهرست سال 2015 بدترین ایرلاین‌های جهان، "کوریو ایر" کره شمالی قرار دارد. این شرکت هواپیمایی که از پنج ستاره "اسکای ترکس" تنها یک ستاره دریافت کرده است، برای چهارمین سال است که بدترین ایرلاین جهان انتخاب می‌شود.

رتبه بندی "اسکای ترکس" که یکی از معتبرترین شرکت‌های رتبه بندی ایرلاین‌ها و فرودگاه‌های جهان به شمار می‌شود، به عنوان معیار جهانی استانداردهای ایرلاین شناخته شده است.

"اسکای ترکس" رتبه دو ستاره را به شرکت‌های هواپیمایی داده است که عملکردشان از کیفیت پایینی برخوردار بوده و در بسیاری از بخش‌های رتبه بندی، پایین متوسط کیفیت صنعت هواپیمایی بوده است.

اما رتبه یک ستاره کیفیت ضعیف محصول در سراسر بخش‌های مورد ارزیابی به همراه استانداردهای ضعیف خدمات داخل هواپیما و فرودگاه خانگی ایرلاین را نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی استاف نیوزیلند، 23 ایرلاینی که دو ستاره یا کمتر از "اسکای ترکس" دریافت کرده اند به ترتیب حروف الفبای انگلیسی عبارتند از:

ایرایتالیا از ایتالیا: دو ستاره

ایر کوریو از کره شمالی: یک ستاره

باهاماس ایر از باهاماس: دو ستاره

بیمان بنگلادش: دو ستاره

بلغاریا ایر بلغارستان: دو ستاره

چاینا یونایتد ایرلاینز از چین: کوبانا ایرلاینز کوبا: دو ستاره

ایران ایر: دو ستاره

لاین ایر از اندونزی: دو ستاره

ماهان ایر: دو ستاره

نپال ایرلاینز از نپال: دو ستاره

اونور ایر از ترکیه: دو ستاره

پگاسوس ایرلاینز از ترکیه: دو ستاره

روسیا ایرلاینز از روسیه: دو ستاره

رایان ایر از ایرلند: دو ستاره

اسمارت وینگز از جمهوری چک: دو ستاره

اسپیریت ایرلاینز از آمریکا: دو ستاره

سودان ایرویز از سودان: دو ستاره

سیریان ایر از سوریه: دو ستاره

تاجیک ایر از تاجیکستان: دو ستاره

ترکمستان ایرلاینز از ترکمنستان: دو ستاره

اوکراین اینتل ایرلاینز از اوکراین: دو ستاره

یمنیا از یمن: دو ستاره


ویدیو مرتبط :
جامپ جدید کانتر ایرانی شاهکار ببین رتبه 3 در جهان ببین!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بادام ایرانی در رتبه پنجم جهان اما...



 

 

صادرات همچنان خام و فله ای و برداشت سنتی است         

 

بادام,صادرات

 

علیرغم اینكه بادام یكی از محصولات خشكباری مهم در ایران است و كشورمان در جایگاه پنجم تولید جهانی این محصول قرار گرفته است، پایین بودن متوسط عملکرد این محصول در کشور نسبت به سایر کشورهای جهان و صادرات خام و فله ای بادام از مشكلات عمده تولید و صادرات شده است.

به گزارش خبرنگار كشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سالانه حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن بادام در جهان تولید می شود كه ایران با تولید سالانه حدود ۲۰۰ هزار تن، پس از آمریكا، اسپانیا، سوریه و ایتالیا در جایگاه پنجم تولید جهانی این محصول قرار گرفته است.

بادام یكی از محصولات خشكباری مهم در ایران است و با توجه به ارزش غذایی، دارویی و بهداشتی بادام و محصولات جانبی این محصول اهمیت ویژه ای دارد اما خشكسالی، سرمازدگی، پایین بودن متوسط علمکرد این محصول در کشور نسبت به سایر کشورهای جهان، نبود برداشت مکانیزه كه یکی از ضروریات تولید برای حضور در بازارهای جهانی است و همچنین نبود صنایع تبدیلی مناسب و صادرات خام و فله ای بادام از مشكلات عمده تولید و صادرات این محصول است.

سطح باغات بادام آبی و دیم در کشور بیش از ۲۰۰ هزار هکتار است كه هشت درصد سطح زیر كشت بادام جهان را شامل می شود و براساس برنامه پنجم توسعه باید میزان سطح زیر کشت بادام در کشور به ۲۴۰ هزار هکتار برسد.

در سال جاری حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تن بادام از باغات كشور برداشت شده است كه به گفته مسئولان وزارت كشاورزی امسال به دلیل نبود حواث غیرمترقبه تولید بادام نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

استان های فارس، چهارمحال و بختیاری، خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، آذربایجان شرقی، كرمان، مركزی و زنجان بیشترین تولید بادام در كشور را به خود اختصاص داده اند.

۲۰ درصد بادام كشور در چهارمحال و بختیاری تولید می شود و این استان در كشور رتبه اول را دارد اما خشكسالی موجب كاهش تولید بادام مرغوب در این استان شده است و با وجود اینكه این استان بالاترین تولید را دارد صنایع تبدیلی در این منطقه وجود ندارد و صادرات بادام خام و فله ای، ارزش افزوده و شان بادام مرغوب ایرانی را كاسته است.

همچنین خراسان جنوبی با برداشت هشت هزار تن بادام در سال جاری به ارزش اقتصادی ۲۳۸ میلیارد ریال یكی از استانهای تولیدكننده و صادركننده بادام است.

از سوی دیگر متوسط علمکرد بادام در ایران نسبت به سایر کشورهای جهان بسیار کم است كه مسئولان این موضوع را ناشی از کشت دیم در بیش از نیمی از عرصه های زیرکشت عنوان می كنند كه البته مسایل حاکم بر باغات بادام نیز در کاهش عملکرد بی تاثیر نیست چراكه یكی از مهمترین مشكلات اقتصادی نبودن آنهاست كه قرار است بدین منظور طرح های مدیریت و نوسازی در طول برنامه پنجم توسعه اجرا شود.

همچنین به دلیل دو پایه بودن گیاه بادام و نیاز به ارقام گرده افشان، ضروری است ارقام گرده افشان دیرگل برای جلوگیری از خسارات سرمازدگی بهاره توسعه یابد. در حال حاضر بی توجهی به اهمیت گرده افشانی و لزوم کاربرد زنبور عسل در باغات بادام، از مشكلات باغات بادام شده است. همچنین عدم معرفی پایه ها و ارقام مناسب برای شرایط اقلیمی کشور از مسائل دیگر تولید بادام شده است در صورتیكه امروزه در دنیا ارقام بسیار دیرگل با عملکرد بالا و پوست نازک مورد توجه قرار گرفته است.

گفتنی است؛ در ایران به دلیل کمبود منابع آبی و اراضی مستعد کشاورزی، به طور عمده اراضی واقع در دامنه ها که دارای خاک ناکافی، نامناسب و با حداقل منابع آبی است به کشت بادام اختصاص داده می شود..... /  گزارش : خبرگزارى ایسنا