اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نقش توییتر و فیسبوک در راهبرد تولید وحشت


مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: نظام سلطه برای انحراف افکار عمومی از وضعیت فلسطین، گروه های تروریستی را به منطقه گسیل می‌کند و با استفاده از بسترهای رسانه ای خود مانند فیسبوک و توییتر، راهبرد "تولید وحشت" را در پیش می‌گیرد.

خبرگزاری ایسنا: مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: نظام سلطه برای انحراف افکار عمومی از وضعیت فلسطین، گروه های تروریستی را به منطقه گسیل می‌کند و با استفاده از بسترهای رسانه ای خود مانند فیسبوک و توییتر، راهبرد "تولید وحشت" را در پیش می‌گیرد.

 سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه صبح امروز(شنبه) در همایش بسیج و رسانه که در مجتمع بعثت کرمانشاه برگزار شد یکی از اساسی ترین راهکار های اقناع افکار عمومی را داشتن یک محتوای قوی، دقیق و صحیح عنوان و تصریح کرد: سردمداران استکبار برای اقدامات خود سعادت بشر را بهانه می کنند و با همین بهانه، لشکر کشی کرده و سلاح های کشتار جمعی را به کار می گیرند که این ادعا در تحلیل محتوای سران ایالات متحده از گذشته تاکنون مشخص است.

وی افزود: نکته مهم اینجاست که تمام اقدامات نظام سلطه که عمده آن کشتار و اشغالگری است در نظر سنجی های مردم آنها مورد اقبال قرار می گیرد.

سردار شریف موج سازی برای افکار عمومی را از ویژگیهای دنیای استکبار دانست و اظهار داشت: اگر به تاریخچه اشغالگری در عراق نگاه کنید هنوز یک گزاره و دلیل روشن برای حمله به صدام ارائه نشده و اصولا نیازی برای آن نمی بینند که این را در مواجهه با قیام بحرین هم می توان مشاهده کرد.

مسئول روابط عمومی کل سپاه با تاکید بر اینکه این جنایات با مهندسی دقیق رسانه ای به عنوان نجات‌بخشی جهان به افکار عمومی تزریق می شود، گفت: در مقابل این شرایط، ما محتوای پیام درست خبری را مبتنی بر قرآن و فرهنگ ائمه می دانیم، بنابراین معتقدیم که در جهان و در میان مسلمانان منطبق ترین پیام را به فطرت انسانها داریم و به همین دلیل است که پیام امام خمینی (ره) به عنوان یک مفهوم گفتمانی به سرعت در عالم فراگیر می شود.

وی افزود: در مولفه بعدی اعلام خبر، که جغرافیای مخاطب است نیز با توجه به جمعیت و گستردگی مسلمانان مانند همان محتوای قوی دارای یک شرایط ویژه هستیم.

سردار شریف خاطرنشان کرد: با تمام این تفاسیر، ما در ایجاد یک فضای صحیح به سود و گفتمان منطق خود که ابزار آن رسانه ها باشد دچار ضعف هایی هستیم که نمونه آن را می توان در مسئله هسته ای جستجو کرد که طی 12 سال و در عین همراهی افکار عمومی و عزم ملی، دشمنان تبلیغات گسترده ای را علیه اقدامات صلح آمیز هسته ای ایران سامان داده اند، در حالیکه در این شرایط رسانه های ما به خوبی قادر به انتقال پیام حقانیت و مظلومیت نظام و ملت ایران نبوده اند.

وی افزود: هرچه تعداد محدودی از معدود رسانه ها در این مسیر گام های خوبی برداشته اند اما همچنان نیاز به یک عزم فراگیر و همراهی تمام عیار رسانه ای برای ترویج منطق قوی خود در صحنه بین المللی داریم.

مسئول روابط عمومی کل سپاه با اشاره به اینکه رسانه های ما باید پویا و بصیر باشند گفت: دشمن به محض اینکه بداند تبلیغاتش در یک حوزه، دیگر برای افکار عمومی قانع کننده نیست به سرعت تغییر مسیر می دهد. به عنوان مثال مسئله هسته ای را کمرنگ کرده و به حوزه تبلیغات حقوق بشر وارد می شوند؛ بنابراین رسانه ها باید با دریافت این گزاره ها به تولید محتوای مناسب بپردازند.

وی با اشاره به توانمندی های بی نظیر جمهوری اسلامی ایران در عرصه های مختلف خاطر نشان کرد: امروز با سرعت فزاینده در حال حرکت به سمت جلو هستیم که پژوهشکده های نظام سلطه نیز به این موضوع اعتراف دارند و این را نه برای خوشایند ما که به سیاستمداران خود هشدار می دهند.

