اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

نظر پلیس درباره بدحجابی مسافران فرودگاه‌ ها


سردار حسین اشتری با بیان اینکه باید با این افراد هنجارشکن برخورد کرد تا جسارت پیدا نکنند که با وضعیت بدی ظاهر شوند، گفت: شاهد آن هستیم هنگامی که با یک فرد ناهنجار برخورد می‌شود برخی می‌آیند و می‌گویند آقا برخورد نکنید و این در حالیست که همه ما وظیفه امر به معروف و نهی از منکر داریم.

  خبرگزاری ایسنا: جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: فضای برخی از فرودگاه‌ها تافته جدابافته است و پلیس وظیفه دارد طبق قانون با جرایم و ناهنجاری‌های مشهود برخورد کند.

سردار حسین اشتری صبح امروز در همایش ارتقای فرهنگ خدمت رسانی در سایه امنیت پایدار که توسط سپاه حفاظت هواپیمایی برگزار شد با بیان اینکه بالاترین هدف پلیس ارتقای امنیت و خدمت‌رسانی است، گفت: امروز ایران به عنوان یک کشور امن در پیرامون کشورهای ناامن شناخته شده است و این در حالی است که شاخص‌های جرایم اجتماعی و امنیتی در کشور در یک وضعیت مناسبی نسبت به قبل قرار دارد.

وی با بیان اینکه دشمنان در اتاق فکر‌های خود مدام برای ناامن کردن ایران برنامه ریزی می‌کنند، گفت: به لطف خدا و توجهات امام زمان هیچ اتفاقی تا کنون نیفتاده است و این در حالی است که مرزهای هوایی برای ورود، نفوذ و خروج همیشه مورد توجه بوده است که خوشبختانه از زمانی که امنیت پرواز به سپاه پاسداران سپرده شده است، این امنیت هوایی تضمین شده است و با اشراف اطلاعاتی سپاه توانستیم توفیقات خوبی کسب کنیم.

جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه باید جدیدترین تکنولوژی‌های فرودگاهی و کنترل آن وارد عرصه شود، گفت: استفاده از امکانات پیشرفته و منابع انسانی آموزش دیده، تضمین کننده فعالیت‌ها خواهد بود و باید مدیریت و روحیه جهادی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

وی با اعلام آمادگی پلیس برای همکاری با صنعت فرودگاهی و هواپیمایی کشور گفت: ما آماده هستیم که در کنار صنعت هواپیمایی و مجموعه فرودگاهی شاهد پیشرفت و توسعه آن باشیم و پلیس در هر مکانی که لازم به گسترش باشد نسبت به تامین نیرو اقدام خواهد کرد.

وی با اشاره به عملیات بزرگ پلیس برای کنترل زائران در حج تمتع و عمره گفت: در سالهای اخیر در بازرسی و کنترل زائران اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است به گونه‌ای که هیچ زائری در سالهای اخیر برگردانده نشده است و این در حالی است که برخی از کشورها به دنبال پیدا کردن نقطه ضعف و آبرو ریزی هستند.

سردار حسین اشتری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی به ممنوع الخروجی‌ها قبل از سفر گفت: اسامی افراد ممنوع الخروج از طریق مقام قضایی به پلیس اعلام می‌شود و گاها شاهد آن بوده‌ایم که یک فرد در دقایق آخر متوجه ممنوع الخروجی شده است و موجب ایجاد مشکلاتی شده که باید در این زمینه اطلاع رسانی صورت بگیرد و هر ممنوع الخروجی نیز دلیل بر خلاف کار و یا جنایتکار بودن فرد نیست و ممکن است افرادی به دلیل بدهی مالی ممنوع الخروج باشند.

وی همچنین در مورد وضعیت پوششی برخی از مسافران گفت: بایستی یک هماهنگی میان همه دستگاه‌ها در برخورد با مسافرانی که رفتار ناهنجاری در فرودگاه دارند صورت گیرد چرا که ما در جامعه اسلامی زندگی می‌کنیم و همه ما به ارزش‌های اسلامی معتقدیم.

