اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نماینده مجلس : دیشب آرزو کردم این دولت هرچه زودتر تمام شود



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

عضو هیات رئیسه مجلس:رئیس جمهور شیرینی اجلاس را به کام مردم تلخ کرد/مردم مدودف احمدی نژاد را پس می زنند

عضو هیات رئیسه مجلس درباره این سخن رئیس جمهور که "چه کسی گفته امسال سال پایانی دولت است؟" گفت: دلیل اصلی رئیس جمهور برای حضور در صدا و سیما استفاده از رسانه ملی برای طرح انتخاباتی پوتین - مدودف است.اما رئیس جمهور باید بداند ایران روسیه و ایشان هم پوتین نیست و مدودف مورد نظر آقای احمدی نژاد نیز چنین جایگاهی در میان افکار عمومی ندارد و نخواهد داشت.

محمد دهقان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مصاحبه تلویزیونی سه شنبه شب رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور در این گفتگوی تلویزیونی حاضر نشد حقایق کشور مثل گرانی و مشکلات مسکن، ارز، صنعت و کشاورزی را بپذیرد وهیچ راه حل مشخصی نیز ارائه نداد .

وی با انتقاد از نحوه پاسخگوئی رئیس جمهور ادامه داد: رئیس جمهور همه مشکلات دولت را به گردن دیگران انداخت . این برای مردم قابل قبول نیست که پس از 7 سال به جای پاسخگویی درباره مشکلات، فرافکنی شود.

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: اگر این نوع تخریب ها و ادبیات نامناسب در سال اول ریاست جمهوری احمدی نژاد وجود داشت می گفتیم که بی تجربه است و کم کم اصلاح می شود ولی این بی اخلاقی ها در سال آخر نسبت به سالهای اول بیشتر هم شده و این ادبیات نامناسب و نامتناسب در شان ریاست جمهور و مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران نیست.

نماینده چناران در مجلس درباره تاکید رئیس جمهور بر اینکه "چه کسی گفته امسال سال پایانی دولت است؟" ادامه داد: تمام سخنان رئیس جمهور در این مصاحبه تلویزیونی با این جمله تطابق داشت و نشان داد دلیل وی برای حضور در صدا و سیما استفاده از رسانه ملی برای طرح انتخاباتی پوتین - مدودف است.

وی در همین رابطه تاکید کرد: رئیس جمهور باید بداند ایران روسیه و ایشان هم پوتین نیست و مدودف مورد نظر آقای احمدی نژاد نیز چنین جایگاهی در میان افکار عمومی ندارد و نخواهد داشت  البته چون احمدی نژاد از ابتدا برای انتخاب وزرا بجای ژنرال به دنبال سرباز بود، لذا انسانهای با ظرفیت بالا که بتوانند نقش مدودف را بازی کنند در اطراف وی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این ناعادلانه است که رئیس جمهور از رسانه ملی استفاده کند تا پروژه انتخاباتی خود را پیش ببرد، اضافه کرد: اگر مشخص شود رئیس جمهور می خواهد کسی را تعیین کند و یا برای فرد خاصی تبلیغ کند، حتی برای اجرای انتخابات نیز با مشکل مواجه خواهیم شد.

عضو هیات رئیسه مجلس در بخش دیگر از سخنان خود تاکید کرد: برخی از بحث هایی که در این برنامه از سوی رئیس جمهور مطرح شد همان افکار سابق جریان انحرافی بود که از زبان رئیس جمهور می شنیدیم، مواضع وی درباره بیداری اسلامی با مواضع نظام تطابق نداشت و مواضع جریان انحرافی مجددا از سوی ایشان مطرح شد.

دهقان گفت: اگر مسئولان قوا و نمایندگان مجلس در خصوص مسائل و مشکلات این دولت سکوت کرده اند به دلیل مصلحت فعلی کشور است، نباید این سکوت خیرخواهانه و دلسوزانه باعث شود دولت سوء استفاده و فرافکنی کند و مشکلات خود را به گردن دیگران بیندازد.