سردار شریف در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اوضاع منطقه گفت: نظام سلطه برای انحراف افکار عمومی از اوضاع فلسطین گروه های تروریستی را به منطقه گسیل می دهد و در مرحله بعد با استفاده از بستر های رسانه ای خود مثل فیسبوک و توییتر راهبرد "تولید وحشت" را در پیش می گیرند در حالی که در کمتر از آنی می توانستند این فضا را از تروریستها بگیرند.

وی افزود: تمامی این تلاش ها برای بازگشتن وسیع تر چکمه پوشان استکبار به منطقه است.

مسئول روابط عمومی کل سپاه در ادامه تاکید کرد: در این میدان وسیع اگر می خواهیم در جنگ رسانه ای پیروز باشیم باید تفکر بسیجی و قهرمانانی مانند خرازی ها را به مردم معرفی کنیم، در حالی که شبکه های رسانه ای خبیثی مثل voa وbbc می خواهند چهره دیگری از بسیج را به ذهن نسل آینده تزریق کنند.

سردار شریف با اشاره به تبلیغات مضحک دشمن در حوادثی مثل اسیدپاشی یا اقداماتی شبیه به آن، اظهار داشت: تلاش احمقانه دشمن برای نسبت دادن اقدام جنایت‌کارانه، متعفن و وحشیانه اسید پاشی به تفکر بسیجی در همین راستا صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه دشمن برای تخریب گرانیگاه قدرت مردم که همان بسیج باشد در صدد است تا فضاسازی های دروغین را در جامعه تزریق کند گفت: چه کسی حتی به ذهنش متبادر می شود که تفکر مهربان، ایثارگر و مومن بسیجی که در طی 30 سال گذشته در مرزهای غرب و جنوب و شرق کشور در رویارویی با دشمنان، گروهک های ضد انقلاب و عناصر تروریستی جانفشانی کرده حتی چنین موضوعی را اندکی تایید کند.

سردار شریف خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مواردی که باید رسانه ها به آن بپردازند مطالبه رفع مشکلات مردم در حوزه های مختلف از جمله بیکاری است که معمولا مردم در مراجعات خود به فرماندهان سپاه همیشه آنها را مطرح می کنند.

وی افزود: همواره از مسولین خواستیم که برای بیکاری جوانان کاری بکنند، این را در دولت فعلی نمی گوییم بلکه مکاتبات ما با دولت های نهم و دهم هم موجود است که برای رفع بیکاری فریاد زدیم.

وی با اشاره به ارائه یک مدل کامل از خودکفایی از سوی سپاه به دولتمردان اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بکارگیری استعدادهای گسترده و بی نظیر از پیرمرد کهنسال گرفته تا دانشجوی جوان توانسته است در عرصه های مختلف خودکفایی را الگوسازی کرده و ارائه دهد، اما تعجب می کنم که عده ای برای استفاده از این توان فاصله می گیرند.

سردار شریف اظهار داشت: روزی تیمی از متخصصین سپاه به یکی از آقایان وزرا مراجعه و پیشنهاد احداث و راه اندازی دو پالایشگاه در میدان پارس جنوبی را با توانمندی صد درصد داخلی ارائه کرد که در ابتدا پذیرفته نشد اما پس از سر باز زدن شرکت های خارجی از انجام این پروژه، سپاه وارد شد و تنها پالایشگاه صد در صد ایرانی را تحویل داد.

مسئول روابط عمومی کل سپاه یادآور شد: در حوزه هوافضا، ماهواره، موشکی، ساخت پل های صدر و نیایش که با حجم عظیمی از تبلیغات منفی مواجه شد و همچنین ریشه کنی فلج اطفال و بسیاری از موارد دیگر سپاه با حضور موفق، بالنده و تعیین کننده خود الگوسازی کرد.

سردار شریف در پایان تاکید کرد: هنگامی که در سالهای دفاع مقدس در شرایط سخت بارش گلوله ها و خمپاره ها، تولید ایده و فناوری داشتیم چرا در شرایط صلح و آرام کنونی نتوانیم؟


ویدیو مرتبط :
سانسور گسترده انتفاضه فلسطین در فیسبوک و توییتر و ...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وزیر ارتباطات: راه فیسبوک و توییتر باز می‌شود



اخبار,اخباراجتماعی,فیسبوک


 اخباراجتماعی -  وزیر ارتباطات:
راه فیسبوک و توییتر باز می‌شود/با فیلترینگ هوشمند محتوای مجرمانه سایت ها فیلتر می شود

فیلترینگ هوشند راهی است که گویا دولت برای تحقق وعده‌اش یعنی رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی، انتخاب کرده است. نگاه دولت به شبکه‌های اجتماعی با توجه به استفاده وزرا و مدیرانش از این شبکه‌ها روشن است.