وی با بیان اینکه باید با این افراد هنجارشکن برخورد کرد تا جسارت پیدا نکنند که با وضعیت بدی ظاهر شوند، گفت: شاهد آن هستیم هنگامی که با یک فرد ناهنجار برخورد می‌شود برخی می‌آیند و می‌گویند آقا برخورد نکنید و این در حالیست که همه ما وظیفه امر به معروف و نهی از منکر داریم.

وی با بیان اینکه برخورد با ناهنجاری‌ها باید با تدبیر و آرام باشد، گفت: برخورد با ناهنجاری‌ها ظرافت خاص خود را دارد و باید روش‌ها به دقت انجام شود اما این بدین معنا نیست که اصل کار متوقف شود.

سردار حسین اشتری با بیان اینکه پلیس و سپاه در برخورد با ناهنجاری‌ها باید هماهنگ شوند گفت:‌برخی از فرودگاه‌های کشور گویا تافته جدابافته هستند و این در حالی است که عمده مسافران و مراجعه کنندگان آنها این موارد را رعایت می‌کنند و ما از آنها تشکر می‌کنیم اما در مورد برخورد با ناهنجاری‌ها باید کارهای فرهنگی، زیربنایی و ... صورت گیرد و اجازه ندهیم محیط برای ناهنجارانی که موجب آزار خانواده‌ها و متدینین می‌شوند فراهم شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت دقت و سرعت عمل ماموران پلیس فرودگاه‌ها در کنترل افراد گفت: دقت و سرعت ماموران نشان دهنده پیشرفت کشور است و اگر افراد بهترین برخورد را داشته باشند و از نظر ظاهری نیز مناسب باشند، می‌توانند معرف خوبی برای ایران باشند.

به گزارش ایسنا، همچنین سردار حسین اشتری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نیروی انتظامی طبق قانون وظیفه برخورد با جرایم مشهود را دارد و برخی ناهنجاری‌ها جزو جرایم مشهود محسوب می‌شوند، گفت: اگر ناهنجاری‌ها در مکان‌های عمومی مشاهده شود پلیس طبق وظیفه ذاتی و بر اساس هماهنگی با قوه قضائیه با آنها برخورد می‌کند اما قبول کنید که تنها افراد معدودی هنجار شکن وجود دارد که امیدواریم رویه خود را تغییر دهند.

وی با بیان اینکه دستورالعمل مشخصی برای برخورد با این هنجار شکنان تهیه و ابلاغ شده است، گفت: در مرحله اول با مسافرانی که خلاف هنجارها رفتار می‌کنند تذکر داده و در صورت تکرار اقدامات قانونی انجام می‌شود اما سعی کرده‌ایم که قبل از هر گونه اقدام پیشگیری کرده اما در صورت مشاهده طبق ضوابط با آنها برخورد می‌شود.

وی در مورد پوشش مهمانان خارجی نیز گفت: مهمانان خارجی باید قوانین کشور را رعایت کنند و قبل از ورود تذکرات لازم به آنها داده شده است و با وزارت امور خارجه و گردشگری نیز هماهنگ شد ه است.

اشتری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: عملیات بزرگ حج از 14 شهریور ماه آغاز و هماهنگی‌های لازم با مدیران سازمان حج و زیارت انجام شده است و مدیران کاروان‌ها نیز توجیه شده‌اند و هر ساله شاهد بروز مشکلات کمتری هستیم.

وی با بیان اینکه سعی شده است در این عملیات بزرگ نسبت به تامین نیروی مازاد پلیس فرودگاه چاره‌ای اندیشیده شود گفت: برای تسهیل ورود و خروج زائران و تکریم ارباب رجوع سعی داریم تا با تزریق نیرو کمترین ایسایی را داشته باشیم.