وی تصریح کرد: بخش عمده ای از مشکلات کنونی کشور از جمله گرانی، مشکلات ارز، تورم، مشکلات تولید از بی تدبیری دولت در مدیریت اقتصادی و به جهت نپذیرفتن نظریات کارشناسان اقتصادی است.

این نماینده مجلس گفت: من وقتی صحبت رئیس جمهور را شنیدیم آرزو کردم این دولت هر چه زودتر تمام شود و دولتی سر کار بیاید که صادق باشد و حقایق را کتمان نکند.

این عضو هیات رئیسه مجلس در توصیه به صداوسیما نیز گفت: رسانه ملی باید مراعات کند البته این اختیار رئیس جمهور است اما مجریان صدا و سیما اخلاقا و شرعا وظیفه دارند تلاش کنند حقایق از رسانه بیان شود.

وی ادامه داد: مجری برنامه تلویزیونی تنها شنونده و ابراز دست دولتی ها نیست باید حرف بزند وارد بحث شود و با سئوالات دقیق رئیس جمهور را در سال پایانی وادار به پاسخگویی کند.

نماینده مردم طرقبه و چناران با این تمثیل که نباید مجری صدا وسیما به رئیس جمهور پاس دهد تا وی آبشار بزند خاطر نشان کرد:اغلب سوال ها جهت دار بود و مجری تلاش داشت تا سخنان تنش زای رئیس جمهور بیشترشود و این نشان می داد که همه سوالات برنامه ریزی و حساب شده مطرح می شد.

وی افزود: صدا و سیما باید فضایی فراهم کند تا رئیس جمهور به سئوالات مردم پاسخ دهد و اینکه فرصت را برای تبلیغات یک جانبه دولت برای اهداف انتخاباتی  فراهم می کند.

دهقان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: رئیس جمهور مجددا برخی مسائل غیر موجه و غیر منطقی که توسط شورای نگهبان و دیگر نهادهای مسئول غیر قانونی اعلام شده بود را تکرار کرد و آنچه می گفت در قانون اساسی وجود دارد و در اختیار رئیس جمهور است اصلا در قانون اساسی نیامده است. مواردی مثل هیات نظارت و تذکر قانون اساسی رئیس جمهور به سایر قوا و یا اختیار امضا نکردن برخی قوانین نه تنها در قانون اساسی نیامده است بلکه عکس آن برداشت می شود.

انتظار داشتیم رئیس جمهور از وحدتی چشمگیری که پس از اجلاس جنبش عدم تعهد بین مردم و مجموعه نظام ایجاد شده بود استفاده کرده و برای تداوم آن تلاش کند، اما متاسفانه ایشان این اجلاس را که برآمد همت همه قوا و مسئولان و در راس آن رهبری بود به نام دولت زد و بعد در سخنان تفرقه افکن کام شیرین ملت از این اجلاس را تلخ کرد.

وی افزود: متاسفانه صحبت ایشان بعد از اجلاس آغاز دامن زدن به اختلافات گذشته است و فضای شیرین پس از اجلاس را تحت الشعاع قرار داده و تبدیل به اختلافات جدید کند./مهر

 


ویدیو مرتبط :
انتقاد نماینده مجلس از لیست وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نماینده حامی دولت با انتقاد از هاشمی: اعضای خبرگان وضعیت مدیریت مجلس خبرگان را یکسره کنند



 

 

 

نماینده حامی دولت با انتقاد از هاشمی: اعضای خبرگان وضعیت مدیریت مجلس خبرگان را یکسره کنند

 

یك عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح كرد: روح انقلاب اسلامی امروز به سایر كشورها صادر شده است.

محمود احمدی‌بیغش در جلسه هفتگی انصار حزب‌الله، ریشه حوادث منطقه را در انقلاب 57 ایران دانست و گفت: بعد از 17 شهریور 57 آمریكا به شاه فشار آورد تا با تغییر نخست‌وزیر جلوی سقوط حكومت پهلوی را بگیرد اما این تلاش‌ها نتیجه نداشت بعد از آن آمریكایی‌ها سعی كردند با روی كار آوردن بختیار از طریق او در امام خمینی نفوذ كنند كه اگر به یاد داشته باشید در آن زمان بختیار درخواست ملاقات با امام را كرد كه حضرت امام با گذاشتن شرط كناره‌گیری بختیار از سمت خود حاضر به پذیرش او شد و با این روند تلاش آمریكایی‌ها برای نفوذ در امام ناكام ماند.

