اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر یک مرجع تقلید درباره مدال آوری زنان


حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: نباید در حوزه زنان و اهمیت و جایگاه آنان دنباله روی غربی ها باشیم که مثل آنها در مسابقات ورزشی برای ما مدال بیاورند؛ زیرا مدال آوردند برای زنان عامل افتخاز نیست بلکه اسلام بالاترین جایگاه را برای آنها در نظر گرفته است.

خبرگزاری حوزه: حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: نباید در حوزه زنان و اهمیت و جایگاه آنان دنباله روی غربی ها باشیم که مثل آنها در مسابقات ورزشی برای ما مدال بیاورند؛ زیرا مدال آوردند برای زنان عامل افتخاز نیست بلکه اسلام بالاترین جایگاه را برای آنها در نظر گرفته است.

این مرجع تقلید ظهر امروز در دیدار با معاون رئیس جمهور در امور بانوان، با اشاره به این نکته تنها اسلام است که توان اداره و مدیریت جهان را دارد، اظهارداشتند:  ظرفیت بالای اسلام است که در اربعین 20میلیون جمعیت را در حول محور امامت جمع می کند، زیرا نیت این مردم خدایی بود.

ایشان با ذکر این مطلب که تمدن غربی که خود را مدیر دنیا می داند با دو جنگ جهانی 70میلیون کشتار را روی دست جامعه جهانی گذاشته است، افزودند: فساد در دنیا به دلیل همین دوری از معرفت اسلامی است و همین امروز نیز غربی ها به دلیل این که از فسادهای خود خسته شده اند به دموکراسی روی آوردند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کردند: دست مدعیان دموکراسی روی ماشه بمب اتم شان است و جریان های بین المللی نیز نمی توانند جلوی آنها را بگیرند پس امیدی به آنها نیست.

حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند:  چگونه بپذیریم  در کشوری که دانش هسته‌ای دارد موش و سایر موجودات را هم می‌پرستند.

این مرجع تقلید با اشاره به اهمیت جایگاه زنان در اسلام، تصریح کردند: اسلام بهترین جایگاه را برای زنان در نظر گرفته است و نیازی نداریم که به الگوی غربی برای زنان دست بیازیم.

ایشان گفتند: نباید در حوزه زنان و اهمیت و جایگاه زنان دنباله روی غربی ها باشیم که مثل آنها در مسابقات ورزشی برای ما مدال بیاورند؛ زیرا مدال آوردند برای زنان عامل افتخاز نیست بلکه اسلام بالاترین جایگاه را برای آنها در نظر گرفته است.

این مرجع تقلید با ذکر این مطلب که نیمی از جامعه ایران را زنان تشکیل می دهند، بیان کردند: در هر جامعه ای تا زنان جامعه به خوبی ساخته نشوند و شخصیتشان شکل نگیرد نمی توانیم انتظار جامعه ای سالم را داشته باشیم.

ایشان گفتند: نقش زنان در اسلام، مدیریت خانواده است؛ مرد در اسلام وظیفه تامین زندگی و مسکن را به عهده دارد و زن آرامش را به خانه می آورد؛ از منظر اسلام زنان مجرای فیض الهی بوده و این فیض را به فرزندان در رحم هم منتقل می‌کنند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کردند: این مقام و جایگاه رفیعی که زنان از آن برخوردارند در دنیای غرب به صنعت و فناوری تقدیم شده است و این چیزی نیست که اسلام آن را بپذیرد.

آقایی مان را به رخ آمریکایی ها بکشیم

حضرت آیت الله جوادی آملی با ذکر این مطلب که مودت و محبت به عنوان اصول محوری تشکیل خانواده سالم در اسلام است، گفتند: ملت ما به برکت همین اسلام و مکتب اهل بیت(ع) به آقایی رسیده است ؛ آقایی که باید در مذاکرات مان هم به طرف آمریکایی به رخ کشیده شود.

این مرجع تقلید یادآورشدند:ایران اسلامی و ملت ایران نه به بیراهه رفته‌است و نه کسی را به بیراهه کشانده است زیرا بر اساس منطق اسلام حرکت می کند؛ اسلام ما را از رفتن به سمت دنیا بازداشته است زیرا نمی خواهند که ما اسیر این دنیا باشیم.


ویدیو مرتبط :
مرجع تقلید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نظر دو مرجع تقلید درباره تکخوانی زنان


آیات عظام مکارم‌شیرازی و سیستانی در پاسخ به استفتایی نظر خود را درخصوص حرمت تک‌خوانی زنان بیان کردند.

خبرگزاری ایسنا: آیات عظام مکارم‌شیرازی و سیستانی در پاسخ به استفتایی نظر خود را درخصوص حرمت تک‌خوانی زنان بیان کردند.

حوزه‌نیوز نوشت:  متن استفتاء و پاسخ این دو مرجع تقلید بدین شرح است:

«سوال: آیاتک‌خوانی زن، خواه قرائت قرآن باشد یا خوانندگی‌های دیگر از نظر شرعی اشکال دارد؟ شنیدن آن برای افراد دیگر چه حکمی دارد؟

آیت‌الله مکارم شیرازی: تکخوانی زنان در مجالس مردان و نامحرمان اگر قرآن باشد و به صورت ترتیل خوانده شود اشکال ندارد ولی اگر با آهنگ قرآنی (صوت)، خوانده یا غیر قرآن باشد هم برای زنان و هم برای مردان نامحرم شنیدن آن اشکال دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جواد محمودی نماینده آیت‌الله سیستانی نیز در پاسخ به این استفتاء گفت: در تک خوانی زن در مورد قرآن یا خواندن شعر، نحوه خواندن او اهمیت دارد. اگر صدا را نازک کند که موجب تحریک مرد اجنبی شود اشکال دارد؛ اما اگر طبیعی و عادی قرآن می‌خواند یا اشعار امام حسین علیه السلام خوانده می‌شود و مرثیه خوانی می‌کند ولو اگر تک‌خوانی کند، اگر صدا نازک نکند و با اصطلاح ترقیق نکند که موجب تحریک شود، هیچ اشکالی ندارد و همچون سایر صداها است که می‌توان شنید و اشکالی ندارد.»