ویدیو مرتبط :
اسپنسر رباتی که به مسافران در فرودگاه کمک می کند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدارهای پلیس فرودگاه به مسافران نوروزی


فرمانده پلیس فرودگاه های کشور ضمن آمادگی کارکنان این یگان در نوروز 94 ، از مسافران خواست به هشدارهای پلیس توجه کنند.

پایگاه خبری پلیس: فرمانده پلیس فرودگاه های کشور ضمن آمادگی کارکنان این یگان در نوروز 94 ، از مسافران خواست به هشدارهای پلیس توجه کنند.

سرهنگ حسن مهری به تشکیل قرارگاه ابوذر در ستاد پلیس فرودگاه های کشور به مناسبت تعطیلات نوروز اشاره کرد و گفت: این قرارگاه تا 15 فروردین 94 به صورت شبانه روزی بر همه فعالیت ها و اقدامات انتظامی فرودگاه های سراسر کشور نظارت می کند.

وی با اشاره به افزایش سفرهای نوروزی از طریق خطوط هوایی با اعلام اینکه پلیس مستقر در همه فرودگاه های کشور درآمادگی کامل به سرمی برند، گفت: ماموران این یگان از امروز تا پایان تعطیلات در دو شیفت با تمام توان و امکانات آماده خدمت رسانی به مردم هستند.

فرمانده پلیس فرودگاه های سراسر کشور به هماهنگی با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ برای روان سازی ترافیک ایام تعطیلات در حوزه فرودگاه مهر آباد اشاره کرد و افزود: همچنین ایستگاه پلیس راهنمایی و رانندگی فرودگاه امام (ره)، بحث روانسازی ترافیک این حوزه را برعهده دارد.

این مقام انتظامی، پیک ترافیک فرودگاه های کشور را روزهای27 اسفند الی دوم فروردین و نیز ایام 6، 7، 14 و 15 فروردین عنوان کرد.

سرهنگ مهری به فعالیت 24 ساعته ستاد ترخیص فرودگاه امام (ره) در نوروز 94 اشاره کرد و گفت: هموطنان در صورت توقیف خودرو می توانند با ارائه مدارک مالکیت خودرو در هر ساعت شبانه روز به این ستاد مراجعه کنند.

وی به تشکیل تیم های بازرسی برای ارزیابی عملکرد کارکنان پلیس فرودگاه ها در تعطیلات نوروز اشاره کرد و گفت: به صورت غیر مترقبه عملکرد کارکنان را نظارت کرده و کسانی که عملکرد مثبت داشته باشند، تشویق می شوند.

سرهنگ مهری از تقویت ماموران پلیس مستقر در ترمینال ها، گیت های بازرسی، مدخل های ورودی و خروجی و نیز افزایش گشت های خودرویی و موتوری در سطح حوزه استحفاظی فرودگاه در این ایام خبر داد و افزود: برای پیشگیری از بروز هر گونه جرم به خصوص سرقت اموال و وسایل همراه مسافران، گشت های پیاده این پلیس، به صورت محسوس و نامحسوس در نقاط جرم خیز و پرتردد ترمینال های فرودگاه مستقر خواهند شد.

وی به شهروندان و مسافران نوروزی توصیه کرد: در داخل سالن فرودگاه، مراقب اموال و وسایل همراه مانند گوشی تلفن همراه، لپ تاپ، کیف دستی و ساک که در کنار خود قرار می دهند، باشند؛ هنگام ورود به سالن ترمینال و نیز عبور از گیت های بازرسی از همراه داشتن بار همراه خود مطمئن شوند.

فرمانده پلیس فرودگاه های کشور به اقدامات پیشگیرانه و آموزشی پلیس به مسافران جهت مراقبت از وسایل شخصی اشاره کرد و گفت: شهروندان در صورت مواجهه با موارد مشکوک سریعاً ماموران پلیس مستقر در سالن فرودگاه ها را مطلع کنند.

