اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نمک هایی که مردم نباید بخورند


نمک های دینا، رادمهر و بهفر به دلیل جعل اسناد و مجوزهای بهداشتی غیر مجاز شناخته شده اند.

خبرگزاری مهر: نمک های دینا، رادمهر و بهفر به دلیل جعل اسناد و مجوزهای بهداشتی غیر مجاز شناخته شده اند.

مهندس محمد هاشمی مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو، گفت: با عنایت به تاکیدات مستمر ریاست سازمان غذا و دارو بر ارتقای نظارت در سطح عرضه و مبارزه با کالاهای فاقد سلامت، واحدهای تولیدی و محصولات نمک، با نام های تجاری دینا، نمک تصفیه ید دارشرکت نمک رادمهر با نام تجاری رادمهر تولید شده در شهرک صنعتی گرمسار و نمک بهفر تولیدی در ناحیه صنعتی لاجرد سمنان به دلیل جعل اسناد و مجوزهای بهداشتی مورد نظر اداره کل فراورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی، غیر مجاز شناخته شده اند.

وی از کسانیکه محصولات نامبرده را در مراکز خرید شهری نظیر: فروشگاه های رفاه، شهروند، سپه و تمامی سطوح عرضه مشاهده می نمایند درخواست نمود در اسرع وقت، روابط عمومی سازمان سازمان غذا و دارو، معاونت های غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع آوری آنها اقدامات لازم بعمل آید.

ماجرای هورمون اتفون

مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو با رد صحبت هایی که در خصوص مجوز استفاده از هورمون اتفون به منظور زودرس شدن محصولات کشاورزی توسط سازمان غذا و دارو وجود دارد، اظهار داشت: اگر چه تلاش برای حفظ سلامت مردم تعاملی بین بخشی است، اما در خصوص برخی اظهار نظرها می توان به پاسخ نامه 30 شهریور ماه سال جاری به شماره 73371/675 سازمان غذا و دارو خطاب به نامه شماره 730/8561، 23 تیر ماه سازمان حفظ نباتات کشور اشاره نمود که در آن نامه دکتر هدایت حسینی مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو به صراحت به سم ایجاد شده توسط هورمورن مذکور برای انسان و موجودات آبزی در زمان مصرف اشاره نموده و از آن سازمان خواسته است به دلیل مخاطرات سم شناسی برای مصرف کنندگان موضوع عدم  مصرف آن تا بررسی دقیق توسط سازمان حفظ نباتات به صورت جدی پیگیری شود.

هاشمی، ضمن تشکر از دغدغه مندی مسئولان در راستای حفظ سلامت مردم افزود: شاید بهتر باشد قبل از هرگونه اظهار نظری حداقل به آرشیو مستندات مراجعه شود تا اگراز سوی مردم، نگرانی هایی احساس می شود بتوان با مشورت های چند جانبه در پی رفع سریع آنها اقدام نمود.


ویدیو مرتبط :
نمک بخوریم اما کدام نمک...امام علی کدام نمک را میخورد؟!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بيماران قلبي گردو بخورند!!



 

 

خواص گرد.و

 

از گذشته تا به‌حال در مورد فوايد گردو صحبت‌هاي بسياري کرده‌اند و تحقيقات هم نشان داده که مصرف 45 گرم گردو بـه عـنوان بخشي از رژيم کم کلسترول به شرط اينکه کالري دريافتي افزايش پيدا نکند، باعث کاهش خطر بيماري‌هاي قلبي- عروقي مي‌شود.


مطالعات انجام گرفتـه در دانشگاه هاروارد بيانگر اين مطلب است که مصرف رژيم حاوي مقادير بـــالاي مغزها خطر مرگ قـلبي ناگهاني را کاهش مي‌دهد. علاوه بر اين، بســياري از مطالعات بيان مي‌کنـند که مصرف مقادير زياد اين مواد (مواد حاوي اســيدهاي چرب امگا 3) خطر حمله قلبي و انسداد سرخرگ‌ها را تا 70 درصـد كاهــــش مي‌دهد.

اثرات جلوگيري‌کننده و درماني گردو ثابت شده است. پژوهشگران تاکيد دارند که گردو به دليل داشتن مقادير معتنابهي از اسيدهاي چرب با چند پيوند غيراشباع چربي‌هاي خون را بهبود مي‌بخشد و در کاهش ديگر عوامل خطرساز درخصوص قلب و عروق نقش دارد. نتايج اين تحقيق همچنين گردو را منبع مهم فيبر، منيزيم، ويتامين B و E و ديگر آنتي‌اکسيدان‌ها معرفي مي‌کند. پژوهشگران با انجام تحقيق روي 365 داوطلب که 10 تا 25 درصد از کالري روزانه مورد نياز خود را طي 24 هفته از گردو به‌دست مي‌آوردند به اين نتيجه رسيدند که هر چه افراد مقادير بيشتري از گردو را در رژيم غذايي خود مصرف کنند به همان ميزان کلسترول بد خون آنها کاهش پيدا مي‌کند.

 


اين گروه از محققين تاکيد دارند که اگرچه گردو خود از منابع مهم چربي به‌حساب مي‌آيد، اما در عين حال کاهش‌دهنده عوامل موثر در بيماري‌هاي قلبي- عروقي است. پيش از اين نتايج پژوهش‌هاي مختلف نشان داده بود که مصرف گردو خطر ابتلا به سندروم متابوليک، مجموعه‌اي از نشانه‌هاي ابتلا به بيماري‌هاي قلبي-عروقي را کاهش مي‌دهد. گردو طبيعتي گرم داشته، تصفيه‌کننده خون است و سبب تحريک جريان صفرا مي‌شود.