وی گفت: آمریكا بعد از این جریان وارد فاز خشونت صد در صد شد و امام با هوشیاری از مردم خواست كه به خانه‌ها برنگردند و خیابان‌ها را خالی نكنند تا كودتای 28 مرداد دیگر تكرار نشود بعد از پیروزی انقلاب آمریكایی‌ها وارد ایجاد اغتشاش و تجزیه‌طلبی در كشور شد و گروه‌هایی مثل فرقان و تجزیه‌طلبان مرزی را درست كردند و پس از آن نیز جنگ تحمیلی و توطئه‌های دیگر اتفاق افتاد.

بیغش تصریح كرد: فتنه سال 88 نیز در همین راستا بود و نباید آن را زاییده‌ فعالیت‌های یك سال و دو سال گذشته دانست. در قضایای سال گذشته بنا بر این بود كه حكومت شیعه و ولایت فقیه دیگر نباشد. البته باید دانست از آنجا كه حكومت ما برحق است همواره علیه آن توطئه می‌شود و ما هر ده سال یك بار شاهد فتنه هستیم.

در سال 58 انقلاب و توطئه‌ها علیه آن بود، در سال 68 فتنه منتظری بود و ده سال بعد فتنه خاتمی و یارانش بود و در سال گذشته نیز فتنه جدیدی به پا شد.

وی انقلاب اسلامی را همانند انقلاب عاشورا دانست و گفت: علت این‌كه ما بر خلاف انقلاب اسلامی برای انقلاب عاشورا عزاداری می‌كنیم این است كه در آن فتنه‌گران نفوذ كرده بودند و خواصی آن را ایجاد كردند كه جزو یاران امیرالمومنین بودند فردی مانند شمر جزو یاران آن حضرت بود ولی دیدید در عاشورا چه جنایاتی مرتكب شد.

بیغش با بیان این‌كه «روح انقلاب اسلامی امروز به سایر كشورها صادر شده است»، گفت: در ابتدا روح انقلاب در دل و جان عده‌ای از جوانان شیعه لبنانی وارد شد و توانستند بر خلاف كشورهای عربی كه در عرض شش روز شكست خورده بودند 33 روز در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت كنند و این حاصل تفكر امام و روح انقلاب است. حتی حماس كه جریانی سنی و سلفی هستند با الهام از حزب‌الله لبنان و الگو گرفتن از آن دست به مقاومت زدند.

این نماینده مجلس تصریح كرد: وقتی می‌گوییم مصری‌ها و تونسی‌ها از انقلاب اسلامی ما الگو گرفته‌اند اسراییلی‌ها عصبانی می‌شوند پس معلوم می‌شود كه نظرمان درست است.

وی تصریح كرد: در عرض 32 سال گذشته دستاوردهای بزرگی داشته‌ایم كه یكی از آن‌ها انتقال انقلاب اسلامی بدون لشگركشی به كشورهای منطقه است این موجی كه در منطقه راه افتاده است دیگر خاموش نمی‌شود البته شاید كمرنگ شود. ما هم باید مواظب باشیم انقلاب اسلامی در مسیر آرمان‌های خود حركت كند.

احمدی‌بیغش ادامه داد: انقلاب اسلامی دستاوردهای دیگری هم داشته است از جمله این كه ما هم اكنون نهمین كشور دنیا هستیم كه فضایی شده‌ایم. یا دهمین كشوری هستیم كه هسته‌ای شده‌ایم. امروز به جایی رسیده‌ایم كه غربی‌ها در اخبار محرمانه خود می‌گویند جنگ سایبری امروز میان آمریكا و ایران در مصر است و تاكنون هم ایران برنده بوده است.