 جواد ظریف، وزیر امور خارجه، از فیسبوک برای گزارش دادن به مردم استفاده می‌کرد و روحانی با استفاده از حساب توئیترش با اوباما پیام رد و بدل کرد. این نگاه کاربران این شبکه‌ها را امیدوار کرد دولت برای آزاد کردن استفاده از آنها اقدام کند. نگاه دولت البته مخالفان زیادی داشت. «فاقد اختیار دانستن وزارت ارشاد در فیلترینگ» و مسئول دانستن «شورای عالی فضای مجازی» از سوی دادستان کل کشوری و هشدار او به وزیر ارتباطات برای فیلتر کردن واتس‌اپ و وایبر نمونه‌ای از این مخالفت‌ها بود. با وجود مخالفت‌ها، به نظر می‌رسد که دولت راهی بینابینی برای تحقق وعده‌اش در کنار راضی کردن مخالفان یافته است.

 

راهی که هم بازار بزرگ فروش فیلترشکن‌ها را کساد کند و هم مخالفان را برای مسدود نکردن سایت‌ها متقاعد کند. سید محمود واعظی،‌ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، فیلترینگ هوشمند را در گفت‌وگو با فرهیختگان این‌گونه توضیح می‌دهد: «در گذشته اگر در بخشی از یک سایت مصادیق محتوای مجرمانه وجود داشت کل آن سایت مسدود می‌شد. دولت می‌گوید با فیلترینگ هوشمند، سایت‌ها را مسدود نکنیم بلکه بخشی از آن را که محتوای مجرمانه دارد فیلتر کنیم. این نکته مثبتی است.»  فشارهایی که باعث شده‌‌اند رفع فیلتر فیسبوک و توئیر تاکنون به تعویق بیفتد، دولت را به استفاده از فیلترینگ هوشمند ترغیب کرده است.

 

پروژه‌ای که از دو هفته پیش به واقعیت نزدیک‌تر شده است و واعظی آن را پروژه‌ای ۱۰ ماهه می‌داند. با وجود آنکه کاربران اینستاگرام که فیلترینگ هوشمند روی آن آزمایش شده است، از این نوع فیلترینگ هم استقبال نکرده‌اند، موفقیت این پروژه می‌تواند به رفع فیلتر از شبکه‌های اجتماعی دیگر منجر شود. این چیزی است که واعظی هم به نوعی آن را تایید می‌کند، هرچند که از دادن پاسخ مستقیم در مورد رفع فیلتر فیسبوک خودداری می‌کند: «ما در اینجا عمل می‌کنیم که ببینیم چه نتیجه‌ای می‌گیریم. اگر نتیجه خوبی داد این کار را در جاهای دیگر هم انجام می‌دهیم.»

متقاعد کردن مخالفان رفع فیلترینگ با شیوه فیلترینگ هوشمند به نظر راحت‌تر می‌رسد، اما با این وجود سختی‌هایی هم دارد. دادستان کل کشور یک بار به دولت هشدار داده است که در محدوده خودش عمل کند. این چیزی است که واعظی هم احتمالا برای جلوگیری از فشارها بر آن تاکید می‌کند و می‌گوید: «فشارها که در همه‌جا هست. دولت، چیزی که در حوزه اختیارات خودش است با قوت اعمال می‌کند. در کارگروه مبارزه با مصادیق مجرمانه که در قوه قضائیه است هم نمایندگان ما سعی می‌کنند در این جهت حرکت کنند.»

 

راه‌حل دولت در صورت موفقیت هم می‌تواند مخاطبان شبکه‌های اجتماعی را تا حدودی راضی کند و هم مخالفان رفع فیلترینگ را که به مجرمانه بودن محتوای برخی صفحه‌های آن استناد می‌کنند. حتی با این تفاسیر هم متقاعد کردن قوه قضائیه به تحقق رفع فیلترینگ کار دشواری است. واعظی هم به این دشواری آگاه است، هرچند که می‌گوید برنامه‌ای برای متقاعد کردن قوه قضائیه در وزارتخانه‌اش وجود ندارد: «دولت کار خودش را انجام می‌دهد. ما وظیفه نداریم کسی را راضی کنیم. ما در جایی که حوزه عملکردمان است، عمل می‌کنیم.»


 اخباراجتماعی  -  فر هیختگان