سرهنگ مهری به مسافران نوروزی توصیه کرد: به منظور جلوگیری از هر گونه سوء استفاده های احتمالی از ارائه مدارک مسافرتی خود شامل گذرنامه، شناسنامه، گواهینامه، کارت ملی، کارت عابر بانک و.. به افراد غیر مسئول جداً خودداری کنند.

وی تصریح کرد: مسافران در صورت ارائه هر گونه بسته، وسایل و امانات مشکوک از افراد ناشناس مراتب را سریعاً به پلیس گزارش و از دریافت هرگونه وسائل و بار امانتی از دیگران خودداری کنند.
فرمانده پلیس فرودگاه های کشور به فعالیت افراد سودجو همزمان با افزایش سفرها، به شهروندان اشاره و توصیه کرد: مراقب افراد سود جو که در ساعات پیک پروازها مبادرت به فروش بلیط های تقلبی در سالن فرودگاه می کنند، باشند؛ خرید بلیط از آژانس های معتبر هواپیمایی راه را بر این گونه سودجویان خواهد بست.

این مقام انتظامی با اعلام اینکه پلیس فرودگاه های کشور در ایام نوروز با متخلفان در این حوزه برخورد می کند، از مسافران خواست در صورت مواجهه و یا مشاهده افرادی که اقدام به فروش غیرمجاز بلیط، گران فروشی و... می کنند بلافاصله موضوع را به پلیس مستقر در ترمینال ها گزارش دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.

وی به مسافران توصیه کرد: همچنین هنگام خرید اینترنتی بلیط از صحت آدرس اینترنتی آن مطمئن شوند و از مراجعه به شبکه های اینترنتی غیرمجاز خودداری کنند.

این مقام انتظامی ادامه داد: هنگام ازدحام جمعیت به ویژه در فرودگاه‌های شلوغ، عده‌ای از سارقان اقدام به سرقت وسایل همراه مسافران در فرودگاه یا جیب‌بری از آنان می کنند لذا به شهروندان توصیه می کنم مراقب بار همراه خود باشند؛ در سفر از حمل بار اضافه و غیرضروری خودداری کنند تا بتوانند کنترل بیشتری بر لوازم خود داشته باشند.

مهری، حضور به موقع مسافران برای انجام تشریفات پرواز در فرودگاهها، گفت: مسافران داخلی حداقل دو ساعت و مسافران خارجی حداقل سه ساعت قبل از پرواز در سالنهای فرودگاه حاضر باشند تا پلیس و سایر دستگاههای مسئول بتوانند وظایف خود را به موقع انجام دهند.

وی به کمبود تاکسی در زمان های پیک پرواز و نیز سوء استفاده افراد تحت عنوان مسافر بر شخصی و سرقت بار مسافران اشاره و به مسافران توصیه کرد: حتماً برای انتقال به سطح شهر از تاکسی ویژه فرودگاه استفاده کنند تا مشکلی برای آنان به وجود نیاید.

فرمانده پلیس فرودگاه های کشور به مسافران توصیه کرد: از گذاشتن طلا، اشیاء و وسایل قیمتی خود در چمدان ها خودداری کنند زیرا در صورت مفقود شدن یا آسیب دیدن چمدان یا وسائل همراه، شرکت مربوطه فقط برابر وزن بار خسارت پرداخت می کند.

این مقام انتظامی به مسافرانی که از طریق فرودگاه امام (ره) قصد سفر به خارج از کشور را دارند، توصیه کرد: خودروهای خود را برای رسیدن به پرواز در اطراف فرودگاه، بیابان و حواشی خیابان ها رها نکنند بلکه در توقف گاه هایی که از سوی فرودگاه مشخص شده، پارک کنند تا پس از برگشت، مشکلی برای آنها به وجود نیاید.

فرمانده پلیس فرودگاه های کشور گفت: فرودگاه قطعا جای امنی برای انجام اقدامات مجرمانه نیست و پلیس با متخلفان برخوردی قاطع در چارچوب قانون خواهد کرد.