وی در ادامه به بیان دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره كرد و گفت: وضعیت رفاهی مردم نسبت به اول انقلاب خیلی بهتر شده است به طوری كه در زمان طاغوت روستایی نبود كه لوله كشی گاز داشته باشد امروز بیش از 50 درصد روستاها لوله كشی گاز شده‌اند و یا تعداد دانشجویان امروز با آن زمان قابل مقایسه نیست یا این‌كه میزان سواد در كشور از 40 درصد در آن زمان به 90 درصد رسیده است.

یا ما در كشورمان تقریبا هر سال یك انتخابات برگزار كرده‌ایم، این‌ها به این مفهوم نیست كه در كشور انتقادی وجود ندارد، انتقاد هست اما مردم ما با وجود انتقادهایشان در مواقع لزوم آمده‌اند و انقلاب را یاری كرده‌اند.

بیغش با اشاره به وضعیت فرهنگی كشور گفت: من قبول ندارم كه وضعیت فرهنگی كشور طوری است كه همه چیز از دست رفته است البته انتظار ما بیشتر بوده است و ناهنجاری‌ها باید كمتر شود.

وی همچنین با اشاره به قیام مردم تونس گفت: الغنوشی رهبر تونس جزو طرفداران انقلاب و امام است، بر همین اساس تونس وضع بهتری دارد اما انقلاب مصر شبیه انقلاب ماست با این تفاوت كه آن‌ها فاقد یك رهبری واحد هستند به همین دلیل فردی هم اكنون در قدرت است كه جزو افراد پشت پرده‌ مبارك بود و جزو كارگردانان اصلی دوره‌ مبارك می‌باشد.

این عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح كرد: در مصر هم اكنون همه بلاتكلیفند و این همان است كه اسراییل می‌خواهد. البته آمریكا درصدد آن است كه مهره‌هایی مانند البرادعی یا عمر موسی را به قدرت برساند كه تاكنون آن‌هایی كه در كف خیابان‌ها هستند نپذیرفته‌اند.

به هر حال امیدوارم فرد مناسبی در این كشور به قدرت برسد. مردم باید در خیابان‌ها بمانند و الا ممكن است عمر سلیمان به دنبال برگرداندن مردم به خانه‌هایشان و اعمال سیاست‌های خود باشد.

وی در ادامه گفت: جریان انقلاب‌ها به یمن و الجزایر رسیده است البته شرایط الجزایر خیلی سخت‌تر است حتی به ملك عبدالله اردن نیز خواهد رسید و با توجه به این كه ملك عبدالله مادر و همسرش انگلیسی هستند فكر می‌كنم انگلستان تمام تلاش خود را می‌كند كه آنها در قدرت بمانند.

در ادامه بیغش در پاسخ به سوالی درباره اقدامات سران فتنه در روزهای اخیر گفت: مردم باید بر دهان این‌ها بزنند البته این‌ها سرباز فتنه هستند سران فتنه صهیونیست‌ها هستند این‌ها یاران و اصحاب فتنه هستند.

نماینده مردم شازند درباره رابطه مجلس و دولت گفت: نظر شخصی من به عنوان یك نماینده این است كه رفتار مجلس با دولت را نمی‌پسندم، كلیت دولت به نظرم بی‌نظیر است و خدمات و موضع‌گیری‌هایش بی‌نظیر است به یاد بیاورید كه در دولت اصلاحات رییس جمهور چطور در برابر وزرای خارجه سه كشور خود را واداده بود در حالی كه در این دولت رییس‌جمهور به مرزهای لبنان می‌رود و در جایی كه سران لبنانی نیز جرات سخنرانی رو در رو ندارند شجاعانه با مردم سخن می‌گوید، اما متاسفانه مجلس قدردان كارهای بزرگ دولت نیست.

این نماینده‌ مجلس درباره استیضاح وزیر راه گفت: این استیضاح قانونی بود وزیر راه در شان دولت كریمه نبود و البته نیامدن او در جلسه استیضاح اهانت بزرگی به مجلس بود.

احمدی بیغش همچنین با انتقاد از عملكرد هاشمی رفسنجانی گفت: ان‌شاءالله در اسفند ماه اعضای محترم خبرگان وضعیت مدیریت مجلس خبرگان را یكسره كنند...../تحلیل:عصرایران